Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x18 - Amikor visszanyalt az almondos fagyi

2017. május 19. 08:07 - Dzsudibí

Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy felkavaró üzenetet hagy maga után. Na lássuk.

1_6.png

A kecskeméti amorózó egyre erősebb érzelmeket táplál a taktika nagyasszonya, Francis iránt, ezalatt egy plüsskutyát szorongat az ágyon fekve, én meg egy mogyoró nagyságú  könnycseppet morzsolok el a szemem sarkából. Mondjuk bízni inkább Berniben bízik, ami egyrészről okos döntés részéről, hogy Franciban nem, merthát ugye tudjuk mit szervez az a kis huncut nőszemély, másrészről eszeveszett faszság, hogy Berniben igen, aki szegénykém már azt se tudja, hogy merre hány méter, annyi mindennel tömték már a kis fejét.

2_6.png

A tablet parancsára az időt Mr és Mrs Herkules versennyel ütjük el a kiszavazásig, Milán már megint Norbi bőröndjéből öltözködik, mert kurvára nem mindegy, hogy melyik fekete trikót veszi magára. Mindenki hozza a tőle megszokott formát, Milán és Norbi feszítenek, mintha nem lenne holnap, Tamás csak az utódnemzés közben használt izomcsoportokra szokott gyúrni, ezért tőle egy imitált szopatást és levegődugást láthatunk, köszönöm, pont erre volt kora reggel szükségem. Ja, meg ugye van még Csabi. 

3_6.png

4_6.png

5_6.png

6_6.png

És akkor jönnek a lányok, Berni produkciója alatt Zsuzsi a szemmelverés fogalmát egészen új szintekre emeli. A saját fenekéről egyébként van egy kedves sztorija, amit meg is hallgathatunk, mert nincs más választásunk. Anyukája szerint azért olyan a feneke, amilyen, mert "farral született a világra" (kedves Zsu, ha ezt olvasod esetleg, üzenem: ideális esetben mindenki farral születik a világra, ettől még nem leszel különleges), és 18 órán keresztül úgy vajlódott a kedves Mama, hogy Zsu feneke volt kint. Ez egyben magyarázatot adhat arra, hogy a feje miért lett ilyen retk.

7_6.png

8_6.png

9_6.png

10_6.png

11_6.png

Na de, a versenyt Franci és Csabi nyeri, kapnak 7 jégkrémet, amit eldönthetnek, hogy egyedül esznek meg a gardrób mélyén görnyedve pálcikástul, vagy megosztják a többiekkel. Utóbbi mellett döntenek végül, de ez is csak arra jó, hogy a 23 éves felnőtt Zsu felbassza magát Bernin, aki elveszi előle az almondosat. Berni viszont sztár, ha ezt direkt csinálta: két nyalintás után unott fejjel közli, hogy már nem is kéri, és a nyálas jégkrémet Zsu orra alá dörgölve ajánlgatja a szinte teljesen érintetlen édességet. ZSENI BAZDMEG, 10/10. 

13_6.png

12_6.png

A lányok elmehetnek egy kis bjuti end szpá kezelésre, a fiúk egyetértenek abban, hogy rájuk is fér, mert már nagyon le vannak lakva, bájos. Franci szervezkedik még indulás előtt, most kell kitenni Tomit, ezért ő Norbira tesz, Zsu Tomira, Berni meg Csabira, és akkor Milán fog dönteni, ő meg majd jól hazaküldi Tomit. A szalonban aztán egyenként beteszik őket valami zsákba, miközben a másik kettőt masszírozzák, és nekem azóta is ritmikusan zakatol a fejemben a kérdés, hogy mi a büdös picsa ez. Aki tudja, kérem ossza meg velem is, mert beledöglök a kíváncsiságba. 

14_5.png

15_5.png

16_4.png

Berni kihasználja az alkalmat, és meginterjúvolja Zsuzsit, hogy mi a baja vele, Zsu persze azonnal előrángatja a mi felnőttek hogyan intézzük ezt lemezt. Berni lezárja magában annyival a dolgot, hogy ő aztán magasból keresztbe telibefossa, hogyha Zsu féltékeny, mert ő nem fog máshogy viselkedni. Eközben a fiúkat is programra viszik, a helyi strandfoci válogatottal játszhatnak, vagy ahogy Norbi mondaná, Hángérien verzusz Indonézia. Úgy tűnik, az indonéz férfiak átlagmagassága elmarad az európai férfiakéhoz képest, ezt Milán úgy értelmezi, hogy akkor ezek itten még "kissrácok", és majd jövőre megnőnek. A kissrácok gyanakvó tekintettel, ám udvariasan megvárják, amíg a kanok elsüvöltik a Himnuszt. Miközben a fiúk remekül érzik magukat, a lányok otthon véresre rágják még a lábkörmeiket is, hogy hol vannak a fiúk, és ki fog most kiesni. A fiúk visszatérése Zsuból érdekes érzéseket vált ki, saját elmondása szerint úgy rohant oda Norbihoz, mint a kisoroszlán az apukájához, mindenki döntse el maga, hogy szokott-e úgy odarohanni a szerelméhez, mint az apukájához.

17_3.png

18_3.png

19_3.png

Na és akkor jöjjön, aminek jönnie kell, mindenki kibaszta magát rendesen ezekre a fontos pillanatkora, legalábbis próbálta, szegény Zsunak például kevéssé sikeredett, ragaszthatsz egy pingvinre őszes kecskeszakállat, attól még nem lesz James Hetfield, mint ahogyan aggathatsz egy báli ruhát a görnyedező Zsuzsira, hogy szép legyen, de attól ő azt még be fogja tűrni a melltartója alá, és a mikroportját is úgy figja hozzá viselni, mint egy postástáskát. Sylvi megjegyzi, hogy Barbi távozása nem viselte meg nagyon a lakókat, be kell vallanom engem sem, mert hirtelen el kellett gondolkodnom egy pillanatra, hogy ki a pöcsöm az a Barbi. Kicsit feszítjük a húrt még a Norbi-Zsu-Bernike tengelyen - Zsu, miért vagy féltékeny a nálad sokkal jobb nő Bernikére? Norbi, ha nem lenne itt Zsu, dugnád Bernit? Bernike, tetszik neked is Norbi? Zsu, neked most tikkel a szemed, vagy csak ilyen gyakran kell pislognod?

20_3.png

21_3.png

Jön a szavazás, mindenki Csabára aggatja a füzeret, ezek szerint Francis visszavonulót fújt az utolsó pillanatban, remélem majd kiderül miért, mert nekem ez most nem tiszta. Sylvi fenyegetőzik, előbb találkozunk, mint gondolnátok kis gyökerek, Csabi bőröndöstül füzerestül haza, hogy aztán a többiek zavartalanul folytathassák a taktikázást. Zsu rögtön letámadja Milánt, mert azt szeretné, hogyha legközelebb ő megy haza, akkor Norbi még véletlenül se Bernivel álljon össze, ezért Milánra bízza, hogy ezt majd intézze, Milán testbeszéde prájszlessz. 

23_3.png

Na de jön a csavar a végére, végre a szerkik is összekapták magukat. Csabi ugyanis indulása előtt még megkavarinthatja a habos szarral megtöltött vájlingot és kisorsolhatja, hogy az utolsó héten ki kivel aludjon együtt. 

"Alig várom, hogy belenyúljak" (Csabi)

24_2.png

Egészen véletlenül Norbi összekerül Bernivel, Zsu Milánnal, Franci meg Tomi továbbra is együtt. A kis gyökerek gondtalanul bulizgatnak, amikor megcsörren a tablet, közölve a szomorú híreket (már akinek szomorú). Zsu elviharzik, de a kutya nem megy utána, mert Norbinak muszáj leülnie, hogy spontán erekcióját és a szája sarkában megbúvó kéjes vigyort valahogyan el tudja rejteni a többiek elől, a többieket meg kurvára nem érdekli Zsu viselkedése, ami ugye nyomokban sem emlékeztet Dia korábbi féltékenységi rohamaira.

25_1.png

26.png

27.png

Az előzetes alapján az utolsó hét még tartogat fordulatokat, és továbbgyűrűzik a féltékenységi botrány is. Én eddig reménykedtem benne, hogy Pókmajom életében legalább egyszer összeakadt egy teliholdas éjszakán valamelyik dzsentölmennel, ezennel hivatalosan elengedtem ezt a fonalat. 

Címkék: exek az édeben
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.05.19. 08:52:41

"két nyalintás után unott fejjel közli, hogy már nem is kéri, és a nyálas jégkrémet Zsu orra alá dörgölve ajánlgatja a szinte teljesen érintetlen édességet."
most szakadok a röhögéstől bakker:D
Tegnap délután éppen egy ilyen helyzetnek voltam részese, csak ott a főszereplők a 4 éves fiam és 6 éves lányom (Berni szerepében) voltak. A végén a fiam fagyival megdobta a lányomat:D Itt mi volt a vége?:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2017.05.19. 09:46:15

Nos, így az utolsó hét előtt le kell írjam, jó indulás után ez bizony ellaposodott... Kevesen vannak egy rendes manuperáláshoz, az újakat nem védi semmi, semmi küldetés, vagy bárhogy máshogy megszerezhető védettség, ráadásul a szavazás menete is túl egyszerű, az ÉH-ban ugye a mögéállással először azoknak kellett letenni a garast, akik közül megy valaki, és csak utána döntött róluk a másik fél, ráadásul ugye voltak védettségek, itt meg akinek nagyobb a holdudvara, az kiszavaztatja szép sorban a másik oldalt oszt kalap. Mondjuk pont ezért nem is értem hogy lehetnek ennyire hülyék, hogy pl Andikát nyomták ki mondjuk Franciska helyett, most már Tamást az életben se lehet kiszavaztatni tisztán csajokkal, de mindegy. Szóval a szerkesztők se feszülnek meg a normális játékért, meg a formátum se nagyon enged fordulatokat, ebből következőleg kb még az elején beköltözött banda van bent, az újak közül kb senki se alkotott maradandót, ahogy jött, úgy ment is.

takacs 2017.05.19. 09:49:43

hát ha a szerkesztők egy kicsit is tudták volna, mi a dolguk, behozták volna Pókmajmot.....kit érdekel, volt e valakinek az exe, sztem itt a fele nem is ismerte az "exét" előtte :-)

beg 2017.05.19. 10:06:25

Ideális esetben nem farral, hanem fejjel előre jövünk világra ;)

beg 2017.05.19. 10:12:30

Bosszantó, hogy a nagy tervezgetés vége mindig az, hogy arra tesznek füzért, aki a legkisebb hullámokat kavarja. Nagyon megcsúszott ez a formátum. Kevés szereplő, ott is talán az ex státusz tovább szűkíti a merítést. A szerkesztők pedig nem nyúltak bele bátran a sztoriba.

Nem tudom hogy zajlik a szavazásnál a sorrend választás, de miután Zsu nem rakta Tomira, Francinak sem volt más választása, mert tudhatta, hogy Berni is Csabira rakja, így, ha ő nem oda rak, kellemtelen helyzetbe sodródik. Most már csak a Franci-Milán duónak tudok drukkolni. Úgy tűnik, ők legalább próbálkoznak (Tomi nem lát túl saját maga által magának kreált dicsfényén), de túl kevés szereplő van.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2017.05.19. 10:16:28

@beg: Fejjel előre, de farral rendelkezve, legalábbis ha jól értettem Dzsudit :)

lacuna666 2017.05.19. 10:16:53

Ideális esetben nem farral hanem fejjel előre jövünk világra. Bocs a helyre igazításért. A faros szülés valóban nehéz és komplikált.

Dzsudibí 2017.05.19. 10:21:41

@beg: nagyon kedves, köszönöm a tájékoztatást. Minden viccnek az a halála, ha meg kell magyarázni: Zsu nem azt mondta, hogy farral ELŐRE (lásd még farfekvés), hanem simán farral. Fara meg ugye általában mindenkinek van.

Dzsudibí 2017.05.19. 10:25:46

@lacuna666: na, a 10 millió szülésszakértő országa. Választ lásd feljebb.

aruhamiatt 2017.05.19. 10:46:50

" Zsu, miért vagy féltékeny a nálad sokkal jobb nő Bernikére? " imádom ezt a sort! :) és onnan látszik, Zsuzsa mennyire ostoba mint nő, h ahelyett, h félpercenként hisztirohamot kap már rég ki kellett volna basznia Bernit. Most is mit szervez a félkegyelmű? HA Ő KIESIK!!!! Milán intézze el, h Berna ne Norbival legyen! Sikíthatok?

lacuna666 2017.05.19. 10:48:59

okés. Bár távol álljon tőlem a szülésben való szakértés :)

aruhamiatt 2017.05.19. 11:11:08

@beg: ha valóban ez volt az ok, h nem Tomira rakta, akkor oké. Egyébként továbbra sem értem miért szexel Tomival ha nem vele szeretné befejezni? Vkihez érzelmileg kezdek közeledni, igaz, jóval ezelőtt már széttettem neki a lábam viszont nem bízom benne! Gratulálok Franciska, büszkék vagyunk rád! Persze nem.....

szociologus01 2017.05.19. 11:17:56

Taktika level 0.1 demo verzio :-). Szerintem játszva nyeri a játékot T-mobil....

Franciskáról eszembe jut ez a mondás, hogy amikor megszületünk, akkor 2 mondat hangzik el a rokonok szájából. Ha fiú, akkor megveregetik az apa vállát, hogy "ez igen, ez majd a fél várost megcsinálja", ha fordítva van akkor ezt nem merik mondani ugyebár, hogy a fél város majd megcsinálja....de persze később igen :-) :-)

BobbyEwing 2017.05.19. 11:25:59

ez a műsor borzalmas lett. kiszámítható, és unalmas. Én egyiknek sem adnék egy forintot sem. örüljenek, hogy nyaraltak

hszs 2017.05.19. 11:29:18

Kedves Dzsudibí!

Köszönöm a posztot, lájk!

Hogy mibe ültették bele a lányokat?
Javaslom, tekintsd meg a "Hisztéria" című filmet, abban van hasonló cájg, csak itt az ídönben rejtve maradt a kezelő! :-))))

Nethooligan 2017.05.19. 13:02:00

Jó belegondolni is, hogy mit művelt volna itt Pókmajom!

Még akkor is kivágta volna a fél villát, ha egyébként mindenki utálta volna. :)))

Jó hogyvolt egy újabb szar adásról!

beg 2017.05.19. 13:33:35

@Dzsudibí: bocsi, a szellemi színvonalam nem volt elég megérteni, de így igaz, még utólag, hogy megmagyaráztad is tudtam ezen mosolyogni :)

Chuck Νorris 2017.05.19. 15:00:11

a csajok boldog arca alapján a zsákban intimmasszázst müvel egy helyi segéderö

borborka 2017.05.19. 15:33:04

Valamiféle szauna lehetett talán.

bElannaTorres 2017.05.19. 16:02:10

zsuzsi fasznak akar csajos programot mikor utálja a nőket.
kicsinyes kis p. a jégkrém miatt is műbalhézott annyira nem tud uralkodni se az arcán se az érzelmein, ennyire utálja a bernit.
mondjuk mostanában megfigyeltem , hogy a nők kevésbé tudnak uralkodni az arcukon, félelmetesen sok mérges, vagy épp szomorú nőt látok, van még az akinek az undor ül folyton az arcán. Elgondolkoztam, biztos láttatok már ilyen nőt - ha tükörbe néz misz undor akkor magára szokott mosolyogni?

BAZINGA2 2017.05.19. 17:15:06

Ez az Éden, nem az az éden. Harmatgyenge és eseménytelen. A Tomi 2 percesei sem dobják fel a műsort. Minden történés előre kiszámítható, és borítékolható, hogy kit zavarnak haza. Unalmas.

BAZINGA2 2017.05.19. 17:18:39

A poszt tetszik, gondolom a lényeg benne van! Az utolsó 2 adást nem néztem, csak itt olvastam.

FCUK1 2017.05.19. 17:35:30

Amiben ültek, az szobaszauna. Egyébként eddig 2x baszhatták volna ki Tomit, de egyik sem meri, érthetetlen, miért. Nekem pedig tetszett volna, ha a végére összeáll Milán Csabával:)

2017.05.19. 18:14:00

Én már nem is mondok semmit, a tegnapi éjszakai műszakban jól kipuffogtam magam.

2017.05.19. 18:18:29

Ez is érted. Jól összekeverem az alvóspárokat. És? Semmi érdemi jelentősége nincs, max arra volt jó, h Zsuzsóka megint hisztikézhessen egy sort, apám de izgi! (se!)
Mondjuk kicsit szörnyülködtem, ahogy dühből elment fogat mosni, aszittem nem marad rajta zománc, mire befejezi.

Mutyuer 2017.05.19. 19:52:36

Miert zsuzsat ekezi mindenki? Norbi az igazi szemet tusko paraszt. Oke zsuzsa vak, teny. De norbi ugy banik vele mint a kutyaval. Estenkent diaval kufircolt, zsuzsa bejott elmentek randira es lesmarolta. Majd behisztizett es hazudozott hogy nem csinalt semmit zsuzsa

aruhamiatt 2017.05.19. 20:35:35

@Mutyuer: Zsuzsa, sajnos nagyon buta. Oké, szerelmes Norbiba, de viszonzatlan. Akkor, teszek érte vmit, h a pasit újra meghódítsam, vagy elkezdek flörtölni vkivel, h picit féltékennyé tegyem, vagy tudomàsul veszem, h esélytelen és a saját játèkomra koncentrálok, őt minél előbb kiteszem. De nem, Zsuzsa hisztizik, féltékenykedik. Tapasztalataim szerint, ezt imádják a pasik és kezüket-lábukat törik egy ilyen csajért. Ja, nem..... Tök szexi, ahogy twerkel, reggeltől estig ráznám a seggem a helyében :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.19. 20:42:40

@Mutyuer: nem tudom beájultak Bernikétől,aki pedig elég tucat szépség.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.19. 20:44:12

@aruhamiatt: nem tudom, nekem az a tapasztalatom,hogyha egy férfit féltékennyé akarok tenni más férfival való flörttel,akkor lemond rólam..

Mutyuer 2017.05.19. 21:06:11

Na basszus az elozo posztnal fejtettem ki reszletesebben bocsi telorol benaztam:) aruha, ha fektekennye kell tenni valakit mar regen rossz. Senki kedveert nem vedlenek at ostoba ribancca. Zsuzsa pl nem akar semmit milantol, menjen oda megis es twerkeljen neki? Minek? Hogy felalljon milan dakoja? Nem az oskorban vagyunk

Mutyuer 2017.05.19. 21:12:10

@PeniValdes: nem csunya, de veszelyes dolog. Ha egy no ennyi pozitiv visszajelzest kap a kulseje miatt, hajlamos torzulni a szemelyisege. A kiscsaj mar most is alomvilagban el latni rajta. Ilyen kis picsakert kuzdenek a pasik, aztan ha nagy nehezen megszerzik oket csalodas. Olyankor allok en a hatterben ordog szarvakkal es rohogok :D

2017.05.19. 21:18:28

@Mutyuer: én pl nem ekézem zsuzsát, abban sem vagyok biztos, h az egész nem csak sóelem-e, legyen már vmi történés címszóval.

2017.05.19. 21:19:56

@PeniValdes: mert ez játszmázás, uhh de utálom.

aruhamiatt 2017.05.19. 21:33:04

@Mutyuer: úgy értettem a féltékennyé tevést, h mutassa meg, tud magának párt találni, boldogul Norbi nélkül is. Stabil párja lehetett volna Csabának, Norbi meg harcolt volna Milánnal és Tomival Bernike kegyeiért.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.19. 21:38:30

@Mutyuer: nem csúnya, 10-es csakhogy rajta kívűl van jó pár 10-es nő.
én valahogy nem látom a pasikon azt a nagy küzdést...newkem az jön le,hogy ágyba vinnék,de többet nem látnak benne

2017.05.19. 22:02:16

Oks, de most mennyire hihető, h mikor tétje van a játéknak, tehát nem sima ex on the beach, akkor
-bejön a csaj: én CSAK vissza akarom kapni a pasit, aki igazából sosem volt az enyém, csak mikor olyanja volt, akkor dugiztunk párszor, és kötődök hozzá.
-itt a csaj, akit ezer éve ismerek, néha megfektettem, kötödik hozzám.

-Te figyi, kéne nyerni, álljunk már össze, és játsszunk, he?!

De neeeem. Zsuzsit nem érdekli a tét, mert neki az a Norbi. Akit természetesen azzal tud megszerezni, ha árgus szemmel figyeli minden megnyilvánulását, és hisztériázik. Nyerő taktika. Grat.

Mutyuer 2017.05.20. 00:05:11

@aruhamiatt: igen, ez taktikai lépésnek kiváló :)

Mutyuer 2017.05.20. 00:22:49

@Biriksz_Krokiksz!: full kreténbe tolja, a szerelem elvakítja teljesen. Én is voltam ilyen hülye, de csak azért mert hisztizik sokan elsiklanak Norbi szemétségei felett :( Ez olyan mint mikor a nőket bántalmazzák, és az emberek legalább 60%-a a nőt hibáztatja, mert biztos megérdemelte meg ilyenek. Beteg ez a világ. Ez a műsor erkölcsileg durvább mint a való világ, az egészben 0 a taktika, csak a dugásról szól. Meg hogy ki kinek hazudik, hogy dughasson. Én szeretem a valóság showkat, de ez nagyon az alja. És még csak nem is káromkodnak 0-24ben. Mikor Gerit elhordta mindennek Tomi, és csak nézték...nézték...nézték... utána meg belerúgtak az emberbe, mert nem védte meg magát... mitől, attól a szerencsétlen affektáló buzi gyerektől? Tomi is ilyen mondvacsinált hülyeségeket mondott. Annyira lehetett látni Geri fején, hogy ledöbbent. Mégis mit reagálsz egy összefüggéstelen kitalált hülyeségre? Magán kívül ordibált mint egy elmebajos... Csak felhúz az a másik retardált, az egyik minihitlerkedik, a másik pszichopata... Megyek is aludni :)

2017.05.20. 01:21:00

@Mutyuer: ácsikácska! alap hogy mindannyian voltunk hülyék, feltételezem tanultunk belőle. zsuzsut -állítása szerint- 10 (bdmg tíz) éve használja ki Norbi. És ne hari, de áldozathibáztatást idekeverni sztem pont nem helytálló. Illetve kicsit de: Műsorcsi szerint Norb Diáért pusztul, erre ráküldik az exét, aki megfojtja. Azért mert bem akarja őt a pasi, nehogy nár Zsu legyen az áldozat.

Costanza 2017.05.20. 05:17:34

Hi everyone.

Alig varom amig Zsu megvilagosodik es egyenkent kivagja ezt a sok genetikai selejt palit a picsbe. Es aztan elballag 10 millioval. Amen.

@Mutyuer:
ezt hivjak cirkularis hazugsagnak, tok mindegy mit mondasz neki, elohuz egy masikat, es a vegen mar azt sem tudod fiu vagy e vagy lany

Costanza 2017.05.20. 05:32:29

@Biriksz_Krokiksz!: sziaa.. mi mondja neked azt hogy ezt a pasi nem akarja? 10 eve meg van eroszakolva talan? naa. :)

Mutyuer 2017.05.20. 07:29:04

@Biriksz_Krokiksz!:
1. Diaval volt egyutt norbi mikor zsut elvitte randizni. O csokolta meg a lanyt. (Ismerte a csajt, tudta hogy milyen elvakult lehet). Ha mar zsuzsira mutogatunk ujjal, hogy de hat tudta ugye... :)
2. Random melyik exed kerul be, nem kotelezo vele dugni mint a nyulak, aztan elhordani mindennek a hata mogott. Ez nem taktikazas hanem gerinctelenseg. Sok embernek van bent exe, megse rendeznek orgiakat.
3. Andikanak adtam volna a lovet :D ott lett volna a legjobb helye. De igy mar remelem franci es milan nyeri, nincs lo jo szamar is:) egyebkent valoban az aldozat hibaztatasos peldam kicsit eros volt. Nincs aranyban a ketto sulyossaga. De latok bennuk kapcsolodasi pontokat.

bElannaTorres 2017.05.20. 08:45:10

@Mutyuer: nekem zsuzsa személyiségével van bajom, norbi persze fasz, szóba se állnék vele soha, drogos, túlérzékeny, és egyáltalán nem megbízható. Zsuzsát viszont nekem könnyű általánosítani, volt pár nő aki hasonló volt hozzá, ami a szívén az rögtön az arcán persze borzasztóan túlgesztikulálva, mintha nem tanult volna meg viselkedni. Nem arról van szó, hogy ő most szerelmes, vagy fosik hogy nem nyeri meg a pénzt, hanem hogy minden dologban így viselkedik. MIndegy nekem ő nagyon sok.

Mutyuer 2017.05.20. 09:02:25

@bElannaTorres: Igen, egyébként Zsuzsa alapból idegesítő figura lehet. Honnan tudod, hogy Norbi drogos? Látni rajta? Én nem szúrom ki az ilyet.

bElannaTorres 2017.05.20. 11:14:39

@Mutyuer: alkesz is azt látom, de azt észreveszem mindig, gondolom mert apám ivott azért. De a drogosoknak az arcukkal történik valami a szemük alatt nem a szokásos karikában hanem az arcuk közepe felé elmegy egy csík, egy bemélyedés, ilyet csak drogos arcán láttam eddig. (zsuzsin is látszik)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.20. 12:08:26

@bElannaTorres: zsuzsi nekem is gyanús ebből a szempontból,persze bizom benne hogy csak rossz arcberendezés..

BAZINGA2 2017.05.20. 13:19:28

A gond az, hogy ez nem a valóság, hanem egy megrendezett show. Szánalmasan gyenge, egyáltalán nem szórakoztató. Gondolom, egy egy jelenetet többször is felvettek. Mindenesetre fantáziátlan az egész. Szerintem nem sokan nézik, látszik a hozzászólásokból is. Más shownál, többszáz hozzászólást olvashattunk, sőt még ezren felülit is. Biztos, hogy ez csúnyán megbukott.

bElannaTorres 2017.05.20. 15:22:00

@BAZINGA2: azért van mert a viasatot kevesebben nézik, ezért nem látták sokan az első két édent se. Pedig ők ügyesek valóságshowban. Ez a műsor nekem tetszik, de én is érzem h kicsit mű.
@PeniValdes: az mondjuk kicsit rátesz:)) de amellett az arca kicsit koravén mint tipikusan a drogosoknak. ráncok meg meglógás szempontjából.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.20. 15:41:27

@bElannaTorres: láttam közelről drogost...sajna van igazság a gyanúdban..

tomfree 2017.05.20. 15:51:22

Elég unalmas ez az egész széria. Nem is nézem már, csak itt olvasom mi volt, elég is. Csalódás, na.

BAZINGA2 2017.05.20. 22:18:16

@PeniValdes:

Ezen jót nevettem. Te szexnek nevezed a Tomi 2 perces maszatolását? Azon csodálkozom, hogy van olyan lány aki a pénzért megdugatja magát vele. Szerintem Tomi azt sem tudja, mi az a szex?

BAZINGA2 2017.05.20. 22:24:56

A Viasatot hidd el nézik, ha van mit! Soha ilyen érdektelenség és ilyen kevés hozzászólás még nem volt, mint itt most. Még ennyi sem lenne, ha a posztírók nem írnának humorosan. Nekik köszönhető, hogy egyáltalán írnak véleményt. Nagyon erőltetett az egész villa esemény.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.20. 22:44:32

@BAZINGA2: nem érted,hagyjuk (nem Tomit!...az legyintés részemről)

taga20 2017.05.20. 22:46:30

@bElannaTorres: "azért van mert a viasatot kevesebben nézik, ezért nem látták sokan az első két édent se. Pedig ők ügyesek valóságshowban. Ez a műsor nekem tetszik, de én is érzem h kicsit mű"

ez baszod mekkora sík szar!:)))

bElannaTorres 2017.05.20. 22:57:17

@taga20: miért? jó volt régen a bár, a két éden is. Nem vagy vicces.
igazából nem is értem lehet csak sszívesen leírnád hogy baszod, meg szar.
nem olyan nagy dolog.

Másik hogy tényleg kevesebben nézik a viasatot mint az rtl vagy tv2-t.

bElannaTorres 2017.05.20. 22:58:32

oh ja persze lehet megsértettem pár drogost , hogy bizony csúfnyul az arcuk :-)

BAZINGA2 2017.05.21. 19:48:17

Az biztos, hogy Zsuzsa nagyon le van amortizálódva. Hú de csúnya az arca...tiszta ragya. Nem is tudom, lehet a sok sminktől, de az is lehet, hogy iszik meg drogozik. Ki tudja? Nem ismerem.

BAZINGA2 2017.05.21. 20:01:39

@PeniValdes:
Értem én, hogy Te mire írtad! Igen semmi érdekes esemény nincs a szexre van kihegyezve az egész műsor. Én azért írtam a Tomit, mert amikor elolvastam az írásod, beugrott a Tomi nagyképű kijelentése, hogy most bejön egy jó csaj és lehet, hogy megfogja dugni, és lesz egy "oltári nagy szex!" Ezer bocs, de amikor meglátom mindig az jut az eszembe. =D Na, szóval ezt elcseszték, mert lehetett volna egy szórakoztató sorozat. Alig várom, hogy vége legyen, és lássam ki kit fog átverni!? Azt hiszem, több ilyen showt nem fogok nézni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.21. 21:28:35

@BAZINGA2: én bírtam volna ha olyan exeket küldtek volna akikkel több volt a kavarásnál...

Mutyuer 2017.05.22. 00:25:12

Most hogy irtatok a drogos kulsot, igazatok van tenyleg latvanyos. De legalabb mar tudom mit kell nezni egy arcon :D tenyleg ujdonsag volt szamomra. Kicsit utananeztem es drogtol is lehetnek zsuzsa arcan a sebek. De ha aknes a bore jobb hogy nem sminkeli. Volt ismerosnek, szegeny mit szenvedett... Viszketett a bore az alapozo alatt. Amugy nalam nem ront az osszkepen par pattanas, de lehet h csak azert mert no vagyok :D a ferfiak azt is kiszurjak ha egy no nagylab ujja ferden all

Mutyuer 2017.05.22. 00:38:00

@BAZINGA2: a durva az, hogy tomi szerintem nagy esellyel tenyleg meg is tudja fektetni a noket. Kezdjuk ott hogy a hercegno bernike az exe, franci is pipa (szvsz franci a legszebb csaj bent).. nagy duma kell, meg egy adag onironia. Minden olyan feladatot elviccel ahol a tobbi fiu izmozik, es leszarja. Milanon latni hogy minden sikert a testetol var el, ezert se kell berninek. Pedig valamiert jolelkunek latom azt a fiut, nem mintha egy 19eves csaj a szep lelekre utazna... Ez mar csak egy bizonyos kor felett opcio... :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.22. 09:10:30

@Mutyuer: Tomi kiválóan játssza a sikeres embert....ez pedig nedvesítő.

brigi0204 2017.05.22. 16:23:26

Eddig ez a legéletképtelenebb banda... És a legerősebb magot hagyják meg a végére... idióták...

Malacfóka 2017.05.22. 19:33:01

@Mutyuer: Jaj ne hülyéskedj már, a Zsuzsi arcán nem drogos sebek vannak Jézusom, hanem acne vulgarisa van így ránézésre, aminek semmi köze sem a droghoz, sem pedig az alapozóhoz hanem genetikai oka van! Látszik, hogy egyikőtök sem látott még életében egyetlen drogost sem, maximum a filmekben.

BAZINGA2 2017.05.22. 21:02:49

@PeniValdes:
Igen, annak lett volna értelme. Olyan exet kellett volna beküldjenek, ahol érzelem is volt. Esetleg már rég megbánták a szakítást, és most megpróbálnák újra! De ezeket az exeket, egyik sem kívánja, még a háta közepére sem! Szóval egy tartalmatlan, sótlan az egész műsor. Szerintem! :))))

BAZINGA2 2017.05.22. 21:10:24

@Mutyuer:
Tökéletesen egyetértek veled... mindenben! Azért inkább Milánt kellett volna válassza Berni! Jobban összeillenek, mint a nagyképű Tamással! Tamásban semmi férfiasság nincs, még a beszéde is borzasztó. Igaz, Ő nagyon sokat képzel magáról. Egy beképzelt majom.

BAZINGA2 2017.05.22. 21:12:51

@brigi0204:
Így igaz! Nem érdekel, hogy kinyeri...csak Tomi ne!!! Remélem, hogy lesz annyi eszük, hogy most kirakják a finálé előtt!

Nethooligan 2017.05.22. 21:28:31

Újra itt...
Már nem is emlékszem mi várható ma.
Talán most már, hogy közeleg a vége valamelyik agysebész rájön, hogy nem a gyenge, semmi vizet nem zavarókat kell kirakni, hanem valaki erősebbet. Bár az is lehet, hogy már késő

Nethooligan 2017.05.22. 21:30:57

Igazából már csak azért nézem, mert kíváncsi vagyok hogy lesz a vége.
De szerintem Tomi tuti ott lesz a döntőben. Bár ne lenne, kíváncsi lennék az öntelt képére ha kibaszcsiznák valahogy. :)

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:33:36

joestét exek a fotelben :)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:37:02

jó estét exek :))) @Chuck Νorris: kanapé :))))

@Nethooligan: hát most már én is csak azért nézem..... mert kivi vagyok :))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:38:20

Na már Norbival is döntőzne Berni? Eddig kizárólag Tomiban "gondolkodott".

Na jó, ez a gondolkodás azért erős volt. :DDD

Kecsolecso 2017.05.22. 21:39:28

Bácsalmáson kevés a majom!:)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:39:33

@Nethooligan: nincs agya :)))) nem tud gondolkodni.....

Mók_Ica 2017.05.22. 21:40:20

@Kecsolecso: Budaörsön van láma, teve, zebra..... majom itt sincs :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:40:43

Mi a szar ez a sok randi?
Ezek a szerkesztők képtelenek bármi izgalmat csempészni a műsorba?

Mók_Ica 2017.05.22. 21:41:42

Milán erősíti a zöldszeműt Zsuzsiban ..... hihihihihii

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:41:57

milan : ...és ennek megszivhatjuk a kárát
:))

Nethooligan 2017.05.22. 21:41:58

@Mók_Ica: igen, ahogy leírtam, már éreztem is, hogy nem a tökéletes szót használtam. Finoman fogalmazva. :)))

Kecsolecso 2017.05.22. 21:42:41

Berni nem tud bent beszélgetni, hiába vannak ketten

Mók_Ica 2017.05.22. 21:42:46

@Kecsolecso: csak ma jöttek.... időnként jönnek cirkuszosok, és ilyenkor látom az ablakból őket :))) múltkor elefánt is volt.....

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:43:35

franci: egyszer ültem lón
tudnak ezek beszélni :)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:43:59

@Nethooligan: :))))) nem baj.... legalább szép kislány.... ;)))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:44:24

Aha! Ezek valami fóbia-erősítő randik.
Milán-majom, Franci-ló.
Vajon a Norbi-Berni párosból ki és mitől fél?

Mók_Ica 2017.05.22. 21:44:44

Norbi is ugyanolyan öntelt pöcs, mint Tompika.....

Kecsolecso 2017.05.22. 21:45:08

@Chuck Νorris: Mondta neki magyarul hogy jobbra

@Mók_Ica: Ja, cirkusz:)

Nethooligan 2017.05.22. 21:46:32

@Mók_Ica: Az igaz. De hát ezzel pár éjszakánál tovább nem fog jutni értelmes palival. (Bár szerintem az ilyen exek-szereplőknél sem.)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:47:32

@Kecsolecso: az biz..... nem szeretem egyébként a cirkuszt..... :((((

Franci tud tolatni a lóval :))))))))))))))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:47:33

Fú bazdmeg. A ló a buta...
Én már kész vagyok! :DDD

Mók_Ica 2017.05.22. 21:48:45

@Nethooligan: tuti nem fog egyedül maradni, én nem aggódok emiatt :))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:49:32

Na eddig is Milánnak szurkoltam, de egyre inkább.
Csak sajnos a nagy barátok szerintem ki fogják túrni.

Mók_Ica 2017.05.22. 21:49:51

@Nethooligan: ne add fel, ez már az utolsó hét :))))

Nethooligan 2017.05.22. 21:50:29

@Mók_Ica: Hát nem, mindig lesz, aki egy-két éjszakára bevállalja. :)

Mók_Ica 2017.05.22. 21:51:17

@Nethooligan: menjen inkább Norbi..... vagy Tompi.... drukkoljunk Milánnak

Kecsolecso 2017.05.22. 21:51:57

Norbi nem akar "csikicsukázni" bármi is az

Mók_Ica 2017.05.22. 21:52:09

@Nethooligan: sztem még el is veszik feleségül

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:52:26

jo unalmas ez a rész eddig

Mók_Ica 2017.05.22. 21:53:09

Zsuzskának nagyon rossz állapotban van a haja.....

Nethooligan 2017.05.22. 21:53:59

@Mók_Ica: Nem adom fel! Kibírom, ha beledöglök is! :DDD

Bár ha kirakják Milánt, akkor képtelen leszek szurkolni bárkinek a fiúk közül. Tomi eleve egy féreg (a szememben), míg Norbi éppen most ássa el magát végleg a sokadik pálfordulásával.

Chuck Νorris 2017.05.22. 21:54:10

picit ideggyengének tünik ez a zsuzska jányka

Kecsolecso 2017.05.22. 21:54:23

@Chuck Νorris: Ehhez jön még 10perc Zsuzsa féltékenykedés

Nethooligan 2017.05.22. 21:58:22

@Mók_Ica: Ő messze a legegyenesebb ember bent. Legalábbis úgy tűnik.

@Kecsolecso: Jaj, ne! Már nagyon unalmas, hogy vagy Zsuzska hisztizik, vagy a takarókat mutatják.

Mók_Ica 2017.05.22. 21:59:22

na végre, egy kis vásárlás :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:00:01

Vajon miért nem lep meg, hogy Berni imádta a vásárolgatást?

Mók_Ica 2017.05.22. 22:01:57

@Nethooligan: ebben az édenben Milán a legnormálisabb.......

e-löevél elárulta Norbi és Berni kémiáját a bentieknek..... bakker, Norbi a macsó2 .... pffffff

Kecsolecso 2017.05.22. 22:02:23

@Nethooligan: Az exek vége eléggé leült, az nem izgalom, hogy az egyik féltékeny a másikra. Szerintem ezt a hibridet ne folytassák jövőre mert még kevesebben fogják nézni

Mók_Ica 2017.05.22. 22:02:28

Zsuzsi hiszti 125647 on :))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:03:03

@Kecsolecso: már elég hamar leült..... sajnos.....

Mók_Ica 2017.05.22. 22:03:40

Zsuuzsi tetemre hívja Norbit..... popcornt + kólát mindenkinek :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:04:36

@Kecsolecso: Már csütörtökön azt mondtam, hogy ÉH-t vissza! Ebből az exekből én többet nem kérek.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:04:41

"teszed rá a lapátokat"..... idegállapotba kerülnek mind a ketten :)))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:05:43

Norbi most Tompika vagy Milán barátja???

Nethooligan 2017.05.22. 22:05:46

@Mók_Ica: A popcornt és a kólát sem szeretem, de inkább azt, mint Zsuzsa hisztijét folyamatosan. :)))

Kecsolecso 2017.05.22. 22:06:08

@Nethooligan: Csatlakozom!

@Mók_Ica: Maúk Isza! Há idegállapottva kerűtem!:)))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:06:33

rájöttem, Zsuzsi áldozatvállalási szindrómában szenved!!!

Mók_Ica 2017.05.22. 22:07:50

@Kecsolecso: több foguk van, ennyi a különbség :))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:08:49

esti kiruccanás a beach-re..... exonthebeach :))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:09:20

Azért sajnálom Zsuzsit, de már utálom nézni a non-stop hisztit.

Ugye kiraknak valamit a közös kiruccanás alatt? (Ez csak álom részemről.)

Mók_Ica 2017.05.22. 22:11:32

@Nethooligan: valakit is és valamit is :)))))

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:11:44

pocakos soha nem akart norbinak rosszat csak kibaszcsizta Diát akinek Norbi bosszut fogadott. két hiteles ember története :)

Nethooligan 2017.05.22. 22:12:06

@Kecsolecso: a rókát és/vagy Tompikát :)))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:13:42

Franci.... butus vagy..... pfffff

Nethooligan 2017.05.22. 22:14:40

Uram Isten! Ez a Franci butább, mint hittem!
Ki kéne rakni, de nem most? Hát mikor, a műsor után? :/

Kecsolecso 2017.05.22. 22:14:41

@Nethooligan: Tompika az ász bent nem lehet kitenni. Tud lovagolni:)

Nethooligan 2017.05.22. 22:15:21

@Kecsolecso: Még nem, majd 2 hét múlva. :D

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:15:24

elvitték buliba öket, jo kis pánsipos kongás dizsi

Kecsolecso 2017.05.22. 22:15:45

@Nethooligan: Kivéve ha nyer és pénze van

Mók_Ica 2017.05.22. 22:15:51

buli van a parton :))))) pont zsiráfmozgású Francit találták meg először a bali táncosnők :))))

Kecsolecso 2017.05.22. 22:16:52

Amíg nincs Szylvii addig nincs kiszavazás

Nethooligan 2017.05.22. 22:18:27

Hát ma nem raknak ki senkit úgy néz ki. :(

De ahogy látom Milán legalább tökös. Kár, hogy úgy néz ki, pont e miatt és az őszintesége/egyszerűsége miatt fogják kirakni.

Kecsolecso 2017.05.22. 22:21:40

@Nethooligan: Majmot csempésznek az ágyába és önként elmenekül:)

Nethooligan 2017.05.22. 22:23:11

@Kecsolecso: Francinak meg lovat? Vagy csak egy lófejet? :)))

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:25:42

tomi ugy emelgeti a fejét mint egy teknöc :)
Teknöc Tomi

Kecsolecso 2017.05.22. 22:25:46

Ezt a konnektororrú Tompikát olyan jó nézni:)

Nethooligan 2017.05.22. 22:26:16

Milán el akarja venni Tomi ájfonját Tomi szerint?
(Azt akarja, ami az enyém)

Nethooligan 2017.05.22. 22:27:18

@Kecsolecso: Az még lehet, hogy tetszene is neki.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:27:37

@Chuck Νorris: @Kecsolecso: én komolyan nem értem, hogy hogy a francba tetszhet ez a fickó bármelyik lánynak is...... undi kívül-belül

Mók_Ica 2017.05.22. 22:29:15

Zsuzsinak is jutott még VV Iza nyugi teájából :)))))

Mók_Ica 2017.05.22. 22:30:34

remélem Dia nézi :)))))

holnap megy vki...... 1 lány.....

Nethooligan 2017.05.22. 22:31:44

Na ezt most nem értem.
Valamelyik lány megy, de akkor mit rak(nak) a borítékba?

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:32:13

@Mók_Ica: Franci ravasz, manuperál, párszor megdugatja magát a 10 millioért és holnap lecsap :)

Chuck Νorris 2017.05.22. 22:33:48

remélem ugy lesz, hogy egy lányt kiszavaznak a fiuk, és a lány dönthet hogy kjit visz magával a fiuk közül :)
volt vmi hasonlo ilyen, másik müsorban nem?

Nethooligan 2017.05.22. 22:34:50

Újabb tök unalmas rész. Ez szörnyű.

Gyanús, hogy Zsuzsi megy holnap. Milán simán Bernire szavaz, hogy menjen, de a másik két "gerinces" szerintem Zsuzsit. Hacsak Norbi véletlen fel nem fogja, hogy neki Zsuzsi az igazi esélye. De szerintem a farkával gondolkodik, agya nincs...

Mók_Ica 2017.05.22. 22:34:55

@Nethooligan: azt tippelem, hogy borítékolja mind a 3 lány, hogy szerinte ki menjen...... így kellett volna az elejétől......

@Chuck Νorris: holnap 1 lány megy....

Mók_Ica 2017.05.22. 22:36:50

@Nethooligan: gondolod fiúk is szavaznak? az előzetes megtévesztő is lehet, de nekem úgy tűnt, a csajok maguk közül kell válasszanak, ki menjen haza....

Nethooligan 2017.05.22. 22:37:00

@Chuck Νorris: Az tetszene. Bent meg menne a manuperálás a fiúk részéről a semmiért. :)

Nethooligan 2017.05.22. 22:38:21

@Mók_Ica: Eddig csak a fiúk szavaztak a lányokról. Szerintem nem fog változni, bár ki tudja.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:39:25

@Nethooligan: igaz.... holnap meglátjuk.... egy újabb "izgi" részben :)))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:40:59

@Mók_Ica: Amilyen ötlettelenek a szerkesztők, lehet, hogy a borítékba leírják a lányok, melyik lányt raknák ki, de csak azért, hogy ha esetleg mindhárman 1-1 szavazatot kapnak, akkor az döntsön.

Komolyan mondom izgalmasabb, hogy próbálom kitalálni minek a boríték, mint az egész műsor.

Mók_Ica 2017.05.22. 22:48:10

@Nethooligan: legalább egy kis izgalom :))))

Nethooligan 2017.05.22. 22:52:03

@Mók_Ica: Na igen. A másik izgalom, hogy rájönnek-e a Viasatnál, hogy vissza kéne térni az Éden Hotelhez azokkal a szerkesztőkkel, akiknek legalább ötletük volt, hogy lehet úgy belenyúlni a műsorba, hogy érdekes legyen?

Mók_Ica 2017.05.22. 22:55:01

@Nethooligan: erősen remélem, hogy rájönnek..... vagy javítanak ezen a konstrukción......

Pietrosz Abroszbatosz 2017.05.22. 23:00:07

Nálunk Görögországban is volt ilyesféle "exek", de akkor a szerkesztőket meglincselték.

Mutyuer 2017.05.22. 23:20:39

@BAZINGA2: Jaja, egyetértek én is

Akasa27 2017.05.23. 09:21:12

úgy izgulok....ja nem.
ez az egész egy nagy fos!
süti beállítások módosítása