Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x18 - Bányászok és hódok

2017. május 26. 09:00 - Chat Géza

Eddig még nem látott természeti elemmel, csapással kell megküzdeniük a milliomos aranyásóknak. A hódok aljas módon betámadták Hoffman egy vezetékét, de a szakállas bányász felvette a kesztyűt, megküzdött a büdös dögökkel, nem hagyta, hogy megnyomorítsák, elnincstelenítsék a kis szőrös bestiák. Ha már így belelendültünk, akkor nézzük is, hogy mi van velük. Nem a hódokkal, hanem Hoffmanékkal. Úgy jöttek rá, hogy valami gáz van, hogy egyszer csak elkezdett porzani mind a két mosó. Mivel egyértelmű volt, hogy nem apadt ki hirtelen a tó, ahonnan a vizet veszik, ezért valami más lehet a baj. Igen, a hódok eltorlaszolták a vízcső bejáratát. Egy markolóra erősített lánccal ki is kapják a fa hordalékot, és már mehet is a menet. Így 3 nap alatt persze nem sikerül kibányászni az öreg isten valagát, csak 70 unciát, az meg elég nagy gyász. Megint. Sebaj. Jövő héten jobb lesz. A remény hal meg utoljára, ugye.

kepernyofoto_2017-05-26_7_21_22.png

kepernyofoto_2017-05-26_7_21_42.png

Parkerékat viszont a saját hülyeségeik hátráltatják. Mivel az eredeti földterületen már minden aranyban gazdag pormolekulát tisztára mostak, ezért költözni kell. Persze több tonnás gépeket mozgatni nem olyan egyszerű, mint kétdekás IKEA bútorokat áttolni a szoba egyik sarkából a másikba, de azért nem egy nagy mutatvány. A vontatás simán is megy. Csak az egyik munkás fiú gázul bele a szügyig érő vízbe, ahol el si szakad a markoló egyik lánctalpa. Parker azt se tudja, hogy sírjon, nevessen, vagy artikulálatlanul okádjon idegességében. Mást már ilyenkor rég elküldött volna a búsba, de most eléggé le van szedálva. Jön egy veterán muki, aki még az egy lánctalppal működő markolót is simán ki tudja varázsolni a hónaljig érő vízből. Zseni. Több szívás nincs, jön a heti mérleg, ami olyan jó lett, mint még soha. Rick is dobott egy 120 + valamennyi unciát, de nyilván Parker 270 valamennyije az érdekes, amit 4 rongyos nap alatt sikerült kitermelnie. Ezzel egy hét alatt hozott 400 unciát. 

Tony eközben kicsit zabálja a kefét, mert 4 hétig nem ment a kotrója. Várt egy alkatrészre. A vödröket tartó, forgató, pörgető bazi nagy csigában ment tönkre a tengely vagy mi. Na, ez most megjött, de persze nem lehet csak úgy bepattintani a helyére. Ha egy miliméter eltérés van, akkor az egész mehet a kukába. Elég nagy luxus lenne a dollár tíz-, sázezreket érő vasat kidobni, márpedig valami baj van. A legjobb, hogy az eszetlenül sokba kerülő alkatrészt egy sufni tuningolt megoldással pimpelik fel, hogy jó legyen. A lényeg, hogy működik, a kotró végre kotorhat.

kepernyofoto_2017-05-26_7_20_06.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása