Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8397-8398. rész

2017. május 16. 11:00 - Gillotte

Bandi jó nagy szarban van, Peti és Ottó ugyanis a rajtakapás okán rájön a turpisságra, hogy Renátával átverték őket azzal, hogy drágábban adták a külföldieknek a piát. Renáta ráadásul Bandira fogja az egészet, de Peti – nagyon helyesen – Bandinak hisz, úgyhogy kivágja Renátát a fenébe. Ennek ellenére Bandi sem ússza meg könnyen, mert tény, hogy csak azért kérte vissza magát a KisSzékbe, hogy Renátának segítsen, úgyhogy fel is út, le is út, kiscsávó.

bk_majus11_1_1.png

Attila szerint Lizának joga lenne tudni, hogy Ági mindenképpen el akar költözni az országból, és ez lesz az utolsó útjuk Ottóval, de Ági inkább nem mondja meg neki, mert igazából ha megmondja az a baj, ha nem mondja meg, az a baj. A kérdés hamar eldől, ugyanis Liza nem hülye, szembesíti az anyját azzal, hogy önzetlenül tuti nem küldte őt Ottóval Horvátországba, úgyhogy Ági kénytelen elmondani, hogy mivel gyanús csomagokat kap, és tuti a Herr küldi, így külföldre akar költözni. Közben Róza, Attila titkos kontaktja annyit tudott kideríteni, hogy a kottát, amit Ági kapott, Berlinben adták fel, amivel nem vagyunk ki a szarból.

bk_majus11_2_1.png

Tóbiás elmeséli Kristófnak a hírt, miszerint Krisztián meg fogja kérni Alíz kezét. Pánik ON. Ádám és Zsófi is megbeszélik, hogy ellentétes tervek vannak. Közben Krisztián elkezdi az akciót: Alíz épp felmos a lakásban, Krisztián pedig beállít Cukival, akinek a nyakára van kötve a gyűrű. Alíz, ahogy Krisztián bunkó volt vele előző nap, szintén bunkó, és kizavarja Krisztiánt a kutyával együtt, amiért összejárkálják a felmosott lakást. Krisztián elmegy, de Rudi barátian visszazavarja, ne futamodjál már meg rögtön, baszod… (elnézést, csak az érzelmek…) Krisztián így hát visszamegy, megkéri Alíz kezét – nem térdel le, úgyhogy mínusz pont – és Alíz boldogan a nyakába ugrik, még meg sem lepődik a kérdésen. Épp ölelgetik egymást boldogan, amikor Kristóf csalódottan állapítja meg, hogy elkésett…

bk_majus11_3_1.png

Ági egy régi ismerőse csönget, valami gazdag nő, akit Ádifiú egy időben ,,elátott minden jóval” más igazából nem rémlik belőle, csak felhánytorgatja, hogy a Herr és Ági tönkretette őket, de hogy mi volt, arra már a jó Isten se emlékszik. Mindenesetre a nő felteszi a kérdést: ,,tudni akarom, hogy mit akarsz a férjemtől?” Ahogy Ági, úgy mi sem értjük, de úgyis kiderül a következő részből.

bk_majus11_4_1.png

A Nóra névnapjával egybekötött lánybuli jól telik, átmegy könyvklubba, úgyhogy Natasa hirtelen elkezdi megkeresni az Utas és holdvilág című könyvet, valamiért egy dobozban, és jé, pont abban, ahová Félix rejtette a gyűrűt. Gyorsan visszateszi a helyére, de nyilván sejt valamit… hogy mit, az számomra nem derül ki egy hétig, mert röppenek a csodás Olaszországba, ahol nem hogyvoltozok, hanem hogyvanozok, ugyanis forgatják a kedvenc sorozatomat, úgyhogy remélhetőleg bepillanthatok a kulisszatitkokba. Meg hamár ott vagyok, meglátogatom Claudiát!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása