Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az Édenben 1x08 - Az úgynevezett pénisz behatolása a vulvába

2017. május 03. 07:19 - Chat Géza

Azt a szitut képzeljük el, hogy Tomi, Zsuzsi egy az egybenmegtestesíti Brüsszelt és a Soros György által támogatott NGO-kat, Norbi pedig Orbán Viktor, aki ezek ellen a szemetektől próbál tiszteletet követelni. És ezzel a szlogennel hímzett díszes molinóval indulna egy menet Bali szigetén egy főúton, hogy “Tiszteletet a Norbinak!” Nagyjából így lehetne némi politikai színezettel átadni azt a féktelen kurvaanyázást, ami Dia kipaterolása után történt. 

Zsuzsi szerint Norbi annyira kifordult magából, hogy casting nélkül is simán főszerepet kapna a kifordított fiú című rajzfilm élőszereplős változatában. Én fordultam ki, hát nézzé’ már magadba, ember - kaffog vissza Norbi, de az MTA-s vita indukátorban itt már kiégett minden relé, nincs atomjaira szedve a téma, hogy Norbi és/vagy Zsuzsi egy 1-től 10-es skálán mekkora egy csicskalángost érdemlő cseléd, csak egy felböfögött “Aljas vagy.” beszólásra telik, amitől Zsuzsi olyan fejet vág, mintha forgó fejjel sugárban hányni készülne, de csak egy keserves sírás szakad ki belőle. A mobiltelefonok érfelpattintós csodabogara szerint itt aztán levizsgázott mindenki az élet iskolájában.

Norbi és Milán megkezdik a tűzoltást. Priviben megbeszélik, hogy ebből a lófaszcunamiba most már tátott szájjal beleszaladtak ugyan, de ideje lenne valahogy kikecmeregni belőle. Eközben, a mödanszié túlpartján Zsu épp a saját képzeletbeli faszát szopkodja Geri előtt, hogy na, geci, mekkora porondmester lett hirtelen ebben a cirkuszban, mi? Az karrier, kisanya!

Norbi úgy kel, hogy egy pokol volt Zsuzsival együtt aludnia, de lett egy terve. Ennek a svájci óramű pontossággal működő tervnek az első eleme, hogy megint öribarik lesznek Tomival. “Büszke ember vagyok, nehéz kimondani, de hülye voltam, legyünk megint barátok, tesó.” Norbi széthúzza a farpofáját és Tomi fölé áll, aki meg tátott szájjal, kiakasztott állkapoccsal nyeli a tonnányi bullshitet, amit az arcába kap. Képletesen persze. Szerinte ezzel el is érte célját, mármint Dia kibaszásával, mert most megint barátok Norbival. És ez az, ami fontos, mert Bros before hoes.

kepernyofoto_2017-05-03_5_31_11.png

Csörög a Terror Tabletta: Tomi, Geri és Berni húzzon ki a partra! Csóri Andikával már le se pacsizik senki az induláskor. A Beachen Tomi még mindig azt hiszi, hogy vicces, ezért elnyomja az ingyenpogácsázók örök poénját, hogy akkor most ezen a helyen ő intézi a piát. HAHAHA, szakdok, anyád, mekkora, mert itt minden ingyen van nekik, mint egy bulgáriai all inclusive nyaraláson.

kepernyofoto_2017-05-03_5_32_19.png

kepernyofoto_2017-05-03_5_32_28.png

Még mielött bárki jól érezné magát, jön Alex, Berni exe. Hirtelen nincs előttem A Tévében Valaha Szerepelt Összes Jóskapista Enciklopédiája, de mintha ez a csávó is lett volna már valahol, valamiben, valamikor, valamit csinálva, valamiért. Alex amúgy pont kibaszott Bernivel, mert csak alkalmi ágymelegítőnek használta stabil nője mellett. Ezt persze a talpig focista úriember sokkal szebben fogalmazza meg. Alex következetessége két mondatban, akinek nem kell a szomszédba mennie a közhelyszótárért.

Bárkit hátba szúrok, ha kell, lehazudom a csillagokat az égről.

Bernit sose szúrnám hátba.

kepernyofoto_2017-05-03_5_33_58.png

A villában Norbi és Milán már végtelen rotációban űzik a taktikai megbeszéléseket. Most Zsuzsi érzelmi manipulálása lépett bele a kettes fázisba. Milán, van öt óránk helyre hozni a dolgokat. Norbi odamegy Zsuzsihoz, jó, ha három mondatot váltanak, majd Norbi lekopik, mint kisgyerekről a  rágós tetkó. Az így fennmaradt 4 óra 57 percről három vázlatpontban szeretnék beszámolni.

  • tespedés a napozóágyakon
  • tunyulás a mödanszié mellett
  • herezacskók áztatása a vízben

Lassa az Alexékkal kibővült társaság is visszatér, így jöhetnek a kötelező körök, miszerint a Terror Tablet ukáza szerint Alex döntheti el, hogy hun alszik, persze, hogy Bernivel, valamint azt is, hogy kivel megy randizni. Beszarol! Bernivel. A lány ennek úgy örül, mint egy savas beöntésnek, de azért a hollywoodi naplementében, a homokos part tövében, a bali sarki áfészben leakciózott teamécsesekkel díszített asztalon feltálalt ingyenkoszt azért mosolyt csal az arcára.

kepernyofoto_2017-05-03_5_35_49.png

Eközben a vellában Tomi azon nyafog, hogy bazmeg már megint nincs stabil helye, ahol aludni tudna. Aszondja, eljött Balira hajléktalankodni. Geri mellett nem fog aludni, mert ugyan ott van Franci, de azért nem akarja ökörsütésbe vágni a lányt. Ez a nyígás eltart még egy darabig, történetesen Geri is panaszra nyitja száját Francinál, hogy mi az, hogy múlt héten azzal a csávóval kavart, most meg vele is volt egy kis piszi-puszi. Ja, ez utóbbit világgá is kürtöli ám, ha kell! Oszt, akkor mi lesz, kisfiam? Már körbement a szájról szájra terjedő bali Lokál, hogy Franci a vella szűzkurvája. Náting szörprájz van ebben, koma. Jó, mindegy, neki akkor se fekszi be a gyomra, vagy hogy a faszba mondják ezt, hogy Tomi ott aludjon velük. Lapozunk.

Visszatérnek Berniék, de még mielőtt mindenki nyugger üzemmódba kapcsolna és fellőné a pizsit, jön a feladat, hogy üvegezni köll. Eleinte laza, általános iskolás Felelsz vagy mersz? zajlik, aztán jönnek az egyetemi gólyatáborok hangulatait idéző dolgok, mint a szárazbaszás imitálás egy öltánc során, csaj seggéről valami rövid italt nyalogatás, random fasz(i)t lesmároásai, és így tovább.

Alex egy kanos kistacskóként próbálja meghágni Andikát, de épphogy eljutt addig, hogy az irgalmatlan szilikon csöcsök közé préselje fejét. Az újfiú az, aki legjobban odatette magát a bulin. Többször is nullázott, de egyszer se sikerült a bőröndjébe püréznie, pedig az gusztustalan, de méltó tisztelgés lett vón Éden Levi felé. Így viszont marad a nettó faszkodás. Aszondja mocsár bebaszva Gerinek, hogy érzi ő, hogy ő itten irányítani akar, csak hát gecire nem megy ez neki. Na, csumi! Aztán a 15. zuhanyzás után egy szál törölközőben flangálva illegeti magát, és az arra érdemeseknek meg is mutatja a farkát. Itt Andikából előjön az úri hölgy, aki csak selyem kesztyűben hajlandó megfogni a faszt: Alex megmutatta a NEMI SZERVÉT - így újságolja a többieknek a nagy hírt. Snitt.

Franciska és Tomi nyeszetülésének kanosszája gyön. A lány, aki aztán erősködött, hogy őt itt senki nem fogja megpocsékolni, hát csak elsőként tette szét a lábát. Még a szexmániás Dia is tartotta magát. De ez a Tomi gyerek, ez két lábon járó puncimágnes. Este csak maszatoltak a szabad ég alatt a medence partján, majd Tomi bekuncsorogta magát Geriék ágyába, ahonnan Geri takarodott ki végül az éj leple alatt, mire Tomi hímvesszejével illethette Fransika vulváját. Töcskölés volt reggelire, na.

A többiek azér rámennek az ingyenkajára, és tápolás közben azért tudatják Alexszal, hogy kicsit túltolta az egyszemélyes alpáré fesztivált, amire ez az úri társaság nem vevő. Még Milán is elvitte egy randira Bernit. Biztos jó volt egy rozoga kabrióban kilögybölni a behűtött pezsgőt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2017.05.03. 21:53:17

@Kecsolecso: pillanatnyilag mind a kettőnek ugyanakkora a szórakoztató faktora számomra.... (konvergál a nullához) ezért nekem bármelyik megoldás megfelelő lesz :))))

Mók_Ica 2017.05.03. 21:53:45

@PeniValdes: nono.... a pulyka randább..... :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 21:54:47

@Mók_Ica: bár előb azt mondta hogy ő egy mókus.
nem szép, de ez neki a fegyvere

Mók_Ica 2017.05.03. 21:56:23

@PeniValdes: Tomi mókus???? hát tuti nem!!! csak szeretne az lenni.... :)))) majd jól megharapom :)))

Chuck Νorris 2017.05.03. 21:57:50

joestét, miröl maradtam le? :)

Kecsolecso 2017.05.03. 21:58:18

@PeniValdes: Kenguru? Az támaszkodik rá

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 21:58:51

@Chuck Νorris: szokásos, Tomek szófosásos, Geri növény, Franci üreske, Milán edzést tart

Mók_Ica 2017.05.03. 21:59:17

@PeniValdes: ő semmilyen mókus :))) ez a lényeg :)))

@Chuck Νorris: hát egy banánozásról.... most osztják a gyenge Gerit a villában és a gyenge Alexet a tengerparton :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 21:59:51

@Kecsolecso: á ti nem értitek meg Tomeket. Én megértem,mert rokonlélek:)

Kecsolecso 2017.05.03. 22:00:42

@Chuck Νorris: Bódy Szilvit megbanánozták, Alexről kiderült, hogy autóversenyző, Andika kapott egy pumpát a melleihez

Mók_Ica 2017.05.03. 22:00:47

jön pandora :) remélem jól összevesznek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:00:59

@Mók_Ica: aztán elkezdett csámcsogni és kilátszott a foga s akkor rájöttem hogy tényleg mókus

Mók_Ica 2017.05.03. 22:02:03

bakker.... fene franci ízlését.... hogy tud csókolózni plusz miegymást csinálni Tomival??? pffffff

Mók_Ica 2017.05.03. 22:02:36

Bernire már 3an pályáznak

Kecsolecso 2017.05.03. 22:02:42

Alex eléggé súlytalan

Mók_Ica 2017.05.03. 22:03:07

Norbi bakker..... kijösz, Dia megver :))))

Kecsolecso 2017.05.03. 22:03:55

Francit meg kellene műteni orrpolippal

Kecsolecso 2017.05.03. 22:05:03

@Mók_Ica: Kivéve, ha pénzzel megy

Mók_Ica 2017.05.03. 22:05:05

@Kecsolecso: mármint ki kéne venni vagy orrpolip-eszközzel műteni? :)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:07:31

@Kecsolecso: inkább ha a felét odaadja....

gyík-para, sikongatás..... húúúúúúú

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:08:22

Tominál kivillant a kömüvesdekoltázs, Peni beindultál? :)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:08:43

vmlyik fiúnak jól leégett a segge.....
bulikáznak, jól berúgnak....

lesz még beköltöző a héten?

Kecsolecso 2017.05.03. 22:09:06

@Mók_Ica: Nagyon érdekesen beszél

Zsuzsinak jó volt a múlt héten, most viszont már kényelmetlen

Mók_Ica 2017.05.03. 22:09:40

@PeniValdes: Francika fél a gyíktól.... hihihihi

Geri Andikára fanyalodott.....

naezjó... 2017.05.03. 22:09:52

Berninél mindenki jó, aki hozzászól.

Kecsolecso 2017.05.03. 22:10:07

@Mók_Ica: Csak a kiesés után egy lány

Mók_Ica 2017.05.03. 22:10:44

@Kecsolecso: affektál konkrétan.... ezen műtéttel nem lehet segíteni.....

no, Berni mindegyik benti pasinak bejön :)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:12:00

Tomi most kőbunkó.....

Kecsolecso 2017.05.03. 22:12:33

Zsuzsa mindjárt alszik

Mók_Ica 2017.05.03. 22:13:02

kiásta a gödröt maga alatt :))))

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:13:05

franci jo ellenszenves lett a pocakos mellett :)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:14:57

már bocsi, de nem Tominak nincs konkrét helye?? miért is ő akarja Gerit kirakni a szobából? pláne ilyen ordenáré módon???

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:14:58

Tomi tudnám mire veri magát, Gerit még állba sem lehet vágni, pikkpakk lecsavarná a szállodás

Kecsolecso 2017.05.03. 22:15:29

Annyira rászálltak Gerire, hogy Alex fog holnap menni:)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:16:02

@PeniValdes: @naezjó?: szia :) Tomi kompenzál..... tuti komplexusai vannak :))))

naezjó... 2017.05.03. 22:16:37

@Mók_Ica: Nincs konkrét helye, Berni mellől kellett mennie.

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:16:40

@PeniValdes: a lenött haja is rémes a csajnak, nincs már egy szerelmem se benn hüpp hüpp, diaaaa hol vaaaagy?
berni is egy kis ribi

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:16:53

@Chuck Νorris: és lecsavarja? nem csavarja, úgyhogy Tomek győzhet ott...
utálom a mókustcsávót,de....

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:18:41

@PeniValdes: nem lehet benn verekedni mert kidobnak, szájkaratéba meg a telefonnepper rutinosabb :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:19:46

@Chuck Νorris: bocs de én geriből nem nézném ki,nekem elég olyan a srác aki hagyja hogy melőle nyúlják le a mennyasszonyt

Kecsolecso 2017.05.03. 22:20:12

Norbi elküldi Gerit?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:21:22

az a baj hogy ti csak annyit láttok hogyí Tomek pocakosabbb mint a többi, pedig a lényeg az ogy mi van a pocakban. na tehát..

Kecsolecso 2017.05.03. 22:21:44

Már mindenki ott van?

Kecsolecso 2017.05.03. 22:23:31

Tomek nagyon jó casting volt!

Mók_Ica 2017.05.03. 22:24:04

Andika Geri mellett van.....

naezjó... 2017.05.03. 22:24:05

azért minimális aggyal be lehetne látni, hogy Tamáska non-stop szító, mindenkinek, fiúnak, lánynak jobb lenne nélküle. mínusz Franciska.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:25:11

@naezjó?: jobb lenne de mégsem. ő legalább csinál vmit

Kecsolecso 2017.05.03. 22:25:46

Milán már megy a lepattanóra

Mók_Ica 2017.05.03. 22:27:08

úgy látom Berni még nem döntött.... Milán közeledését nem fogadta..... lehet hogy tomira vágyik???

Norbi Zsuzskával ..... óóóóóó

naezjó... 2017.05.03. 22:27:35

@PeniValdes: na csak ne nyújtaná el a szavakat, ne nyüszögve sértődne meg mindenre amit meglát, és ne kiabálna, mert annyira nem érdekes, ha csak ennyi a skillje. Még félszemű sem ő a vakok közt, csak vetíteni próbálja.

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:27:41

@PeniValdes: na és mi van a pocakban? pörkölt? :)
az ilyen Tomi fazonok nagyon gyengék bunyoban ha az egy percnél tovább tart. sima kondi kot kapna, a kezét nem birná felemelni :)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:28:23

@Kecsolecso: csalódnia kellett....

holnap hazaküldés..... :))))

naezjó... 2017.05.03. 22:29:59

@PeniValdes: Franciskának. A Don fél perc alatt megenné. :)

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:30:05

Tominak titpikusan az lesz a sorsa, hogy a normálisabbja aki nem akar vitázni, a játékban jopofizik vele, de az elsö alkalommal sunyi modon kiszavazza :)

Mók_Ica 2017.05.03. 22:30:23

@Chuck Νorris: @naezjó?: ekg :))) irritáló a stílusa .....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:32:02

@Chuck Νorris: te tényleg nem látod amit én:)) persze te biztos vmi szépfiu vagy azér
A fiuk gyengék,nem fizikailag hanem amúgy. és ezt Tomek látja és ezért tudja Francit...és ezért mer úgy viselkedni mint ha ő lenne a szupermacsó. nem hülye.

naezjó... 2017.05.03. 22:32:43

@Chuck Νorris: ha nem is merik az első alkalommal, azaz holnap, akkor is ez a legvalószínűbb forgatókönyv szerintem is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:33:30

@Chuck Νorris: néha el kell bukni a célért
csak Milánt ne szavazzák ki. én nekije drukkolok

Kecsolecso 2017.05.03. 22:34:15

@Chuck Νorris: Nem-nem. Egészen a végéig húzza és az utolsó pillanatban esik ki. Így van eltervezve:)

Geri nem jól csinálja, egy lány sem akar egy nyúlbéla párt, egy fiú sem tekint szövetségesnek egy puhapöcsöt

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:34:16

@Chuck Νorris: normálisabbja...ja és az még nincs bent:(

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:34:16

@PeniValdes: rengeteg hasonlo embert ismertem, a buta tyukjaival együtt, nem kell bemutatni :)

naezjó... 2017.05.03. 22:35:58

@Kecsolecso: igen, elég fura Geri konfliktus esetén bevetett SÜN-taktikája :)

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:36:38

@Kecsolecso: én kinézem hogy andika befogadja, milán-berni, tomi-franci, norbi-zsu , alex fiu meg go home. jövö héten meg jön Milan exe Beuska :)

Kecsolecso 2017.05.03. 22:36:45

@PeniValdes: Zsuzsitól kaphat egyet a múltkoriért

Mók_Ica 2017.05.03. 22:37:24

@naezjó?: pláne hogy Franci szerint a kinti életben nem ilyen.....

naezjó... 2017.05.03. 22:39:26

@Mók_Ica: sztem megy az agyába a tattika, csak a külvilág nem érti :)
Na sziasztok, holnap ha Tomi valahogy kiesik, akkor menő a játék.

Kecsolecso 2017.05.03. 22:40:01

@Chuck Νorris: Szavazni kell, Anditól akkor nem kap. Francitól meg biztosan, Zsuzsa talán tartja a szavát és nem, Berni még kérdéses

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.03. 22:40:54

@naezjó?: én sajnálnám ha kiesne,akkor mi lenne szegény Chuck Norissal?

Kecsolecso 2017.05.03. 22:45:27

@naezjó?: Nem fog, Franci és ő szexel egyedül a műsorban eddig

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:46:30

@PeniValdes: nem az én szerelmem, hanem a tied, felölem maradhat :)

Chuck Νorris 2017.05.03. 22:52:15

@PeniValdes: á dehogy csak rendes vagyok mint mindig :) nekem már nincs szerelmem benn, neked meg láthatoan fontos tomi :)

tena_lady 2017.05.03. 23:12:13

Nem értem Tamást miért nem szavazták ki már az első körben. És azt sem, hogy most miért nem próbálják ezt leszervezni. Geri a béna taktikázásával már úgyis kiütötte magát, senki se állna vele össze, vagyis úgyis esélytelen lenne. Az ilyet kell bent tartani, nem Tamást, aki f@sz. Az örökös monológjai - akár ideges, akár nyugodt, - hogy ő itten az úr a házban és minden úgy történik, ahogy ő akarja...pff. Ez komolyan nem nyitogatja a bicskáikat? Már pusztán az irritál, ahogy felemeli a fejét, hogy le tudjon nézni másokat, mivel magát valamiért többnek gondolja.
Visszatérve Gerire. Én se értettem, hogy miért nem mondja meg Tamásnak, hogy szálljon le a magas lóról, ne balhézzon azért vele, mert taktikázott egy taktikai játékban. Ez kb. röhej volt. Oké, Geri szarul csinálta, hogy az idegileg labilis Zsuzsának vallott színt, de ennyi történt, nem több. Nem ölt embert.

tomfree 2017.05.04. 09:18:44

@tena_lady: Tomi egy elviselhetetlen nagyképű barom, de a legnézhetőbb karakter ebben a bolondokházában. Ha kiszavazzák, akkor mit nézünk majd? Hogy napoznak meg bebaszcsiznak este?

Akasa27 2017.05.04. 11:15:10

@tena_lady: ha társaságban összefutok egy "tamásfélével" akkor szoktam odahörögni, hogy "idetegyétek!!!"..... mire végzek vele, keziccsókolommal elmegy haza.

Akasa27 2017.05.04. 11:16:11

budiszilvinek a jobb melle pont annyival nagyobb, mint amennyivel a jobb kisebb....más érdekes nem történt....

Pácsó Ármándó 2017.05.04. 12:26:18

@Akasa27: Csak jobb melle van? Azért ez elég érdekes! :-))

Berborosz 2017.05.04. 13:16:24

@Akasa27: A baloldali melle azért jobb...

BAZINGA2 2017.05.04. 15:17:54

Ma este nézni fogom, hátha megjön az esze a többieknek és kiszavazzák Tomit. Olyan mint egy felfuvalkodott pulyka. Bírom amikor Francival mennek egymás mellett...fél fejjel alacsonyabb mint a lány. Röhejes a menése is, hiába jár olyan fontoskodva, mert egy jelentéktelen senki. A monológjai szánalmasak. Alig várom, hogy lássam kiesni, hogy semmisül meg azzal a nagy arcával!?

BAZINGA2 2017.05.04. 15:23:32

Szegény Sylvinek, borzasztó a kinézete... rúgják már ki a stylistot!!!! Ehhez a műsorhoz, nem olyan megjelenés kellene! Anélkül sem áll jól neki ez a műsorvezetés. Nem neki való...
süti beállítások módosítása