Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Exek az Édenben 1x02 - Cica cicának farkasa

2017. április 20. 07:00 - sixx

Tegnap beköltözött az első hat delikvens a luxuskalitkába unatkozni és kibaszósdit játszani egymással, az epizód végén meg jött egy új csaj is, blőrözve, hogy ma izgalommal teli várakozással nézzük az új részt, amit Szörfösbarbi vezet fel, egy neki rettentő előnytelenül álló, feltűzött hajkoronában, és mellben erős ruhában. A felkonf viszont meglepően természetes, nem látszik a csajon, hogy most csinálja először. Az újnő egy ex, Tamás, a nyakig tetovált telefonnepper volt csaja, Berni, egy 19 éves, barna csaj, akinek a feje a kisfilmben mondjuk inkább 28-at mutat, de majd ha nem sminkelik/effektezik agyon, akkor jobb lesz. Saját bevallása szerint sokat jár a szája, és friss szingli, mert Tamással volt párhónapos kapcsolata. A szex nem fontos neki, és nem taktikázza szét magát, mert minek.

Nagy a meglepődés a parton, Tomi lesokkolódik, legalábbis a riportban ezt mondja, de nem látszik rajta, Kanos viszont megőrül ott helyben, mintha neki is lett volna köze a csajhoz, de nem, csak nagyon bejön neki Berni, aki Morbidot is meghódítja, mert neki a nagyseggű, latin beütésű nők jönnek be leginkább. Meg is kérdezi tőle, hogy ilyen jó nő mit keresett Tomi mellett. Berni erre kínjában csak vigyorog, mert mit tehetne - a nyolcvanas éveket megidéző alapossággal falra felkasírozott tengerparti tapétával súlyosbított riportszobában aszongya meglepőnek tűnő őszinteséggel, hogy nem számított Tomira a játékban, és kicsit zavarja, de egyfajta biztonságot is ad neki. A románc mondjuk nem volt hosszú, csak pár hónapos, más lesz itt a helyzet, ha majd olyan ex jön be, aki egy többéves kapcsolat volt valamelyiknek, és akivel nem békében váltak el. Mert ez lenne a lényeg, ugye, már ha ragaszkodunk az eredeti formátum alapvetéséhez.

screenshot_57_1.png

Jó, eleget pofáztak a parton, irány a villa, bár Morbidnak ez az öt perc is elég volt, hogy összekapjon Bernivel valami apróságon, tiszta óvoda az egész. A vellában a csajok napoznak és Kanos hangját hiányolják, mert mazochisták mind, azért. Berni fogadtatása hűvös, a 20 éves Franci szerint Bernie egy csinos, fiatal lány, mintha legalábbis hat évvel lenne idősebb, és megjegyzi, hogy alacsony, de van akinek ez tetszik, amiben benne van, hogy aki ilyen gnómmal kúr, az vagy perverz, vagy síkhülye. Igen, Franci kissé öntelt, Tomi szerint Berni megzavarta az agyát. Dia metakommunikációja is sugallja, hogy nagyon nem örül a fordulatnak, Andika meg hát Andika, az arca most is rezzenéstelen marad. Tomi viszi körbe Bernit, a többiek persze az újcsajról beszélnek, miről másról, Morbid és Dia meg a mödansziéban smárolnak. Bernie is be lesz vágva a vízbe, ez egyfajta rituálé itten. Morbid a riportban kijelenti, hogy Bernie rá van pusztulva, közben Franci magabiztosságának álcája lehull, mert be van szarva, hogy Tomi lepattintja. Izé, neked meg ebben az esetben ott van Kanos, aki mindenkit megdugna, és veled szívesebben lenne, mint a pampulaszájú recepcióssal. Mindenesetre Tominak azt mondja, hogy eleve jobb nő, és okosabb is, mint Berni.

Ezt jól megdumáltuk akkor. (Tomi)

Na, mi van Kanos farka fölé, vagy a farkára tetoválva? (A blőrözéstől nem látszik.) Az, hogy
használat előtt felrázandó. Nem vicc. Ezt tessék szépen emészteni egy kicsit. Berni is elborzad, ki vagy te, kérdezi, és láthatóan ki is húzta a potenciális partnerlistáról Kanost. Aki, természetesen, dugná. Löevél csilingel a tableten, Berni, mehetsz randira valakivel, kivel mégy? Morbiddal, mondja, mire Dia szeméből Tomahawk-rakéták indulnak Berni seggébe, és tüntetőleg Kanos hátát kezdi kenni, hátha Morbid majd ettől meghatódik. Nem fog, megy Latinseggel randizni, aki egyébként kicsit olyan, mint a szegény ember Vanessa Hudgenssze. Dia lelkesen magyarázza, hogy semmi baj, lehetőséget kell adni mindenkinek, és ez így oké, erre Tomi megkérdezi, hogy ezt most komolyan gondolja-e, hát nem. A program, amire Morbid és Latinsegg megy, az kis csónakozás aztán parasailing, ami közben Morbid úgy nyalja Berni seggét, ahogy kell.

Amikor megláttam, milyen program lesz, kicsit becsináltam a gatyába. (Berni)

Otthon Dia úgy dönt, hogy ő lesz a méhkirálynő jobb híján, bennem bízzál Franci, mondja, mert Franci már nem tudja, hogy 3 nap után mi van. Úgy emlékszem, az eddigi játékosoknak jóval több esze volt, jó, voltak azért kivételek. Franci kerek seggét a kamerába tolva érdeklődik, hogy nem kell-e neki nyitni Kanos felé, mert hogy béterv, de Dia határozott, mint Áder János bajsza, nem, nem, bennem bízzál. Csak. Na, csak lesz leszbikusszex a vellában? Esik az eső, jönnek Morbidék vissza, Diának meg ESKÜSZIK, rossz érzése van, a szíve is beledobog, mutatja is Andikának, aki éppen a feje tetejére csavarja a haját megmagyarázhatatlan okból. Ja, ver. Nem tudni, Dia szívverését mi okozta, mindenesetre Morbidék és kitaláltak egy viccet, azt mondják majd mindenkinek, hogy összejöttek odakünn, tényleg nagyon jó poén, TUTI, hogy nem buknak le. Morbid külön hívja Diát, és aszongya, volt smár, és hát ő inkább Latinseggezne, mint Diázna. Jóvanakkor, mondja a csaj, de nem hisztizik, ami nem elég Morbidnak, és elröhögi a dolgot.

Dia ettől persze idegbeteg lesz, és közli, hogy őtet a hazugság, na az sírba teszi, és Morbid kurva anyját, mire Morbid üvölt, vicc vót, ne hisztizzél már, baszki. Dia a hazugságon alapuló viccen lovagol, Morbid meg a riportban érthetetlen női hisztikről regél. Berni valahol élvezi a helyzetet, mert hát Morbid fess legény, és miért ne tetszedhetne néki, Andika helyesel, ja, szép ember, olyan magas. Andikának mindegy, kivel, csak nyerjen, ő leszarja az ilyen érzelmi hullámvasútakat, amikre a 19 éves Dia éppen feltette a seggét. Morbid tovább magyaráz, ő nem tett semmi rosszat, jólvanakkor, mondja Dia, aki ekkorra dühében már a házban fellelhető összes rúzst a szájára kente, amitől úgy néz ki a feje, mint ahogy az európai kurvákat elképzelik az arab földművesek, és a lábára olyan cipőt húz nagy műgonddal, amit sok madzaggal kell megkötni a lábszárán, tetszik tudni, mint egy kötözött sonkát. Aztán amikor kilép a szobából már lapos papucs van rajta. MEDZSIK.

A legjobb békülési mód Diával nyilván a szex lenne, de most elég, ha csak egymásra nézünk. (Morbid)

A vacsi után zenés montázs és tánc jön, egy percben, majd ismét taktikázás, Franci cafatokban lógó idegeit kell nyugtatni, ezúttal Kanosnak. Franci már ott tart, hogy őt Tamás és Kanos közös erővel akarja kibaszni innen, és az is feltűnő, mármint neki, hogy mindenki közös erővel szúrja Diát, bármit is jelentsen ez. Franci a feje tetejére felkontyolt haja alatt, egy pasztellzöld felsőben vall a riportban Kanosról, akiben nem lehet megbízni, mert simlis. MIBŐL JUTOTT ERRE A KÖVETKEZTETÉSRE? Ez a csaj annyira paranoiás, mint még senki az Édenek történetében.

Szép csaj Berni, dugnám. (Kanos)

Berni is elkezd kombinálni, Morbid álságos, mondja okoskodva a riportban, pedig a pali egyszerűbb, mint egy kavics baszki, nem kell túlgondolni a dolgot. Szeretne vele eljátszadozni, gondolom, érzelmileg. Odakint tovább beszélgetnek kettesben, ami azért veszélyes tud ám lenni hosszú távon, mert Dia elég heves természet. Este van, Dia és Morbid a szokásosat tolja, Tamás elfordul Framcitól, Andika meg készülhet egy nyugodt éjszakára, mert Kanost fűti a görcs, vesz egy nagy levegőt, és lemegy Berni szingliszobájába, ahol elkezd nyomulni kicsit, de leállítják, az éjszaka eseménytelen.

screenshot_135.png

Reggel Tamás azzal ébreszti Francit, hogy szép időnk van, mindezt az arcába bele két centiről, fogmosást nem láttam, egy élmény lehet, Franci arrébb is gurulna, de a nepper elől nem lehet csak úgy elmenekülni. Andika a szokásos rezignáltságával veszi tudomásul, hogy tegnap éjjel a párja egy másik bulával aludt, elképesztő, mennyire nincsenek a nőnek érzelmei, tényleg olyan, mint egy guminő, akibe hangszórót szereltek. Rosszul esett neki, hogy nem aludt vele Kanos, aki cserébe bejelenti, hogy a következő estét is Berni latinos segge mögött tölti majd, de NYUGI ANDIKA, MI BARÁTOK VAGYUNK, mondja, baszki, fiam, az emberismeretedet kenheted a hajadra, most ásod el éppen magad két nő előtt is.

screenshot_139_1.png

Az ilyen realityk egyik elengedhetetlen kelléke a reggeli napsütésben a mödanszié mellett gyúró faszikról beszámoló képsor, kapjuk is a magát valami karatemesternek képzelő Kanost és Morbidot, akik Berni előtt teszik a fejüket, ennek legviccesebb folyománya az, amikor Kanos simán elcsúszik mire Berni felsikkant, hogy úristen, jól vagy, jól hát, baszki, nem vasrúddal vertek rá a térdkalácsára, csak egy idétlen fasz, ennyi. Morbid Bernivel a hátán fekvőtámaszozik, majd hajigálja a mödansziéba és évődik vele folyamatosan, tán egy csöcsfogás is volt útközben, amit Dia pont elkap a teraszról leselkedve, és máris rongyol lefelé, ez most komoly, Morbid? Sajnos nem lesz üvöltözés és tányércsapkodás, pedig lehetne.

screenshot_148.png

E-Löevél, Andika, Franci és Dia megy a partra le, Berni marad fent a faszikkal, ezt senki nem sajnálja, Berni sem. Franci alig várja, hogy új játékos jöjjön, aki ugye a sormintát figyelembe véve faszi lesz. Menet közben elhaladnak a nyugágyon fetrengő Berni mellett, akit Kanos és Morbod emelget, mert vagányság. Morbid látta az előző Éden Hoteleket és amint bezárul az ajtó, számot vet: vagy csak ketten jönnek vissza, vagy négyen. Tomi attól tart, hogy egy olyan SZEMÉLYISÉG jön, akihez Francinak volt köze. Mert, hangsúlyozom, a villában még nincs ilyen, ugye. Tomi nagyon szereti a személyiség szót használni. A parti csajkommandó leül inni meg pihizni, Dia örül, hogy Latinsegg Berni nem jött, mert Morbidra hajt, Franci szerint meg Tomira, Andika meg leszarja, hogy Kanosra. Hogy ebből a gondolatmenetből kiindulva miért jó, hogy a csaj most egyedül van fent a három faszival, arra képtelen vagyok rájönni.

Helló, halló, megjön az új faszi, Éden Milán a harmadik kiadásból. Andika volt faszija, amin annyira meglepődtünk a csajommal, hogy én konkrétan félrenyeltem, és majdnem megfulladtam a röhögéstől, mert bár Milánnál felszínesebb, ostobább versenyzőt nem sokat láttam, de Andikával, az egykori szexmunkással való kapcsolata még ehhez képest is szürreálisnak tűnik. Na basszatok föl, mondja Andika Milán láttán, ez nála olyan érzelemcunami, mint másnál az üvöltve toporzékolás. Milán a műnőket szereti, műmell, műszáj, műsegg, műpina. Andika a riportban fahangon mondja, hogy nem tudta leplezni az érzelmeit, én hatszor visszatekertem ezt a részt, és igaza van az egyik rajzolt/tetovált szemöldöke elindult felfelé hat millimétert. Milán pont olyan puszival és kézfogással köszönti állítólagos exnőjét, mit az ismeretlen Diát és Francit, majd a riportban egyhónapos kapcsolatról beszél. Így ez nem lesz annyira izgi szerintem, ennél fajsúlyosabb exek kellenének. Francinak Milán az ideálja, nahát.

screenshot_183.png

Mennek vissza a villába, ahol gyúrás van, Berni meg egy újabb bikinit rángatott magára, biztos tiszta dzsuva lett az előző. Dia és Milán első körben nem jön vissza, innentől minden külső kaland ilyen viccesen ér majd véget? Mert már unom. Aztán csak bejönnek, Milán bemutatkozik mindenkinek, körbeviszik, neki ez már nem nagy meglepetés egy Éden-évad után. Kifaggatás jön, dugtatok-e Andikával, így az első kérdés, nahát. Esküszöm, Andika riportszobáiból csinálok egy válogatást, úgy olvassa papírról/mondja fel a betanult szöveget, mintha a kiskunhalasi kultúr színjátszókörében lenne, Milán érkezése megmozgatott benne valamit, mondja olyan arccal, mintha arról lenne szó, hogy tegnap nem narancs hanem mandarin volt reggelire. Az együttjárás tavaly nyáron volt, 2-3 hónapig tartott, vagy valami ilyesmi. Franci az emberek nagy ismerője szerint ezek ketten nem illenek össze belsőre sem (mert hát, hogy külsőre nem, azt látjuk mi is).

Az, hogy az Andival együtt volt, az nekem kicsit negatív a Milán részéről. (Franci)

screenshot_203.png

E-Löevél megint, mi van már itten, hát baszki Pandora, a névtelen kérdések feltevésének ceremóniája, az egyik legviccesebb eleme az Éden Hotelnek, és ha eddig valaki esetleg kételkedett volna, hogy ez Éden Hotel 4, az hagyja abba, de sürgősen. Szóval névtelenül lehet kérdezni bármit, bárkitől, és majd jönnek a válaszok. Minden pont úgy megy, ahogy az ÉH-ben is, kicsípik magukat, mint szarospista, leülnek körben, egy urnából húznak kérdést, felolvassák és jöhet a hazugság. Mert az a hülye, aki itt őszinte, ugye. Milán, fel lesz melegítve a tkp Andikával? Majd kiderül, egyelőre úgymond sokkba' vagyunk. Andika, a Milán hátán kapaszkodva akarsz a döntőbe menni? Bízom benne, de nem kapaszkodom. Dia, nem fosol, hogy ha bejön Morbid exe, neked annyi? Nem, de nem ismerem a volt nőjét (Morbid: jobb is.)

Berni, mit gondolsz Diáról? Szimpi volt, de Morbid miatt összebasztunk, és most örihari van. Kanos, kint is ilyen gyökér vagy? Nem, üzletember vagyok, komoly ember, ez meg játék. Nem kéne visszább venned? De. MIBŐL, könyörgöm, legalább tessék már megmutatni, amikor Kanos fullba nyomja a kretént, annak idején Levi naponta hányta össze a teraszt, baszki. Gusztustalan kérdés jön, mondja Milán, és tényleg, Andika, nem vagy te túl öreg ehhez a kalandhoz? Nem, húszévesnek érzem magam. Ha ezt nem Kanos tette fel, akkor senki. Dia, szerinted a fiúk kit tartanak jobb csajnak, téged vagy Bernit? Engem. Berni feje aszongya, hogy bitch, please, és megkérdi, hogy mer'? Mer' papíronm van róla, azér', mondja a csaj, aki, (NEM RÖHÖG!) az Alpok-Adria szépségversenyen harmadik lett. Pont mint Pitta, a Mr. Nyíregyháza-verseny harmadik helyezettje az első Éden Hotelben. Dia beleáll, igen, papírom is van, EZ VAN, ÉN VAGYOK A JOBB BULA. Franci, dugnál Tamással a kiesés elkerülése végett? Nem. De érzelmi alapon lehet. Azaz nem. Vagy talán.

screenshot_245.png

Este bulika, tánc, yolo, nincsenholnmap. Kanost ideesíti, hogy Milán Adikával beszélget és simul, ezért rendez egy műhisztit, és úgy tesz, mint aki be van baszva, hangosan imádkozik, hogy istenem, csak Milán nyerjen, mindezt azért, mert szerinte ezzel leégeti Milánt. A fordított pszichológia visszafele elsülésének iskolapéldáját látjuk, pedig Milán elég részeg már ahhoz, hogy külső segítség nélkül síkhülye legyen, aki látta az Éden Hotel 3-at, az emlékszik még a kiborulásaira és sírógörcseire.

Az a lényeg, hogy buta a srác. Nagyon. (Kanos)

Berni csőrét bassza Dia, megy is hozzá, hogy ezt most akkor beszéljék már meg, szerintem meg riszaviadalt köll rendezni, az a Zoolanderben is bevált, esetleg egy Snezana-emlékversenyt twerkben. Ehelyett szájkarate lesz, emígyen:

B: - Most akkor mondjad el, mit gondolsz rólam, de őszintén.
D: - Pont leszarom, hogy bejöttél.
B: - Azér' vegyél vissza, itt vannak dolgok, nem mindenki őszinte.
D: - Ezt ne vedd bántásnak, de régebb óta bent vagyok, mint te.
B: - Két nappal. Ha most én nem jövök ide hozzád, félrehívsz?
D: - Nem hívtalak volna félre.
B: - Miért nem?
D: - Mert nem éreztem rá késztetést.

Ebből verekedés lesz, ha van isten. Éjjel megint blőrözött csöcsöket kapunk (Franci), és egy veszekedést, Kanos lebassza Bernit, hogy táncolt valakivel, amit nem is értek, de mindegy, mert jön Szörfösbarbi, a született biodíszlet, és integetve búcsúzik, holnap kiszavazás, heló!

123 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 19:03:24

@Vaszilics Fedor Emánuel: Dia a favoritom (bár nem feltétlenül amiatt, amiért nálad) ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.20. 19:05:32

@Biriksz_Krokiksz!: aki úgy tartja a fejét,mint akit személyigazolványfotóznak?

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 19:11:25

@PeniValdes: hát inkább úgy, semmint Tamás, belefolyik az eső az orrlikába a palinak, ahogy tartja a fejét, a felfújt pulykakakas járása meg szót sem érdemel, nevetséges figura (ki-ne-essen!!!)
xD

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 19:16:34

@PeniValdes: nála nem tűnt (még) fel, de majd figyelek-koncentrálok.

Kecsolecso 2017.04.20. 19:36:03

Tamás és Bence maradjon, szeretnek szerepelni. Andika egy biodíszlet, ami tekintve a benne felhalmozott műanyag mennyiségét, egy paradoxon

@paranyuszi: Lapáttal nem, inkább csak strandpapuccsal

tena_lady 2017.04.20. 19:37:13

Bence a tipikus gyökér hülyegyerek, de nekem mégsem tűnt úgy, hogy ő tette fel a kérdést Andikának. Francihoz jobban illene. De még Berni is lehetett ilyen őszinte névtelenül. Magyarán ez a kérdés egy nőhöz passzol.
Andika 32 éve nem olyan sok, csak hát 45-nek néz ki. :/

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 20:03:09

@tena_lady: simán bármelyikükből kinézem a kérdést, de a csaj vhogy tényleg tájidegen, korától és kinézetétől függetlenül. A bemutatkozós vidije alapján többet vártam volna tőle, nem ezt a langyos vízet, amit egyelőre produkál.

Burgermeister 2017.04.20. 20:13:00

dikát csöcsizték amugy?

Kishableany 2017.04.20. 20:14:01

Aki bemegy egy "Exek az Edenben" cimu musorba, az miert lepodik meg, ha az exeivel talalkozik? Es egyaltalan: hogyan gyujtottek ossze a szerkik? Ezek nem nagy, mely kapcsolatok, hanem par honapos futo kalandok voltak. Ha nem onbevallasos alapon ment, hogy a jelentkezo eleve megadta, hogy az elmult X evben kikkel jart, akkor hogyan gyujtottek oket ossze? Ha pedig onbevallasos volt, akkor megint csak mire a nagy meglepodes? Nem ertem... plusz nem latom a drama-faktort par honapos izekre alapozva. Durvabb lenne rendes, mely kapcsolatok exeit, vagy valasait osszegyujteni, na, ott lenne drama es anyazas

Kecsolecso 2017.04.20. 20:28:47

@Kishableany: A legelső Viasatos Bár c. valóságshownál azt mondták a jelentkezőknek, hogy bentlakásos vetélkedő lesz, kamerák előtt. Feltételezem, hogy itt sem kötötték az orrukra, hogy "Exek az Édenben".
Biztosan volt kérdőív, hogy mit csináltál eddig, mit dolgozol, kiket ismersz, melyik volt a leghosszabb és legrövidebb kapcsolatod, satöbbi. Megoldották a szerkik.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 20:35:30

@Kecsolecso: az eredeti ex-es műsorban sem kötötték a jelentkezők orrára, h a többféle sóból melyikbe is mennek éppen, aztán persze levágták egy idő után...mondjuk ott az esetek 90%-ában csak problemás/lezáratlan kapcsolatos exekkel bombázták le a népet xD

Kecsolecso 2017.04.20. 20:38:13

@Biriksz_Krokiksz!: Azok az angolok voltak? Csak itatni kell őket és mind problémás lesz.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2017.04.20. 20:41:27

@Ay Mama, Que paso: szegény lakatos úr, szegény.

Ruha nem sok van, mint szylvi beszéde.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 20:45:03

@Kecsolecso: jó, ez alap ;) de a lényeg, h problémás EXeket akarok!!! xD

paranyuszi 2017.04.20. 20:58:13

@Kishableany: Szerintem simàn Éden Hotel castingon (hitték, hogy vannak)....

Kecsolecso 2017.04.20. 21:15:21

Ma lesz a kiszavazó show ?

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 21:20:15

@Kecsolecso: ehehhe jaja, azt várom, különben már rég eldőltem volna aludni (vödör kávét toltam be délután)

Mók_Ica 2017.04.20. 21:41:52

sziasztok :) látom kezdünk gyülekezni :)))))
ha fiú megy haza, meNNYen Tomika

Kecsolecso 2017.04.20. 21:42:22

"Borotvált láb, kenyér kéz":)

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 21:42:30

@Mók_Ica: irtó ellenszenves, maradnia kell :)

Mók_Ica 2017.04.20. 21:43:10

KanosBence maraGGYon csak.... legalább idegesíti a többieket :)))))

Mók_Ica 2017.04.20. 21:45:49

@Kecsolecso: most még egyiket sem kedvelem különösebben, felőlem ő is mehetne a levesbe :)))) ha pedig Éden hotel... még vissza is hozhatják később :))))

@Biriksz_Krokiksz!: szia bébi *-* konkrétan melyik fickó nem ellenszenves????

Mók_Ica 2017.04.20. 21:46:55

Dia randizhat.... de nem a szobatársával :))) höhöhöhöhö

Mók_Ica 2017.04.20. 21:47:37

basssz..... Milán szemkiverős alsója (vagy fürdőgatyója????) ááááááááááááá

Kecsolecso 2017.04.20. 21:48:37

Eljátszák újra a visszajövetelkor, hogy valaki kint maradt?

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 21:49:11

@Mók_Ica: asszem mintha újcsaj döntene (berni?) majd, gondolom robbantani fog (ha van esze)

Kecsolecso 2017.04.20. 21:49:40

Tamás már keresztapának érzi magát:)

Mók_Ica 2017.04.20. 21:50:30

@Biriksz_Krokiksz!: ha ő dönt, akkor kinézem belőle, hogy robbant.....

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 21:51:02

@Mók_Ica: szia szivi, az a kettő nem az, akiket meg sem tudok különböztetni egymástól xD bocsiiii

Mók_Ica 2017.04.20. 21:51:32

annyira fura hogy Tomi exe Berni..... totál nem illenek össze.....

Mók_Ica 2017.04.20. 21:54:17

Berni óvatos... a fürdőruha alá fehérneműt vett fel.... höhöhöhöhö

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 21:55:22

@Kecsolecso: vannak párok? vannak. robbi=olyan csajjal kibaszni, akivel nem jön ki.

Kecsolecso 2017.04.20. 21:56:13

Az jó taktika, hogy Dia szédíti Milánt

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 21:56:53

@Mók_Ica: sztem sem, ahogy andika & milan sem...

vilmos.nagy 2017.04.20. 21:57:20

mikor kerül fel a Viasat oldalára online?

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:00:59

@Kecsolecso: az ki a tököm? Dia párja? Nem igazán tolna ki Diával, mert neki ott a Milán akár.

pogona vitticeps 2017.04.20. 22:03:47

Sziasztok. Tetkó- garbós CharlieBrown Tamás unszimpi, kiakaszt, irritál, a szemöldök mozgása pedig rémálmokat hoz. Szóval maradjon könyörgöm...

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:07:43

@Kecsolecso: vakon vagyok, nem ismerem a csaj észjárását, tök izgulok is.

@pogona vitticeps: ugye!!!

Mók_Ica 2017.04.20. 22:11:07

Andika arcát ma este baltával faragták..... fhúúú.....

@pogona vitticeps: igen, CharlieBrown :))))))

Mók_Ica 2017.04.20. 22:12:57

@Biriksz_Krokiksz!: a sminkkel jól kihangsúlyozta :)))))

Kecsolecso 2017.04.20. 22:14:28

A végén bejelenthetnék, hogy csak próba volt az egész, nem megy haza senki!:)

Mók_Ica 2017.04.20. 22:15:16

na kezdődik.... őszinte voltam, őszintén játszottam..... még hiányolom a magamat adtam-ot :)))))

most hogy ennyit beszélnek egyfolytában, azt vettem észre, hogy mindegyikük affektálva és béna intonációval beszél...... ez most a divat??? :o

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:15:33

@Mók_Ica: én sajnizom szegényt...sztem nincs akkora arca, sem a képessége taktikázásra, mint ahogy beharangozta...

fran7 2017.04.20. 22:15:45

Bódi Szilvi a legrosszabb, de akár működő kommunikációs trükköt vettette be, annyira lassan beszél, hogy nem tudsz a szavába vágni, sem válaszolni, sem semmit.

Kecsolecso 2017.04.20. 22:15:58

Harmadik adás 5 napra, nem 1:1ben megy

Mók_Ica 2017.04.20. 22:17:37

a lányok, ovisok által, színespapírból készített karácsonyfadísz-füzért akasztanak a fiúk nyakába :))))

fran7 2017.04.20. 22:18:32

@Mók_Ica: Szerintem ez kortünet, annyira bizonytalan mindenki a mondanivalójában, hogy ha nem ordít vagy nem affektál, gesztikulál esetleg káromkodik, vagy nem használ angol szavakat, rövidítéseket, akkor attól fél, nem fogják megérteni.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:18:59

Jááá nem is Berni fog döntenti, beszoptam a tegnapi előzetest, ekkora amatőrséget!! (nagyon röhögök) xD

paranyuszi 2017.04.20. 22:19:39

1) valaki legyszi fujja mar ki Franci orrat...2) sztem Bence megy hazafele... majd felidoben feltamad mint Bobby Ewing :D

Mók_Ica 2017.04.20. 22:19:50

@Biriksz_Krokiksz!: ő megy haza elsőként a lányok közül.... sztem

mindig csak 4 pár lesz bent? jobb lenne az édenhoteles párválasztó....

Kecsolecso 2017.04.20. 22:20:11

@Mók_Ica: Balinéz gyerekmunkások verítéke tapad ahhoz a gagyi nyaklánchoz:)

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:20:25

@fran7: vagy egyszerűem csak mert divat.

Mók_Ica 2017.04.20. 22:20:50

@fran7: elég irritáló hosszabb ideig hallgatni..... :(((

Kecsolecso 2017.04.20. 22:21:18

@Mók_Ica: A mögéállós? Jobb lenne

Mók_Ica 2017.04.20. 22:21:26

@Kecsolecso: kaptak érte üveggyöngyöt :))))

Kecsolecso 2017.04.20. 22:24:26

@Mók_Ica: Nézhették Szylvyt szörpözni:)

paranyuszi 2017.04.20. 22:24:46

@fran7: szerintem is kortunet, de masert. Andikat leszamitva szelfi+viber+emoji generacio, en csodalkozom, hogy egy darab osszefuggo mondatot el birnak mondani. (elo szoban)

pogona vitticeps 2017.04.20. 22:25:32

Nekem tetszik ez a nyakláncozás. Má' nem a Bali gazok, hanem, hogy nem elég a párodnak puncsolni, hanem a többiekkel való kapcsolatra is oda kell figyelni rendesen...

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:26:01

Jut eszembe, a kiszavazósdi annyira pénteki, nem? El ne felejtsek holnap melóba menni xD

Mók_Ica 2017.04.20. 22:27:24

Bence .....mind a 4 lány rá szavazott.... hmmmmmm

Mók_Ica 2017.04.20. 22:29:04

@Kecsolecso: ki bizony :))) bár Bence kicsit elszólta magát a "riportban".... belekeveredett a múlt és jelen idő csapdájába igeileg :))))

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:30:14

Bence kinek a párja vót? (meg exe, ha vót neki)

Kecsolecso 2017.04.20. 22:30:22

@Mók_Ica: Erre nem is figyeltem, jól csinálod:)

Kecsolecso 2017.04.20. 22:31:13

@Biriksz_Krokiksz!: Franszi exe, Undika párja az elején

paranyuszi 2017.04.20. 22:31:35

@Kecsolecso: Kitalaltuk... nem volt nehez :DDDDY

Mók_Ica 2017.04.20. 22:32:00

Norbi hogy puncsol Diának.... pedig Bernikét is szúrná.....

Dia drága..... kamerák..... csak ennyit mondok.....

perszepolisz 2017.04.20. 22:32:06

Na bejelentkezem idénre én is. Elsőre: Ez a nyaktetkós gyerek valami ritka gusztustalan figura.

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 22:33:36

Fúj bzdmg tamás szexiskeskedett fuj bzdmg.

@Kecsolecso: ja köszi!

Mók_Ica 2017.04.20. 22:34:03

@Biriksz_Krokiksz!: Andikáé volt, nem exként jött be, de Francival kavartak korábban, szóval ők egymás exei voltak

@Kecsolecso: amikor beszélt, akkor még csak gyanús volt :))))

paranyuszi 2017.04.20. 22:34:16

@Biriksz_Krokiksz!: Egyebkent en is majdnem megindultam bulikazni.... :DDD de meg csak csutortok van báhhh! :DD

Kecsolecso 2017.04.20. 22:34:29

@paranyuszi: Akkor nekem sem volt nehéz:)

Mók_Ica 2017.04.20. 22:35:48

@perszepolisz: Tomika, aki CharlieBrownra hajaz?? igen, ő undi..... egyelőre maradjon, jó egy ilyen karakter egy trash-ben :))))

pogona vitticeps 2017.04.20. 22:37:23

De azért szegény Bódiszilvivel rendesen kicsesztek, válogatott ocsmány ruhákat aggattak rá eddig.

Kecsolecso 2017.04.20. 22:38:17

@Mók_Ica: Tomci már intézi az ügyeket bent, mondta Franszinak

paranyuszi 2017.04.20. 22:41:43

Franci:"nem fogok szexelni a jatekban" ahogy szamolom, legalabb 6 kerek napot kibirt. :DDDD

Mók_Ica 2017.04.20. 22:45:58

@Kecsolecso: a riportban, teee :)))

@paranyuszi: inkább 4et :)))

Kecsolecso 2017.04.20. 22:49:16

@Mók_Ica: Ja! Odafigyelek ezután a riportokra:)