Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x20 - Viking utazás

2017. június 09. 13:00 - Chat Géza

Szerbusztok, drága hogyvótosok! Lassan, de biztosan véget ér erre az évre, a január 13, mondom, JANUÁR 13 (DZSÍZÖSZ!!!!!) óta tartó arnayba mártott kéjutazás Hoffmanékkal, Prakerékkel és Tonyékkal. Az aranylövés majd jövő héten jön, addig még nem fagy be Alaszka földje, tehát lehet bányászni...

kepernyofoto_2017-06-09_12_04_11.png

Kezdjük Tonyékkal. Mondjuk akármelyik brigáddal kezdhetnénk, mert lényegében sehol se történt semmi olyan, hogy egy jó hogyvoltos cliffhangert lehessen vele durrantani. Szóval Tony, aki egész szezonban szívta a harci brét, most végre leutaztathatná a folyón a kettes számú kotrójának legfőbb elemét. Mondjuk már így is tökre jeges a folyó, annyira, hogy a hajó konkrétan a kikötő menti sekély vízbe belefagyott, de mindegy. Hajókapitánya sincs, nettó 10 percig, aztán pont beugrik egy faszi, egy régi cimbi, aki elhajtotta a besárgult bajsza alatt érthetetlen akcentussal beszélő Tonyt, hogy túristaszezonban nem tud kiállni a műszakból. De már nincsenek túristák, ugye, ő meg pont ráér. Hát másnap útra is kelnek. Majdnem zátonyra futnak, és végül úgy is lesz, csak nem katasztrófaként, hanem tudatos tervezésként könyvelik el, hogy éjszakára megpihenjenek, és hajnalban frissen, kipihenten indulhassanak megint útra. Csak azt kell eldönteni, hogy melyik büdös szájú férfi aludjon hol. Másnap, 18 órával az indulás után minden gond nélkül megérkeznek. ENNYIKE.

kepernyofoto_2017-06-09_12_03_54.png

Parkeréknél már akadt egy apró gebasz. Csak annyi, hogy az éjszaka alatt az aranyban gazdag területet kicsit eláraztottta a víz. Ez úgy történhetett meg, hogy nem rendes gátat csináltak a mesterséges tavuknak, hanem csak egy ilyen low budget szart, amit nem döngöltek le rendesen, csak a gravitávióra bízták a dolgot. Így viszont a másik oldalon egyre növekvő víznyomás szépen átszivárgott a hajszálrepedéseken. Rick gyorsan megoldja a dolgot, a "medence" másik végét megbontotta, hogy elfollyon a víz. És ennyi, megy ez, mint az ágybahugyozás. A heti mérleg ehhez képest olyan, mintha tálcán hozták volna nekik a rabszolgák életét követelő öklömnyi véres gyémántkoat. Rick megint leszurkolt egy százast, Parker meg közel négyszázat, így ketten együtt ötszázöt unciát hoztak a konyhára, amivel túllépték a tavalyi számokat. De még mindig nem érték el a négyezer unciát. Parker nem telhetetlen, de ha egyszer ez volt megbeszélve, ez a cél, akkor ezt kell hozni, ha vért izzadva is. Lehet nézni boci szemekkel. Vagy négyezer uncia, vagy semmi.

kepernyofoto_2017-06-09_12_03_08.png

Hoffmanéknál két gond is akad. Nincs víz, helyette van sár. Azzal az a baj, hogy nagyon nem jó. Hát fognak egy szivattyút és elviszik egy másik mesterséges tóhoz és onnan szereznek vizet. Közben voltak olyan álijesztgetések, hogy a markoló majdnem becsúszott a szakadékbe, de végül nem történt semmi. Ez pipa. Az eggyik ember egy akkora követ próbál megmozdítani a markolójával, amit Frédi Flintstone se tudna egy dínóval se megemeltetni. Ezt a követ bezony széjjel kell robbantani. Jön is a szakértő, aki nem titkon talán még Michael Baynél is nagyobb robbantásfetisiszta, és abban leli örömét, hogy levegőbe repíti más dolgait, amit még nem is neki kell összetakarítania. Szóval jött, robbantott, aztán ment a dolgára, a többiek meg áshattak tovább. Sikerült is kellő mennyiségű aranyat összeizzadniuk, de még nincs meg az ezer dollár. Lehet, hogy ez lesz oka annak, hogy a fináléban lesz egy hatalmas bunyó. Majd kiderül.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása