Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 10x06 - A mi térképünk

2017. április 24. 09:00 - Hoppancs

Derek az agyról – mi másról – elmélkedik, majd egy Mickey nevű, mozgásképtelen páciensre ugrunk, aki az elméjével irányítja a számítógépen megjelenített kezet. Nagyon kúl, de gond akad a temporális lebenye aktivitásával, úgyhogy MRI-re küldik. A pszichopata orvosfiókák fehér köpenyt kapnak a nevükkel, még a holt Heathernek is jutott egy. Kísértéskor még jól jöhet. Shane kirohan az öltözőből, a többiek meg nem értik, mi a baja, de tuti nem az, hogy szerette Heathert. Esetleg a csók Stephanie-val? Vagy az időjárás? Leah elhinti, hogy ő is smárolt ám valakivel, de a várt érdeklődés elmarad. Karev nem ér rá Wilsonra, a bepörgött Murphy meg a zavart Arizonát molesztálja, mert úgy tűnik, ő volt a rejtélyes partner.
bscap0014.jpg

Ben és Joyce Bosco az északi fény megpillantásának reményében indult a reptérre, de a férfinak kificamodott a bokája. Owen és az alkalmi kollégává alakult Emma Marling között alakul valami. Mer sértődötten válogat a kutatási témák között, amikor rálel a kapuvénapótlásra. Ez érdekesnek tűnik, de még a démoni Ellis kezdte el, úgyhogy lehet, hogy felejtős. Bennek akkora tumor van a szívében, hogy Steph elejti tőle a kávét. Torres azért nem volt ott Derek és Mickey bemutatóján, mert önmaga keresése közben mellékessé vált számára a projekt. Leah nem mosakodhat be Arizona műtétjéhez, mert már ott van helyette a magzati teratómákat tanulmányozó Emma. Úgy néz ki, nem várhat sokat azért a csókért.

bscap0015.jpg

Torres szerint tök menő lenne, ha Mer tenné fel a koronát borzalmas anyja kutatására. Shane nem akar Brooks-pótlék lenni Dereknél, ezért átkéretné magát máshová. A bukott mentor csodálkozik, hogy most őt rázták le. Mickey lebenyében daganat figyel, de az operáció végezne vele. Emiatt le kell mondania a kísérletben való részvételről, az ugyanis selejtes fejjel nem működik. Steph és Yang már épp drámaian tájékoztatná Bent, amikor kiderül, hogy a fickó évek óta tud a halálos szívcsomójáról: ezért is szedték le az összes pénzt a számláikról és utazgatnak mindenfelé. Mickey azt akarja, hogy vegyék ki a tumorját, és folytassák a kísérletet. Ha nem, akkor nincs agypiszka, Derek nem távolíthatja el az agyába ültetett király érzékelőket sem.

bscap0016.jpg

Leah, aki totál belezúgott Arizonába, cikisen provokálja haverjait, hogy faggassák már kicsit a kalandról. Eközben a vágy tárgya Alextől tudja meg, hogy Murphy egy tapadós őrült. Ross azon rugózik, hogy Steph a döbbenetében eltörte Derek bögréjét, de aztán megihleti a dolog. Szerinte az agyakban használatos ragasztós eljárást Ben szívén is tesztelhetnék. Yang elmereng a lehetőségen. Shep a makacs Mickeyről panaszkodik Torresnek, majd ráolvassa, hogy azért nem érdekli már az ügy, mert azt még a féllábú ringyó miatt kezdte el. Az analízis betalál.

bscap0017.jpg

Az alapos Wilson arról faggatja az egy hónapja ágyhoz kötött Richardot arról, teniszezett-e mostanában, és ha igen, Wimbledonon gondolkodott-e már. Mer kapuvénát akar nyomtatni 3D-ben. Benék elmesélik, hogy miért lenne borzalmas, ha Yang mégis megmentené a férfit: nem maradt semmijük, mindent eladtak, a lét pedig elverték. Az adósságokat a biztosításból akarták volna fedezni, de ahhoz fel kéne mutatni egy hullát. Utolsó reményük, hogy Ben meghal az asztalon. Cristina stílusosan Owen exeként mutatkozik be Emmának, aki így mégsem szeretne vele bemosakodni. Karev nem mondja el Wilsonnak, miért rázza le mostanában, mert semmi köze hozzá. Mickey elmeséli Callie-nak bénulása történetét: részegen autóbalesetet okozott, amivel kinyírt két tinilányt. A kísérlet esélyt adhatott volna, hogy segíthessen másokon, nélküle azonban inkább kimúlna, agyát a tudományra hagyva. Torres továbbadja az infót Shepnek, aki így vállalja, hogy átsegíti a szerencsétlent a túlvilágra. Persze azért közben megpróbálja kiszedni a tumort, hátha.

bscap0018.jpg

Karev Jimmy koncertjén szomorkodik, Yang és Cápa Ross egyre jobban egymásra talál. Shane egyértelművé teszi, hogy nem viccelt, dobja Dereket. Cristina közli Boscóékkal, hogy sajna nem úgy sikerült a műtét, ahogy várták, Ben megmarad. Zokognak. A balga Steph azt hiszi, Cápa Ross még emlékszik a csókjukra. Murphy felfedi senki által nem firtatott titkát magáról és Robbinsról, aki viszont tévedésnek tartja az együtt töltött éjszakát. Leah látszólag megérti, de esélyes, hogy még csak most jön a Végzetes vonzerős rész. Jimmy bemutatkozik Alexnek a bárban, aztán rájön, hogy már ismeri. Na, nem onnan, hanem a kórházból. Elmesél egy történetet a kisfiáról, aki kétévesen majdnem megfulladt egy epertől. Hálás a dokiknak, hogy megmentették, de már nem tudja, hol jár a kölke. Viszont felajánlja Alexnek, hogy gityózzanak egyet, ha már az apja tanított neki pár dalt. Hű, de drámai.

bscap0019.jpg

Mickey exitál, ahogy kell. Jo és Richard együtt örül utóbbi hasnyálmirigy-pszeudocisztájának. Alexék jót jammelnek, majd Jimmy a régi hibákról és megbánásról kezd beszélni. Még képet is mutat a fiáról, aki meglepő módon nem Alex, hanem egy ma tizenkét éves gyerek, akit szintén jól otthagyott. Karev közli, hogy jobb is lesz a srácnak nélküle, majd leüti. Callie folytatja a projektet, mert meghatotta Mickey története és az agya, amit Derek már ki is kapott. Yang a nap tanulságait elemzi az ösztöndíjpályázatába merült Mernek, aki még mindig dühös rá, amiért szembesítette a tényekkel. Alex meg Jóra haragszik, mert miatta közeledett Jimmyhez, aki csak megfájdította a kis szívét. Arizona sms-t ír Leah-nak, Sheperdék a szülői szereppel birkóznak. Derek felajánlja, hogy műtétek helyett egy darabig a kutatásra koncentrál, hogy többet lehessen a kicsikkel, amíg Mer önmegvalósít. Happy end. Egyelőre.

Címkék: grace klinika
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiberi 2017.05.04. 18:44:34

Hát nem tudom, valahogy már egy ideje ez a sorozat se az igazi...
süti beállítások módosítása