Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x13 - Veszítjük az energiát folyamatosan

2017. május 11. 08:12 - Dzsudibí

Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az egyik húsz centivel lejjebb csúszott, ez is egy megoldás, ha már ettől a plisszírozott zsákos csöcs megoldástól nem tud elvonatkoztatni szerencsétlen stylist.

1_2.png

Tomi vicsorog a kamerába, ilyen emberekkel ő ugyan a való világban nem érintkezne, EZEK itten nem tudják ráadásul, hogy amennyiben Bernit hazaküldik, akkor az ő fánttásztikus személyiségét is nélkülözniük kell majd a továbbiakban, mert megy Berni után. Bazdmeg, én most befostam. Norbi nem akarja, hogy támadási felület érje őket, ezért összetépi ANNAK a nőnek a levelét, akinek úgy tűnik nevét már kimondani sem szabad Zsuzsi előtt, különben menten agyérgörcsöt kap. Teátrális négybe tépés, majd a papírszemetet Norbi gondosan visszarakja a táskájába, gondolom majd később gyertyafénynél ragasztgatja újra ösze, miközben a háttérben a My heart will go on instrumentál változata szól halkan. 

2_2.png

Kupaktanács Norbi és Berni között, Norbi megmondja Berninek a frankót, miszerint ő úgy látja, csak játszik Milánnal. Tanúnak Milánt szólítja fel, Berni pedig kihasználja az alkalmat, hogy végre megszabaduljon Milán kéretlen közeledésétől, és jól megsértődik azon, hogy őt OLYAN lánynak tartják, aki csak a játék kedvéért játssza meg, hogy tetszik neki Milán, majd elviharzik. Milán persze morcos Norbira, mert ő elhiszi, hogy Berni nem csak kifogásokat keres, és ha ez a beszélgetés nem történik meg, ma már boldogan élnének Bernivel, amíg meg nem halnak. 

3_2.png

"Megint egy bolhából csinált elefánton veszekedtünk." (Milán)

4_2.png

Bréking nyúz: Tamás kijelenti, bele a kamerába, hogy számára végleg megszűnt létezni a Nagy Barátság, Norbert és ő a továbbiakban ellenfelek. Majdnem kibírtak két hetet, RIP Nagy Barátság.

Tamás továbbra is azzal ródsózik a házban fel-alá, hogy ő távozik, ha Berninek mennie kell, de valahogy eddig még senki nem esett össze zokogva a hír hallatán, Tamás arcán viszont nyoma sincs zavarodottságnak, mert egyelőre túlzottan lefoglalja a hattyú halála performansz, mintsem hogy a reakciókat figyelni tudná. Majd egyszercsak fordul a kocka, és a tetovált nepper összeszedve minden bátorságát megkockáztatja, hogy lehet, hogy ha Berni kiesik, neki mégis van helye a villában. Na nem azért, mintha nem lennének elvei! De valakinek meg kell mutatni a többieknek, hogy honnan pisil a tyúk. Meg persze csak és kizárólag Franci érdekében, hiszen őt sem hagyhatja cserben. Döntését Bernivel is közli, aki nem olyan boldog attól, hogy a lovagi kultúra mégis haldoklik Kecskeméten. 

5_2.png

Ezek után persze nem marad más, minthogy Berni rohan Milánhoz és Norbihoz, hogy igazuk volt Tamással kapcsolatban, mert még arra sem hajlandó a kis géci geci, hogy feladja a játékot érte. Norbinak sem kell több, rögtön sajátjának érzi a feladatot, hogy Tamást döntésre bírja, melyik lánnyal akarja folytatni a játékot, mert azért az mégsem úriemberhez méltó, hogy kettejüket is hülyíti, és ha kiesne valamelyik, akkor is van B terve. Nem is tudom, hol láttunk már ilyet, ugye kedves Dia? Tamás aztán persze kettesben Berninek már úgy adja elő, hogy ez az egész kibaszott balhé itten az ő master planjének egy kis darabkája, ő intézte, hogy így alakuljon, hiszen így most mindenki Bernit sajnálja, és nem küldik haza. Szegény Bernike meg, aki ugye nem a legélesebb kés a fiókban, minden szavát issza, majd a riportszobában a kamerának is megállapítja, hogy micsoda huncut zseni ez a Tamás, hogy így megtervez mindent. Édesem, olyan cuki vagy, már előre sajnálom, hogy hányszor fogsz még tompítás nélkül pofával előre baszódni az aszfalton. 

6_2.png

8_2.png

Jön a horror röpi, meg Sylvi síppal a szájában, melynek színe természetesen harmonizál a ruhájával, erre bezzeg figyeltetek basszátok meg. - Jól érzitek magatokat kis gyökerek? - interjúvolja a brigádot. - Igen nagyoooon - süvöltik egyszerre - Na, hát akkor ennek most vége van, basszátok meg. - fagyasztja rá a vigyort az arcokra sípos barbi. Sylvi közli a rossz híreket, miszerint tízen jöttek röpizni, de csak kilencen mennek ma haz, Andika arcán látszuk, hogy (magához képest) gyors fejszámolást követően arra következtetásre jut, hogy akkor egy ember megy haza. Barbi, akit a mai műsör során először láthatunk, megvallja nekünk az őszintét, miszerint ha nagy dolog előtt áll, nagyon rá tud stresszelni, és én csak remélni tudom, hogy ezalatt nem a szarást érti, mert akkor kurva feszkós élete lehet szegénynek. 

9_2.png

11_2.png

Feszültség fokozása, drámai zene, hogy azok is tudják, hogy izgulni kell, akik csak most kapcsolnak át a TV2-ről, Zsuzsiból jön ki ismét a finom úrihölgy, és rászól Sylvire - Jó, legyünk má túl rajta! Sylvi próbálná még fokozni a fokozhatatlant, és egyesével kérdezi a nyomoroncokat, hogy esélyesnek érzik-e magukat egy hazaútra, de Zsuzsi átveszi a műsorvezetést, és másodszor is rápirít Sylvire, hogy kapkodja inkább magát, mert nem kell a feszkó, Sylvi meg engedelmesen fejet hajt. Elsőnek Geri nyilatkozik, hogy szerinte ki a leggyengébb játékos - Tegnap jött csak be, ő az egyik exem, ha ezzel esetleg még nem szűkítettük volna eléggé a kört, akkor a gynegébbek kedvéért te vagy az Barbi - akasztja a virágfüzért a stresszelve szarós lány nyakába, de nem elég gyors a tempó úgy tűnik, mert Zsuzsi rosszul lesz, és le kell ültetni az árnyékban.

10_2.png

Miután Zsuzsi összeszedi magát, Berni következik, aki szerint a "leggyengébb játékos" kifejezést érthetjük bárhogy, ezért a virágfüzért Milán nyakába akasztja, aki viszont úgy látszik nem olyan szabadosan értelmezi a leggyengébb szót, mint Berni. Franciska a virágFÜZERET Berni nyakába baszarintja, Norbi csicska, és Barbira pakol, nem Tomira, nem úgy Milán, aki legalább a helyén viseli a tökeit, és Tominak adja a füzeret füzért. Andika, a faarcú taktikus Gerire adja a voksát, ezzel 3-3 Geri és Barbi között. Mondanám, hogy az izgalom a tetőfokára hág, de kurvára nem, mert egyetlen ember nem szavazott még, éppen Barbi maga, aki nyilván maga is ki tudja számolni egyedül, hogy ahhoz, hogy ő maradhasson, Gerire kell raknia a jelét. Geri haza, a többiek vissza a villába.

12_2.png

13_2.png

Tomi szerint Geri távozásával a villa elveszítette az egyetlen Sekkszpírjét, ha bárkinek van ötlete arra vonatkozóan, hogy ezzel mit akart a kecskeméti amorózó a világ felé közvetíteni, az kommentben kérem jelezze. Berni eközben már Milánnál puncsol, nem úgy gondolta ő ám eztet, csak az a kis geciszemű Tamás vette rá, hogy így döntsön. De azt semmiképp nem akarja, hogy Milán kiessen, mert:

"Én sem vagyok ám buta lány. Annyira." (Berni)

14_2.png

Eljutunk a műsor első majdnem-verekedéséig is, amikor a vacsinál Norbi és Tomi, az ex-örökbarátok összeszólalkoznak, de sajnos a dolog nem fajul tettlegességig végül, az elméleti faszméregetés kimerül egy kis mellkasdüllesztésben és szépenbeszéljélben.

15_2.png

Vacsi után mindenki elvonul, hogy kettes-hármas csoportokban vitassák meg a másnapi kiszavazás lehetséges kimenetelét. Franci állítása szerint most kivételesen nem parázik, mert bízik benne, hogy Tomi nem rá pakol majd. Mindenesetre holnap egy lány hazamegy, búcsúzóul ismét Andikát kaptok tőlem:

"Számomra egyre fárasztóbb ez az állandó taktikázás, gondolkodás, veszítjük az energiát folyamatosan." (Andika)

Címkék: exek az édeben
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2017.05.11. 21:33:15

sziasztok :))) Sylvynek ismét a tornyos frizkót adták mára..... drámai bejelentéssel kezd.... sajnos tényleg olyan, mintha felolvasná...... eskü Breki jobban csinálta

Chuck Νorris 2017.05.11. 21:33:39

jo estét kanapéexek és franciaágyexek :)

Mók_Ica 2017.05.11. 21:35:22

Tompika most Barbiból csinál menekülő utat magának....

Chuck Νorris 2017.05.11. 21:36:24

megy az andikát kirakjuk hadmüvelet, tehát nem fog kiesni :)

Chuck Νorris 2017.05.11. 21:37:39

menniyre hitelesek ezek a jelenetek hogy a kamerás az ágy lábánál áll, bejön Tomi és elkezd beszélgetni vmi taktikárol :)

paranyuszi 2017.05.11. 21:40:39

@Chuck Νorris: és mödanszié exek! :D

Lemaradtam az elejerol... mit tett Andika????

Mók_Ica 2017.05.11. 21:41:05

fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjj..... Tompika Franci csók..... ezt nem akartam látni :((((

Mók_Ica 2017.05.11. 21:41:43

@paranyuszi: szia :)))) ezt kérdezem én is....

Mók_Ica 2017.05.11. 21:43:29

ezek már annyit manuperálnak összevissza, hogy elvesztettem a fonalat.....

paranyuszi 2017.05.11. 21:44:44

@Mók_Ica: most láttam csak, hogy ezt írtad... :)

Chuck Νorris 2017.05.11. 21:45:51

szegény Milánt a sirás kerülgeti

Mók_Ica 2017.05.11. 21:46:19

@paranyuszi: igen :))) mindenki kavarja a sz@rt......

Chuck Νorris 2017.05.11. 21:47:50

andika miért csak térdig mer belemenni a vizbe?

Mók_Ica 2017.05.11. 21:49:43

Lombrágó Franciska :)))))
bakker, Berninek meg nem ért le ott a lába, ahol Francinak a mellyéig ér a víz :)))))

Mók_Ica 2017.05.11. 21:50:24

@Chuck Νorris: biztos víziszonya van :)))) jó helyre ment...... :)

paranyuszi 2017.05.11. 21:50:40

@Chuck Νorris: sztem víziszonya lehet... :)))

paranyuszi 2017.05.11. 21:51:52

Skacok, ezt a műsort már csak 3-an nézzük???? :DDDDDD

Mók_Ica 2017.05.11. 21:52:15

@paranyuszi: és ismét ugyanaz a gondolat :)))) max ekg :)))

Mók_Ica 2017.05.11. 21:52:48

@paranyuszi: csak 3an kommentelünk.....

paranyuszi 2017.05.11. 21:53:58

@Mók_Ica: nahhh jó van... kommentelj helyettem nyugodtan... :DDDDDDDDDD ma ùgyis ugyanazt îrjuk!!!! :DDDDDDDD

Chuck Νorris 2017.05.11. 21:54:02

a fiuk jobban élvezték a balettet mint a lányok

Mók_Ica 2017.05.11. 21:55:14

bundaaaaa.... :)))) Norbi és Zsuzsi randi

@paranyuszi: neeeeeeeeem.... maradj itt :))))

@Chuck Νorris: ügyibbek is voltak

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 21:59:52

ma esik ki a FranciBerniAndiZsuzsiBarbi?

Rémület 2017.05.11. 22:01:47

@paranyuszi: Sziasztok! Én is nézem, csak szóhoz se jutok.

Mók_Ica 2017.05.11. 22:04:24

@PeniValdes: pontosan :))) eltaláltad :))))

@Rémület: szia :)))) azért írhatsz :)))) mi is "ámulunk"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:05:26

én tökre csípem ahogy a Telefonos beszél. Mindig nevetek

paranyuszi 2017.05.11. 22:05:36

@Mók_Ica: Az nem Tomi es Berni volt...?

Mók_Ica 2017.05.11. 22:05:48

remélem Dia nézi..... és ír még egy levelet :))))))

Mók_Ica 2017.05.11. 22:06:53

@paranyuszi: én arra írtam, ahol Peni megjósolta melyik lány esik ki :)))
"ma esik ki a FranciBerniAndiZsuzsiBarbi?"

paranyuszi 2017.05.11. 22:07:19

@Mók_Ica: már megirattak vele 3-at előre! :DDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:08:27

Andika ideges..ez mé nem kátszik rajta?
Sylvye miért szomi?

paranyuszi 2017.05.11. 22:08:43

Zsuzsi! Vasald ki a hajad MOST! :)

Rémület 2017.05.11. 22:10:40

Az pl. tetszik, hogy leszoktak a béna kontyokról a csajok.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:12:15

Milán a legjobb,neki van a legjobb mellénye.

naezjó... 2017.05.11. 22:13:11

bazz, ezek tudják, hogy ez egy taktikai játék?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:14:32

Csabi-Bernadettre, Norbi álmos,vagy...

Mók_Ica 2017.05.11. 22:14:41

@Kecsolecso: nem nézted az Édent? :))))

@naezjó?: ők így taTTikáznak :))))

Mók_Ica 2017.05.11. 22:17:30

Sylvy egy csinos csaj.... mégis ezekben a ruhákban olyan darabosnak látszik......

naezjó... 2017.05.11. 22:18:04

@Mók_Ica: hát de basszus, "ő a legnagyobb riválisom", nem tudom elképzelni, hogy kibékülünk" blabla. Eskü, erre már figyelni kell, hogy ennyire egyértelműek legyenek :D

Mók_Ica 2017.05.11. 22:20:32

@naezjó?: buták :)))) egyébként hogy mondhat egy "párkereső" játékban egy lány olyat egy fiúról, hogy a riválisa??? Sylvy vissza is kérdezett, de akkor sem esett le..... szóval Tompika tuti Andikára teszi a papírláncot.....

Kecsolecso 2017.05.11. 22:21:01

@naezjó?: Egy perc alatt ki tudnak békülni, te meg csak nézel, hogy mi van

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:21:17

@Mók_Ica: sosem tudni ki kivel...jobb az elővigyázatosság

Kecsolecso 2017.05.11. 22:21:58

@Mók_Ica: Tomek mer játszani és Barbira rakja

Mók_Ica 2017.05.11. 22:22:47

@PeniValdes: erre ott a gumi.... khmkhm :)))

egyébként ez miért párkereső játék?? így harangozzák be....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:23:40

@paranyuszi: nekem a hajvasalásról a lófej jut eszembe

Mók_Ica 2017.05.11. 22:23:44

@Kecsolecso: belecsap a lecsóba?? :))) sztem Andikára tesz

Chuck Νorris 2017.05.11. 22:23:48

andika arckezelése nagyon félresikerülhetett, rossz nézni mikor grimaszol

Kecsolecso 2017.05.11. 22:24:08

Mondtam, hogy bátor Tompika

naezjó... 2017.05.11. 22:24:23

@Kecsolecso: túlpörögte a pánisser üzemmódot :)

Mók_Ica 2017.05.11. 22:24:49

@Chuck Νorris: sír....

Milán Andikára.... óóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kecsolecso 2017.05.11. 22:25:59

Pedig Andika egy jelenség volt

paranyuszi 2017.05.11. 22:26:19

@Mók_Ica: Kajak nem értem miért Andikát baszcsizzák ki...

Chuck Νorris 2017.05.11. 22:26:43

tök jo ahogy Milán és Norbi nem néznek Andikára csak magyaráznak elöre. :DDD
ezzel a döntéssel csak Tomit erösitették

Mók_Ica 2017.05.11. 22:27:09

Tompika feje..... pffff

még 2 hét..... most fognak régiek visszajönni???

naezjó... 2017.05.11. 22:27:10

@paranyuszi: ők sem.

Sylvyiey milyen végjátékról beszél?

Kecsolecso 2017.05.11. 22:27:25

Meddig tart az egész Exek műsor?

Mók_Ica 2017.05.11. 22:28:33

@Kecsolecso: @paranyuszi: @Chuck Νorris: eltaktikázták...... és igen Tompikát erősítették....

Mók_Ica 2017.05.11. 22:29:01

@Kecsolecso: még 2 hét.... most mondta Sylvy

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:29:30

@Mók_Ica: küldenének be vmi bolognai pozitív csávót..

Kecsolecso 2017.05.11. 22:29:30

@Mók_Ica: Nem az van, hogy Andika jobban bement a vízbe a kelleténél és elkezdett rozsdásodni?

paranyuszi 2017.05.11. 22:29:36

@Chuck Νorris: egyetértek... Norbi és Milán full hülye volt....

Chuck Νorris 2017.05.11. 22:29:53

@Kecsolecso: amig tudnak küldeni a bentlevöknek exet. ezért ejtették ki andikát, oktoberben is menne a müsor, jönnének a japán üzletemberek, meg a svájci köbányászok :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:30:52

@Chuck Νorris: szerintem minddig lehet beküldeni exet...én pl bírnám ha lenne vmi olyan aki többnek is megvolt

Chuck Νorris 2017.05.11. 22:31:55

@Kecsolecso: lehet a muffjában vannak az elemek, odalocsant a viz a balettnál és begerjedt a hajtómü :)
én mikor az arcára néztem mindig azt hittem, nem sok hiányzik hogy kibujjon a böre alol egy Edgar :)

Mók_Ica 2017.05.11. 22:32:04

ha már a végjáték kezdődik, akkor sztem nem fog új ex bejönni, sőt, jövő héten min 2 ember ki fog esni

Kecsolecso 2017.05.11. 22:32:06

@PeniValdes: Egy csávónak és egy csajnak?

paranyuszi 2017.05.11. 22:32:47

"Mi a Brexit? Ásványi anyag...."
Jesszusatyaúristen! :-O kész...

Kecsolecso 2017.05.11. 22:33:06

@Mók_Ica: Egyiknek sem adnék nyereményt

Mók_Ica 2017.05.11. 22:36:51

@Kecsolecso: hát én sem.... de ez a felhozatal, közülük fognak nyerni....

Mók_Ica 2017.05.11. 22:43:06

@PeniValdes: 1 pár (1 fiú + 1 lány)

Mók_Ica 2017.05.11. 22:47:49

@PeniValdes: gondolom ahogy most is.... a szobákba rendeződéssel

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.11. 22:48:47

@Mók_Ica: ok,de van olyan hogy ok innentől nincs párcsere?

wadalma 2017.05.11. 23:26:16

Milannal már csak az lehet hulyebb aki magára teszi a fuzert

Mutyuer 2017.05.11. 23:46:14

@beg: koszonom!!! Teknoooos!!! Tudtam hogy valami allatra hasonlit... :D

É2I 2017.05.12. 08:49:46

Ez a tomek tutibuzi, az meg külön vicces, hogy láthatóan zavarja a fülig érő tetkója. Úgy nyújtogatja miatta a nyakát, mintha valamilyen garbó bizgerélné.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.12. 09:05:09

@É2I: lehet hogy ez is a párválasztási kakaspulyka szertartás része,hogy mutogatja az attribútomokat

Berborosz 2017.05.12. 09:12:27

@Mók_Ica: Bizony, közülük, ha tetszik nekünk, ha nem.
Én a Tamás nevű pondróra tippelek, mert többnyire az szokott nyerni, akit utálok.
süti beállítások módosítása