Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8395-8396. rész

2017. május 15. 11:00 - Gillotte

Tóbiás segít Krisztiánnak eljegyzési gyűrűt venni. A méret megvan, Krisztián elcsórta Alíz egyik bizsu gyűrűjét. Profi, de nagyon savanyú ez nekem, hogy azt a fekete csajt ész nélkül elvette volna, de Alízhoz szakítás, majd biztatás kellett, hogy elhatározza magát, most meg úgy csinál, mintha annyira magától értetődő lenne. Na mindegy. Hamar megvan a gyűrű, úgyhogy Krisztián elkéri az öregektől Cuki kutyát, és beavatja a négylábút Alíz eljegyzésének tervébe, hiszen az egésznek ő, Cuki is szerves része.

bk_majus10_1_1.png

Bandi átköltözik Mikihez, és Juli nem bánja, mert miután megtudja, hogy Bandi félig megvakított egy srácot, tart tőle. Bandi be is van tojva, hogy Peti kirúgja a KisSzékből, de Peti jófej, és nem a múltja alapján ítéli meg az embereket, mert ugyebár ő is bajban lenne, ha a múltja alapján ítélnék meg. Bandinak nagyon jólesik Peti jófejsége, ennek ellenére enged Renáta nyomásának, és benne van, hogy aznap este megint lehúzzák a külföldieket. Ottó nem is örül, hogy Bandi továbbra is alkalmazásban marad, mert sosem lehet tudni, mikor kattan be. Ahogy Lizánál se – válaszolja Peti, és Ottó valóban nem tud rá mit mondani, úgyhogy Liza és Bandi is marad. Peti csak addig ilyen magabiztos, míg meg nem hallja, hogy egy magyarul valamennyire tudó külföldi reklamál, amiért Bandi kétszer annyit kér a sörért, mint amennyi előző nap volt. Ingyen sört ajánl a vendégnek, majd Bandinak szegezi a kérdést: ,,ez meg mi a franc volt?!”

bk_majus10_2_1.png

Mikor Ági hazaér, a kotta után újabb csomagot kap, egy bazi dobozban egy csokor virágot. Rohan Attilához, és beavatja, hogy egy nagy csokor fehér liliomot kapott. Ez a virág a ,,szerelem, a szüzesség, a belőle fakadó erő, és a termékenység szimbóluma” – mondja hozzáértőn. Szerinte tuti a Herr küldte, és hát nyilván, bár logikát, vagy üzenetet éppenséggel nem találok benne. Ági ad egy kisebb valag pénzt Ottónak, hogy mégis vigye el Lizát Horvátországba, nem csak a Tavakhoz, hanem ugorjanak le Zadarba a tengerpartra is. Látszólag egy szép gesztus, de bizalmasan megtudjuk, hogy valójában az utazás után el akarja vinni Lizát, úgyhogy ez egyfajta búcsú-utazás lesz a lánynak Ottóval, persze nem tud róla. Attila közben megint megy a kontaktjához, és egy doboz jobb minőségű csokival kéri meg a nőt arra, hogy a boríték, és pecsétszám alapján derítse ki, hogy honnan küldték Áginak a kottát.

bk_majus10_3_1.png

Félix már nagyon várja, hogy együtt töltse az estét Emíliával, mint együttélő-társ, vesz Novákéknál egy üveg pezsgőt, és Nóra fültanúja annak, hogy Laci meg Gizi egymás közt megbeszélik, hogy pont az a manus költözik oda, aki majdnem felrobbantotta a házat. Nóra rohan az infóval Emíliához, úgyhogy eltervezik, hogy elfogadtatják a házzal Félixet. Hajrá. Nóra elmegy, Félix jön helyette, hozza a pezsgőt, hogy reményei szerint végre odaadja Emíliának a gyűrűt. A terv rögvest dugába dől, ugyanis Nóra névnapját ünneplik az este, mert a BK Univerzumban nem júliusban van. Félix érthetetlen okból a nappali polcán található dobozba rejti a gyűrűt. De…miért?!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása