Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8393-8394. rész

2017. május 12. 15:00 - Gillotte

Kristóf és Alíz hamar elbizonytalanodnak, hogy részegen kell-e ilyen döntést hozni, mint a házasságkötés, úgyhogy alszanak rá egyet. Kristóf másnap Zsófihoz fordul tanácsért, aki a legjobb ember, akihez fordulhatott, hiszen egy meleg fickóval vállalt gyereket, nyilván ő az, aki tud ebben segíteni. Alíz a nagyszülőket kérdezi ugyanerről, csak persze úgy adja elő, mintha egy barátnője akarna férjhez menni egy random fickóhoz, akivel nem járnak, csak kell a papír. Az öregek szerint ezzel semmi baj nincs, de várhatóan kiborulnak, ha megtudják, hogy a saját unokájukról van szó.

bk_majus9_1_1.png

Eközben Krisztián elhatározza magát, hogy elveszi Alízt, mert szereti, de úgy tesz, mintha nem érdekelné az eljegyzés, hogy aztán Alíz jól meglepődjön. Nem akarok semmi jónak az elrontója lenni, de ez anno már Chandlernek sem jött be a Jóbarátokban. A Rózsában aztán Krisztián egy igazi tahó Alízzal, úgyhogy hazaérve Alíz és Kristóf véglegesíti a döntést: összeházasodnak. (Bocs Kristóf, nem a legjobb fejedet kaptam el, de olyan hevesen ráztatok kezet, hogy nem tudtam megörökíteni normálisan).

bk_majus9_2_1.png

Ottó kiengeszteli a sértődött Lizát, méghozzá nem mással, mint egy szintetizátorral. Igaz, hogy használt, és nagyon Zs kategóriás ahhoz a zongorához képest, amin Liza játszott, a lány mégis rettentően örül neki.

bk_majus9_3_2.png

Mivel Félix házában valami filmet forgatnak, a férfi két hétre Emíliáékhoz költözik. Hát ideje is volt kipróbálni az együttélés dolgot. Félix állandóan a gyűrűt nézegeti, amit már mióta oda akar adni Emíliának, annyiszor veszi elő, hogy tutira rajtakapja valaki idő előtt.

bk_majus9_4_2.png

Attila lenyugtatja Ágit, hátha úgy elhiszi, hogy nem a Herr adta fel azt a Requiem kottát. Oké, nem a Herr, de akkor ki? – teszi fel a nyilvánvaló kérdést Ági. Mire hazaér a villába, Liza már a Requiemet játssza, és picit kiborul, úgyhogy felhívja Emíliát, hogy ugorjon át hozzá, mert szétesnek az idegei. Emília rendes, pár gyors falat, és megy is Ágihoz, aki kételkedik az ép elméjében, mert biztos volt benne, hogy a Herr testét látta a hullaházban…lehet, hogy azért, mert annyira őt akarta látni? Emília megerősíti, hogy előfordulhat…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása