Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8365-8366. rész

2017. április 28. 12:00 - Gillotte

Stella megy a pótfelvételire a puccos suliba, rajta kívül van bőven gyerek. Mivel Giziék úgy érzik, hogy az igazgatónak való seggnyalás elősegítené Stella felvételét az iskolába, ipari mennyiségű pogácsát süttetnek Bözsivel, beviszik az iskolába és osztogatják a felvételiző gyerekek és szüleik között. Stellának ég a feje rettentően, ráadásul az igazgató is ellenzi a dolgot, hiszen ellenőrizetlen ételt nem szabad osztogatni. Hazaérve a kislány nem is szól hozzájuk, úgy érzi, keresztet vethet a felvételijére.

bk_aprilis18_1_1.png

Margó számonkéri Gigin, hogy miért Tomcikázza az ő unokáját, meg miért hívja magát anyának a gyerek előtt, de Gigi kb. 80 évesnek állítja be az anyóst, mint aki mindent félrehall. Zsófi jön, úgyhogy nemigen van lehetőség tovább tárgyalni a dolgot, úgyhogy Margó lemegy a kisboltba, és Tóbiásnak mondja el, hogy furcsa lány ez a Gigi, különben is, honnan ismeri őt Zsófi? Hát…Ádám megcsalta Zsófit Gigivel, de ez az ő dolguk, mindent tisztáztak, és „öribarik” lettek. Gigi aztán Tóbiásnál próbál bevágódni azzal, hogy jaj, ő nem akar rosszban lenni Margóval, így Tóbiás előtt tisztának tűnik, de azért Margót húzza később azzal, hogy csak úgy mellékesen elbeszélget Ádámmal, és a fotós haját simogatja ,,jaj, Ádi, el kéne menned egy fodrászhoz” felkiáltással. Ahogy tervezi, Margó már rohan is Zsófihoz, hogy elmondja, hogy szerinte a háta mögött Ádám megcsalja a babysitterrel.

bk_aprilis18_2_1.png

Kristóf eléggé kivan az apja halála miatt, úgyhogy Tóbiás meglepetésből odaszervezi neki a Rózsába a tűzoltós bajtársakat, akik hoznak egy levelet a főnöktől, amiből kiderül, hogy bármikor várják vissza Kristófot a bázisra (kocsira még nem, de mindennek eljön az ideje).

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása