Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x10 - Éden Snezi kibaszása

2017. május 16. 07:08 - Chat Géza

Nyugi, csak helyettesítő tanár vagyok. Egy remek videót hoztam magammal, amíg Phd. prof. Sixx habil visszatér. A film címe: The Bikafaszú Csődör Goes Wild. Pumpás és Pumpásné Kondorosi lakóparkra korlátozott tyúkszaros kis élete olyan fordulóponthoz ér, hogy az egyiknek el kell adnia a mélyre ültetett és diiszkótuningolt BMW-jét, a másiknak meg ki kell paterolnia Snezit, aki arra se hajlandó, hogy 15 négyzetméteren rendet tartson, de még addig se terjed az aranyhalakat megszégyenítő memóriája, hogy a rendvás tányért kultúráltan belebassza a mosogatóba, ahogy illik. Nade, kezdjük az elején.

kepernyofoto_2017-05-16_6_34_00.png

Pumpás veszettül korán kel, mert Bécsbe kell mennie. Firtatnám, hogy jelen esetben mi a korán, ha a dél, az neki hajnal, de a lényeg, hogy a jól megszokott bioritmusa most keresztbe lett huggyozva azzal, hogy Ausztriába menjen és eladja a BMW-jét. Miért kell megszabadulni a fostalicska bömöstől? Mert pont van egy haver, aki megveszi. Ahogy a piros pornókanapéra is egyből akadt egy arc, ugye. Hívja is a lecsatolható sziámi tesó Somát, hogy jöjjön már vele. VV Soma naptárja pont üres, a váltott kézzel történő faszverést meg az M1-es autópályán is tudja űzni az anyósülésen, szóval megy. 

Már csak Ágihoz kell indulás elött indokolatlanul felugrani. Egyből megy a luxuskoktélokba kevert diszkódrogoknál is erősebb kábítószöveg, hogy kicsikém, elviszlek Bécsbe. Oszt, ott mi lesz? Hát, eladom a bömöst. Az nekem meg mifaszér jó? Utazol kicsit, világot lácc, kincsem. Éden Snezinek van kedve a lepattant BMW-ben meresztenie a seggét. Ezen Pumpásné, született Sebestyén Ági belelkesül, hogy akkor menjenek csak így hárman. A Kondorosi alfahímmel meg is beszéli a folyosón, hogy most kivételesen nem fog besérülni, csak vigye el Snezit a gecibe, mert ki akarja pakolni. Jó, nem kell fűteni itt senkit, van elég adásanyag, két snittből meg is van a bécsi túra. Haver 300-ért át is veszi a vasat. Plusz mgehív egy kajára mindenkit. Hiába, nem haltak még ki az osztrák-magyar monarchia nemes urai. Egy akciós pizzára pont futotta még. Akkor irány haza. Vonattal. Snezi itt kap kisebb agyfaszt, pedig nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy kimatekozza az ember: egy autóval mentek, amit el is adtak, tehát vagy busszal, vagy vonattal, vagy gyalog lesz a visszaút, az inverz migránskodás.

A vonatozást is annyira balfasz módon művelik, hogy kizárt, hogy ez előre megírt forgatókönyv alapján menne. Az uccsó járatra felszálltak, ami viszont csak Győrig közlekedett, így ott kellett éjszakázniuk. Leszállás után jön a nyilvános WC-ben való felfrissülés, kis hónaljpucolás, arc- és fogmosás. Zseni, ahogy a 36 millió forintot nyert Soma wc-papírral törölgeti a kis testét, mag a kézszárítóba dugja a karját, hogy megszárítkozzon, de az egész csak nettó faszság. Mert a következő pillanatban kibérelnek egy szobát valami modern hostel szerűségben, amihez külön klotyó is van, és zuhanyozhatnának is, de ugye a beauty perceken már túl vannak a srácok.

kepernyofoto_2017-05-16_6_45_05.png

Túlélik az éjszakát, robognak tovább Pestre, ahol már autóval mennek a Kondorosira. Snezi haza is ér, oszt látja, hogy a 17 négyzetméteres lakásból 3 négyzetmétert az ő cuccai foglalnak el, amik idő közben szépen össze lettek baszkodva különböző szemeteszsákokba, és be lettek kúrva a konyhának éppen nem nevezhető picsányi helyre. Mi ez itt, he? A cuccaid? És Luna mit hempereg az ágyban? Mától ő lakik itt? Ja, oké. De, most csak szopatol, ugye? Nem, felnőttek vagyunk, kell a tér, húzzál el. Kell a tér, erre jön a helyemre a Luna, bazmeg? Remélem nem nyúlt hozzá a ruhákhoz, mert akkor helyben lerendezek egy Alien Covenantot, a harmadik szobatárs a Halált itten! Jó, Snezi, ez van, bazmeg, nyugodjál bele és húzz el a gecibe. Akkor megyek a Gabóhoz, csá, ribancok.

kepernyofoto_2017-05-16_6_47_44.png

Gabo már húzná a lófaszt bőrt, de csörög a kaputelefon. Snezi vagyok, bejöhetek? Gyere. Leteszi, majd elmormol egy hülye faszt a csemegebajsza alatt. Na, mi van, mé vagy itt? Hallod, Ági kirakott. Aha, az durva. Aludhatok itt, aztán elhúzok? Hát, bazmeg, jóvan, aludjá. Helyezzed magod kényelembe itt a földön, nesze pokróc és díszpárna a hülye fejed alá. Zabás vagy? Van kolbász a gatyámban hűtőben. Igen finom, egyé ám, ha éhes vagy! Na, jóéccakát!

Ennyi lett volna. Jövő héten már Sixx Úr gyön a Snezi kibaszarintásából keletkező véres részletekkel.

Címkék: pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2017.05.16. 09:43:25

Nem volt ez rossz Géza! De azért kicsit összecsaptad. :)
Érezhetően nem szíveled a pámpéd családot, de ezzel egyet kell értsek. ;)

paveway 2017.05.16. 13:06:05

Mázli, hogy tisztálkodó felszerelés volt náluk, még ha nem is rakta mindenki össze fejben, hogy odafelé autó, hazafelé valami más.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2017.05.16. 15:58:13

@paveway: bementek egy boltba/benzinkútra és vettek.

bitfighter 2017.05.20. 09:39:00

Ez a Snezi egy nomád?

bitfighter 2017.05.20. 10:48:29

Ági: Hát ha a Gabó meg befogadja, akkor az meg arra az i a pontra :D
süti beállítások módosítása