Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8355-8356. rész

2017. április 21. 14:00 - Gillotte

Mivel Bözsi nem akar menni az ingyen világkörüli útra, Vili kárpótlásul vesz egy dunai hajóútra jegyet, ahová elmennek négyen Lucával. Na, szuper, telt négy BKV-hajó jegyre, szuper izgi lesz az út a Kossuth térről a Batthyányra!

bk_aprilis7_1_1.png

Stella még kórházban van, Gizi készül a Wittenberger suliba, hogy megkérje az igazgatót, hogy tartsanak neki egy újabb felvételit, amire a vakbélgyulladás miatt nem tud elmenni. Laci felajánlja, hogy elmegy ő a suliba, ő a férfi. Mire Laci másnap hazaér addigra Gizi hazahozza Stellát. A kislány rögtön azzal a kérdéssel indít, hogy mehet-e pótfelvételizni, Novák rávágja, hogy persze, hogy mehet, de látszik rajta, hogy valójában nagyon nem. Miután Stella kiörömködi magát, és elvonul, Novák színt vall: valójában ez nem ilyen egyszerű, mert habár lehet róla szó, de erősen utalt rá az igazgató, hogy a szülők szokták segíteni az iskolát…magyarán csicskáztatni akarnak minket – foglalja össze Novák.

bk_aprilis7_2_1.png

Peti azon örömhírrel látogatja meg Zsófit, hogy egy próbaidőszakra vállalják Ottóval, hogy átveszik a Fittlabort, aztán meglátják, hogy megy. Azért ennek az anyagi hogyvoltjára kíváncsi lennék… Ezután Zsófiék átviszik a tegnap készült képeket Giginek, aki odáig van, mert mindegyiken olyan cuki Bence. Meg is ragadja az alkalmat, hogy megkérdezze Zsófiéktól, nem akarnak-e este elmenni valahova, hátha vigyázhat Bencére, de nem, most az apjánál lesz a gyerek. Zsófiék elhúznak szexelni, csak azért csinálták a jelentet, hogy Zsófi nekivetkőzhessen. Ezalatt Gigi a képeket nézegeti, de módosítani szeretne rajtuk, úgyhogy egy olló segítségével leválasztja Zsófit a fotókról.

bk_aprilis7_3_1.png

Kristóf rettentően megkönnyebbül, amiért kibékült az apjával, öröm nézni. Emília szerint lehet, hogy ettől még a pánikrohama is elmúlhat. Sajnos nem tart sokáig a boldogság, Kristóf kapja a telefonhívást a húgától, és megkapja a szomorú hírt: az apjuk meghalt.

bk_aprilis7_4_1.png

Attila kontaktembere az EU Police-nál, egy bizonyos Róza visz Attilának egy ismeretlen parkba egy dossziét, amit egy órára megkap, de nem készíthet róla fényképet, vagy bármilyen felvételt ,,hisz tudja a szabályt” – teszi hozzá a nő az instrukciók vázolása után. Attila gyorsan odarendeli Ágit, hogy segítsen neki átnézni a Herr feltételezett vonatbalesetének a vizsgálati anyagát, melyek közt van egy kép a Herr jegygyűrűjéről. Tuti az övé, bele van gravírozva Ági neve, látszik a képen. (Nem…) Ági fellélegzik: férje halott, és ez már elég valószínű, úgyhogy özvegyi nyugdíj rulez! Ne reménykedj Ági, a Herr rafináltabb ennél, simán megrendezte a saját halálát!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása