Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x14 - Ármány, cselszövés, árulás az édenben

2017. május 12. 07:31 - Dzsudibí

Megfogadtam, hogy ma nem Sylvivel kezdek, de esküszöm, provokál minket ez a nő. Szerinte ugyanis ebben a részben egy hatalmas összeesküvés elmélet ér révbe (?), és izgi lesz. Mindezt olyan arccal, mint akit egy hét nemszarás után éppen a tesco közepén kap el az érzés, hogy megindult a rendszer: örül is, meg nem is. Tudom, egy kis geci vagyok, meg szánalmas is, hogy a saját hülyeségem tetszik ennyire, de én ezen az arcon fél órát röhögtem ezek után.

1_3.png

15_3.png

Barbi még nem tette túl magát azon, hogy saját jólétét Geri elé helyezve kibaszta volt szeretőjét a játékból, ezért nagyon szarul aludt, illetve a riportszobában sirdogálva próbálja meg kinyomni a szemét. Tamás - akinek 10 éven belül garantáltan súlyos, krónikus nyakproblémái lesznek az állandó tetkómutogatástól - ellenben nem fél senkitől, mert ugyan most nem hisznek neki, de szerinte ez a helyzet is csak őt erősíti. Magát számkivetettként aposztrofálja, és már majdnem meg is sajnálom, de aztán eszembe jut, hogy csak egy pökhendi kis gyökér.

2_3.png

3_3.png

Franci és Milán szervezkednek, Milán nem bízik már Andikában, meg ugye útban is van a Berni felé vezető, szerelemmel kikövezett úton, így ezen a héten őt akarja kipaterolni. Franci ebben maximálisan támogatja, hiszen nem róla van szó, így megígéri, hogy Tomit is igyekszik meggyőzni arról, hogy Andikára szavazzon. Ennek elérése érdekében beveti a nehéztüzérséget, és az ágyban fetrengve, Tomi puhos kis testét cirógatva próbálja a kecskeméti ájfonkirályt jobb belátásra bírni. Tomi nem akarja magát könnyen adni, parázik attól, hogy Norbi és Milán esetleg meggondolják magukat (vagy csak át akarják baszni), és nem Andikára hanem Barbira rakják majd a jelet, és ő meg ezzel magára haragítja Andikát. Eközben szimultán (legalábbis a vágás szerint) Norbi és Milán tartanak taktikai megbeszélést, kiderül, hogy Norbi az öccse életére megesküdött Andikának (aki ugye, nem akarok egy morbid geci is lenni, de két éve elhunyt a tetkó tanusága szerint, úgyhogy maf?), hogy rá nem fog szavazni, így végül megegyeznek, hogy Barbira pakolják a virágfüzeret, hupika.

4_3.png

5_3.png

6_3.png

És akkor innentől kezdve kell kedves feleim nagyon figyelni, mert percenként változik a széljárás, és attól függően, hogy éppen ki kivel beszélget, hangzanak el egymásnak teljesen ellentmondó információk. Lehet, hogy én vagyok egyszerű, de nekem mostanra fingom nincs, hogy ki kivel van és kire fog szavazni. Tehát. Andika Bernire akar virágot akasztani, Milánt is próbálja meggyőzni, akinek viszont érthető okoból nem tetszik ez a megoldás. Franci kiakad Andikára, ezért megpróbálja meggyőzni Norbit, hogy szavazzon mégis rá. Norbi viszont nem akar segget csinálni a szájából, és nem akarja megsérteni az öccse emlékét, mert neki a család az első és a minden (mondjuk akkor speciel nem kéne minden egyes mondat végére odafűzni, hogy a halott öcsémre esküszöm, de ez csak az én magánvéleményem). Csabi (aki Milán eltitkolt unokatestvére lehet, mert ha erősebben süti őket a nap, meg nem tudom őket különböztetni) Norbit inkább Berni felé terelgetné, mert ő Barbival folytatná a játékot. És akkor még Tomiról nem is beszéltünk, aki ugye Barbira tenné a jelet, de nem lehet tudni, hogy Franci manipulerációja mennyire volt rá hatással. 

16_masolata.png

17_masolata.png

A feszkót levezetendő, a terror tablet parancsára vizibalett versenyt kell rendezniük a kis nyomoroncoknak, a nyertes páros randira mehet. Ezt a részt külön nem is részletezném, mert unalmas, a versenyt Norbi és Zsuzsi nyeri, így ők mehetnek ebédelni. A randin Zsu elmondja Norbinak, hogy nem akarja, hogy Berni essen ki, amit a pletykás tablet azonnal továbbít is a többiek felé, Berninek nagyon jólesik a dolog. 

7_3.png

Rövid beszúrás: minden egyes rész megnézése kisebb sokk számomra. Drága Andikával, aki akár a saját anyja is lehetne, valójában egyidősek vagyunk. Hogyan? Miért??? HOGYAN??? 

8_3.png 

Kiszavazás. Rettenetesen hosszasan vergődünk Sylvi előre megírt kérdésein, ki kivel veszett össze, mennyire tartja magát esélyesnek a hazamenetelre, ésatöbbi. Tamás szerint a többieknek kéne térden csúszva esedezni a bocsánatáért, Norbi nem ért egyet. Franci hippi fesztiváltündérnek öltözött a nagy alkalomra, Andika az idegtől meg valamilyen egészen furcsa arckifejezést vág. Csaba Bernire rak, Norbi elsősorban öccsétől kér elnézést, hogy keresztbe telibeköpi az esküjét, és rábaszarintja a füzeret Andikára. Andika a játék során először mutat (arcberendezésének mobilitását figyelembe véve erős) érzelmeket, és pityereg, ami szegénykémnek nagyon szarul áll, csak még öregebbnek és elhasználtabbnak néz ki. Tamás Barbinak adja a jelet, Milán jön utolsóként, és remegő hangon Andikára adja a voksát. Andika csalódott, Sylvi csomagolni küldi. 

10_3.png

11_3.png

9_3.png

12_3.png

13_3.png

14_3.png

Búcsúzás, Csabi a Bosnyák teret emlegeti Andikának, úgyhogy mostantól jobban figyelek majd, hátha összefutunk. Andika Milántól nem köszön el, Norbinak is csak annyit mond búcsúzóul, hogy nem szúrta hátba, amit az elmúlt napok kavarása után sem cáfolni sem megerősíteni nem tudok. Sylvi fenyegetőzik, jövő héten már kezdődik a végjáték, az előzetesből kiderül, hogy a brexit valójában egy ásványi anyag, és Petőfit is gyalázzák egy csöppet, de ez már legyen a jövő zenéje. 

Címkék: exek az édeben
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malevil2050 2017.05.13. 11:12:07

@lobbantott tsilke: Na végre mááááán , hun a jó francba vótál eddig csilke??

blue_violet 2017.05.13. 11:14:39

@lentilky: Zsuzsi nekem nagy csalódás. Nagyon könnyen elfelejtette, mit tett vele Norbi. Remélem, hogy kicsit taktikai szempontból sem állt bosszút rajta. Vagy tényleg ennyire könnyen bedőlt neki?!

tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.13. 11:35:39

@ble_violet: szerelmes a lelkem abba f@szba, mindent elnéz neki. remélem visszahozzák diát, mert megnézném azt a cicaharcot.

2017.05.13. 11:49:22

@tejfölöszöldbabfőzelék: visszahozzák diát, zsu lecserélve, tomek koppan. Nézném! *-*
Vki pár napja írta am', h Norb és Dia azóta is együtt vannak.

paranyuszi 2017.05.13. 13:37:15

@Kecsolecso: én is díjaznám, ha csinálnának egy új ÉH-t, de olyan igazi tövig szopatósat mint amilyenek a régiek voltak.... :))))

2017.05.13. 14:34:37

@paranyuszi: vajon meddig a tv2-é az éh jog? Adja vissza el!
De am' a mixet is lehetett volna jobban megcsinálni, nekem tetszett, a gyerekbetegségekből meg majd tanulnak.

Perah 2017.05.13. 21:02:18

@aruhamiatt: Nekem is csalódás, mert taktikázás és jellemtelenség között van különbség. Nagyot csalódtam Norbiban és Milánban is. Ráadásul az a vicc, hogy Norbi egyszerűen projektál, amikor Tomit azzal cseszteti, hogy két lányt húz egyszerre és nem őszinte velük, hiszen pontosan ő csinálta ezt Diával és Zsuzsival. Ez utóbbi pedig teljesen Norbi hatása alatt áll, döbbenet, hogy azok után így kiáll mellette, hogy az ki akarta őt tenni Dia miatt, sőt még Milánt is rábeszélte. Most ugyanazt csinálták Andikával is, úgyhogy a két jellemtelen ember itt egyelőre Norbi és Milán, ehhez képest ők ezzel vádolják Tomit (persze ő sem az őszinteség szobra).

Milán meg egy oltári hülye, hogy 5 perccel azután megbocsát Berninek, hogy az rátette a virágfüzért, simán vak a csávó.

Az pedig nem szimpatikus, ahogy Andit oltogatják páran, hogy milyen az arca. Ahogy egy cikkben is, meg az Exek az édenben oldalán is írják, 20 évesen balesetet szenvedett, ami után ilyen lett az arca, gondolom, hogy azért is műtette meg magát később. Az ember inkább örüljön, hogy ő szép, de nem érdemes más felett ítélkezni, főleg, ha nem tudjuk valaminek az okát...

Igazából most nincs olyan sem a fiúk, sem a lányok között, aki annyira szimpatikus lenne. Bírtam a Francit, de most az Andika ellene furkálódása ellenszenvessé tette. Bírtam a Bernit, mert szép, de kiderült, hogy iszonyatosan ostobenkó, ami nálam óriási fekete pont. Zsuzsi alapvetően karakán csaj, aki Gerinél és most is tartotta magát, és nem tette arra, akit Norbi akart. Viszont a szerelem elveszi a józan eszét sajnos. Barbi jellegtelen. Milán buta és befolyásolható, Norbi egy arrogáns és jellemtelen alak (ez mostanában nagyon lejön róla), Tomi nagyképű és ő is eléggé lári-fári alak, Csabát egyelőre nem sikerült megismerni. Szóval jöhetne még pár újabb ex!

Az eredeti "Ex on the Beach" majdnem összes évadát megnéztem, nagyon bírom őket, de ott pl. nem esnek ki kötelezően exek, a magyar változaton nagyon látszik, hogy egy hibrid műsor.

mocskosmacska 2017.05.14. 08:28:49

@Perah: Nagyjából egyet értek a jellemzéseiddel. Amennyit én láttam belőle, nekem is ezek jöttek le. Zsuzsi primitív és agresszív, de egyedül rajta láttam azt, hogy a gerincesek közé tartozik. Andikát én is sajnáltam. Tipikusan az történt bele, amikor a középiskolába valakit kinézek, mert csak.... Norbi és Tamás.. csak annyit, hogyha velük lennék egy életen keresztül egy lakatlan szigeten összezárva, akkor már a csimpánzok is előbb szóba jöhetnének, mint ők. Berni tényleg szép, de tök semmilyen. Csabában talán van gerinc.

blue_violet 2017.05.14. 10:49:54

@Perah: A projektálást teljesen igaz!
Az eredeti műsorbn van olyan évad, amit kifejezetten ajánlasz? :)

tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.14. 12:00:37

@Biriksz_Krokiksz!: Nem hinném, hogy Tomeket érdekelné, ha zsuzsi kiesne, mert ő Francit és Bernit akarja bent tartani. Egyébként én meg pont azt hallottam, hogy Tamás és Franci vannak együtt azóta, bár lehet, hogy ez is csak "városi" pletyka. Andikát mint embert sajnáltam, mert aljas módon szúrták hátba, de mint játékos nem sok vizet zavart. Bár ez a Csabi gyerek sem. Konkrétan a keddi adásban 1x sem tünt fel. Már azt hittem nincs is játékban. :D

aruhamiatt 2017.05.15. 08:06:56

@mocskosmacska: szerintem Berniben még van tartalék. Legalábbis nagyon remélem! Nekem az szimpatikussá tette, h mikor bejött az exe Alex, nem felejtette el neki, h megcsalta, ellenben Zsuzsával, aki csúszik Norbi kegyeiért. Hatalmas respect lenne, ha csak azért lenne végig Norbi mellett, mert erősnek tartja és a hátán belovagol és a döntő előtti napon bosszút áll és kipicsázza. De attól tartok nincs ennyi kraft a csajban..

lentilky 2017.05.15. 10:22:06

@ble_violet: Én is azt remélem, hogy legalább a végén kiderül Zsuzsiról, hogy végig csak taktikából pillázott Norbinak, és a döntő pillanatban pedig megfosztja a nyereménytől (nem tudom, itt hogy dől el a végén, aranygömb vagy sem, a külföldi exekből nem láttam, bár ez amúgy is egy hibrid).

Akasa27 2017.05.15. 12:35:46

ezek a valóságsó szereplők egyre ostobábbak!!!!

Perah 2017.05.15. 14:52:31

@mocskosmacska: Ja, Andikával az is volt a bajuk (mint Csabával), hogy szerintük egy harminkét-három éves ember már öregnek számít... Persze, mert szegények sötétek, mint az éjszaka, mint ahogy ez a mai szellemi vetélkedőből is kiderül majd.

@ble_violet: az évadok számaira nem emlékszem annyira, de azt tudom, hogy most volt a legújabbnak vége (az volt a 6. évad). Az is jó volt, de én azt szerettem főleg, amiben a Ross és a Harriette cívódtak folyamatosan, meg hát az a Bear gyerek egy kész tanulmány :D. Ő viszont benne van kb. az összes évadban, mert olyan exekként is visszatértek a későbbi évadokban, akikkel mondjuk csak egy kufirc volt. Én az MTV-n néztem, nem is tudom, hogy online hol lehet őket megnézni. Nagyon érdekes volt olyan szemmel nézni, hogy például az Aaron és Becca (akik effektíve sokáig jártak és szerelmesek is voltak egymásba) milyen idiótán viselkedtek. Például a csaj bosszúból egy másik sráccal feküdt le (Jack), holott még mindig az Aaron érdekelte és őt akarta volna visszakapni. Ugyanazt művelték, mint a nagy átlag, akik megpróbálnak szerelmi viszonyokban taktikázni, de csak saját magukkal szúrnak ki (persze ezen én is keresztülmentem ifjabb koromban) :).

@lentilky: Szerintem Zsuzsi tök szerelmes Norbiba, ez látszik minden mozdulatán, ilyen szinten nem lehet megjátszani a dolgot, meg ő a riportszobában sem szólja el magát, mint pl. anno a Norbi (Diával kapcsolatban), vagy Tomi a Franciska-Berni kettős játéknál.

Az eredeti Ex on the Beach-ben nincs a végén nyeremény, és nem is úgy ment, mint itt, pl. nem esik ki minden hétvégén egy játékos kötelezően. Néha kimennek valahová, aztán nem jön vissza valaki, mondjuk a tengerből kijön egy ex, és az ott lévő három játékos közül haza kell küldeni valakinek valakit, ilyenek... Ott is lehet hagyni a játékot, volt olyan is, hogy valaki csak bosszút állni ment be, és ahogy az illető srác kiborult és inkább hazament, a csaj is távozott pár nap múlva, mert "elvégezte bent a dolgát". Szóval, egészen más a két műsor, a magyar inkább azt mondanám, hogy ugyanolyan, mint az Éden Hotelek, csak itt exek jönnek be, nem sima játékosok.

blue_violet 2017.05.15. 19:11:00

Jól hangzik! ez a magyar változat nem túl hiteles. Az exek többsége csak egy/több éjszakás kalandnak tűnik (kivéve Zsuzsiék). Mindenki tök jóba van az exével, jól váltak el, nincsenek érzelmek, nem is igazán féltékenyek stb. Hát én jobban hülyét kapnék, ha egy exem érkezne egy ilyen műsorba :D

Mók_Ica 2017.05.15. 21:34:30

Hali :)))) a kis pöcsfejek.... bezzeg most már sajnálják, hogy Andika nincs ott.....

Mók_Ica 2017.05.15. 21:35:20

Tompikát verje már vki tarkón..... akkora arca van, mint ide Lacháza....

Mók_Ica 2017.05.15. 21:36:38

Norbit és Milán metroszexualizálnak.... arcpakolás on :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.15. 21:38:24

@Mók_Ica: ne is mond, ok adjon magára egy férfi,de amikor életed párja a centis haját fésülgeti jobbra balra,és ráfúj több kg cuccot...naq akkor

Mók_Ica 2017.05.15. 21:38:49

"..... a lányoknak kell írnunk egy SZAVALÓVERSET" - by Norbit...... magyarul sem beszélni perfect.... höhöhöhö

Kecsolecso 2017.05.15. 21:38:56

Berni nem tud felolvasni egy verset

Mók_Ica 2017.05.15. 21:40:03

Tompi és Franci beszáll Bali rizstermelésébe...... Tompika wazze..... nehogy megmozdulj....

Kecsolecso 2017.05.15. 21:40:14

Tompika végre dolgozni fog:)

Kecsolecso 2017.05.15. 21:41:19

Milánét megírták:)

Mók_Ica 2017.05.15. 21:41:34

@PeniValdes: ne töltsön több időt a fürdőszobában, mint én :)))) ez a mértékegység :))))

@Kecsolecso: ez nem fontos.... nem ezért szeretik őt a fiúk :))))

Mók_Ica 2017.05.15. 21:42:29

@Kecsolecso: Bernike nem fogja leápolni a bránerét..... egyébként nem volt jó vers....

Kecsolecso 2017.05.15. 21:42:35

@Mók_Ica: Fel se ismerte hogy vers:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.15. 21:43:18

@Mók_Ica: te nem figyelted meg hogy a fiúk imádják magukat nézegetni a tükörben?:)

Mók_Ica 2017.05.15. 21:43:41

azért most kicsit röhögök.... Tompika annyira akarta ezt a randit...... oszt jól megkapták :))))

Mók_Ica 2017.05.15. 21:44:42

@Kecsolecso: a betűket felismerte..... már ez is valami :)))

@PeniValdes: de :))))

Mók_Ica 2017.05.15. 21:45:29

romantikás, tehénszaros randi :)))))

aruhamiatt 2017.05.15. 21:45:51

Tamás azt mondja, semmi köze a mezőgazdasághoz. Ahhoz képest jó nagy paraszt... :)

Kecsolecso 2017.05.15. 21:46:02

A balinézek jól szórakozhattak:)

Mók_Ica 2017.05.15. 21:46:14

óóóóó.... Milánnak lett súlyzója

Mók_Ica 2017.05.15. 21:47:51

Francit feltölti Tompika..... aham.... ja.... éljen a sz@ros csók....

Mók_Ica 2017.05.15. 21:49:17

@Kecsolecso: kettő is volt..... kézisúlyzó, rácsavarható tárcsás....

@PeniValdes: hát vádlira nem gyúrt valóban

Mók_Ica 2017.05.15. 21:49:56

@Kecsolecso: pontosan :)))) 2 perc alatt, mint tudjuk.....

Kecsolecso 2017.05.15. 21:51:34

Műveltségi vetélkedő?:)

Mók_Ica 2017.05.15. 21:52:32

reklám után műveltségi vetélkedő..... kicsoda alajindelon..... Zsuzska ki sem tudja olvasni.....
pedig azt hittem, hogy direkt veszik viccesre az Anyám tyúkja verset..... kicsit szomorú ez....

aruhamiatt 2017.05.15. 21:55:34

@Mók_Ica: komolyan csalódás számodra, h nem ismerik az Anyám tyúkját? De 8 alapozómárkát biztos fel tudna Franci is sorolni. Ezek a fontosak ...

Mók_Ica 2017.05.15. 21:59:23

@aruhamiatt: én kérek elnézést :)))) mingyá megyek művelődni és megtanulok pár alapozó márkát :)))))

Kecsolecso 2017.05.15. 22:03:40

@Mók_Ica: Tíz percig Berni-Milán lovesztori, pedig nem lesz belőlük semmi

Mók_Ica 2017.05.15. 22:04:17

Norbit sem tud olvasni..... lehet, ez követelmény volt a jelentkezéskor......
Berni írni sem tud.....

Kecsolecso 2017.05.15. 22:05:01

Tomek megnyeri mert ő a menő

Mók_Ica 2017.05.15. 22:05:04

@Kecsolecso: csak a szerkik és Milán akarja a love sztorit...... Berni Tompikára izgul....

aruhamiatt 2017.05.15. 22:05:53

Nyugodj meg, Milánka! Nem ezzel fogsz szégyent hozni anyukádra..

Mók_Ica 2017.05.15. 22:07:55

@Kecsolecso: hát a rendszerváltás :)))

Mók_Ica 2017.05.15. 22:08:26

Zsuzsinak is olvasni kellett az Anyám tyúkját.....

Mók_Ica 2017.05.15. 22:11:59

mennyire le vannak maradva..... pffff és ez egy tök könnyű kérdéssor volt.....
Tompika pedig félszeműként nyert a vakok között.....

Kecsolecso 2017.05.15. 22:12:32

Tomek az ász! Viszi Csabit a randira, korongozni fognak mint a Ghostban:)

Mók_Ica 2017.05.15. 22:13:35

táncpárbaj???? mér nem üvegeznek inkább???? :)))))

tomfree 2017.05.15. 22:14:52

Komolyan mondom ez szégyen. Huszonéves gyerekek, erejük teljében és kijelentik, hogy utálnak dolgozni, fel vannak mentve a munka alól, életükben nem dolgoztak még ennyit stb majd egy általános iskolai szintű műveltségi vetélkedőben sík hülye tudatlan bunkó mind. Félelmetes és ijesztő.

Mók_Ica 2017.05.15. 22:15:00

@Kecsolecso: :))))

@PeniValdes: tanulj Penike te is :))))

Norbi hányásig fog inni??? eddig nem is nagyon volt berúgás......

Mók_Ica 2017.05.15. 22:15:37

@tomfree: a példaképek.... pfffff

Kecsolecso 2017.05.15. 22:15:55

@PeniValdes: Franci félrenyelte Tomek fehérjéjét

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.15. 22:16:16

@Mók_Ica: nem tudom,de eléggé fuldoklik, mintha lenyelte volna a műfogsort

aruhamiatt 2017.05.15. 22:17:11

@tomfree: tudod mi a leggázabb? Hogy mi őket nèzzük!!!! :))))))

tomfree 2017.05.15. 22:17:48

@Mók_Ica: sajnos ez a szint. Meg még viccesnek is hiszik magukat. Ezek a kinti életben semmire sem lesznek alkalmasak.

tomfree 2017.05.15. 22:18:44

@aruhamiatt: két hete most nézem meg a műsort tévében, de jobb lett volna csak a hogyvoltot reggel elolvasni már érzem....

Kecsolecso 2017.05.15. 22:20:03

@aruhamiatt: Én tükörből nézem úgy nem hat!:)

Mók_Ica 2017.05.15. 22:24:11

@Kecsolecso: +fekve..... akkor még jobban nem hat :))))

Kecsolecso 2017.05.15. 22:25:10

@Mók_Ica: Nézzük a mennyezeti tükörből?:)

Mók_Ica 2017.05.15. 22:27:13

@Kecsolecso: a tv-t te tartod a tükör felé :))))

Mók_Ica 2017.05.15. 22:29:13

Norbi kedvesen az ágy mellé hányt, rádobta párnát és lefeküdt..... ez megy, az Anyám tyúkja bezzeg nem .....

Mók_Ica 2017.05.15. 22:29:50

holnap kiesik egy lányka.....

Kecsolecso 2017.05.15. 22:30:24

Aki vállalja hogy kiesik eltölthet egy éjszakát Szörfösbarbival

Mók_Ica 2017.05.15. 22:33:30

@Kecsolecso: a fiúk szavaznak ki egy lányt.... én így értettem....

egyébként miért párkereső játéknak mondják???? semmi taktikai szerepe nem volt eddig a pároknak.... a kiszavazás is simán változtatható volt menet közben, mivel nem "borítékoltak"....

Mók_Ica 2017.05.15. 22:34:07

@Kecsolecso: tudtam, csak nem sejtettem :))))

Kecsolecso 2017.05.15. 22:56:36

@Mók_Ica: Én se értem miért párkereső. Csák Nórisz szabin van?:)

Mók_Ica 2017.05.15. 22:57:57

@Kecsolecso: nem tudom merre kódorog ez a Csák fiú..... remélem nem unt ránk :))))

Kecsolecso 2017.05.15. 23:27:51

@Mók_Ica: Lánykori nevén Gyula?:))

bElannaTorres 2017.05.16. 10:12:42

@aruhamiatt: anyám tyúkja mondjuk egy általános iskolai alsós kötelező, nem látom bajnak hogy nem emlékeznek rá, ismerek olyan mérnököt aki sose tudott verseket megtanulni. Régi - talán nem is olyan jó, csak szép szemű - színészeket nem ismernek abban sincs semmi szégyen. Csak a többi kérdés az már nagyon szint alatti amiket nem tudtak.

bElannaTorres 2017.05.16. 10:24:35

Milán azért tette ki andikát mert ráizgult bernire. Berni meg flörtöl mindenkivel és mindegyik fiú azt hiszi, hogy lenne esélye nála, így jó esélye van bent maradni sokáig.

2017.05.16. 18:43:30

@Dzsudibí: szombat, ez a poszt, index.

Dzsudibí 2017.05.16. 18:49:56

@Biriksz_Krokiksz!: innye, hát nem is láttam dik, még jó hogy te figyelsz helyettem is. :)
süti beállítások módosítása