Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X13 – Three Sentences

2017. május 30. 11:00 - Bruti

Pearsonék családi videóival nyitjuk a mai epizódot. Úgy látszik Jack alaposan dokumentálta a családi összejöveteleket, különös tekintettel a szülinapokra. Viszont most, hogy tíz évesek lesznek a gyerekek, mind saját szülinapi partit szeretne. Ez egy kicsit megnehezíti a szülők dolgát, de tudjuk, hogy az apjuk mindenre kapható, ha a gyerekeiről van szó.

vlcsnap-00001_11.jpg

Kate az orvosánál van, hogy megbeszéljék a hasi bypass műtétet, de nagyon úgy néz ki, hogy a lány egyáltalán nem biztos magában. Igazából a hideg is kirázza, ha a műtétre gondol, ráadásul most, hogy eljegyezték megváltoztak a prioritások. A Dokinő a műtét helyett, inkább ajánl neki egy fogyókúrás tábort.
Randall reggel siet a munkába, még egy gyors reggelire sincs ideje, mikor jön az apja és láthatóan igen jól érzi magát. Valószínűleg attól van, hogy abbahagyta a kemót. Megígérteti a fiával, hogy az Ipod lejátszójára felveszi a kedvenc számait. Ugrunk Kevinre, aki próbál csevegni Sloane-el , de a lány meglehetősen elutasító vele. Szerinte bőven elég, ha a munkára korlátozzák a beszélgetéseiket.

vlcsnap-00002_12.jpg

Kate és Toby már a tábor felé autóznak. Persze Kate kicsit fél a dologtól, de a vőlegénye győzködi, hogy minden rendben lesz. Randallt a munkahelyén berendeli a főnöke, és úgy néz ki, hogy egy vetélytársa akadt a cégnél. Valami projektbe más is beszállna, de Randall nem hagyja. Szeretne ő is benne lenni, így megígéri, hogy holnapra leszállítja az ő elképzeléseit is.
Vissza az időben: Ma van a három gyerek szülinapja, és három különböző buli lesz a lakásban. Jack miközben Madonna kesztyűt varr a lányának, régi videókat nézeget. A felesége egy kicsit noszogatja, mire a férfi rákérdez, hogy mi lenne, ha vállalnának még egy gyereket. Erre Bec hirtelen se köpni, se nyelni nem tud. Szerinte már így is bőven elegen vannak, szóval részéről megtámadná az indítványt.

vlcsnap-00003_12.jpg

Randall beleveti magát a munkába, de persze pont ma nem fog összejönni a meló. Ugyanis megérkezik az apja, és kiköveteli, hogy menjenek el együtt ebédelni, meg vásárolni néhány ruhát. Randall nem mondhat nemem a haldokló apjának, így elindulnak. Kate meglepődve tapasztalja, hogy a tábor nem olyan, mint azt gondolta, itt nem az a cél, hogy a futópadon köpje ki a tüdejét, hanem, hogy belül változzon meg. Közben Kevin hívja, és panaszkodik neki, hogy Sloane lepattintotta. Cserébe Kate ráveszi, hogy pesztrálja Toby-t amíg ő távol van. Leteszi a telefont, mire jön a gondnok srác és kóstolgatni kezdi.
Pearsonéknál beindult a hármas szülinap. Kevin bulija a legmenőbb, Kate-nél is vannak csajok, de Randallhoz jóformán senki nem jött el. A szülők csak most döbbennek rá, hogy a kis Randallnak alig vannak barátai.

vlcsnap-00004_11.jpg

Kevin, úgy dönt teljesíti a húga kívánságát és viszi magával mindenhová Toby-t. Mesél neki a szuper csajokról, akikkel dolga volt, de most leginkább az foglalkoztatja hogy Olivia, vagy Sloane lett volna a jó választás. Most úgy néz ki, hogy Toby inkább a lelki szemetesládája lesz.
Rebecca próbálja vigasztalni Randallt amiatt, hogy csak hárman jöttek el a bulijára, de a gyerek teljesen elégedett ezzel, mivel a többiek nem a barátai. Bec rájön, hogy kicsit túlaggódta a dolgot, a kölyök teljesen helyén kezeli a dolgokat, vele minden rendben van. Aztán ugrunk a jelenbe: William belefeledkezik a vásárlásba, miközben Randall meg már nagyon menne vissza dolgozni. De nem ússza meg ennyivel, mert az öreg még valami csokis cuccot is inni akar, szóval innen nem szabadul egyhamar.
Kate programja meglehetősen különleges. Van itt minden: jóga, kirándulás az erdőben, fitnesz óra botokkal. Kate inkább felhívja Toby-t, hogy menekítse ki innen, mert ezeknek elmentek otthonról. Addig dumál, míg a gondnok pasi ki nem veszi a telefont a kezéből és kinyomja. Az indok, hogy idegesíti a lovait a nő hangja. Kate megütközik a pofátlanságon, de kiderül, hogy a csávó nem is olyan hülye. Elmondja, hogy ez a hely az idiótáknak való, hiszen, ha valaki kövér, azt úgy kell elfogadni, mert amíg magában nem változik, nincs az a tábor, ami megváltoztatná.

vlcsnap-00005_12.jpg

Toby segít Kevinnek és ráébreszti, hogy valójában melyik lányra vágyik, így a srác elrohan intézni a nőügyeit. Randall, miután beszerezte az apjának a legjobb csokis shaket, még mindig az autóban furikáznak. Aztán William egy kihalt parkolóba tereli a fiát. Kiderül, hogy szeretné vezetni a kocsiját. William mesélni kezd az életéről, arról, hogy sose tanult meg vezetni, de most szívesen megpróbálná.
Kate visszamegy a foglalkozásra, és intenzíven belekezd a gyakorlatba, egészen addig, amíg ki nem ad magéból minden dühöt. Kevin megérkezik a lányhoz, akit választott, de az se nem Olivia, se nem Sloane. Egy szőke lány nyit ajtót, akinek a srác szerelmet vall. Kiderül, hogy 12 éve nem látták egymást és Sophie Kevin felesége volt. Csak egy beszélgetést kér tőle, amit valószínűleg meg is kap, de nem ma. Visszatérünk a tizedik szülinapra, ahol Kevin egy szőke lánynak, Sophie-nak udvarol, mert szerelmes belé.
Kate visszamegy a gondnok sráchoz és megköszöni, hogy seggfej volt vele, mert ez kellett ahhoz, hogy maradjon. Erre a srác gyakorlatilag meghívja magához a szobájába szexelni, de Kate szerint ez sosem fog megtörténni.
A végére kapunk egy szokásos montázst. Pearsonéknál estére csak a család marad, és újra a régi megszokott módon ünneplik a születésnapot. Williamnak egész jól megy a vezetés és nagyon jó érzik magukat Randallal, majd Kate-et látjuk a temetőben, kezében egy gyászjelentéssel, amin az apja van.

vlcsnap-00006_12.jpg

 

Címkék: This Is Us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása