Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Exek az édenben 1x03 - Nem fogom rázogatni a kolbászt (18+)

2017. április 21. 07:44 - sixx

screenshot_5_6.png 

Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy páratlanul legyenek, vagy sima kiszavazás lesz, esetleg Sylvi felkonfját kell elmondani hiba nélkül, és akinek ez nem jön össze, az mehet, fasz tudja mi lesz.

Ébredés van, Kanos csak Bernivel aludt megin', legalábbis ha nem hazudik az éjjellátó kamera, mert a következő vágásban Berni, a villa latinsegge már Andika mellett pocol, szóval vagy ikrek (volt már ilyen az Édenben, ugye) vagy a szerkesztők elképesztően trehány munkát végeznek. A hangulat fagyosnak tűnik, bár az is lehet, hogy hang nélkül simán ilyen gyászos a hangulat. Van egy kis kavarás, Milán valakire panaszkodik Berninek, hogy beszólt neki Latinsegg miatt, Kanos meg Diának papol, hogy nem jól választott párt, esküszöm, nem tudom, mi a faszról van szó, mintha kimaradt volna egy rész, vagy mittudomén. Milán, valamilyen ismeretlen oknál fogva egy akkora kalapban akar reggelizni, amiben meg lehetne fürdetni Tamást. Kiderül, mi/ki volt a hiszti oka: maga Kanos, aki azt hiszi, hogy köze van Latinsegghez, de nem van, Berni ezt nyilvánvalóan közli is vele, nem kell nekem engedélyt kérnem, hogy táncoljak valakivel, tőled meg pláne nem.

Én tisztellek téged, illetve azt hiszem, tiszteltelek. (Kanos)

Kanos tisztelete múlandó, de biztos, tök értékes portéka, mert úgy beszél róla, mintha Cartiernél is csak a legbelsőbb széfben tartanának belőle egyet. A baja az, hogy Berni állítólag fogdostatta a seggét, meg mittudomén, amit mi nem láttunk, ugye. A csaj nem érti, hogy miért baj, hogy mással táncol, mint Kanos, aki se nem kutyája, se nem macskája. Ahhoz képest, hogy Dia szerint Bermi jelentéktelen, Milánnak és Neppernek azt taglalja, hogyan oltotta le tennap, "mondtam neki, hogy felesleges személy vagy itten", mire a két faszi elhűl, ez mennyire karakán csak már, pedig nem az, csak elképesztően féltékeny latinseggre. Tomi szerint ezek ketten addig marják majd egymást, míg mindketten bent vannak, adná azt ég, hogy a próféta beszéljen belőled, sőt, én azt mondom, lehessenek ezek ketten egy pár, és a végén legyenek döntősök, ahol a Bizalom Aranybúl Eszkábált Csudalabdáját tíz forint ötvennél fogják elhajigálni Madridig. (Aki ezt nem érti, olvasson Éden Hotel hogyvoltot, különös tekintettel erre.) Tamás szerint Berninek több esze van, mint Diának, ami azért, valljuk be őszintén, még nem egy olyan teljesítmény, amit krétával a kéménybe kellene felírni.

screenshot_36_5.png

A vella beéll a hétköznapokra, a férfiak napközben a mödanszié partján ugrálnak unottan, amikor meg nem, a vállukon lazán átvetett mikroportos ridiküllel felszerelkezve beszélgetnek a bulákról, aki közben a szobában ülnek és csinálják a semmit. A Kanos-Milán front megmerevedik egy éjszaka után, az ellentétek kibékíthetetlenek, ehhez képest egy 888-Index szembenállás lófasz. De miért nem cigiznek ezek???

Nekem Milán nem szimpatikus, ez a borotvát láb, meg kenyérkéz...(Kanos)

Milánnal az a baj, hogy focis dumát tol, és rámegy mindenki csajára, ha jól értem. Közben Berni és Dia annak ellenére haverkodik, hogy előző este Dia flegmasággal vegyes nagyképűséggel oltotta le Latinsegget, a közös ellenség meg tán Kanos, a gyökér. Dia arca valamiért foltos, lehet kenni kéne valami krémmel. Reggelire szalonna, virsli, tojás, közben megy a trécs, Kanos ezek szerint hivatalosan is lecserélte Andika műanyag száját egy keres seggre, bár, mint kiderül, erről az érintetteket nem tájékoztatta senki, beköltözött Berni mellé az ágyba, oszt jónapot, hozta a cuccát, és ezzel meg is volt a párcsere. Berninek ez nem tetszet annyira, és kicsit húzza a száját. A legviccesebb, hogy Kanos a reggeli után Andikának aszongya, ők ketten szövetségesek, közben a farkát morzsinkálja gatyán keresztül és kijelenti, hogy itt lesz kerálás, mer' majd széjjelszakad a farka. A kerélás a baszás Kanosul, aki eljátssza, ilyen az, amikor veri a farkát. Soha nem akartam ezt látni.

screenshot_39_5.png

Dia és Kanos is megbeszéli a világ dolgait, Kanos nem egy pattanás, akit csak ki lehet nyomni, és tudja, hogy Milán és Andika fog innen távozni elsőként, párban, és ő ezt leszarja. Mielőtt halálra unnám maga megszólal az E-Löevél, aminek csilingelésére ezek úgy rohannak az étkezőbe, mintha a seggükbe petárdát toltak volna, pedig csak randifelhívás van, Dia mehet ki, de a szobatársát nem viheti, így Milánt választja, aki a riportban aszongya, hogy a célja a szövetségkötés lesz. Mindezt lassan, tagoltan, papírról olvasva, szegény Milán, tényleg nem ő a legélesebb kés abban a fiókban.

Tesó, ha hozzányúlsz, megöllek. (Norbi)

screenshot_40_7.png

Öltözködés, vigalom, pacsizás, vigyél óvszert beszólás, kissé gyerekes. Tamás, akit innentől CharlieBrown néven is ismerünk, köszönhetően egy kommentelőnek, és Morbid Norbi arról beszélgetnek, hogy Tomi kúrt-e Francival vagy sem. Ez egyelőre nem világos, mármint, hogy az eddigi maszatolás az mi volt, az viszont igen, hogy Tamás a legbeképzeltebb pöcs a vellában, hiszen a riportban úgy jelenti ki, hogy ő Morbidnak Bernit tartogatja, mintha legalábbis ő lenne Éden Corleone Ádám, pedig nem is. Dia és Milán a tengerparton mászkál, a beszélgetés nem túl épületes, Dia nagy szavakat nem használ, mert nem ismer olyat, meg ugye a Milán-hendikepp is bejátszik, de addig eljutunk, hogy ha nem lenne Norbert, akkor megkúratná magát Milánnal, és ez jó lenne mindkettőjüknek. A korábban tán biszexpornóban utazó Milán erre csak a vállét vonogatja, és aszongya, hogy ha Andika kihull, akkor Dia lesz a következő.

Dia: Úgy gondolod, tudnál hasonulni velem?
Milán: Úgy.

screenshot_57_2.png

screenshot_62_1.png

Bent Berni és Tamás azt vitatja meg, hogy Berni és Milán hogyan hasonul, hogy stílszerűek legyünk, és baszki, Berni a fürdőruha alá melltartót vesz, ez miafasz??? Tamás úgy kombinál, hogy lesz majd szavazás, és akkor Milán bent tartja(???) Bernit(????), én meg csak nézem ezt a fenenagy kombinálást, aminek kibaszottul semmi értelme, mert ezek sem tudják, hogy megy a kiesés. Berni és Morbid a mödanszié partján, madár füttyben dumálgat, Bernin bugyi is van a melltartóhoz egyébként. Bele is lesz baszva a vízbe évődésileg. Jézusom, de kibaszott unalmas már, hogy ezek semmi másról nem tudnak beszélni, csak a kiszavazásról, amiről fingjuk sincs, úgy, hogy még azt sem tudják egymásról, hogy mekkora cipőt hordanak.

Franciska nekem nagyon fontos. Egy szent ember. (Kanos)

E-Löevél, végre kiszavazás, megvan a menet: a lányok basznak ki egy fiút. Na, MOST lehet kombinálni, de minek, hiszen a Dia-Franci-Tamás-Morbid négyes véd- és dacszövetségban van, a két csajnak Kanos nem jön be túlságosan, azaz elég Bernit rábeszélni, hogy szavazzon velük és szevasz fiam, egy hetet azért csak nyaraltál Balin, nem is olyan rossz. Andika meg nem oszt, nem szoroz. A riportban Kanos és Milán is be van szarva. A csajok kupaktanácsolnak, Dia idegbetegnek vallja magát, és nem tudja körülírni sem, mi játszódik le a fejében. Segítek: SEMMI. Na, öltözés, ami kisebb vitát generál, mert Franci nem akar magassarkút venni, amivel Dia szerint meg lehet tisztelni azt a férfit, aki utoljára van itt, Franci rámutat, hogy ha ő olyan cipőt húz, akkor Tomi még nevetségesebb lesz mellette, de ez senkit nem érdekel.

screenshot_72_1.png

Namármost. Távol álljon tőlem, hogy ezeknek a stratégiai géniuszoknak a tevékenységét negatív kritikával illessem, de azt megmagyarázná nekem, hogy mér jó az, ha a faszik külön, négyesben beszélnek arról, hogy a nők mit fognak tenni, és meg sem próbálják befolyásolni őket? Mit lehet azzal elérni, ha a mosdóban egymás beparáztatják és még csak ki sem verik egymásnak? Kinek áll ez érdekében? És Kanos miért van lesokkolva? Mit hitt? Végre mennek öltözködni és a párjukkal beszélgetnek, de ez sem túl épületes. Kezdjük már, basszameg.

Na végre. Kint vagyunk a kertben, a csajok közül csak Francin van lapos szanda, ahogy az be lett ígérve. Szörfösbarbin sárga ruha, mellben erős derékban szélesít, nem értem én ezt, komolyan, Sylvi egy csinos nő, ezekben a fos ruhákban meg úgy néz ki, mint egy tégla, a frizuráját meg mintha a nagyanyám fodrásza tolta volna egy különösen geci napján. Elképesztő szomorúsággal jelentkezik be, hát ma szavazás van, a lányok küldenek el egy fiút. A tempó lassú, mintha Sylvi nem lenne biztos a mondandóban, de csak kinyögi a menetet: mindenkinek adnak egy virágfüzért, ezt kell a nyakába akasztani annak, akit haza akarnak zavarni. Dián látszik a koncentráció, hogy el ne bassza. Sylvi az orrunk előtt öregszik meg és lesz jókedvű szörfmodellből középkorú tanárnő, borzalmas hangsúllyal olvas fel, a kérdéseiről pedig üvölt a mesterkéltség. Jó, a válaszok sem rosszak:

Mivel lányként jöttem be, reméltem, kedvelni fognak a lányok. (Berni)

Na, ne szarakodjunk, sose lesz ennek vége. Dia kezd, kibilleg a gladiátorszandálban, fogja a szorgos balinéz gyerekkezek fonta papírnyakláncot, és aszongya, ő pont ma reggel kérte meg azt, akit ma kibasz, hogy ne akarja manepurélni, Kanos, húzz a faszba. Franci tényleg kibaszott magas, egy magassarkú csak rontana a dolgon, ő is Kanosra tesz, mert megnehezíti a játékát, hiszen érzelmek vannak, illetve önmagából kikelve tolja. Latinsegg nagyon felbaszhatta a sztájlisztot, mert rémes lila cipőt kapott, telitalpút, mindegy. Belőle a sértettség beszél, vele nem volt itten senki korrekt, szevasz Kanos, mehetsz haza. A harmadik füzérrel ugye Kanos megy a levesbe, de Sylvi még nem adja fel:

Bence, ez nagyon úgy néz ki, hogy eldőlt.

Úgy, mi? Jesszumpepi. Andika is ad egy nyakláncot, mert elfér Kanos nyakában, csalódást okozott Andikának, azért kapta. Sylvi összegez, szevasz Bence. Kanos pakol, a többiek mennek buliba'. Morbid tetemre hívja a csajokat, hogyvót? Úgy. Mindenkinek így jobb. Berni szerint mindenki megpróbált azonosulni Kanossal, de rájöttek, hogy nem lehet. Franci a riportban aszongya, restelli, de így lesz a legjobb. Kanos búcsúzik, puszika, puszika, aztán elindul egy másik ajtó felé, úgy kell megmutatni a kijáratot. Az Éden hotellel ellentétben itten nem lesz buli, mennek ágyba a vendégek, Franci azon tanakodik, neki jön-e még ex, mert nem akarja. Aztán jön az éjszaka, és az első kúrás: CharlieBrown megpocsíkolja Francit, aki pedig úgy jött be, hogy kibírja dugás nélkül, ugye. Végül is most sem explicite kúrásnak indul a dolog, hanem masszázsnak, aztán ez lesz belőle:

59 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

takacs 2017.04.21. 08:22:47

Ez ismét nagyon jó lett Mr Sixx!

Is 2017.04.21. 08:47:00

"...CharlieBrown megpocsíkolja Francit, aki pedig úgy jött be, hogy kibírja dugás nélkül, ugye."
Hej, még a comment.com-on de megmondtam, hogy ez lesz! :)

DanikaRockatansky 2017.04.21. 10:05:33

Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Milán pajti összeomlásaiért fohászkodom a gvadelupei szűzhöz, hátha lesz valami hasonló mint anno az ÉH-ban.
Hajrá Milán!!!

BobbyEwing 2017.04.21. 10:29:55

csak nekem van olyan érzésem, hogy eltévékettőzi a műsort a Viasat? Azért Pít, Levente, Adrienn, Máté, Anikó, Omar meg a többiek ennél jóval magasabb értelmi szintet képviseltek. Remélem kialakul majd ez is, de az első pár rész eddig csalódás. Ez inkább a TV2 klón folytatása, mint a Viasaté sajnos. Vagy az alacsonyabb IQ-gárda nagyobb nézettséget hoz? Komolyan felvetődik bennem a kérdés, hogy mennyire tudatos ez.

Eruka 2017.04.21. 10:45:28

Én mindig csak fél szemmel nézem ezt a csodát... és valahányszor felnézek, és Berni van a képernyőn, mindig azt hiszem, Pókmajom? Sose gondoltam, hogy visszasírom Szandrát.... :DDDD

bobbafet 2017.04.21. 10:56:05

...inkább "kéménybe korommal", nemde?

bobbafet 2017.04.21. 10:57:27

Egyébként a lényeg lemaradt, mármint hogy a poszt hasít, mint mindig...

mézescsók 2017.04.21. 11:06:47

Nem lesz ez rossz! Bár a TV2-s szériát nem kihívás felülmúlni.
Az exektől a műsor felpörgését várom.

marék lepke 2017.04.21. 12:09:48

Töredelmesen bevallom, a bemutatkozó részen elaludtam. Azóta csak a HV-ket olvasom. Teljesen elég ez.

fátum 2017.04.21. 12:20:21

Nagggyon jó. Dugás közben ilyen szenvtelen hangon beszélgetni...

chilii · http://chilii.blog.hu 2017.04.21. 13:05:30

Ez a savazósdi nem olyan jó, mint a párválasztós variáció volt :(

sZulamith 2017.04.21. 13:50:25

Nagyon klassz helyen vannak. Idősebbeknek is lehetne ilyen műsort összehozni, Body Sylvi nélkül.:)

Chuck Νorris 2017.04.21. 15:38:55

néztem a müsort kb az egész ilyne bla bla bla szintü volt, aztán a kiszavazás rátett még egy lapáttal. Body Sylvi arcmimikája lazán veri stallonéét és Steven Segálét is, mondjuk Andika még nála is rosszabb, ugy meg van feszitve az arcböre hogy a száját nem birja becsukni, csak vicsorog :D
a csajoknál szerintem vagy 10x ujravették a ceremoniás beszédet, kizártnak tartom hogy maguktol ennyire mesterkétek lennének :)

al Dajjal 2017.04.21. 16:11:33

Elolvasva ezt a Hogyvoltot annyira ironikus, hogy Sixx az index főoldalán ekéz valakit a helyesírásáért. (Egyébként is vicces, ha pont az indexes "újságírók" szólnak meg ezért valakit, de ez most különösen pocsék munka lett.)

PeniValdes 2017.04.21. 17:54:46

ez a Tamás nagy szarkeverő

sixx · http://comment.blog.hu 2017.04.21. 18:45:47

@al Dajjal: tessék példakat hozni, komolyan, nem tudom sajnos magamat lektoralni hajnal négykor

Chiccbp 2017.04.21. 19:21:02

Nem is kell már lektorálni magad, sixx, felmondtál már?:)

al Dajjal 2017.04.21. 21:52:58

@sixx:
A példák:
A vella beéll a hétköznapokra
Milán erre csak a vállét vonogatja
beszélgetnek a bulákról, aki közben a szobában ülnek és csinálják a semmit.
madár füttyben -> madárfüttyben
véd- és dacszövetségban
a többiek mennek buliba' (a többiek mennek buliban? Vagy mi az a ' jel?)

Azt mondjuk becsülöm, hogy most választ kaptam, s nem azonnali tiltást, mint a Comment.com-on a hasonló megnyilvánulásomért.
Nem vagyok nyelvész, így a mondattannal, felesleges többszörösen összetett mondatokkal nem kötözködök. Csak a szemem bántotta néha sorokon keresztül látni a vesszőhalmazt.

Lehet panaszkodni, hogy hajnali négy, meg fáradság, de én, mint olvasó erre azt mondom, hogy nem kell ennyit vállalni. Illetve az elütések jelentős részét egy szimpla helyesírás-ellenőrző is aláhúzza pirossal még itt a szövegdobozban is. És a kritikám a teljes index stábnak szól, mert botrány, amit a magyar nyelvvel, s helyesírással művelnek.

Mutyuer 2017.04.22. 01:15:50

Fáradtság* - uuuuristen elírtad:( most mi lesz??? Komolyan mondom ilyen ostoba semmitmondo okoskodast reg lattam. Menjel es verd ki hatha attol lenyugszol

Majom1Parádé 2017.04.22. 07:23:14

Jobb későn mint soha, megjöttem az édenbe:-)
Haha, de 1 részt sem láttam, most fogom visszaolvasni a zseniális posztokat és kommenteket :-)

Majom1Parádé 2017.04.22. 08:21:24

Jó lesz ez a napi stresszt kiröhögni magamból, ha a szereplők nem is,sixx hozzá a színvonalat.
(Más nem is ír posztot? Ok, ez nem VV)

☺ágica 2017.04.22. 10:17:54

még a múlt században tanultam nyelvtant, de nem kötözködöM? mintha ik-es ige lenne (ezt most tuti rosszul írtam, jajjnekem)
ez egy trash-ről szóló összefoglaló, ki a búbánatot érdekel 1-2 elírás? így is érthető, nem? pár hónapja vettem egy könyvet, olyan rendes papíralapút, és tele van hibákkal. komolyabbakkal, mint ez... szánom-bánom, de vhogy nem éreztem késztetést, hogy reklamáljak a kiadónál, annyit nem ér...

btw, mivel nem nézem (tudom, egyéni szocprobléma), de ha már kellenek a becenevek, lehetne kapni egy szótárt? sose tudom, ki kicsoda:S

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 10:47:01

@DanikaRockatansky: ÉH Loki kommencs személyesen vagy-e, az igazi? ;)

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 10:49:44

@☺ágica: becenevek nálam is 'problematikásak', nem elég "evidentikusak" még ennyire az elején, pedig én nézem is...

Kecsolecso 2017.04.22. 10:51:19

Szótár:

Sylvi - Bódi Szilvia
Kanos - Bence (kiesett)
Latinsegg - Berni
Charlie Brown, Nepper - Tamás
Morbid - Norbi
Franci - Franciska
Milán - Milán
Andika - Andika
Dia - Dia

Ma és holnap éjszaka megismétlik az eddigi adásokat:)

☺ágica 2017.04.22. 11:02:12

@Biriksz_Krokiksz!: hát, Krokker, ez rajtam nem segít:P

@Kecsolecso: köszi, így jobb:)

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 11:05:01

@☺ágica: de legalább kifejeztem együttérzésemet ;)

☺ágica 2017.04.22. 11:08:11

@Biriksz_Krokiksz!: díjazom:DD jó ez az avid:)

na megyek, kikötekedtem magam. vagy kikötözködtem? hirtelen nem is tudom...

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 11:10:57

@☺ágica: köffi! És gyere gyakrabban ;) kötekedni IS!
xD

Kecsolecso 2017.04.22. 11:24:56

@☺ágica: Ha el tudsz menni, akkor nem kötözted ki magad:)

☺ágica 2017.04.22. 11:35:55

@Biriksz_Krokiksz!: :) á, nem leszek naprakész, offolni meg nem akarok:) csak ma kisördögös napom van:S

@Kecsolecso: éreztem, hogy nem csak az M nem stimmt:DD de gondoltam, hátha rosszul tudom:)) rengeteg mindenhez vagyok sügér:D

még annyit. nem védem sixxet, de ha meg nincs poszt reggel 6-kor a kv mellé, akkor azért óbégat a nép. mint pl én is, csak nem szoktam jelezni...

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 11:59:59

@☺ágica: ma nem is lesz új posztcsi, hétfőtől csütörtökig sugároznak, péntek szünnap.

☺ágica 2017.04.22. 12:09:08

@Biriksz_Krokiksz!: mondom, hogy nem vagyok képben, ezt pl nem tudtam:DD de általánosságban értettem:) még jó, hogy , bele nem léptem...

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 12:26:07

@☺ágica: :))))) összekented volna Fattert az ördögöddel :) Biri, a megmentőd ;)

☺ágica 2017.04.22. 12:43:56

most nézem, van egy felesleges vesszőm

PeniValdes 2017.04.22. 13:31:00

tök kár hogy kiesett kanos,pedig már kezdtem vele azonosulni.

BAZINGA2 2017.04.22. 15:45:52

@Kecsolecso:

Ez a szótár jó, köszi Neked! Nem láttam csak a csütörtöki adásból az utolsó 25 percet. Olvasva a posztot, hiába tetszett... nem mindenkiről tudtam, hogy ki kicsoda? Így már eligazodok rajtuk.

al Dajjal 2017.04.22. 15:54:50

@Mutyuer: @☺ágica:
Nem nyelvtannáci vagyok, hanem arra reagáltam, hogy Sixx másokat ekéz helyesírásért, míg az ő szövege is tele van hibákkal. Pedig ő elvileg újságíró, vagy micsoda. Ha nincs az a posztja, én sem szólalok meg.

Lehet, hogy én is vétek hibákat, de nekem nem újságíró a szakmám.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 16:04:29

@al Dajjal: (majdnem) biztos vagyok benne, h helyesírás miatt senkit sem basztatott, max tartalom ill mondanivaló miatt.

Kecsolecso 2017.04.22. 16:07:08

@BAZINGA2: Itt fent a szavazás után a port.hu reklámban benne van, hogy ma este mikor ismétlik vagy torrent, ha érdekel az adás:)

☺ágica 2017.04.22. 16:19:50

@al Dajjal: nem tudom, ezt még nem figyeltem meg, attól még megtörténhetett. azt viszont változatlanul nem értem, hogy ezt miért tetted szóvá:) persze, szíved joga, csak szerintem felesleges... lépj túl rajta, oszt ennyi

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 17:15:19

@sixx: xD jó persze, fatter, de ott volt a kommancsomban a "majdnem" is, mégha zárójelben is.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 17:50:16

@sixx: @Biriksz_Krokiksz!: am' tartom magam ahhoz, h az elgépelés blogbejegyzésben, vagy kommancsban >nem< helyesírási hiba.

taga20 2017.04.22. 18:15:41

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem ennél a sok szarnál többet érne, ha egy könyvet vennél a kezedbe, cicamicakroki:))

Obszerváló 2017.04.22. 18:34:33

@BobbyEwing: Corleónét és Szandrát kellene beküldeni az első évadból. Két nap alatt kiszórnák ezt a halom kutyaütőt.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 18:35:59

@taga20: mivel minden, most és a közeljövőben olvasós könyv a telómra van töltve, így elmondhatom, h van a kezembe könyv - sőt több könyv - is véve egyszerre, jóságos cukorkám, egyelek meg :)

taga20 2017.04.22. 18:55:37

@Biriksz_Krokiksz!: imádlak kroki:)

mondmá meg, miért nem mindenki ilyen patent pina mint te?

imádom az okos nőket!:)))

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 19:07:55

@taga20: itt mindenki patent, és mintha te ülnél fordítva a lovon, szerelmem. ha undi vagy, ők is azok lesznek veled. így működünk mi mind, patentpinusok ;)

taga20 2017.04.22. 19:12:54

@Biriksz_Krokiksz!: vágom, hogy vágsz le:))

ako mindenkitől kérek enézést:)

zene, ha volt, ha nem jó!:))

www.youtube.com/watch?v=78g6uhRlP-I&list=RD78g6uhRlP-I

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 19:19:24

@taga20: gyere nézzük együtt az Alul semmit, foghatod a kezem!

m.youtube.com/watch?v=H4wuH9pSSRo

taga20 2017.04.22. 19:35:22

@Biriksz_Krokiksz!: ez baccara? gyerek koromban fogtam erre a cerkát:))

zene, ha meg nem sértelek:)))

www.youtube.com/watch?v=CKLaIvGIEok&list=RDCKLaIvGIEok

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 20:12:07

@taga20: malac! xD

(az enyém linkben a film volt a lényeg, és nem, nem baccara vót)