Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8389-8390. rész

2017. május 10. 12:00 - Gillotte

Peti folytatja az értelmetlennek tűnő dokumentumfilm-forgatását azzal a Pállal, akivel úgy másfél hónapja elkezdte. Nem sok kedve van hozzá, mert hamar eltelt az idő Hannával Hannoverben. Ennek a Pálnak sem fűlik a foga a forgatáshoz, elvégre Peti felrángatta vidékről, pedig arról volt szó, hogy ő utazik le hozzá. Ahogy várható volt, Pálnak nem megy a természetesség a kamera előtt, teljesen be van feszülve. Ott van a hozzáértő Ádám, aki leküldi Petit sörözni Pállal, hogy mindketten oldódjanak kicsit. A sör megteszi a hatását, Peti eldobja az agyát Pál utcazenés történetein. Elmeséli, hogy egész Kelet-Európában utcazenélt egy Krisztina nevű nővel még a ’80-as évek elején, és ez a Krisztina volt a nagy ő volt Pál számára, csakhogy egyik nap nem jelent meg utcazenélni, úgyhogy Pál azóta magányos. Ez az évtizedes szerelem gondolkodóba ejti Petit…mi van, ha Hanna nem is az ő Krisztinája?

bk_majus5_1_1.png

Nóra megint összefut az ügyvéddel, aki meglátogatta Bandit, de még nem tudja, hogy ügyvéd, csak azt, hogy a határozottan, és furcsán bókoló illető az utcáról. Bandi egyébként rendesen összecsinálta magát az ügyvédtől, menten jelzi is Mikinek, hogy eddig tartott részéről a kft-zés. Indoka nincs, egyszerűen nem tud többet menni dolgozni, kész. Ezután Nórához megy, ezúttal ügyvédként lenne rá szüksége. Elmeséli, hogy Keszthelyen összeverekedett a sráccal, aki emiatt elvesztette a látását az egyik szemére, úgyhogy nyakig ül a szarban.

bk_majus5_2_1.png

Krisztián szenved, mint a kutya, jól leissza magát Alíz hiánya miatt. Rudi elérkezettnek látja a pillanatot, hogy közbelépjen, elmondja Krisztiánnak, hogy igazából Alíz sem bánná, ha újrakezdenék a kapcsolatukat. Mivel egyik fél sem mer lépni, Rudi és Tóbiás célként tűzi ki, hogy újból összehozza a szerelmeseket.

bk_majus5_3_1.png

Gigi megy vigyázni Bencére, előtte összefut Ádámmal, akinek a fülébe Tóbiás beleültette a bogarat, és Gigi ,,véletlen” bókjait is gyanúsnak tartja. Ádám ezután Alízzal fut össze, aki még mindig azért panaszkodik, mert nem veszi el senki, hogy hitelt kapjon, amiből lakást tud venni. Mondom én, hogy hamar meglesz a megoldás, ugyanis közben az udvaron Kristóf megtudja a húgától, hogy el akarják adni az apjuk csokigyárát, és az árából Kristóf is kaphat. Látszik Kristófon, hogy nem tetszik neki, hogy csak így elherdálják az apja örökségét, úgyhogy egy hónapot sem adok, és már házasok is lesznek Alízzal.

bk_majus5_4_1.png

Gigi megint jön a horrorbabáival, Bencének mutogatja őket, ,,nézd, milyen szép babákat mutat neked anya” – mondja a gyereknek. Jó ez a Gigi karakter, egy mézesmázos nőci, és teljesen bedilizik szegény.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása