Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x08 - Ha elvesznél

2017. június 02. 09:00 - Scott Pilgrim

HGW téblábol a szigeten, ahova érkezett. Egy épületet talál, amin azt írja, hogy Védelmi Minisztérium. Majd megjelenik két fegyveres lovon, lőni kezdenek rá, és egy hálóval elfogják. Végül megérkezik egy fickó autóval, dühösen odamegy és leüti HGW-t. Jane a sziget egy másik részén tér közben magához tele sebekkel és kétségbeesetten HGW-t keresi. HGW-t közben éppen vallatja a morcos ember, hogy ki küldte és mit keres ott, de mielőtt megkínozná, megérkezik a morcos ember felettese, aki már kedvesebb, leállítja a morcos embert, és bemutatkozik: Dr. Edward Moreau. Elcsevegnek, HGW Wellsley-ként mutatkozik be, miután kiderül, hogy tudós, Dr. Moreau azonnal izgatott lesz, beszél róla, hogy egy új utópiát teremt éppen, elereszti, körbevezeti. HGW-nek feltűnik a már korábban látott logó, ami a saját magának írt levélen volt. Az Utópia-projekt látszólag egy csendes kis hippi kommuna. Jane az erdőben téblábol közben, majd rátámad egy fura hobószerű figura, de ott terem John, és megöli a hörgő fickót. Brooke Johnt is odaküldte, mint kiderül, és már két kísérleti alanya is rá támadt. Jane megfejti, hogy a múltban vannak, és valószínűleg itt fogja Brooke apja felhasználni Johnt a kísérletéhez, azért küldte vissza őt is. John és Jane kénytelen összefogni. Közben Dr. Moreau felfedi, hogy génsebészettel foglalkoznak, és kiválogatták hozzá a legideálisabb kutatókat. Egy Dr. Holland nevű fickó jelenik meg, akitől megtudjuk, hogy az élőlények mozgását érzékelő radar meghibásodott nemrég, HGW felajánlja, hogy megjavítja. HGW elmegy Dr. Hollanddel, közben Dr. Moreau és a morcos ember pusmogásából kiderül, hogy két nap múlva jönnek a kormány emberei vizsgálni a projektet, addig meg kell találni az elszökött vadakat és megölni, nehogy megvonják a támogatást.

vlcsnap-2017-05-30-19h28m45s424.png

Megtudjuk, hogy Dr. Moreau kavar Dr. Holland feleségével titokban. Dr. Holland felesége pedig Phyllis, az idős hölgy a korábbi epizódokból, fiatalon. HGW szép lassan összerakja a képet, lát gyerekkori képet Brooke-ról és Griffinről, Phyllis és Dr. Holland gyerekét meg Chadnek hívják, aki az a Chad, aki eddig ismeretlen okokból az életükre tőrt, mielőtt Vanessa testőre végzett volna vele. HGW mondja, hogy az antennával van gáz, kimenne megjavítani, de mondják, hogy éjszaka veszélyes, Dr. Moreau meg elkotyogja, hogy a kísérleti alanyok a táboron kívül vannak és elvonási tüneteik vannak, amitől megvadulnak, egy Hudson nevű mérnök meg lelépett és ő tette tönkre a radart. Majd holnap kimennek a morcos emberrel, akit Montgomery-nek hívnak amúgy. Tábortűznél Jane-ről kiderül, hogy texasi amúgy, és profi a szabad ég alatti túlélésben. Másnap Montgomery morcosan kikíséri HGW-t, rájuk támadnak, mondja HGW-nek, hogy menjen előre, amíg ők elvannak a vadakkal, előre megy, és ott találkozik egy fickóval, akiről kiderül, hogy Hudson. Elmondja neki, hogy Moreau megőrült, a kísérletei embertelenek, és nem javíthatja meg a radart, mert megöl mindenkit különben, aki elszökött. De már csak holnapig kell kibírniuk, mert akkor jönnek a kormányemberek és megmenekültek, Moreau-ék meg fogva tartják a feleségét. HGW segít neki elbújni, amikor odaérnek Montgomery-ék és közli velük, hogy nem tudja megjavítani a radart. Közben Dr. Holland megpróbálja rábírni Phyllis-t, hogy lépjenek le, de nem tudja, mert Phyllis hisz benne, hogy Moreau képes lesz meggyógyítani az Utópiával a világ összes betegségét, aztán kiderül, hogy kavar Moreau-val. Közben Jane és John beszöknek a táborba, látják, hogy HGW él, de Jane-t elkapja néhány vademberkéz egy dobozból. John megmenti, de felfigyelnek rájuk az őrök. John mondja Jane-nek, hogy meneküljön, Johnt pedig elfogják, Jane még időben lelép, mielőtt észrevennék. HGW-t közben hivatja Moreau, megmutatja az elfogott Johnt, mondja, hogy biztos kapcsolat van köztük, hiába tagadja le HGW, úgyhogy bezárják HGW-t is. Jane belopózik, elrejtőzik egy szekrényben, és látja, ahogy Dr. Holland segítségért telefonál és ott arról beszél, hogy elhozza az Utópia-projektet.

vlcsnap-2017-05-30-19h30m58s949.png

Moreau közben megfenyegeti HGW-t, hogy ha nem mond mindent el, akkor beadja a szérumot Johnnak. HGW megtörik, elmondja, hogy mi történt a radarral, Montgomery elmegy megjavítani, Moreau meg ennek ellenére beadja Johnnak a szérumot, akire látszólag nincs hatással. Épen maradt az agya, aminek Moreau annyira megörül, hogy további kutatásokat kezd el elvégezni rajta, hogy rájöjjön, hogyan történhetett ez. Összekeveri John DNS-ét a szérummal, a kapott anyagot meg beadja HGW-nek, hogy tesztelje, ha működik a szérum, erősebb lesz, ha nem, megőrül ő is. Közben Jane összefut Hudsonnal, aki elmondja, hogy segíteni akar, várja meg a sötétedést, és majd akkor menjen, hanem megölik az őrök. Közben Moreau lát valami furát John röntgenképén, a vállán van valami, odamegy, kivágja, egy mikróchip az, valószínűleg Brooke ültette oda. A mikróchip egy üzenetet tartalmaz, hogy meg kell ölnie Dr. Hollandet, a mikróchip mindent tartalmaz, aláírásként meg az szerepel, hogy „lányod, Brooke”. Montgomery-t elküldi érte, Phillys-nek meg mondja, hogy a férje el akarja őt árulni. Elmegy kihallgatni HGW-t és Johnt, mert rájön, hogy ő Wells és a jövőből jöttek. Azt mondják, nincs az időgép a szigeten, Moreau közli, hogy akkor lecsapolják John összes vérét, és csak akkor tud segíteni, ha megvan az időgép, HGW mondja, hogy nem tudja, hol van. Besötétedett közben, Hudson belóg, leüti az őrt, aki a fogvatartott őrülteket őrzi, kiengedi az összeset, és kiszabadítja a feleségét is, de a radar megjavul és megszólal a riasztó. Montgomery elmegy megkeresni, közben Jane belóg és kiszabadítja HGW-t, egy őr rajtakapja, HGW nekiugrik, és bár elég erős lett, de elég agresszív is, Jane alig bírja leállítani, HGW ellöki Jane-t, megijed magátót. Közli Jane-nel, hogy nem menjen közel, veszélyes, és elrohan az erdőbe. Phyllis közben rajtakapja Dr. Hollandet, aki le akarja nyúlni az Utópiát és elmondja, hogy kaptak ezzel egy esélyt a menekülésre, de Phyllis marad, Holland otthagyja. Jane közben kiszabadítja Johnt, de ott terem Moreau egy pisztollyal és Jane nevéről érdeklődik nem túl kedvesen. Montogmery elindul az embereivel levadászni az őrülteket, John az erdőben menekül, aztán egyszer csak az erdő közepén terem az időgép, és ezzel vége.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása