Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x03 - Nem fogom rázogatni a kolbászt (18+)

2017. április 21. 07:44 - sixx

screenshot_5_6.png 

Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy páratlanul legyenek, vagy sima kiszavazás lesz, esetleg Sylvi felkonfját kell elmondani hiba nélkül, és akinek ez nem jön össze, az mehet, fasz tudja mi lesz.

Ébredés van, Kanos csak Bernivel aludt megin', legalábbis ha nem hazudik az éjjellátó kamera, mert a következő vágásban Berni, a villa latinsegge már Andika mellett pocol, szóval vagy ikrek (volt már ilyen az Édenben, ugye) vagy a szerkesztők elképesztően trehány munkát végeznek. A hangulat fagyosnak tűnik, bár az is lehet, hogy hang nélkül simán ilyen gyászos a hangulat. Van egy kis kavarás, Milán valakire panaszkodik Berninek, hogy beszólt neki Latinsegg miatt, Kanos meg Diának papol, hogy nem jól választott párt, esküszöm, nem tudom, mi a faszról van szó, mintha kimaradt volna egy rész, vagy mittudomén. Milán, valamilyen ismeretlen oknál fogva egy akkora kalapban akar reggelizni, amiben meg lehetne fürdetni Tamást. Kiderül, mi/ki volt a hiszti oka: maga Kanos, aki azt hiszi, hogy köze van Latinsegghez, de nem van, Berni ezt nyilvánvalóan közli is vele, nem kell nekem engedélyt kérnem, hogy táncoljak valakivel, tőled meg pláne nem.

Én tisztellek téged, illetve azt hiszem, tiszteltelek. (Kanos)

Kanos tisztelete múlandó, de biztos, tök értékes portéka, mert úgy beszél róla, mintha Cartiernél is csak a legbelsőbb széfben tartanának belőle egyet. A baja az, hogy Berni állítólag fogdostatta a seggét, meg mittudomén, amit mi nem láttunk, ugye. A csaj nem érti, hogy miért baj, hogy mással táncol, mint Kanos, aki se nem kutyája, se nem macskája. Ahhoz képest, hogy Dia szerint Bermi jelentéktelen, Milánnak és Neppernek azt taglalja, hogyan oltotta le tennap, "mondtam neki, hogy felesleges személy vagy itten", mire a két faszi elhűl, ez mennyire karakán csak már, pedig nem az, csak elképesztően féltékeny latinseggre. Tomi szerint ezek ketten addig marják majd egymást, míg mindketten bent vannak, adná azt ég, hogy a próféta beszéljen belőled, sőt, én azt mondom, lehessenek ezek ketten egy pár, és a végén legyenek döntősök, ahol a Bizalom Aranybúl Eszkábált Csudalabdáját tíz forint ötvennél fogják elhajigálni Madridig. (Aki ezt nem érti, olvasson Éden Hotel hogyvoltot, különös tekintettel erre.) Tamás szerint Berninek több esze van, mint Diának, ami azért, valljuk be őszintén, még nem egy olyan teljesítmény, amit krétával a kéménybe kellene felírni.

screenshot_36_5.png

A vella beéll a hétköznapokra, a férfiak napközben a mödanszié partján ugrálnak unottan, amikor meg nem, a vállukon lazán átvetett mikroportos ridiküllel felszerelkezve beszélgetnek a bulákról, aki közben a szobában ülnek és csinálják a semmit. A Kanos-Milán front megmerevedik egy éjszaka után, az ellentétek kibékíthetetlenek, ehhez képest egy 888-Index szembenállás lófasz. De miért nem cigiznek ezek???

Nekem Milán nem szimpatikus, ez a borotvát láb, meg kenyérkéz...(Kanos)

Milánnal az a baj, hogy focis dumát tol, és rámegy mindenki csajára, ha jól értem. Közben Berni és Dia annak ellenére haverkodik, hogy előző este Dia flegmasággal vegyes nagyképűséggel oltotta le Latinsegget, a közös ellenség meg tán Kanos, a gyökér. Dia arca valamiért foltos, lehet kenni kéne valami krémmel. Reggelire szalonna, virsli, tojás, közben megy a trécs, Kanos ezek szerint hivatalosan is lecserélte Andika műanyag száját egy keres seggre, bár, mint kiderül, erről az érintetteket nem tájékoztatta senki, beköltözött Berni mellé az ágyba, oszt jónapot, hozta a cuccát, és ezzel meg is volt a párcsere. Berninek ez nem tetszet annyira, és kicsit húzza a száját. A legviccesebb, hogy Kanos a reggeli után Andikának aszongya, ők ketten szövetségesek, közben a farkát morzsinkálja gatyán keresztül és kijelenti, hogy itt lesz kerálás, mer' majd széjjelszakad a farka. A kerélás a baszás Kanosul, aki eljátssza, ilyen az, amikor veri a farkát. Soha nem akartam ezt látni.

screenshot_39_5.png

Dia és Kanos is megbeszéli a világ dolgait, Kanos nem egy pattanás, akit csak ki lehet nyomni, és tudja, hogy Milán és Andika fog innen távozni elsőként, párban, és ő ezt leszarja. Mielőtt halálra unnám maga megszólal az E-Löevél, aminek csilingelésére ezek úgy rohannak az étkezőbe, mintha a seggükbe petárdát toltak volna, pedig csak randifelhívás van, Dia mehet ki, de a szobatársát nem viheti, így Milánt választja, aki a riportban aszongya, hogy a célja a szövetségkötés lesz. Mindezt lassan, tagoltan, papírról olvasva, szegény Milán, tényleg nem ő a legélesebb kés abban a fiókban.

Tesó, ha hozzányúlsz, megöllek. (Norbi)

screenshot_40_7.png

Öltözködés, vigalom, pacsizás, vigyél óvszert beszólás, kissé gyerekes. Tamás, akit innentől CharlieBrown néven is ismerünk, köszönhetően egy kommentelőnek, és Morbid Norbi arról beszélgetnek, hogy Tomi kúrt-e Francival vagy sem. Ez egyelőre nem világos, mármint, hogy az eddigi maszatolás az mi volt, az viszont igen, hogy Tamás a legbeképzeltebb pöcs a vellában, hiszen a riportban úgy jelenti ki, hogy ő Morbidnak Bernit tartogatja, mintha legalábbis ő lenne Éden Corleone Ádám, pedig nem is. Dia és Milán a tengerparton mászkál, a beszélgetés nem túl épületes, Dia nagy szavakat nem használ, mert nem ismer olyat, meg ugye a Milán-hendikepp is bejátszik, de addig eljutunk, hogy ha nem lenne Norbert, akkor megkúratná magát Milánnal, és ez jó lenne mindkettőjüknek. A korábban tán biszexpornóban utazó Milán erre csak a vállét vonogatja, és aszongya, hogy ha Andika kihull, akkor Dia lesz a következő.

Dia: Úgy gondolod, tudnál hasonulni velem?
Milán: Úgy.

screenshot_57_2.png

screenshot_62_1.png

Bent Berni és Tamás azt vitatja meg, hogy Berni és Milán hogyan hasonul, hogy stílszerűek legyünk, és baszki, Berni a fürdőruha alá melltartót vesz, ez miafasz??? Tamás úgy kombinál, hogy lesz majd szavazás, és akkor Milán bent tartja(???) Bernit(????), én meg csak nézem ezt a fenenagy kombinálást, aminek kibaszottul semmi értelme, mert ezek sem tudják, hogy megy a kiesés. Berni és Morbid a mödanszié partján, madár füttyben dumálgat, Bernin bugyi is van a melltartóhoz egyébként. Bele is lesz baszva a vízbe évődésileg. Jézusom, de kibaszott unalmas már, hogy ezek semmi másról nem tudnak beszélni, csak a kiszavazásról, amiről fingjuk sincs, úgy, hogy még azt sem tudják egymásról, hogy mekkora cipőt hordanak.

Franciska nekem nagyon fontos. Egy szent ember. (Kanos)

E-Löevél, végre kiszavazás, megvan a menet: a lányok basznak ki egy fiút. Na, MOST lehet kombinálni, de minek, hiszen a Dia-Franci-Tamás-Morbid négyes véd- és dacszövetségban van, a két csajnak Kanos nem jön be túlságosan, azaz elég Bernit rábeszélni, hogy szavazzon velük és szevasz fiam, egy hetet azért csak nyaraltál Balin, nem is olyan rossz. Andika meg nem oszt, nem szoroz. A riportban Kanos és Milán is be van szarva. A csajok kupaktanácsolnak, Dia idegbetegnek vallja magát, és nem tudja körülírni sem, mi játszódik le a fejében. Segítek: SEMMI. Na, öltözés, ami kisebb vitát generál, mert Franci nem akar magassarkút venni, amivel Dia szerint meg lehet tisztelni azt a férfit, aki utoljára van itt, Franci rámutat, hogy ha ő olyan cipőt húz, akkor Tomi még nevetségesebb lesz mellette, de ez senkit nem érdekel.

screenshot_72_1.png

Namármost. Távol álljon tőlem, hogy ezeknek a stratégiai géniuszoknak a tevékenységét negatív kritikával illessem, de azt megmagyarázná nekem, hogy mér jó az, ha a faszik külön, négyesben beszélnek arról, hogy a nők mit fognak tenni, és meg sem próbálják befolyásolni őket? Mit lehet azzal elérni, ha a mosdóban egymás beparáztatják és még csak ki sem verik egymásnak? Kinek áll ez érdekében? És Kanos miért van lesokkolva? Mit hitt? Végre mennek öltözködni és a párjukkal beszélgetnek, de ez sem túl épületes. Kezdjük már, basszameg.

Na végre. Kint vagyunk a kertben, a csajok közül csak Francin van lapos szanda, ahogy az be lett ígérve. Szörfösbarbin sárga ruha, mellben erős derékban szélesít, nem értem én ezt, komolyan, Sylvi egy csinos nő, ezekben a fos ruhákban meg úgy néz ki, mint egy tégla, a frizuráját meg mintha a nagyanyám fodrásza tolta volna egy különösen geci napján. Elképesztő szomorúsággal jelentkezik be, hát ma szavazás van, a lányok küldenek el egy fiút. A tempó lassú, mintha Sylvi nem lenne biztos a mondandóban, de csak kinyögi a menetet: mindenkinek adnak egy virágfüzért, ezt kell a nyakába akasztani annak, akit haza akarnak zavarni. Dián látszik a koncentráció, hogy el ne bassza. Sylvi az orrunk előtt öregszik meg és lesz jókedvű szörfmodellből középkorú tanárnő, borzalmas hangsúllyal olvas fel, a kérdéseiről pedig üvölt a mesterkéltség. Jó, a válaszok sem rosszak:

Mivel lányként jöttem be, reméltem, kedvelni fognak a lányok. (Berni)

Na, ne szarakodjunk, sose lesz ennek vége. Dia kezd, kibilleg a gladiátorszandálban, fogja a szorgos balinéz gyerekkezek fonta papírnyakláncot, és aszongya, ő pont ma reggel kérte meg azt, akit ma kibasz, hogy ne akarja manepurélni, Kanos, húzz a faszba. Franci tényleg kibaszott magas, egy magassarkú csak rontana a dolgon, ő is Kanosra tesz, mert megnehezíti a játékát, hiszen érzelmek vannak, illetve önmagából kikelve tolja. Latinsegg nagyon felbaszhatta a sztájlisztot, mert rémes lila cipőt kapott, telitalpút, mindegy. Belőle a sértettség beszél, vele nem volt itten senki korrekt, szevasz Kanos, mehetsz haza. A harmadik füzérrel ugye Kanos megy a levesbe, de Sylvi még nem adja fel:

Bence, ez nagyon úgy néz ki, hogy eldőlt.

Úgy, mi? Jesszumpepi. Andika is ad egy nyakláncot, mert elfér Kanos nyakában, csalódást okozott Andikának, azért kapta. Sylvi összegez, szevasz Bence. Kanos pakol, a többiek mennek buliba'. Morbid tetemre hívja a csajokat, hogyvót? Úgy. Mindenkinek így jobb. Berni szerint mindenki megpróbált azonosulni Kanossal, de rájöttek, hogy nem lehet. Franci a riportban aszongya, restelli, de így lesz a legjobb. Kanos búcsúzik, puszika, puszika, aztán elindul egy másik ajtó felé, úgy kell megmutatni a kijáratot. Az Éden hotellel ellentétben itten nem lesz buli, mennek ágyba a vendégek, Franci azon tanakodik, neki jön-e még ex, mert nem akarja. Aztán jön az éjszaka, és az első kúrás: CharlieBrown megpocsíkolja Francit, aki pedig úgy jött be, hogy kibírja dugás nélkül, ugye. Végül is most sem explicite kúrásnak indul a dolog, hanem masszázsnak, aztán ez lesz belőle:

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brigi0204 2017.04.24. 13:58:10

@sixx: Adj már neki egy repjegyet. Köszcsi :D :D :*)

Chuck Νorris 2017.04.24. 21:38:19

folytatodnak az izgalmak, hajrá Milan :)

Mók_Ica 2017.04.24. 21:39:12

sziasztok :) nézzük a mai részt :)

Mók_Ica 2017.04.24. 21:40:10

Dia és Norbi mingyá szerelembe esnek egymással..... húúú

Kecsolecso 2017.04.24. 21:44:06

@Mók_Ica: Nézzük! :-)
Jót kolompol az a tablet

Chuck Νorris 2017.04.24. 21:45:37

norbi exe eléggé lestrapáltnak tünik

Mók_Ica 2017.04.24. 21:45:41

@Kecsolecso: elég idegesítő hangja van ... jobb volt a LÖEVÉÉÉÉÉÉÉÉÉL :)

na, nem fickó jött :) megérkezett Norbi exe, Zsuzsi....

Kecsolecso 2017.04.24. 21:46:09

Két csaj, egy csóka fekszik a parton és egy új csaj jön. Mire a csávó, ez tényleg az én exem

Mók_Ica 2017.04.24. 21:46:22

@Chuck Νorris: majd jó kis balhékat fog generálni

Chuck Νorris 2017.04.24. 21:47:04

dia már azon tünödött melyik kameramentes részen tépje meg az uj csajt :)

Kecsolecso 2017.04.24. 21:47:52

Tomek magas és jóképű bent?

Mók_Ica 2017.04.24. 21:49:56

@Kecsolecso: de főleg magas :DDDDDDDDDDDDD és ráadásul jóképű is :)))))))))))

Mók_Ica 2017.04.24. 21:50:32

Zsuzsika nem szimpi.....

Kecsolecso 2017.04.24. 21:51:15

Norbi fél, hogy Zsu leteperi?

Chuck Νorris 2017.04.24. 21:51:39

dia már kizárta a prolit az akadémikus társaságuktol :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.24. 21:51:56

@Kecsolecso: én is múltkor tök magas voltam

ülve tökre látszik a védőtasakja.

Mók_Ica 2017.04.24. 21:53:31

@Chuck Νorris: Berni is :) még a végén Dia és Berni barinők lesznek Zsuzska miatt höhöhöhö

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.24. 21:54:02

Norbi szerint ő a legjobb,szexi ego

Mók_Ica 2017.04.24. 21:54:38

@PeniValdes: lelakott verzió..... 23 éves volt kiírva, ő 24nek mondta magát..... ehhez képest egy 40esnek néz ki.....

Kecsolecso 2017.04.24. 21:54:42

Morbidnak tilos lovat vinni a randira és nem adhatja be Zsu alá

Ay Mama, Que paso 2017.04.24. 21:55:09

szerintem itassuk le Zsuzsit és Diát is!!

Mók_Ica 2017.04.24. 21:58:11

@PeniValdes: sztem eCCerűen lelakott... látszik a fején a sok éjszakai műszak.....

@Ay Mama, Que paso: meg Norbit és Bernit.... oszt hajrá :)

@Kecsolecso: pedig ad vmit alá..... lesz kompromittáló kép......

Kecsolecso 2017.04.24. 21:58:50

@Ay Mama, Que paso: Szerintem mérkőzzenek meg zoknistoppolásban és a győztes viheti a szexuálisan elgyöngült Norbit levarrni

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.24. 21:58:56

@Mók_Ica: tudom,én is dolgoztam éjjel egy gyárban

Kecsolecso 2017.04.24. 22:01:51

@Mók_Ica: Valóságshowban vannak, mire számítanak? Régen volt egy Kísértés című műsor, ott állandóan ezzel szívatták a népet, hogy összevágott és átszerkesztett videókat mutattak nekik

Mók_Ica 2017.04.24. 22:02:44

főzni fognak balinézül..... Zsuzska főzés közben már ekézi is a többieket..... alaposan megismerte őket.....asszem én őt nem kedvelem.... ahogy Kroki mondaná, ő nem okos-goni.... csak goni....

Mók_Ica 2017.04.24. 22:03:45

@Kecsolecso: tudták, csak nem sejtették :)))))

Kecsolecso 2017.04.24. 22:04:01

Zsu "vágta a szát" miután bejött

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:05:27

kinn tök jo az idö, ezek a maaargitok meg benn a szobában penészednek. hát nooooormááális?

Mók_Ica 2017.04.24. 22:06:11

10 perce még Morbid Diához akart közelebb kerülni...... most meg már tipliztetni akarja....

ez a kép egy semmi..... pffff

Kecsolecso 2017.04.24. 22:06:45

Ez a durva kép, hogy Morbid fogja a nő kezét?

Mók_Ica 2017.04.24. 22:07:50

@Kecsolecso: gondolod? :)))

@Chuck Νorris: melegük van.... nem bírják már a napot ......

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:08:10

diának klassz hasizma van, viszont mintha implantátuma lenne a cickojában :)

Mók_Ica 2017.04.24. 22:08:43

@Kecsolecso: én videót küldtem volna be.... ahol Morbid azt mondta, hogy lelépteti Diát ...

Mók_Ica 2017.04.24. 22:10:38

Morbid bef@scsizott.....

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:11:09

ohh Franciska hogy átlátja a szitut +1 pont :)

Mók_Ica 2017.04.24. 22:11:36

CharlieBrown, a bátor nyúl..... pfffff

Kecsolecso 2017.04.24. 22:12:05

@Mók_Ica: Én a balinéz szakácsnőt, hogy elmagyarázza mi volt

Tomek ismét áldozat lett, kellemetlen helyzetbe hozták

Mók_Ica 2017.04.24. 22:13:36

remélem Dia nézi az adásokat :))))

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:14:45

na csak körbemegy a nagy csokgate, tomi is ott sasolt, tuti továbbmondja

Mók_Ica 2017.04.24. 22:15:26

@Kecsolecso: Tomek előtte mekkora hangon óbégatott Diának, hogy ha ő nem mondja el Norbinak a képet, akkor majd őőőőő....

na, a csók sem fog sokáig titokban maradni :)))))

Kecsolecso 2017.04.24. 22:15:46

Morbid ma este békülősen megpocsékolja Diát

Mók_Ica 2017.04.24. 22:17:12

Norbika..... ebből nem jöszöl ki jól.....

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:17:33

ez a norbi sem egy nagy észlény, megérdemli Proli Zsuzsit :)

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:20:04

ha norbi sem csinálja meg zsuzsit, nincs mese, a viasatnak be kell dobni a mandula familyt :D

Mók_Ica 2017.04.24. 22:20:44

Norbi puhapöcs.....

Mók_Ica 2017.04.24. 22:21:40

@Chuck Νorris: hihihihi..... körbepisilnének minden fát és bokrot is bónuszként :)

@Ay Mama, Que paso: van

Kecsolecso 2017.04.24. 22:23:18

Dia Kire válthatna? Milánra?

Van 5 csaj és 3 srác, hogy fogják kiegyenlíteni az arányokat? Hamarosan kell jönni egy új srácnak, esetleg éppen Dia múltjából?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.24. 22:27:08

én már csak arra akarok választ, hogy Tamás miért varratta magára a Medveczky Ilonát..

Kecsolecso 2017.04.24. 22:28:48

@PeniValdes: Rajta van?

Tomek már kavarja!:)

Mók_Ica 2017.04.24. 22:29:03

no, Pöcök = Norbi, by Dia.....

Mók_Ica 2017.04.24. 22:31:36

@PeniValdes: a karján sztem Marilyn Monroe van....

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:31:48

@PeniValdes: tulsportolt sztem, nézd meg milyen nyaka van.

Chuck Νorris 2017.04.24. 22:33:16

holnap kiderül tomi megengedte e fraciskának hogy análisan kényeztesse

Kecsolecso 2017.04.24. 22:33:45

Andikához senki sem akar menni, mindenki Francit erőlteti?

Mók_Ica 2017.04.24. 22:35:01

@PeniValdes: átalakult :)))) egyébként a mellyén is van két arc..... azok kik??

Kecsolecso 2017.04.24. 22:35:23

@Chuck Νorris: És ezért nem akarja vele folytatni?

Mók_Ica 2017.04.24. 22:36:16

@Kecsolecso: Andika eléggé kilóg a bentiek közül..... nem illik oda...

Kecsolecso 2017.04.24. 22:36:23

@Mók_Ica: Szellő István és Erős Antónia:)

aruhamiatt 2017.04.24. 22:37:08

Úristen! Tamás milyen egy ripacs! Simán Arany Málna nagydíj, amit itt előadott! Azon elgondolkodom, milyen emberi kapcsolatai lehetnek, hogy 2 heti ismeretség után veri magát, mert neki Norbi a " barátja ".

Kecsolecso 2017.04.24. 22:37:50

@Mók_Ica: Sokáig bent lesz, mint mindenki menekülő útvonaal. Milánnal egy percet nem mutatják őket együtt

Mók_Ica 2017.04.24. 22:38:56

@Kecsolecso: olyan hihető, hogy ők egy pár voltak valaha...... ja, nem is.... :))

aruhamiatt 2017.04.24. 22:41:53

Egyébként ti eddig láttok valakik közt bizalmi viszonyt?

Kecsolecso 2017.04.24. 22:46:10

@PeniValdes: Az

@Mók_Ica: Kamu az egész, ugyanúgy mint a Berni-Tomek szitu

Kecsolecso 2017.04.24. 22:48:51

@PeniValdes: Semmi kémiát nem látok köztük

@aruhamiatt: Nem

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.24. 22:49:56

@Kecsolecso: nem mondtam hogy komoly kapcsolatz volt..

2017.04.25. 06:19:55

Szarkeverés és intrika! Csámcsogok!

(Tomeket de utálom, ki ne szavazzák!!!)
xD

2017.04.25. 06:21:48

@Mók_Ica: lehet pedig, h a csajkiszavazás lesz, akkor Andus vagy Zsuzska megy.

brigi0204 2017.04.25. 21:44:07

Jezusom... ennek a pokhasu fasznak mire ekkora az arca? Bacnam pofan...

brigi0204 2017.04.25. 21:45:47

@aruhamiatt: ugye? Az utan a mondat utan elkezdett hianyozni egy after-eden kibeszelo musor

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.25. 23:04:18

@brigi0204: én simán kinézem,hogy az összes közül ő csinált meg legtöbb nőt..
ismerem a típust...bár én csak kihasználtam
süti beállítások módosítása