Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X10 – Last Christmas

2017. április 26. 13:00 - Bruti

Az előző részben a Hálaadáskor kiborult bili következményeit láthattuk, és Randall megígérte anyjának, hogy legközelebb karácsonykor lesz esélyük kibékülni. Erre nem is kell sokat várni, hisz a mai szenteste van és mi a Pearson család karácsonyi készülődésével nyitunk.

vlcsnap-00001_9.jpg

Amíg a szülők a fát díszítik, a két fiú, szokás szerint veszekszik, Kate meg nyafog, hogy fáj a hasa. Persze az anyja arra fogja, hogy megette a Mikulásnak készített sütit, de Jack szerint valami más baj lehet. És tényleg, mert a következő snittben már a kórházban vannak, és Kate vakbélműtétjére készülnek. Miután a kislányt betolták a műtőbe, Rebecca egy ismerős hangra lesz figyelmes. Dr. K az, akinél megszülettek az ikrek, és akinek a kis Randallt is köszönhetik. Az öreg orvos igen rossz bőrben van, karambolozott, és most szerinte meg fog halni, a családja meg már nem érne ide elbúcsúzni. Ezt se Rebecca, se Jack nem hiszi el és úgy döntenek, ma este ők fogják pótolni az öreg doki családját.

vlcsnap-00002_9.jpg

Szóval tartják, beszélgetnek vele, de az öregnek csak a teste fáradt meg, az elméje kiválóan szuperál és a humora sem hagyta el. Úgy néz ki, hogy a Pearson család szentestéje keserédes hangulatú lesz. A kiss Randall miután megtudja, hogy dr. K-nek köszönheti a családját, a helyi szuvenír boltban egy hógömböt vesz az öregnek, majd át is adja neki, akit teljesen meglepett ezzel a tettével. Kevin addig imádkozni szeretne a Kate-ért és ehhez megfelelő szentet keres.
Ugrunk a mába: Sloane és Kevin a próbáról tartanak kifelé, mikor megtudjuk, hogy elhalasztják a darab premierjét, mert a főszereplő Olivia felszívódott. Sloane Kevint okolja, mivel összeszűrte vele a levet, de Kevin szerint ők is lefeküdtek, szóval nem biztos, hogy vele van a baj. Mindenesetre a lányt csak úgy tudja kiengesztelni, ha elmegy vele a családi Hanukára, mivel azt hazudta az anyjának, hogy a híres szitkom főszereplőjével jár.

vlcsnap-00003_9.jpg

Már a vacsorán vannak, és egész jól érzik magukat. Közben Sloane mondja el az ilyenkor szokásos karácsonyi történetet és kiválóan csinálja. Kevin ráveszi, hogy ő legyen a darabja főszereplőnője, ő belerakja a pénzét, így megmenthetik az előadást.
Kate és az anyja az orvosnál vannak, aki elé tesz egy tojást és közli vele, hogy a gyomor-bypass műtét után, ekkora lesz a gyomra. Ez azt jelenti, hogy vége a zabálásnak, hiszen egyszerre csak hat dekát ehet. Ráadásul örök életében vitaminokat, meg kiegészítő cuccokat kell szednie, mert különben bele is halhat. Rebecca nem nagyon örül ennek az őrültségnek, és Kate sincs szerintem meggyőzve, de egyelőre kitart a műtét mellett. Hazafelé fagyos a hangulat köztük, szóval Rebecca belekezd egy komolyabb beszélgetésbe. Saját magát okolja Kate elhízásáért, de aztán nem jutnak dűlőre.

vlcsnap-00004_9.jpg

Kapcsolunk Williamre, aki az anonim drogosoknál meséli, miként állt le a cuccal. Az utána következő férfi meg arról mesél, hogy már ő is egész jól volt drogok nélkül, mert akkor találta meg a szerelem, mikor már nem is számított rá. De a szerelme egy idő után szó nélkül lelépett. Ő azt hitte meghalt, közben meg kiderült, hogy nem, csak megtalálta az új szerelmét, a családját. Hamar összáll a kép, hogy Williamről beszélt, akivel meglepetésünkre egy párt alkottak. Azt is megtudjuk, hogy Will se véletlen jött ide karácsony környékén, hanem azért mert tudta, hogy a barátja itt lesz. Eltűnésének oka az, hogy  nem szerette volna, ha társa végignézi a haldoklását. De végül kibékülnek, és úgy döntenek, együtt lesznek, amíg tehetik. Kapcsolunk Randallra, aki pont Williamtől kap üzenetet, hogy nem tud menni a menni, ráadásul az egész család lemondta a szentestét. A munkaadója estéjén vannak Beth-el, aki most tudta meg, hogy a férje vett egy hajót. Szerinte semmi szükségük rá, Randall csak azért vásárolt, mert szomorú. Végül a férje úgy dönt, hogy visszaadja, így megkeresi a tulajdonosát, aki egy munkatársa. A fickót az erkélyen találja, aki éppen öngyilkos akar lenni. Randallnek elég kemény beszélgetésben kell meggyőznie, hogy nem ez a helyes út és úgy néz ki, hogy sikerült is, mert mikor megjelenik Beth, az emberünk lelép.

vlcsnap-00005_9.jpg

Randallék felveszik a gyerekeket, és hazamennek. Mivel mindenkinek programja volt mára, így négyesben ünneplik a szentestét. Illetve csak hiszi, mert ekkor betoppan Kevin és Sloane. Aztán megérkezik Kate, Manual és Rebecca is, szóval mégis csak összegyűl ma a család. Ezután meglepetésre megérkezik Toby is, aki hat órát utazott a repülőn, hogy kibéküljön Kate-tel, és ez meg is történik. De még mindig nincs vége, mert betoppan William is, aki hozza magával a barátját Jessie-t is. A buli jól alakul, bár Randallnak a lányától kell megtudnia, hogy a nagypapi valószínűleg meleg, de legalábbis biszex. A végére kapunk egy zenés montázst a boldog karácsonyi estéről, amibe befűzik a múltat is. A Pearson család ottmarad a kórházban Kate műtétje után, hogy együtt virrasszanak az öreg dokival, aki minden pesszimizmusa ellenére túlélte a műtétet. Vissza a jelenbe, és hiába a kiváló családi hangulat, mégis beüt a baj. Toby egyszer csak szívinfarktust kap, így azonnal be kell vinni a kórházba. Hogy mi lesz vele, azt nem tudjuk, mert az utolsó kockákon a műtőben éppen sokkolják a szívét, szóval cliffhanger a javából.

vlcsnap-00006_9.jpg

 

 

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása