Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8361-8362. rész

2017. április 27. 12:00 - Gillotte

Mivel Rudi Alíznak adományozta a 3 millióját, hirtelenjében nemet mond a volt asszonynak, mire ő a ,,hullik a vakolat a fiaid fejére” – című drámával súlyosbítja Rudi lelkiismeret furdalását. Az apa kénytelen a gyerekeit fontosabbnak tartani, mint a barátait, úgyhogy szégyenkezve visszakéri Alíztól a pénzt.

bk_aprilis12_1_1.png

Félix Emíliánál van, megbeszélné a kapcsolatukat, meg mindent, amit félbehagytak három hete, de nincs jól. Emília diagnosztizálja: láz, úgyhogy beirányítja Félixet az ágyába pihenni. Amint magához tér egy kicsit, hazamegy, de nem sikerült megbeszélni a kényes dolgaikat. Sebaj, legalább Natasa elmondhatja az anyjának, hogy a professzora nem bánja, hogy Natasa megcáfolta a dédipapás tézisét, úgyhogy tök jó.

bk_aprilis12_2_1.png

Renáta felajánlja Petinek ugyebár, hogy mivel turistákat visz ilyen-olyan szórakozóhelyekre, meg lánybúcsúkat szervez, így vinne Petihez egy halom embert, így törlesztve a pénzt, amit régebben ellopott. Peti belemegy, bizonyára vesztére, csak ezzel is el fog telni pár hónap, mire kiderül. A Mátyás király térről visszafelé Renáta összefut Bandival, és ott van Miki autója is, ami nagyon megtetszett a múltkor a lánynak. Tesz is rá célzást, hogy milyen szép az autó, és amúgy este lesz egy koncert, ahová Bandi elmehetne vele… esetleg ezzel a szép autóval. A srác veszi az adást, úgyhogy elkéri Mikitől az verdát, mint a kulcsot Renáta szívéhez. Szegény Bandi nagyon kétségbe lehet esve, ha ennyi önbecsülése sincs, de a kocsit megkapja, úgyhogy talán a lányt is meg fogja. Természetesen Juli meglátja, hogy Bandi Renátával randizik, látszik is a fején, hogy rögvest elkezd spekulálni.

bk_aprilis12_3_1.png

Juli elég rendesen összecsinálja magát a faszállító Szörényi fenyegetése miatt, de Miki szerint lazán kell kezelni ezt a dolgot. Gondolja ezt addig, míg nem kapják a telefont, hogy a Hexa fa raktára kigyulladt…

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.04.27. 13:13:15

mi az a hexafa? valami spéci anyag, vagy cég?
faszállító Szörényi helyett azt olvastam hogy faszállító Szörényi, hahaha
süti beállítások módosítása