Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8381-8382. rész

2017. május 04. 12:00 - Gillotte

Laci még mindig durcázik amiért Vili annak idején áthelyeztette egy vidéki árvaházba, de meghallja, amint Miki arról beszél, hogy Laci mekkora lúzer a kis szaros boltjával, de Vili határozottan mondja, hogy Laci boltjának lelke van, nem csak a bevétel meg a csillogás számít. Átmegy hát Vilihez sörözni, kibékülnek, ahogy azt sejteni lehetett. A békülés alatt megható zene szól, mintha ezzel próbálnák értékelhetőbbé tenni ezt a szálat, de ez csak halottnak a csók…

bk_aprilis28_1_1.png

Renáta megint tud hatni Bandira, úgyhogy megbeszélik, hogy aznap este is vesznek olcsó whiskeyt meg pálinkát, és a sört is kétszeres áron adják majd, mert a hülye külföldinek mit számít, hogy 500 vagy ezer forint egy sör.

bk_aprilis28_2_1.png

Kristóf nehezen kezeli, hogy az apja csak akkor hagyja rá a csokigyárát, ha megnősül, hiába biztatja azzal Tóbiás, hogy ez biztos az az előtti verziója a végrendeletnek, hogy az apja elfogadta őt. Kristóf később külön Alíznak is elmeséli a végrendelet tartalmát. Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy összeházasodnak, hogy Alíz kapjon hitelt, és meg tudja venni a lakást, és így Kristóf megkapja a csokigyárat…

bk_aprilis28_3_1.png

Liza rettentően kiakad anyja ötletén, hogy költözzenek külföldre, úgyhogy faképnél hagyja, és sírva rohan Ottóhoz, azzal, hogy nála akar maradni. Egyetlen probléma van, a gyógyszerei otthon maradtak, de nem gáz – mondja – mert előfordult már, hogy elfelejtette bevenni. Átmennek a Fittlaborba, és ott is ez a téma, hogy nincs gyógyszer, úgyhogy Ottó inkább elmegy Ágihoz és elhozza a tablettákat, nehogy rohama legyen Lizának, közben a lány meg beáll Ottó helyett dolgozni. Renáta persze pont meghallgatja a beszélgetést a gyógyszerekről, és látszik rajta, hogy fel akarja használni új ismereteit. A terv szerint Bandi felvilágosítja Lizát, hogy 520 forint helyett már 1050 forintba kerül egy üveg sör, mert Peti pont előző nap változtatott az árakon. Liza teljes nyugalommal szolgál ki egy magyar vendéget, tőle is 1050-et kér a sörért, és a törzsvendég elküldi őt a fenébe a sörével együtt. Liza kapcsol, hogy Bandi és Renáta trükközik csak, jelzi is nekik, hogy elmondja Ottónak, hogy csalnak. Renáta nem ijed meg túlzottan, hergeli még picit azzal szegény Lizát, hogy még nem volt meg mára a dilibogyó, biztos képzelődik az árakról. Mire Ottó és Ági a Fittlaborba érnek, Liza már ollóval ront rá Bandiék szórólapjára, és éppen nekiáll a papírpénz felvágásának, amikor Ottó lefogja. Egész ijesztő ahogy Liza kiabálja közben öntudatlanul szinte, hogy ,,ezt nem lehet csinálni, ezt nem lehet csinálni!”

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.05.05. 14:36:18

itt valami zavar van az erőben, vagy a BK is ugrál az idősíkok között:)

Gillotte 2017.05.07. 10:27:15

@RTB: Lehet, hogy az én saram, éppen 37 és 38 fokos testhő között ugráltam, mikor írtam :D
süti beállítások módosítása