Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasság első látásra 1x08 – 1x09

2017. május 15. 09:00 - Jean Moriarty

Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex

Kinga&Robi:

Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást: tantrázni viszi Kingát „most megmutathatjuk egymásnak a valós érzéseinket” mottóval. Kinga láthatóan nagyon hányik az egésztől (első kérdése a tantramesterhez: „Voltatok már olyan párral, akik igazából nem nagyon szerették volna az egészet?”) de azért becsülettel végicsinálja. Robi, aki egy igen szerencsétlen kombóban ötvözi Kozsó spiritualitását és fake pozitivizmusát, valamint Patakiatis kopaszságát és vonzalmát az égitestekhez, ezzel szemben így foglalja össze az élményeit: „Akkor, amikor masszírozott, és a lábamon ült, akkor érezte a nyugalmat, békességet, a vonzódást, és a boldogságot. Olyan volt az összes érintése, hogy érzések voltak benne. Annak a lehetőségnek az érzése, hogy mégiscsak lehet valami közöttünk.”

hel_1x08_01.jpg

Az erotikusnak és spirituálisnak szánt szeánszot a tantramester a következő gyakorlattal zárja: „Fogjunk meg egy párnát. A párna az ideális társat jelképezi. És ott van előttünk a párunk, a hús-vér valóság, melyiket válasszuk.” Robi drámaian eldobja a párnát, ezzel fejezve ki, hogy Kingát választja. Kinga még szorosabban magához öleli a párnát, ezzel fejezve ki, hogy bárki mást választ, csak Robit nem. Dermedt csönd.

„Kínos…” (Kinga)

hel_1x08_03.jpg

Robi egy ideillő hasonlattal úgy áll vele szemben, mint fasz a lakodalomban.

hel_1x08_02.jpg

Kinga még meg is puszilgatja a párnát, mekkora troll, nagyon röhögök.

05.jpg

Breaking news, Robi szerint egyértelmű volt az üzenet: „mi soha nem leszünk egy pár”. Robiból a megsértett férfiú büszkeség csúnya dolgokat hoz ki:

„Innentől kezdve voltam úgy, hogy azonnal ki kell raknom a kocsiból, mert kezdenek felszabadulni bennem olyan indulatok.”

Hazafelé ki is bassza a gyűrűt az autópályán. Pistánk kommentál: „Ismerve ezt a fickót, biztos vagyok benne, hogy ezen is túl fog lépni, és közeledni fog újra Kingához.” Pista, kezdesz megijeszteni, ha Robi tovább közeledne, az már kimerítené a zaklatás fogalmát.

hel_1x08_04.jpg

Lilian&Balázs:

Lilian újra Balázsnál, nosztalgiáznak kicsit a Tenerifén történteken. Balázs szeretné megtudni, hogy mi okozta Lilianban a nagy változást, de választ nem igazán kap. Pistánk úgy látja, hogy Lilian egyre inkább elköteleződne Balázs felé, de Balázsnál ez a kételkedés Lilian motívációban még probléma lehet. És egy kapcsolatban a legfontosabb a bizalom. Pista, hiányozni fogsz. Este a pár bulikába megy Balázs barátaival. Lilian megjelenéséből tévesen arra következtetek, hogy Kaminiosok és kurvák lesz a dresscode, de aztán kiderül, hogy kiöltözős, ezek a troll barátok meg biztos elfelejtettek szólni neki, mint Bridget Jonesnak a nyuszipartin.

hel_1x08_05.jpg

Az est további történeseit mondja el Balázs:

„Úgy vettem észre, hogy a feleségem nagyon nyomul rám, és ennek a vége az lett, hogy a táncparkett kellős közepén vad csókolózásba kezdtünk. Hazaérkezésünk után egymásnak estünk, és megtörtént közöttünk az első szex. Tegnap mindketten elég rendesen eleresztettük magunkat, szóval az első együttlétünk nem sikeredett túl fényesre, úgyhogy inkább hagyjuk.”

hel_1x08_06.jpg

Balázs a riportban bevallja, hogy egy kicsit elbizonytalanodott, úgy érzi, Liliannak kezdenek jönni az érzések, ő viszont nem érez semmit. Ezeket a gondolatokat Liliannal is megosztja, és időt kér tőle, nocsak-nocsak, még a végén a nyúl viszi a vadászpuskát.

hel_1x08_07.jpg

Adri&Doma:

Doma arra jut, hogy Adrinak időre van szüksége, ezért jobb, ha kicsit békén hagyja. Adri anyukájával tölti a délelőttöt, Doma megsértette a nőiességét, önbecsülését, és „a feleség értékét”. Adrianyuka azt a tanácsot adja Ritának, hogy adjon még egy esélyt Domának, beszélni kell vele mindenképpen, ezt ilyen egyszerűen nem lehet feladni. Doma ezalatt eldöntötte magában, hogy tovább éli tovább az életét Adri mellett, méghozzá az egészséges életmód jegyében, és Adrinak is ezt javasolja. Ez pont nem az a válasz, amit Adri hallani akart, ő valószínűleg egy megtört Domát szeretett volna látni. Megint újrakezdődik a dugás/megalázás vita. Adri: „Úgy akarsz megdugni egy csajt, hogy nem udvarolsz, hanem basztatod?” Domának már elment a kedve a dugástól, ez is rossz válasz, ráadásul „beszélgetés” közben kiviszi a szemetet a konyhába, anélkül, hogy engedélyt kapott volna az eltávozásra, minősíthetlen.

hel_1x08_08.jpg

Ez megint csak egy megalázás Adri szerint. Doma érdeklődik, hogy így nem miért nem lehet beszégetni, azért, mert Adrinak ez így nem tetszik. Doma visszajön és leül mellé, hogy Adri kioktathassa a társalgás alapvető etikettjéből. Doma ismét azt a konklúziót vonja le, hogy Adrinak időre van szüksége. Adri nem ért egyet, neki nem időre van szüksége, hanem egy férfira, és nem egy nyávogó kisfiúra, aki tiszteletben tartja az ő női mivoltát és az imidzsét:

„Te egy alkalmazott vagy, és nem főnök beállítottságú. Attól, hogy te egy utca embere, egy senki vagy, hogy neked nincs semmi imidzsed, amire vigyázni kell, az nem az én bajom. Nekem van egy imidzsem. Valamit elértem az életemben.”

hel_1x08_09.jpg

Doma ezek után megint otthagyja. Adrinak ez az utolsó csepp a pohárban: „Gyere már vissza bazdmeg, mi az, hogy felállsz és itt hagysz? Mindjárt hozzádbaszom a laptopot úgy hogy széttörik!” Adri teljesen elveszíti a kontrollt, bezárkózik a szobájába és rí. Doma utána menne vígasztalni, de Adri szó szerint kilökdösi az ajtón: „Mindennek annyi, amit felépítettem, szétbasztad bazdmeg! Takarodj ki innen! Költözz el!

hel_1x08_10.jpg

Doma ezek után összecsomagol és szó nélkül lelép. Másnap Adri anyukájánál vígasztalódik, anyuka megint jókat mond: „Amikor viták vannak, azt jelenti, hogy érdeklitek egymást. Mert hogyha közömbösek lennétek egymás iránt, akkor csak (rtlcenzúra)sznátok”.

Adri barátnője/hozzátartozója, aki szintén jelen van (és akinek olyan elbaszott szájkontúrja vagy szájkontúr tetkója van, hogy ha ehhez a Gerő-szalonnak bármiféle köze van, inkább mégse menjetek oda) osztja az észt (de minek?):

„Ez sem egy normális dolog, mert igenis ott kéne toporognia az ajtóban, hogy igen Adrienn, ne haragudj, beszéljük meg, vagy csak küldjön oda egy virágot, vagy tegye le az ajtó elé a virágcsokrot.”

hel_1x08_11.jpg

Egy kérdésem van: honnan jönnek ezek a kibaszott unikornisok és mi a céljuk a Földdel? Adrianyuka az előbb hallható agyfasz után megint a józan belátás útjára terelné lányát: „Egy kis türelemmel helyrehozható elég sok minden. Ha úgy látod, hogy meg tudod menteni, akkor mentsd meg, mert a házasságnál nincs szebb dolog.”

Házasság első látásra 1x09 – És boldogan éltek, amíg…

Az utolsó felvonáshoz értünk, melyben kiderül, hogy mennyire lett megbecstelenítve a házasság szentsége, bár van egy olyan érzésem, hogy a pszichológia mundérján nagyobb sérülések keletkeztek, és ez elég ironikus. A Hogyvolt Online Magazin oldalán tartott reprezentatív szavazás szerint egyik pár sem fog együtt maradni. Ha mégis, akkor az Lilian és Balázs lesz. Utánuk Adri és Doma következnek, és a legkevesebb szavazott Kinga és Robi párosa kapta. A szavazók 1,6% pedig olyan optimista/akkora troll volt, hogy szerintük mindegyik páros házas marad a műsor után is. Lássuk, ehhez képest mi lett az eredmény.

Kinga&Robi:

A legevidensebb párossal kezdünk, Pistának kell bejelenteni a döntést. Robinak tiszta a kép, ő folytatni szeretné: a válasz IGEN. Kinga szeretne esélyt adni magának, hogy megtalálja az igaz szerelmet, azaz NEM, és baromira megkönnyebbül. Pistánk ráfogja a kudarcot házisorosgyörgyünkre, Kingaanyukára, annyira tudtam.

01.jpg

Adri&Doma:

Doma nyugodt, mert letisztázódtak benne az érzések. Adriról ez nem mondható el, nála továbbra is sok a pro és a kontra. Doma szerint sok mindenben hasonlítanak, de más a habitusuk. Adri szerint az intimitás hiánya az egyedüli probléma. Adri kezd, hosszas gondolkodás után IGEN-t mond. Domának kikerekednek a szemei és tátva marad a szája, nem erre a válaszra számított. Doma egy terjedelmes indoklásba fog, a konklúzió, hogy a kettejük közti távolság behozhatatlan, tehát NEM.

02.jpg

Lilian&Balázs:

Lilian folytatni szeretné Balázzsal, mert Balázs ki tudná hozni belőle a maximumot, a tüzes, szenvedélyes nőt.  Kíváncsi Balázsra, az életére, a személyiségére. Azaz: IGEN. Balázs jön, sokat gondolkodott, volt egy pont, amikor besokallt, de végül IGEN-t mond, yees! (Nekik drukkoltam.)

03.jpg

Én pedig ezúton is kívánok minden nézőnek olyan mély, tiszta és töretlen szerelmet, mint amilyen a műsor és a Kiskegyed között van.

hel_1x08_12.jpg

hel_1x08_13.jpg

hel_1x08_14.jpg

És a végére duplaszavazás (fiúknál más a kérdés, mert ők nem voltak azért akkora tuskók):

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

franciss 2017.05.15. 09:40:43

Ami nagyon meglepő volt, hogy Adri mintha egy teljesen más sztorit mondott volna el a a barátnőjének és az anyukájának. A felvételen elzavarja Domát, hogy takarodjon a lakásból, utána azt meséli, hogy egyszerűen lelépett. Hm???
És most nem lesz semmi ezután, 2 hónappal utána mi történt a párokkal?

Csöcsös 2017.05.15. 10:17:46

Én az együtt maradt párnak sem jósolok első házassági évfordulót! De én nem is vagyok kedves ember.

mézescsók 2017.05.15. 12:45:09

@Csöcsös: Én kifejezetten kedves vagyok, de én sem látok jövőt a Lilian-B alázs párnak.

Végig értetlenül néztem a műsort, mert nem tudtam rájönni, hogy milyen közös érdeklődés, jellemvonás, közös jellemző alapján válogatták össze a párokat.
Hacsak a közös jellemzőket nem páronként, hanem nemenként kellett volna értelmezni. iMntha csak sárkány nőket és álmodozó pasasokat találtak volna a játékhoz.
Rita - nem hibáztatható, ha undorodik egy férfitól. Nem kell ahhoz sem testi, sem jellemhiba a pasi részéről, de ha egyszer nem megy, akkor nem megy. Ez viszont nem mentség a bunkóságra (nászút alatti viselkedés), sem a hazudozásra (azért házasodott, hogy megtudja, a pszicomókusok szerint milyen ember illik hozzá). Intelligensebben is lerendezhette volna ezt a nemet.
Lilian: a nászút alatt ő is vállalhatatlan volt, ezért aztán nem is értem, mi volt a pálfordulás (Balázs felé nyitás) oka. Szép lenne, ha az történt volna, hogy átgondolta és átértékelte a viselkedését, őszintén nyitott férjura felé, aki vidéki parasztból az álomherceggé avanzsált, pedig akkor még meg sem csókolták. Csak nem hiszem.
Kinga: elkényeztetett túlhájpolt kis hercegnő. Végig húzd meg - ereszd meg-et játszott a pasassal. Azért kiváncsi lettem volna rá, hogy akkor is a párnát csókolgatja-e, ha kiderül, hogy a pasas azokat a francos vezetékeket nem szereli, hanem vezeti a céget, amelyik szerel. Talán még a haja is kinőtt volna.
Adri: önző, beképzelt liba. Nagyon alulról jöhetett - és respect azért, amit elért -, ha ennyire csak a mérhető dolgok értékesek számára (lakás, autó, üzlet). Simán lealkalmazzozta Domit, aki ebből a békaperspektívából képtelen megérteni az ő helyzetét. Meg sem hallotta, hogy amikor a pasas mondta, hogy autói, lakása, két cége neki is van, de már más is kellene. Egy papucshordozó öleb még hiányzott, bár gyanítom, pár nap után az is elmenekült volna, ha ílyen alpárian rikácsolnak vele.

Zoli: allah növessze hosszúra a kedves mama szakállát, de amíg ő él, a fiacskája nem is fog párt találni. Nem mintha a mama nem akarná, mert akarja, nagyon is. , de addig Zoli legjobban mindig az otthon kellemes melegében szeret legjobban dagonyázni. Nincs a pasassal nagyobb baj, de valahogy mindig puha marad.
Balázs: nem felejti el Liliannak a parasztozást és igazából ő sem érti, mitől látja másképpen Lilian most másképp, mint mondjuk két hete. Bár igent mondott a kapcsolatra, de nem láttam rajta, hogy még mindig olyan nagyon akarja, hátrébb lépett.
Robi: Nem tudni, miért vált el, de alig egy évvel utána elhamarkodott dolog volt ez a nősülés. Kivéve persze, ha benne akart lenni a tv-ben, amit simán feltételezek az esküvőn bemutatott kis performance alapján. A kapuzárástól ez a férfi még messze van (42 év) - gondolom én -, simán találhatna magának párt a szokásos módon is, úgyhogy marad a 15 perc hírnév. Más okot el sem tudok képzelni ugyanis, ami miatt elvisel valaki egy olyan perszónát, mint Kinga.
Domi: a férfiak közül egyedül ő látta és értékelte a helyén a párját. Mindezt közérthető, egyszerű mondatokban képes is volt megfogalmazni. Bölcsen döntött.

aruhamiatt 2017.05.15. 17:23:25

Teljesen tükröződött a műsorban a valós elvárás a csajoknrészéről. Magam is ezt tapadutalom - nőként - hogy a mai Barbie csajok úgy el vannak szállva maguktól, h azt gondolják elég jól kinézniük és a pasik teperni fognak, mászni a küszöbön! Hölgyeim! A hozzáadott érték fogalmáról hallottatok? Adri, Kinga, Rita, Lilian ölébe hullott egy utazás és duzzogva a sarokban töltötték az egész időt, mert a pasik nem voltak elájulva tőlük. De mitől is? Nem adtak magukból semmit csak játszották a durci szépségkirálynőt. Mellesleg szerintem tucatcsajok egytől egyig

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.05.15. 18:54:08

@mézescsók:

Szerintem ket aspektusa lehet a dolognak. Az egyik az, hogy elhisszuk h ez az egesz a valosag es nem 99%ban elore megirt dolgok tortentek. Tegyuk fel hogy hiszunk ebben, hisz ittvagyunk, nezzuk, olvassuk, kommentelunk. Szerintem:

Rita: Abban maximalisan egyetertek, hogy azert nem hibaztathato, hogy nem vonzodik valakihez. De az, hogy szandekosan a masik kedvet is tonkrevagja es magat a helyzet artatlan aldozatanak allitja be, az mindennel tobbet elmond rola. A becastingolt nok kozott o volt a legrosszabb "minoseg" kulsore (=tulsulyos, +10ev, siras-rivas allandoan) es a viselkedese is tobb mint katasztofa volt. S mindez annak ellenere, hogy egy mosolygos, allandoan vidam, kedves csajkent reklamozta be magat. Boven a kinalat also felehez tartozik sztem minden szinten, ehhez kepest vmi kiemelkedo pasit szeretne maganak (gondolom), ami sulyos szereptevesztes es soha nem fogja megkapni.

Lilian: Szinten ugyanez a sertett kis hercegno, aki nem a herceget kapta feher lovon. A naszutas viselkedese egy kib@szott nagy pofont erdemelt volna. (Ami az egesz musor furcsasaga emellett, h minden reszben kepernyore kellett kerulnie a szutyok 15+ eves autojanak es rendszeres csak ezt + a pszichopicsa kocsijat mutogattak kivulbelul. Doma es Robi kocsija feltunoen ritkabban szerepelt... eleg gusztustalan huzas ez a csatornatol.) A szetdohanyzott hangja nagyon remiszto, en sokkot kapnek ha reggelente hozzamszolna, de a vegere O volt aki a leginkabb kepbe kerult sajat magaval es a helyevel.
Kinga: A baszogatohercegno. O is maximum a kinalat kozepe, ennek ellenere jatsza a hercegnot. Ot is az "okosok" hoztak nehez helyzetbe azzal, hogy kapott egy olyan pasit, aki nyilvanvaloan nem megfelelo a szamara, hisz kikokotte h ne legyen kopasz (gondolom talan azt is, hogy ne legyen 15 evvel idosebb stb..). Ennek ellenere hihetetlen proszton viselkedett vegig, kiveve amikor bebaszcsizott, mert akkor maris tette volna szet a labat (allitolag). Az pedig, amikor a kulon helyrajzi szamon elo orraba berakta azt a piercinget is, az priceless volt. Anyuci kicsi kiralylanya, remelem visszakapja majd egyszer, amit osztott ennek a szerencsetlen baleknek, akit melleallitottak.
Adri: Elsore a legjobb es legszimpatikusabb csajnak tunt, aztan hamar kibujt a szog a zsakbol. Ennyire proszto, feluletes, szamito fereg not mar reg lattam. Szerencsere az utolso(?) reszben kiderult, hogy nem o az egyetlen ilyen a vilagon, mert a baratnoje is hasonlo beteg lelku elbaszott nember.

Zoli: Novessz tokoket teso! A csavo kb minden mondatanal konnybe voltak labadva a szemei.. Hat ez mi?! Ertem en, hogy anyucikedvence + csaladifeszek + miegymas, de ha nem ereszkednek le a herei, akkor az a jobb eset, hogy egyedul marad, a rosszabb az, ha majd ki is hasznaljak..
Balazs: Ferfiszemmel teljesen vallalhato. Ferfias kiallasu, normalis, nem buta, nem paraszt. En ugy gondolom, hha veget er kozottuk a hullamzas, akkor lehet beloluk valami. Arra mondjuk kivancsi lennek, hogy mit is jelentett vajon az, hogy nem sikerult tul jol az elso dugas. Foleg h utana abrandult o kifele a csajbol..
Robi: Ez az ember.. :D Nyilvan gaz volt a preformance a lagzin, de en mar ott a hidon otthagytam volna Miss Picsa-t, a csak szerinte vicces beszolasaival. Aztan otthagytam volna a naszuton is egyszer, aztan amikor felmentek a lakasara, aztan amikor kidobta a gyurut... Olyan erzesem volt, hogyha az okosok odasorsoltak volna a gonoszsag, aljassag, gusztustalansag foldi helytartojat emelle az ember melle, o akkor is latta volna a jeleket es probalkozott volna ujra es ujra es ujra.
Fuuuu, de idesito faszi ez :D Ez csak most, mikozben irom jutott eszembe, de ezt az embert kellett volna pl Rita melle rakni, fizikailag tuti jobban bejott volna a nonek es lehet h Ms. Sirogepnek bejott volna a sok Robizmus es az allando probalkozas.
Doma: Elsore nekem ugy nezett ki, mint az Ordog :) Vagy a True Bloodban az a riaszto, ronda vampir, James Frain :) De aztan a legjobb, legokosabb karakter lett. Nagy kar, h neki jutott a bolond...

Natura Qua 2017.05.15. 19:57:18

@FalcaoTheGodOfFutsal: Elég korrekt kis összefoglalás volt ez. :)

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.05.15. 20:18:46

@Natura Qua: Koszi, raertem, uh neztem az osszes ilyen trash-t (pumped, exek..) :D

pinkgirl7 2017.05.15. 20:22:33

egyértelmű hogy a lili azután kezdett el "vonzódni" , miután látta hogy a Balázsnak teljesen vállalható, csinos kis háza van

FalcaoTheGodOfFutsal 2017.05.15. 20:55:21

@pinkgirl7:

Azert Ajkan nem olyan nagy biznisz am egy felkesz haz, hogy azert igazan megerje golddiggerkedni. Szerintem inkabb belatta, hogy bar kacskak a fogai es videkiesen beszel, de egy normalis munkaval rendelkezo, jo lelku, nem aputestu, szereny embert nyert a tombolan. S ezert lehet h megeri kicsit viselkednie.

Crockoo 2017.05.16. 08:51:35

@FalcaoTheGodOfFutsal: Lilian rájött arra, hogy nem romos portékát kapott, csak alaposabban meg kell néznie. És arra is, hogy ő sem lesz már fiatalabb, ha valamit akar az élettől és nem egyedül - netán macskával - akar élni, esetleg klf mellékvágányokon dugópajti lenni, de semmi több, akkor bizony itt az idő és a helyzet, hogy belássa, igen, Balázs lesz az ő embere - minden értelemben. Respect érte, ha tényleg így van, és ez a fordulat oka. Ez ugyanis kellő intelligenciára vall - ergo a sorozat legjobb nője címet viheti.

mézescsók 2017.05.16. 11:29:13

@FalcaoTheGodOfFutsal:
A két aspektussal egyetértek. Én abból indultam ki, hogy a cél nyilván nem az volt, hogy egy gyengén megírt tv-játéknak lássam, hanem reality-nek. Ezért aztán - magánvéleményemtől függetlenül (hogy ez egy forgatókönyv, ami a "szereplőknek" több rögtönzésre ad lehetőséget) - a készítők céljához igazodom.

A szereplőkről kb. ugyanazt írtam, amit te azzal a különbséggel, hogy a külsejükkel nem nagyon foglalkoztam. Arról ugyanis nem mindig tehet az ember. Kinga tehet róla, hogy az amúgy sem kicsi orrára a piercingjével csak még jobban felhívja a figyelmet, Rita viszont szerintem alapból is töltöttgalamb típus lehet, aki nyilván végigfogyózza az életét, valamit segít is rajta, de akkor is tokás, hasas alkatú marad.
A férfiak közül a balek szerepét Robira osztották.Nem igazán értettem ezt a karaktert. 42 év egy pasinál nem kor, a megjelenése jó: kisportolt alak, hétköznapi vonások, de szuggesztív szemek, vakító fogsor, jó mozgás és nem hülye - mire fel ez a nyálas nyavalygás? Szerintem simán kaphatna nőt, még fiatalabbat is (ha ez a korosztály vonzza), és talán Kingánál normálisabbat is. Azért az a hölgy javára írható, hogy többször jelezte, ez a dolog részéről nem fog menni. Ha valaki ennek ellenére napirend szerint jelentkezik a legújabb pofonért, az magára vessen.
Szerintem Ritával azért nem jött volna össze, mert a nőnek talán megfelelt volna (mindenesetre jobban, mint Zoli), de neki a hölgyemény nem.
Domiék kettőse jobban is alakulhatott volna, és szerintem ott is jelentős szerepe volt a baráti körnek, nemcsak a többinél. Az esküvőn pl. volt egy jelenet, amikor a lány odament a barátnőihez, akik azzal fogadják, hogy inkább ne menjen hozzá (nem mintha már nem lett volna késő) és szerencsére akármikor elválhat (az 1. részben visszanézhető), de Adri azt válaszolta, hogy neki tetszik a srác.
Egy cseppnyi kétségem sincs, hogy Balázsék sem maradnak együtt. Lilian jól indított, hülyén folytatott, normálissá alakult át, de a pasit konok, keményfejű alaknak látom, aki nem egy felejtős, megbocsátós típus. Szerintem, ha nem is fénysebességgel, de már kihátrált ebből a kapcsolatból. Már eleve azt sem értette, hogy miért ment el hozzá Lilian Ajkára. A buliról azt mondta: "rám indult a feleségem". Ő tehát nem? Lehet, hogy azért nem élvezte az éjszakát, mert őt tulajdonképpen megerőszakolták?

Nem fogom törni a fejem azon, hogy milyen alapon állították össze a párokat, de azért elárulhattak volna valamit a szempontokról. Ha lesz még ilyen trash r., kitérhetnének erre is.
Hátha másként látjuk a történéseket.

tingli-tangli 2017.05.16. 12:59:11

Nem tudom, hogy számolnak el a lelkiismeretükkel a pszichomókusok, egypár embernek maradandó lelki károsodást okoztak. Domának biztos, bár valaki képet tett fel, hogy együtt gyorséttermeztek valahol mostanában. A jelentkezőknek is számolni kellett azzal, hogy nem az ideáljukat látják meg. Nem tudták intelligensen kezelni a helyzetet a lányok. Pedig kamerák figyelték őket, meg berángatták közben egy-egy interjúra is. Azon csodálkoztam, hogy beszélgetés közben nem néztek ki a kamerára sosem, pedig két ember biztos vette őket. Az interjúk alatt figyeltem a ruháikat, nem időrendben adták. Kinga anyut bevágták az első részben is, a zoknis hasonlattal, de az utolsóban is ugyanabban a ruhában elmélkedett. Vagy Zoli, aki Párizs és a párterápia után is ugyanúgy sírt. Érdekes lett volna azt tudni, hogy Lilian mit gondolt a szexről. Vagy Kinga hogy kommentálta volna, mikor seggrészegen rávetette magát Robira. Vagy hogy Adriék miért engedték be a kamerát éjjel a nászúton? A párterápián szembesíthették őket a viselkedésükkel? Mi alapján válogatták őket össze?

Jean Moriarty 2017.05.16. 17:10:33

rtl.hu/rtlklub/reggeli/kielemeztuk-a-hazassag-elso-latasra-parkapcsolatait

Hihetetlenek...Rozs Erika egy vicc (a megjelenésén külön röhögtem, ő nagyon *szexuál*pszichológusnak akar tűnni), Gaál Viktor értelmesebbnek tűnt, de megint csak a bűnbakképzés és a mellébeszélés megy az ő részéről is.

@tingli-tangli: Tökmindegy, milyen teszteket végeztek, ha mondjuk csak kb 20-30 jelentkezőből raktak össze 3 párt, ahhoz végképp nem kell a tudományos rizsa. Ez az egész módszer TALÁN akkor működne, ha 1 emberre százas nagyságrendű lehetőség jutna, ehhez képest az első rész alapján 8 nőből és 8 pasiból hozták össze a 3 párt. Aki ehhez így, ebben a formában a nevét adja, az számomra tévés személyiség lehet, de szakember nem.
A párterápián végzett munkásságukat már nem is említem, az elsőben ágyúval verébre (az, hogy Rozs Erika szépen rövidre vágta Zoliék barátkozási kísérletét, se a műsornak, se az érintetteknek nem tett jót szerintem), a másiknál semmi kontrolljuk nem volt az események fölött.

Mourinho már nem a király 2017.05.22. 13:18:54

Domának külön díjat, amiért nemet mondott, ez az Adri remélem örökre szingli marad

sabana 2017.05.23. 10:51:30

Hát én nem tudom emberek, nem akarok haza beszélni, de Robin kívül kb. az összes fickó messze normálisabb volt mint ezek a "nők", próbáltak kommunikálni, kedvesek voltak amíg lehetett. De ami igazán megdöbentett, az az Adri nevű hulladék. Az ostoba útszéli pronyó k.rva stílus, miközben az elért érdemein vergődik, valaki segítsen már, hogy mit is ért el. Vagy ott tartunk, hogy műkörmösnek lenni egy valagnyi hitellel a világ teteje?...Domát sajnáltam, egy igényes elég komplex fickó, aki a nyakába kapott egy ostoba, idegbeteg nőt. Mondjuk az azért elég kínos a csajnak és az "imidzsének", hogy még arra sem méltatta h. megdugja :D
süti beállítások módosítása