Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 2X07 – Céges buli és a legénybúcsú

2017. május 04. 13:00 - Bruti

Folytatódik a Comedy Central improvizációs műsora, és a mai részben végre azt is láthatjuk, hogy mi van, ha a vakon bedobott főszereplő annyira nem találja meg a hangot. Nem mondom, hogy Varga Viktor szereplése látványos bukás volt, mert arról szó nincs, de az is biztos, hogy nem ez lett a legerősebb jelenet a műsor történetében.

1_14.jpg

Hajós még az öltözőben beszélget Vargával, aki egyáltalán nincs megszeppenve, sőt kifejezetten arról megy a diskurzus, hogy éppen neki van kitalálva az improvizáció világa. Az igaz, hogy az életben sokszínű egyéniség a Viktor, de nézzük, hogy működik ez a színpadon. Miután megtudjuk, hogy a mai tematika a „konfliktus”, Hajós lenyomja a kötelező kis szösszeneteit gyermekkoráról és az édesanyjával való összeütközéseiről. Majd érkezik Viktor, aki egy leginkább az ókori Róma világára hajazó cuccba öltöztettek. Ő is erre tippel, pedig, ha tudná, hogy köze nincs a valósághoz.

2_13.jpg

Indul a jelenet és máris kiderül, hogy egy céges, jelmezes buliban vagyunk, szóval nem kell az ókorba visszalépnie hősünknek. A cég vezérigazgatója és annak titkárnője félrevonja egy kis időre hősünket, mivel beszédük van vele. Gábor az új osztályvezető és kíváncsiak a véleményére. De Gábor még nincs képben, hogy mégis mit szeretnének tőle, ezért fura megjegyzéseket tesz a vezérre, meg a titkárnőre is. Aztán a végén le is önti a piájával a főnököt, mert ő szürrealizmust hirdet itt a cégnél. Ezt követően kirúgja magát, majd az újonnan érkező csajt is, anélkül, hogy tudná kicsoda. De, mint kiderül, az új lány (Klári) a barátnője, és egyben a vezérigazgató húga is. Viszont a vezérnem nem tetszenek a munkahelyi kapcsolatok, így ezt a románcot sem nézi jó szemmel. 

3_14.jpg

Azt tanácsolják neki, hogy amint visszajön a lány, vessen véget a kapcsolatuknak. De ez nem történik meg, mert a lány után megérkezik a többi dolgozó is, és ad hoc zsákban futást szeretnének. Miután ez megtörtént a titkárnő szeretné, ha lezárnák ezt az ügyet, de Klári nem érti, miért akarják kirúgni, ő inkább az egyik munkatársát ajánlja maga helyett, aki Superman cuccban feszít és ki is ugrik az ablakon idegességében.
Hát ez tényleg szürreális volt, sajnos Varga nem sokat tudott hozzátenni a történethez, bár a sztori se volt túl izmos. A végén Viktor is elárulta, hogy elég nagy katyvasz volt a fejében, de ettől ő még élvezte a jelenetet. Legalább ő élvezte.

4_14.jpg

A második vendég ma, Spáh Dávid. Hogy őt honnan szedték mára elő, az jó kérdés, hiszen már nagyon régen felhagyott a színészettel. Talán az RTL Klub-on futó Kicsi Óriások zsűrijeként ragadhatott meg a fejekben, illetve az idősebbek emlékezhetnek rá, a Família Kft-ből, ahol az egyik ikersrácot alakította. Ő már sokkal szerényebben áll neki a feladathoz, sőt, mint kiderült még leckéket is vett improvizációból a Grund színészeivel. Most mindenesetre be van tojva, ami reméljük nem fog rátelepedni a mutatványra. Hajós felkonferálja, majd kezébe ad egy bőröndöt, majd a monoklival és egy sípolós gumicsirkével ellátott Dávid elindul a színpad felé. Ott már két haverja várja, és mint kiderül, túl vannak egy húzós amszterdami legénybúcsún. Most a reptérre tartanak, ahol vámvizsgálat következik.

6_13.jpg

A két haverja nagyon fel van dobódva a tegnap esti fergeteges buli után, Dávid meg egyelőre csak óvatos duhajként, próbálja kitapogatózni, hogy merre is mennek. Amikor a tegnap esti jelmondatukra kíváncsiak a többiek, akkor megsípoltatja a csirkét, amitől a srácok hangos: „Megfújtuk a csirkéket” rigmus éneklésébe kezdenek. Ezt még többször elnyomják, de a vámhivatal női alkalmazottja rendet tesz, majd felszólítja Dávidot, hogy nyissa ki a bőröndjét. Közben előkerül egy elektromos szakállnyíró, egy pisztoly, meg néhány plüssállatka is. Aztán kiderül, hogy a csendesebb vámossal ők ismerik egymást és már négyen kántálják, hogy „Megfújtuk a csirkéket”. A vámos nő motozásra készük és talál is két füves cigit, de Dávid megpróbálja kimagyarázni. Aztán már erre se lesz szükség, mert kiderül, hogy a két vámos is beépített ember és együtt vonaglanak zenére a többiekkel. Jön hajós és véget vet a bulinak. Szerintem ez a jelenet teljesen jól működött, és Spáh egy szeretni való figurát hozott, valószínűleg hasonlót, mint amilyen az életben is lehet.

7_7.jpg

Címkék: Készhelyzet
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása