Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8357-8358. rész

2017. április 26. 12:00 - Gillotte

Irmának mehetnékje van, és szeretné elcsábítani Natasát vagy Emíliát. Mindkettejüknek dolga van, de Emília némi nyomás hatására megembereli magát, és elmegy az anyjával. Antikvárium a cél, Vági Ancsa útinaplóját kell megtalálni, ősrégi könyv, úgyhogy igazából inkább horgászat ez, mint biztosra menés. Végigjárják az összes nagy antikváriumot, de mivel nem jártak sikerrel, az utcai bódékhoz mennek, ahol bunkó az árus. Nem fecsérelném a drága időtöket feleslegesen, a lényeg az, hogy a végén egy másik könyvet kap meg Irma ingyen a szerzőtől. Mire hazaérnek, Natasa már jól halad a dédipapás kutatással, és arra jut, hogy a professzora téved, és még mindig a dédpapa kutatása a helytálló. Na de hogy kéne ezt kíméletesen elmondani a professzornak?

bk_aprilis10_1.png

Juli és Peti elég kimérten viselkedik Bandival, úgyhogy a srác inkább elhúzná a csíkot, és bekéredzkedik Mikihez, de a nagybácsi nem ad hajlékot, ugyanis szerinte egy kis hízelgéssel vissza tudja édesgetni magát Bandi. A srác egy közös narancslézésben látja a megoldást, bocsánatot kér Julitól és Petitől, akik meg is enyhülnek, úgyhogy nem volt nehéz dolga. Mindenki boldog, és megy a maga dolgára, Peti például a Fittlaborba, ahová lánybúcsúra foglaltak időpontot estére, Endrődy Renáta névre. Szerencsére elmondják nekünk, hogy az volt az a csaj, aki takarított náluk egy ideig, és Peti össze is jött vele, hogy aztán a csaj jól ellophassa a pénzét. Megmutatom az arcát, úgy talán derengeni fog valami:

bk_aprilis10_2.png

Ági teljesen felszabadul, hogy valószínűleg meghalt a Herr, de Attila szerint azért meg kéne várni, hogy hivatalos legyen, mert a baleset helyszínén csak a Herr gyűrűjét és iratait találták meg, a testét még nem. Ági hamar kap egy levelet a német rendőrségtől, amiben sajnálattal közlik, hogy ki kell mennie Németországba azonosítani egy hullát, s Ági nem győz reménykedni, hogy a férje halott testét fogja viszontlátni.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.04.26. 12:42:59

"Ági hamar kap egy levelet a német rendőrségtől, "
mesteri időzítés:D ugye emailben jött az értesítés?

Gillotte 2017.04.27. 10:13:42

@RTB: Frászt, postán jött! BK földön nincs tér-idő kontinuum :D
süti beállítások módosítása