Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x12 - Gabó talpig vérben is Pumped

2017. május 31. 06:57 - sixx

 vlcsnap-00001_15.png

Ha valaki azt mondja nekem, hogy 2017 tavaszának végén egy Kusturica-utánérzés trashreality-epizódot fogok hogyvoltozni, kiröhögöm. Erre tessék, itt ülök a gép előtt, és egy kétrészes vidéki kaland első felvonásán röhögök, amiben minden megvan, ami egy szerb cigányfilmben, csak az aranyfogak hiányoznak fájón. Az van ugyanis, hogy Pumped, aki még mindig ki van esve Pumpedné ölének piksziséből, nagyon szeretne visszakerülni a meleg ölbe (nem ólba, baszki, ÖLBE, nem elírás), ezért azt hazudja Pumpednének, hogy elviszi egy rezervátumba vagy tájvédelmi körzetbe vagy mibe.

Na ja. Vagy disznóvágásra.

Két gyökér persze nem elég egy ilyen kalandhoz, ami nem mellesleg Pumpedné Ágnes születésnapjának ünneplése is egyben (a kora vitás kérdés, Pumped 32-re emlékszik, de ki tudja, mi az igazság). A meglepetésbuli jelleget kidomborítandó az útra elkísérik hőseinket a baráti társaság eddig is látott biodíszletei, azaz VV Soma és a műcsöcsökre vágyó Luna, a kappanhangú Domán és Betty, a Berettyóújfalu és vonzáskörzete Miley Cyrus-hasonmásverseny közönségdíjasa. Az udvartartás utaztatásáról Pumpedné persze nem tudott, romantikára vágyott, és arra, hogy a húszéves hülyegyerek egyszer az életben viselkedjen már úgy, mint aki nem húszéves hülyegyerek, de ha tényleg megtörténne, akkor vége lenne a sorozatnak, és mivel gyanítom, hogy a két lakásban már nem sok eladható elem maradt, a műsor a kizárólagos bevételi forrásuk, így annak megszűnése senkinek nem tenne jót.

Nem ezt beszéltük meg bazdmeg. (Pumpedné)

vlcsnap-00003_14.png

Jól indul az út, Pumped baszott venni energiaitalt Pumpednének, ejnye. Hoppácsak, KÉRT? NEM KÉRT. NEM KAPOTT. Néma gyereknek anyja veri a faszát, mondja egy értelmetlen albán közmondás, de ide kicsit illik. Domán azt javasolja, hogy kiengesztelésül Pumped menet közben nyalja ki Pumpednét, de figyeljen az útra - amennyiben ezt vezetés közben abszolválja, leteszem a cigit, esküszöm. Mennek végre, az autópályán, háromórás út elé nézünk, amitől mindenki kiborul, mert hát hol van ez, bazdmeg, világ végén? Soma egy félreértett beszólásra elég sután azt reagálja, hogy Pumped kankós lett Pumpedné pinájától, amire az elég hevesen reagál, mert még nem felejtette el, hogy az ikeás asztalkaszerelés közben VV 36 milliót nyertem Soma a pinájára aszonta, akkora, mint egy barlang, de nem a tapasztalat beszélt belőle, hanem Pumped infóját böfögte vissza. Pumpednének ez most eszébe jut és a kankóval együtt ez már sok neki, így ráver egyet Pumpedre.

Én nem mondom, hogy szar a faszod, meg büdös vagy, megy ilyenek. Tegnap az volt, hogy tág a pinám, ma meg hogy kankós vagyok. Ha nem tetszik a pinám, el lehet menni a faszomba. (Pumpedné)

Menet közben valamiért megállnak, de tényleg nem tudni miért, a narratíva itt kicsit szétcsúszik nekem, átmásznak egy kerítésen, majd egy kissé mocsaras patakparton caplatnak, de minek, hugyozni sokkal kényelmesebben lehet odafent. Vágás, már megyünk is tovább, fasz se érti ezt, tényleg. Megérkeznek falura, ahol Pumpedmamó és Pumpedhugi várja őket pálesszel és pár ismeretlen rokonnal.

Luna: Ez most itt a ti háziállatotok?
Pumpedhugi: Hát, őt fogjuk enni ebédre.

Az nyilvánvaló, hogy a városi picsáknak fogalmuk sincs arról, hogy kerül az asztalra a hús, ami persze nem baj, sőt, ebből lesznek az olyan jelenetek mint ebben az epizódban vagy negyvennyolc, amiknek mind az a lényege, hogy rácsodálkozzanak a falusi létre. A házipálinka például eléggé megkavarja a dolgokat, van kis köpködés meg nagy fintorgás, kényes az a jégerhez szokott bél, mi? Pumpedné a malacot nézve szembesül a szörnyűséggel: Stella(?) most röfögött utoljára. Luna és Betty sír, zokogás hangja szaggatja szét a pálinkagőzt. Pumpedhugi bezzeg nem szívbajos, meddig állunk még itt, kezdek éhes lenni, kérdezi. Luna kilátásba helyezi, hogy ő bizony imádkozni fog a malacért, és lelki társa lesz a legnehezebb pillanatokban, mire Pumpedhugi a legjobb biccsplíz-tekintettel semmisíti meg, tessék, itten van:

vlcsnap-00021_16.png

Csodálatos, és a disznó még él!

Pumpedné nem hatódik meg egy kis disznóvágástól, Pumped meg a melótól, mer hát a levágásban tevékenyen ott kell lenniük, Soma a farkát fogja, Pumped elől segít be, csurom vér is lesz tőle, és csak áll, mint az erőszakos rokon a lagziban, amikor a kurva az anyád beszólásra egy lepattintott nyakú jégeres üveggel reagál. Pumped kisebb sokkot kap, Pumpedné nem, mert higgadt csaj (muhaha), beviszi, lemossa, közben kint disznó ugye mér nem vonyít, csak Betty meg Luna, tényleg csak egy cigányzenekar hiányzik a háttérből.

Olyan a fejem, mintha kinyaltalak volna miközben menstruálsz. (Pumped)

Megy a perzselés, amit Betty nem bír ki sírás nélkül, mert fasz tudja miért nem, már nem fáj a malacnak ugye. Bezzeg Pumpedhugi beszáll a mókába, rendes falusi lány ez. Pumpedné a disznó frissen lehulló, perzselt, meleg körmét húzza az ujjára, na jó, ez nekem is sok egy kicsit. Domán meg valamiért aszongya Pumpedhuginak, hogy szereti a pinaszagot, különösen az övét. Erre rávernek vagy hatot, tök jogosan. Itt jegyzem meg, hogy a Pumpedhugi-spinoff ötletét az első két rész után mondtam, köszönöm. A disznót kettévágják, Pumped félmeztelenre vetkőzik, és mindkét felét elviszi a feldolgozóasztalhoz, mer erős gyerek. Igaz, majd' összefossa magát a súly alatt, és összedisznózza magát, amit Soma afrodiziákumnak tart kicsit mert azt javallja, hogy mosakodás nélkül dugja meg Pumpednét, mint egy igazi férfi.

vlcsnap-00041_7.png

A léhűtők szórakoznak a kertben, talicskában tolják egymás körbe, csak Pumpedné nem száll be, hiába kapacitálja Luna, mert

Biztosítást kellene kötnöm a testemre, hát normális vagy?

Pumpedhugi és Betty a TELJESEN SPONTÁN, A DISZNÓVÁGÁSHOZ ELENGEDHETETLEN, A FALUSI LÉTET A VÉGLETEKIG DEFINIÁLÓ GAGYI CÉLTÁBLÁRA LŐNEK IJJAL, és közben Pumpedhugi megint ráver Dománra, mi ez, ha nem szerelem, baszki. Pumped és Pumpedmamó Pumpedné szülinapi tortáját készíti elő, Pumped, ha jól értem, 31 évesnek gondolja a csaját (excsaját?), ha van isten, elbassza a kort, gyertyát, mindent. Csak 32 került rá, és mennek ki az udvarra, ahol Pumpedné besegít a disznó feldolgozásába, és amikor meglátja a 32-es tortát, az arcára fagy a mosoly, ugye most csak poénkodsz, kérdezi Pumpedet, aki elég nagy kínban van, de hát erről beszélgettünk, mondja erőtlenül, hogy 32 lettél. Ezen a ponton én nagyon óvatos lennék, mert Pumpedné előtt kés van, heves természetét meg már ismerjük.

Most komolyan, 32-nek nézel? Vagy ennyire öreg vagyok? Menj a kurva anyádba!

Pumpedmamó ott áll, egy lépésre, de ő is látja a kést, inkább nem szól, csak megjegyzi, hogy ő is ott van. De most akkor hány éves Pumpedné? 31? Na jó, kiderül, hogy a 32 csak szándékos szopatás vót, van rendes torta is, meg ajándék, mennek kettesben Velencébe majd, remélem, stábbal. Pumpedhugi kiszúrja, hogy a velencei úthoz Pumped (vagy a szerkesztők) a Colosseumot tette oda illusztrációnak, amiből Pumpedné arra gondol hogy ezzel is átal lett baszva.

A Velencei tóra viszel el, ugye?

Csók, nem, tényleg lesz nyaralás. Elmennek egy kicsit sétálni, meg egy fűnyírómotoros mittudoménmiafaszomon mennek egy kört, közben Domán rájön, hogy Betty, aki a csaja egyébként, ha jól tudom, annyira nem érdekes, és Pumpedhugit fűti tovább, konkrétan egy kúrás van beígérve neki, pofon lesz a jutalma.

Címkék: pumpedék
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2017.05.31. 12:08:03

Jó lett! Szétröhögtem magam :D

(Egy kis korrekció : "Néma gyereknek anyja veri a faszát" Béna, nem néma, a többi stimmel, bár értelme van így is úgy is. :)

" Ha nem tetszik a pinám, el lehet menni a faszomba. "

Ez meg akkora, hogy hímzett falvédőre vele, esetleg majonézes kupára!

Cnere 2017.05.31. 13:32:05

Azért jó olvasni, hogy sixx is kötelességének érzi, hogy csillogtassa a szellemi fölényét egy ilyen tévé műsor kapcsán. Mintha nem létezne rengeteg más csatorna és internet, de ha nagyon kínban van, akkor még van pár megmaradt videotéka is. Mintha kötelező lenne ezt nézni. Egyébként is aki komolyan veszi ezt a pumped féle műsort, az magáról is kiállít egy bizonyítványt.

temperepempe 2017.05.31. 15:13:57

A tasli.gif meg a biccsplíz.jpg remekek!

Bankotsu Mester 2017.05.31. 17:19:08

@temperepempe: Ez a 2 nagyon TOP. Legutóbb egy kép amin szétröhögtem magam egy 444 komment származék egy kis bagollyal és rezsiszilivel :D

A hugit még én is megpocsíkolnám...

Flankerr 2017.05.31. 20:13:42

"közben Domán rájön, hogy Betty, aki a csaja egyébként, ha jól tudom, annyira nem érdekes, és Pumpedhugit fűti tovább, konkrétan egy kúrás van beígérve neki, pofon lesz a jutalma."

Ez pontosan mit jelent?

popyface 2017.06.01. 02:57:42

nem tudom miért kell ennyire agressziven tolni ezeket a eröltetett storylineokat a disznóvágás még haggyán de ez a megcsalos story számomra megöli at egésznek a báját

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.06.07. 18:57:56

Ezt végig SE tudtam olvasni, disznóvágásnál lefagytam.
" Olyan a fejem, mintha kinyaltalak volna miközben menstruálsz. (Pumped) "
Hányas karika van kirakva 30 ?
Első két részt láttam, de bőven elég volt, mondom ebbe bele olvasok.....kár volt.
süti beállítások módosítása