Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x09 - Rám fogsz találni

2017. június 05. 09:00 - Scott Pilgrim

HGW az erdőben tér magához remegő kezekkel, rátámadnak a vadak, de extraerős lett és lazán lepofoz mindenkit, mint Bud Spencer, majd Hudson leállítja a vadakat, és mondja neki, hogy tartson velük, ők tudnak segíteni. Moreau kiadja Montgomery-nek, hogy kapja el és ölje meg a vadakat, Dr. Hollandet viszont élve kapja el. Délután jönnek a kormány emberei. Johnt és Jane-t pedig fogva tartja. Elárulja, hogy a lánya révén mindent tud mostanra, kivéve Jane-t, akiről említés sincs. Viszont kiderül John szerepe a tervben: a szervezete ellenáll mindenféle fertőzésnek és betegségnek, ha pedig látni fogják a kormány emberei az eredményeket, akkor John a kormány tulajdonává válik. Magára hagyja őket egy orvossal, aki kísérleteket akar elvégezni Jane-en, de ő elkap egy fecskendőt és nyakon szúrja vele a dokit, elveszi a kulcsát, odadobja Johnnak, majd dulakodás után leüti a dokit és John is sikeresen kiszabadul. Elindulnak megkeresni a radart. Phyllis megkérdi Moreau-t, hogy mit akar kezdeni Dr. Hollanddel, Moreau szerint végzetes hibát követett el, majd elküldi Phyllis-t Jane-hez vérvizsgálatért. Phyllis kezd rájönni, hogy Moreau nem százas. Közben Montgomery-éket félreinformálják Jane-ék, túszul ejtve a radarnál figyelő embert. Miután ráveszik, hogy téves koordinátákat mondjon, John végül leüti és elmegy, Jane meg széttöri a radar képernyőjét.

vlcsnap-2017-05-31-21h26m57s217.png

Moreau-t John tőrbe csalja: bemegy Jane-hez, a bezárt Phyllis-t látja, majd mögötte ott terem John és leüti. HGW közben az egyik őrültről érdeklődik, aki azt hajtogatja, hogy látott valamit. Hudson elmondja, hogy látott valami űrhajó szerű izét, de biztos hallucinál, HGW-nek leesik, hogy biztos az időgép lesz az. John a lekötözött Moreau-től megtudja, hogy Holland lenyúlta a kutatásokat, szóval elmegy megkeresni, mert nem szeretne kísérleti nyúllá változni, de előtte még bead egy koktélt Moreau-nak mindenféléből, amit a kísérleti alanyai kaptak. Közben Jane belebotlik Hollandbe, akinek van egy rejtett csónakja, úgy dönt, segít neki kijutni a szigetről. Közben az őrült elmondásai alapján megtalálja HGW az időgépet, ami meghibásodott. Moreau-nak meg látszólag nem ment az agyára a szérum, egész jól van, bár szenved még picit. Elmondja Phyllis-nek, hogy a lányától tudja a jövőből, hogy még ma meg fog halni egy tűzvészben, ami mindent elpusztít, amit alkotott és át kell adnia a naplóját Brooke-nak. Phyllis annyira nem hisz neki. HGW bütyköli az időgépet, Jane és Holland megtalálja motorcsónakot, odaérnek Montgomery-ék, Holland elhajt, Jane elrohan, John odaér és dühös lesz Jane-re, és csak most áll össze minden igazán. Nem Brooke-ék apját öli meg az aktáért Vanessa apja, hanem Chadét, aki Moreau-től lopta, vagyis ezért mondta azt Brooke, hogy Vanessa apja tőlük lopta a kutatást. Whoa! Jane és John az erdőben bújkál Montgomery emberei elől, az egyik már el is kapná őket, amikor hallják, hogy valaki leüti őt. HGW az, aki a lövések zajára jött, összeáll a kiscsapat. Viszont mint kiderül, Montgomery-ék megszerezték az időgépet. John közben dühös, amiért hagyták Hollandet meglépni az idővonal miatt, hisz az ő DNS-képe szerepel az aktán, HGW-vel verekedni kezdenek, de nyilván utóbbi erősebb a szuperszérum miatt, majdnem meg is öli a szérum okozta agressziója hevében, de az utolsó pillanatban Jane meggyőzi, hogy ne tegye. John dühösen elmegy „helyrehozni a hibájukat”, bármit is jelentsen az.

vlcsnap-2017-05-31-21h27m22s355.png

Hudson megjelenik és szól HGW-nek, hogy Moreau-ék megszerezték az időgépet. HGW elmondja Jane-nek, hogy megbütykölte, visszaállította manuálisra, amíg nála a kulcs, addig mindig visszatér ugyanoda. Megérkeznek közben a minisztérium emberei, szám szerint kettő, Moreau szivélyesen fogadja, megjelennek a vadak, kérdi az egyik, hogy ők meg kik, mire Moreau azt mondja, hogy kudarcok, és lelövi mindkettőt, majd kiadja, hogy öljék meg az összes vadat. John közben elkezd mindenre benzint önteni, hogy felégesse a kutatás eredményeit, de ott terem HGW, aki a szérumtól picit begolyózott, bezárja Johnt a ketrecbe, begyújtja a benzint és ott hagyja Johnt, hogy meghaljon. Moreau visszaér az égő épületre, John meggyőzi, hogy szabadítsa ki, mert szüksége van rá, megkérdi tőle, hogy hol az időgép, majd elvágja a lábait és hagyja meghalni az égő épületben. HGW visszaér Jane-hez, aki kérdi tőle, hogy mi lett Johnnal, HGW azt hazudja, hogy nem találta meg, és az időgéppel visszamennek a jelenbe, három napot voltak távol, Vanessa-hoz érnek vissza. Dougra bukkannak, elmondja, hogy kiszabadították Vanessa-t és visszaküldték értük az időgépet, Vanessa biztonságba van helyezve egy titkos helyre, mert Brooke meglépett. De kiderül, hogy John is eljutott valahogy a jövőbe, Brooke a laborjában tesz-vesz, megpillantja Johnt és szomorúan tudomásul veszi, hogy semmi nem változott, elbukott. De mint kiderül, John átad neki egy szérumot, mondván, hogy ez lesz a jövője, fogjanak össze. HGW és Jane közben hupákolnak végre, de aztán zajt hallanak. HGW kimegy megnézni, és látja Dougot haldokolni és ott van John is, aki közli vele, hogy innentől háború van, megöli Dougot, majd lelép. Ezzel pedig vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása