Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8387-8388. rész

2017. május 09. 12:00 - Gillotte

Ugyan Irma el van rabolva, egyáltalán nem esik pánikba, és egy óvatlan pillanatban tárcsázza Natasa számát, és közben fennhangon emlegeti, hogy jé, a Hunyadvárosi vasútállomáshoz mennek. Félix ugrasztja Rudit, aki hamar odaér ahhoz a bizonyos vasútállomáshoz, de addigra Irma már megszelídíti elrablóját, és az is kiderül, hogy a veszélyes fegyver, amivel hadonászott, csak egy öngyújtó. Rudi kíméletlenül megbüntetné a fickót, de Irma útjára engedi, mert biztosra veszi, hogy nem bűnöző, csak kétségbe van esve, mert tartozása van, és nem tudja, hogy szerezzen pénzt. Túl jó vagy, Irma. Félix a következő reggelt látja ideálisnak, hogy szerelmet valljon, és gyűrűt adjon Emíliának, de Natasa és Irma jókedvűen ront a szobába, úgyhogy inkább elhalasztja. Még a végén az lesz a válóok, hogy Emília sosincs egyedül.

bk_majus4_1_1.png

Giginek új stratégiája van: mivel ő jár Zsófi helyett találkozókra meg bulikra a festőkkel és művészekkel, ájuldozva emlegeti, hogy mennyire jó ilyenekre járni, milyen jófejek vannak ott, és hajnalig elvannak. Láthatóan betalál a taktika, Zsófi bizony sajnálja, hogy ilyen eljárkálások helyett csak bébipapit csinál két pelenkázás közt. Gigi most is rohan egy ilyen összeröffenésre, aminek az a célja, hogy megszerezzen bizonyos művészeket a galériának. Azzal hívja Zsófit, hogy irtó cuki plüss-intallációkat készítő művész is van, jó lenne azt megszerezni a galériának. Zsófi legszívesebben odarohanna, de Bence miatt nem tud, úgyhogy nyomatékosan megkéri üzlettársát, hogy csak azt az egy kubista festőt szerezze meg, aki miatt ott van. Ahogy Gigi számította, Zsófi ezek után megkéri, hogy néha vigyázzon Bencére, hogy ő is el tudjon járni az ilyen összejövetelekre. Nem értem ezt az állandó vergődést, nappalra beadni a bölcsiba, estére ott van Ádám, Tóbiás, Kristóf, vagy a nagymama, oszt’ jónapot. Ezután számomra egy igazi horror-jelenet következik, amikoris Gigi mindenféle babákkal áll neki játszani valami hátszőr-felállító zenei háttérrel, tiszta debil az egész. Gigi eljátssza a babákkal Ádámot, Bencét, Zsófit, és saját magát…Zsófi baba pedig sajnos idő előtt egy párna alatt végzi, ugyanis fojtogatás áldozata lesz…

bk_majus4_2_1.png

Teljesen semmitmondó jelenetet látunk, amikor Nórát csak úgy mellékesen leszólítja egy fickó a gyalogátkelőn, megjegyezve, hogy milyen elfoglalt, és hogy milyen jól néz ki, de nem udvarló jelleggel, eléggé ellenszenves a fickó. Ugyan nem a Mátyás király téren találkoznak, később ez az ürge csönget be Bandihoz, s mint kiderül, Török Norbert ügyvédje, azé a srácé, akit Bandi egy keszthelyi szórakozóhely előtt a fél szemére megvakított. Hú, durva…csak hajtja a víre, hiába, Miki a nagybátyja.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.05.09. 13:25:25

Amikor írtad a babás jelenetet, eszembe jutott az örvény c sorozat. Az is tiszta horror volt.
Bandi mikor vakított meg bárkit is, nem emlékszem. Ez egy régi történet lehet.

Gillotte 2017.05.09. 13:32:39

@RTB: Nem tudom, engem eleve a hideg kiráz a játékbabáktól, meg maga a szituáció horror valahol...csak nehogy életre kelljenek, és lemészárolják az egész Mátyás király teret :D
Ezt a megvakításos sztorit, mi nem láthattuk, most írom a mait, abban fejtette ki Bandi.
süti beállítások módosítása