Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasság első látásra 1x06 –Pálinka vs pszichológia: 1:0

2017. május 10. 13:06 - Jean Moriarty

Kinga&Robi:

Mivel az együttlakás nem vált be, a pár utolsó (utáni) esélyként Robihoz utazik. De ez másfél órára van Budapesttől, borzadozik Kinga, wellness-szállónak tök király, de itt lakni és innen járni be Budapestre, na azt azért nem. Szakértőnk szerint ez márpedig nem lehet probléma, mert „a szerelemben nincsenek határok”. Robi az ismerős közegben magára talál, Soóspista bizakodik, Kinga egy új, magabiztos Robit fog megismerni, és majd ettől biztos jól beleszeret. Az érdemi előrelépést azonban egy régóta ismert és sok esetben eredményesen alkalmazott szorongáscsökkentő szer hozza meg: a pálinka.

hel_1x06_01.jpg

Kinga és Robi egy barátjánál bulikáznak, aki állítólag nagyon fej és/mert van jó pálinkája. Kinga bebaszcsizik, mint a csacsi, otthon még hozzáfogyaszt egy kis pezsgőt is, a többit már csak Robi hogyvótozásából tudjuk meg: Kinga bevallja neki, hogy mégiscsak érez iránta valamit, aztán egymásnak esnek, és Kinga szexelni akar, és Robinak kell leállítania, mert ő egy úriember, úgyhogy csak csókolóznak. Ööö. Csak nekem gyanús, hogy ebből az égvilágon semmit sem látunk? Soóspista viszont nagyon meg van elégedve magával:

„Hát kérdezem én: csókolózunk-e olyan emberrel, akit idősnek tartunk, akit nem tartunk fizikailag vonzónak, és nem tartunk elég érdekesnek? A válasz az, hogy nem. De mégis megtörtént, és hogy mit jelent ez számomra? Azt, hogy a tézisem kezd igazolódni.”

hel_1x06_02.jpg

Soóspista szerintem még életében nem baszcsizott be úgy istenesen. Másnap Kinga egy szóval sem igazolja a sztorit a riportban. Kirándulás-kutyasétáltatás a program (tényleg nagyon szép helyen lakik Robi), és Kinga csak annyit mond, hogy már nem bassza fel magát mindenen, amit Robi mond, és már nem akarja görcsösen eltaszítani, hanem normálisan élni egymás mellett (nem egymással). Robi viszont bevallja, hogy megszerette ezt a lányt, mert most látja benne azt, akit keres, aki kedves, lágy, és mint egy kis szellő, lebeg. (Ha nem jönne be Kingával, Rita most szabad, csak mondom.)

hel_1x06_03.jpg

Lilian&Balázs:

Lilian is megérkezik Balázshoz. Balázs egy barátságos kis házikóban lakik egyedül, szép rend van, ami Liliannak nagyon tetszik, és örül, hogy végre talált egy közös pontot. Soóspista:

„Hát Lilian, ha tudnád, hogy mennyiben mi mindenben hasonlítotok még Balázzsal. De igazából, mi szakértők ezt tudjuk.”

A pár vizitelni megy Balázs szüleihez. Balázsanyuka nagyon jó fej Liliannal, Lilian pedig igyekszik jó benyomást tenni. Balázsapuka is not impressed:

hel_1x06_04.jpg

Balázsanyuka a nászútról faggatja az ifjú párt, csodálatos élmény lehetett, ugye? Balázs tömör válasza: az volt. Lilian szerint is, csak kár, hogy olyan rövid, mert ő még maradt volna. Balázs arca rezzenéstelen marad, respect.

hel_1x06_05.jpg

Este kézenfogva tévéznek az ágyban, kicsit feszengenek, de aranyosak, én szurkolok nekik.

hel_1x06_06.jpg

Adri&Doma:

A pár Adri lakásában kezdi meg közös életét, és Adri remek üzleti érzékkel pont az együttélősdi egyik hétvégén költözteti új üzletbe a szalonját. Ezzel egy válasz kezd megfogalmazódni bennem arra a kérdésre, hogy egy olyan csaj, akinek a randizás nyilvánvalóan nem okozhat különösebb problémát, miért is vállalt el egy ilyen szerepet. Mert az tény, hogy ennél jobb reklámot nem tudott volna biztosítani a szalonjának. Adri a költözés okozta stressztől átmegy hisztikéző fulldívába.

hel_1x06_07.jpg

Doma, aki egyre nehezebben viseli a szexmegvonást, így fogalmazza meg az álláspontját:

„Reggeltől estig hisztizhetne… ha bármi intimitást engedne. Ha nem: akkor az engem nem érdekel.”

Szakértőnk szerint Doma a saját ügyeit előrébb helyezi, mint Adri dolgait, Doma szerint viszont Adrinak nem is papucs, hanem egyenesen mamuszférj kell:

„Adri egy olyan lány, aki elvárja, hogy egy végtelen papucs legyen a férje, reggeltől-estig csak azt lesse, hogy neki mi jó, és cserébe nem ad semmit, csak azt, hogy nézhetsz egy lányt, mert egy szépségkirálynő.”

Adri másnap reggel egy látszólag ártatlan (ahahaha) kérdést dob be a vihar előtti csendbe: „Doma, és amúgy neked mi a véleményed rólunk?” Doma alapos megfontolás után ezt a választ adja: „Szerintem aranyosak vagyunk együtt. Szépek. És dolgoznunk még azon, hogy jó házasok is legyünk.” És mi hibádzik, kérdez vissza Adri. Doma: „Eléggé leterhelnek minket a napi teendők, és nem fordítanunk elég időt egymásra.” (Egyszóval: a szex.). Adri tovább feszegeti a témát: „Tételezzük fel, hogy holnap van az a nap, amikor dönteni kell, hogy elválunk, vagy együtt maradunk. Te mit mondanál?

hel_1x06_08.jpg

Válás, mondja Doma. Adri ledöbben, és ugyan miért? Mert a házasság az oda-vissza egymásra odafigyelésről és gondoskodásról szól, válaszol Doma, és én azt vettem észre, hogy téged csak a saját dolgaid érdekelnek. Adri, aki valószínűleg pont erre a válaszra várt, borítja is Domára a bilit: „Kutyakötelessége a másiknak mindent félredobni és segíteni, ahogy csak tud, ehelyett te mégsem töltötted velem a délelőttöt, nem segítettél” célozva arra, hogy Doma fél napot a saját munkájával töltött. „Nem látod, hogy mekkora nyomás alatt vagyok, hogy nincsen kész? Konkrétan hullik a hajam, hogy nem jött meg a kanapé.”

hel_1x06_09.jpg

Adri kikéri magának, hogy őt önzőnek titulálják, ő nem önző, hanem felelősségtudatos, dolgozó lány (remélhetőleg csak a melaniegriffithi értelemben). Doma:

„Hogyha majd azt látom, hogy kettőnkben tudsz gondolkodni, és nem csak magadban, akkor természetesen világgá kürtölöm, hogy dehogy önző az én drága feleségem.”

Ez nem egy finom kis érzelmi zsarolás volt véletlenül?

hel_1x06_10.jpg

A vita vége az lesz, hogy Adri nemcsak önző, hanem féltékeny is Doma egy exére, a szakik a következő rész előzetese alapján be is utalják őket párterápiára.

35 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.05.10. 13:11:03

Trollok nem szakértők. Illetve de, csak másban, viszont akkor nevezzék magukat annak, amik.

oldalas 2017.05.10. 13:23:56

sírok a címtől:D

nathalie 2017.05.10. 13:31:48

Jean Moriarty? :) Te most az vagy, akire gondolok? Csak a stílus alapján :D
Nagyon jók a bejegyzések :)

csincsilla72 2017.05.10. 13:51:34

@Biriksz_Krokiksz!: Nevezzük őket narrátoroknak. :-)
Egyébként teljesen egyértelmű, hogy ide kétféle ember jelentkezett: aki kétségbeesetten párt keres és minden lehetőséget megragad és az, aki magát vagy a bizniszét akarja reklámozni. De veszekedni mindegyik tud, úgyhogy jó lesz a műsorba.

2017.05.10. 14:06:20

@csincsilla72: szia csincsi :* ha kétségbeesettek, akkor tökre sajnizom, mert megvezették őket a....narrátortrollok.
De pl volt anno a feleséget keres a gazda, az a formátum sem működött, itt is csak az volt a cél, h gyertek nézőkék szörnyülködni.
Itt viszont többet vártam, ha már szakembereket lengettek/vetettek be összepántlikázáshoz.
Pffff.

csincsilla72 2017.05.10. 14:59:27

@Biriksz_Krokiksz!: Ez a tudományos összepántlikázás még működhetett is volna, ha figyelembe veszik a jelöltek kívánságait is. A kémiát előre megjósolni nem lehet, de az, hogy ennyire csak a személyiséget nézték, marhaság. Mert ha a jelölt semmiféle fizikai vonzalmat nem érez a másik iránt, akkor jöhet a teljes elutasítás. Persze ez intelligencia kérdése (is), mert lehetett volna ezt kulturáltabban is kezelni, mint ahogy a szőke tündér csinálta. Bár az az érzésem, ő nem is a fiú miatt bukott ki igazán, hanem azért, mert ennél sokkal jobb csajnak képzelte magát, akinek járt volna egy tízpontos bika:-)

2017.05.10. 15:07:45

@csincsilla72: ez már érzelmi inti is, azt nemtom mérték-e. És jahh jeahh, a helyes énkép is fontos lett volna, na ehhez kellettek volna pszichotrollok, h rávezessék a némberone-t, h csak te látod magad annak. De nyilvan ez nem pár napos meló.

csincsilla72 2017.05.10. 15:22:40

@Biriksz_Krokiksz!: Amit ott felvezettek a narrátorok, abból az jött ki, hogy minden apró részletre figyeltek. Ami lehet, hogy így volt, csak nem az összeillés és a harmonikus partnerkapcsolat lebegett a szemük előtt, hanem az, hogy ki fog műsort szolgáltatni. Végülis a Rita/Zoli páros pár cikket megihletett, úgyhogy nincs itt gond.:-) Viszont Rita pár évre elásta a társkeresési esélyeit.

2017.05.10. 15:34:20

@csincsilla72: ;) "csak nem az összeillés és a harmonikus partnerkapcsolat lebegett a szemük előtt, hanem az, hogy ki fog műsort szolgáltatni" ugyehogy ugye?
Kilóga lólábcsi!
xD
Nézd. Ismersz, megalájkolok minden rilitit, tegyék ezt bármily átlátszóan, simán úgy teszek, mint aki bekajálja, de mikor szakértőkre hivatkozva egy szakmát járatnak le ezzel...ehhhh! Az gáz.

csincsilla72 2017.05.10. 15:51:57

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, ez gáz...
Ami nekem naggyon fáj, az Gaál Viktor szereplése. Bírom a stílusát, szeretem a szépirodalmi műveit, ezért nem értem, hogyan adhatta a nevét ehhez.
Nagy mellényúlás ez az egész és lejáratja a szakmát.

2017.05.10. 15:55:39

@csincsilla72: kb így éreztem, mikor simon kornélt a nagy duettben láttam viszont.

nathalie 2017.05.10. 16:23:49

@Jean Moriarty: !! :D:D
természetesen :D
akkor most 1:1, ugye? egyszer Te ismertél fel másol, most meg én itt. Micsoda találkozások ezek, kérem szépen :D

bekov 2017.05.10. 20:25:57

@csincsilla72: szerintem Ritát beszopatták a készítők. Gondolom olyan igényekkel állt elő a felmérők során, hogy mindenkinél kibaszta a biztosítékot és direkt genyóztak vele. Ha így volt, akkor maxrespect a pszichomókusoknak, mégiscsak értik a szakmájukat :D

csincsilla72 2017.05.10. 20:54:45

@bekov: Ezt azért nem hiszem:-)
Rita, megjelenését tekintve alulról súrolja az átlagost. Követelhet ő Brad Pittet magának, de reális esélye csak átlagos külsejű férfiakkal való tartós kapcsolatra van. Ha a szélsőséges viselkedését is figyelembe vesszük, akkor inkább átlag alattiakra (azaz Zoli is túl jó neki...) Ő ezt vagy belátja és akkor lesz párja, vagy nem és akkor egyedül marad. A pszichológusok egy ilyen pasit prezentáltak neki. Nem kellett, így járt. Mivel elég sokan megismerték arcát és bájos önmagát, pár hónapra vagy évre lemondhat a randizásról.

bekov 2017.05.10. 22:35:58

@csincsilla72: tökéletesen levágtam elsőre is, amit írtál. csak nekem jobban tetszik a saját verzióm :P pláne ha azt vesszük, hogy inkább hajtottak a nézettségre, mintsem jóságos kerítőt játszanak, akkor még reálisabb is :)

Mourinho már nem a király 2017.05.11. 08:59:53

@csincsilla72: Átlagost? Átlagos lóarcú angol spinét, esetleg leharcolt orosz kurvát.

Warlimont 2017.05.11. 12:41:16

Lilian kapcsan azt tippelem, hogy elegge kurvas, penzre menö nö, Olaszorszagba se atomfizikusnak ment dolgozni, gondolnam. Elsöre ez a ficko nem jött be neki, de amikor elment Ajkara, körbenezett nala, belul szep a haz, sarokkad, lapostv, minden rendben van, akkor ugy döntött, hogy egyelöre miert ne, es maradt.

Doma-Adri, ebböl a valosagban jo nem sulhet ki, Doma baratunk helyeben mar reg hazamentem volna. Jo kiallasu, jo egzisztencia ficko, intelligens szöveggel, ilyen mukörmös picsat minden nap kettöt is foghat, akar kevesbe kielt arcut is. Adrika melle a Zolika passzolna most, az biztos örömmel pakolna az Adri cuccait egesz nap, es meg örulne is ennek a ciganyosan ordenare, leorditos stilusanak. (Csak en latom ugy, hogy ebben az Adriban van egy nagy vononyi roma hatter....?)

Robi helyeben pedig kinalgatnam a csajt minden este, ha a palinkatol lesz kedves, akkor azt kell tenni. A kapcsolatuknak nyilvan semmi jövöje nincs, de eljunk a ma'nak, es ha ra is akart maszni Robira, hulye volt, hogy nem hagyta. A fickonak lehet, az eleteben nem lesz többet ilyen fiatal, (viszonylag) jo nö a közeleben, es lehet, masnapra ez is visszahulyul. Nem kene taktikazni, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra........ :)

katemoss 2017.05.11. 15:24:14

Ez a Robi csávó jelentkezett már az xfaktorba is, ki tudja, hogy hányszor, csak oda nem kellett. Konkrétan erre a műsorra nem ő jelentkezett, hanem az rtl hívta fel, akar-e szerepelni. Ennek a fajtának minden mindegy, csak a tv-ben legyen. Nem volt véletlen az a másfél órás előadás sem a lagzin.. hátha valaki felfedezi.. haha, vicc az egész. Amúgy a szereplőknek fizettek a műsorért, de valóban rendesen össze kellett házasodni, és most válhatnak el. Sebaj, újabb remény, hátha az idei x-faktorban már eljut az élő adásig. Hajrá. :S

ElPadre 2017.05.11. 20:49:57

doma egy undok, sértődős pöcs, aki viszont képes önreflexióra (de kicseszettül nem tudja megválogatni a szavait).

adri viszont, jézusmária. értem, hogy van egy kis égövi idegösszeroppanása a szalonköltöztetés miatt (heló, hogy én hányszor átéltem ugyanezt felújításokkor), de hogy ettől full pszichóba menjen, az azért durva. most nézem a mai részt, és már várom az üvöltőparádét, amit tegnap belengettek. (az sem volt semmi, ahogyan totál nyílt ellenségességgel állt domához a pszichológusok előtt, "te. megaláztál! engem!", jézusereje.)

azért tudnak valamit ezek a terapeuták, alapállapotban az ilyen szintű egymáson történő gombnyomkodáshoz pár év, de minimum pár hónap együttélés kell, ezek meg repülőrajt után már úgy tudják egymást felcseszni, hogy az művészet.

Csöcsös 2017.05.12. 09:59:10

@ElPadre: egy női fórumon oda meg vissza vannak Domától! Nem sok rosszat mondottak róla, sőőőt

ElPadre 2017.05.12. 10:15:01

@Csöcsös: a legnormálisabb a srácok közül balázs, de doma is eléggé normális. a gond ott van, hogy doma sajnos azon emberek közé tartozik, akik alapvetően jót akarnak, mégis úgy tudnak beszélni a másikhoz, hogy a bicska is kinyílik a zsebben. valszeg nem tudatos, nem is ezt akarja, de amiket adri fejéhez vágott, azok azért nagyon erősek voltak. (adri más eset, ő már pszichotikus.) az az eset, amikor nem is veszi észre, mennyire bántóan tud beszélni, amikor nem érzi, hogy ez nem az a helyzet, amikor azt és úgy kéne mondani.

de amúgy tényleg rendben van a srác, csak az a nincsszex miatti besértődés és a szóválasztása gáz.

Sanda.Ipse 2017.05.12. 11:03:17

@ElPadre:
Rómában a műkörmös csaj abszolút úgy viselkedett, mint aki mindenben benne van, utána nincs min csodálkozni, hogy a pasi folytatást várt volna. Meg is fogalmazta, hogy amennyiben Adri egy visszahúzódó, szégyenlős lányként mutatkozik be, akkor próbálta volna meghódítani.
Szerintem Domonkos szabatosan megfogalmazza a problémáit, semmi sértő nincs benne. Esküvő előtt mindkettőjüket megkérdezték az elvárásaikról. Adrien kizárólag külső jegyeket határozott meg (legyen magas, sötét hajú, sötét szemű), míg Domonkos belső tulajdonságokat (ne legyen önző és féltékeny).
Nos a pasi éppen egy olyan csajt kapott, amilyet nem szeretett volna.

csincsilla72 2017.05.12. 11:40:33

@ElPadre: Doma értelmes és intelligens, Adrienn primitív, iskolázatlan, infantilis és közönséges. Gyerekszobája nem volt, érzelmi intelligenciája a bányászbéka hátsófele alatt. Óriási az intellektusbéli és kulturális szakadék kettejük között. Adrienn szocializációjában egymás anyázása és a hangerő játszhatta a főszerepet. Vitára alkalmatlan, érvei nincsenek, kommunikálni nem tud. Ezt egyébként Domának már jelezték az esküvőn a barátok.

2017.05.12. 11:50:48

@csincsilla72: de akkor hogy a pélóba rakták össze ezt a két embert, mintha összeillenének?! (költői, ehhh)

csincsilla72 2017.05.12. 11:56:28

@Biriksz_Krokiksz!: Egyetlen ötletem van erre: a pszichológusokat az a cél vezérelte, hogy lehetséges konfliktusoknak ágyazzanak meg a párosítással.:-)
A Rita-Zoli párosban Zoli kifejezetten nem akart túlsúlyost, Rita meg Brad Pittet kérte.
A Kinga-Robi párosban Kinga kifejezetten nem akart kopaszt és ennyivel idősebbet.
A Lili-Balázs párosban Lili nehezményezte Balázs megjelenését.
Az Adrienn-Doma párost most láttuk..

2017.05.12. 11:59:46

@csincsilla72: (ki)fordított pszichológia xd (mondom én h trollkodtak egy nagyot) ;)

ElPadre 2017.05.12. 13:22:35

@csincsilla72: @Sanda.Ipse: attól, hogy egy csaj szűzkurvát játszik, még nem kell besértődni, szerintem ez is benne van az érzelmi intelligenciában. az érzelmi intellegenciában levő hiányokra utal az is, hogy nem fogta, hogy mennyire gáz az, amikor a megélhetésedet adó helyet a munkások úgy hagyják ott, mintha a "leszarom" az egy opció lenne -- ha látod, hogy a másik mekkora stresszben van, akkor nem biztos, hogy bele kéne kezdeni a "de te csak magaddal foglalkozol" mondókába. no meg amikor látod, hogy a másik fel van dúlva, nem biztos, hogy a frivol könnyedség a legjobb megközelítés.

de össz ennyi doma hibája, ehhez képest adri viszont egy orvosi eset, a legrosszabb wifezilla. én már rég ott hagytam volna a picsába.

Sanda.Ipse 2017.05.12. 17:23:57

@ElPadre: Gondolom, hogy a csaj azért nem fogadott fel takarítókat, hogy a tévében megkapja a promót a nyitandó boltja. Ehhez akarta a pasit is felhasználni. Amúgy egy igazán "komoly" üzletasszony nem hiszem, hogy felvállal a projektje kellős közepén egy ilyen jellegű tévéműsort, pláne nem egy olyan életre szóló döntést, mint a házasság egy vadidegennel. Az összecsiszolódás is kellő energiát emészt fel, hát még, ha megspékeli valaki külső problémákkal.
süti beállítások módosítása