Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8353-8354. rész

2017. április 20. 14:00 - Gillotte

Bözsi vívódik, nem tudja, elmenjen-e az ingyen világkörüli útra Irmával, mert ó jaj, nem látná a családját, mit enne a család, és igaz, hogy ingyen lenne az út, de azért kéne költőpénz… Itt sápítozik mióta, hogy csak Bükkszentkeresztre jutott el, most meg visszakozik. Disznók elé gyöngyöt. Bocs Bözsi, de ez az igazság. Végül úgy dönt, hogy minden amellett szól, hogy ne menjen, Alíz viszont ki van akadva, hiszen hatalmas baromság kihagyni egy ilyen lehetőséget. Nem gondoltam, hogy valaha egyet fogok érteni a szőkével.

bk_aprilis6_1_1.png

Kristóf apja indulásra kész, úgyhogy még előtte bocsánatot kér Tóbiástól, amiért nem fogadta el tőle az almás pitét, amivel nyitott volna. Margóval randizik egy utolsót, elmondja neki, hogy az elvei miatt nem képes nyitni a fia felé. Margó csak úgy mellékesen elmeséli, hogy amúgy Kristóf hős volt a tűzoltóságnál, még kitüntetést is kapott. Persze ezeket Frédi nem tudta, úgyhogy egyből átgondolja a dolgot, hogy jé, ilyen jó ember a fia. Nem sokkal később Frédi meghallja, amint Kristóf arról beszélget a volt tűzoltó kollégájával, hogy szeretne visszamenni a tűzoltóságra, és azt a választ kapja, hogy legfeljebb szendvicset mehet csinálni. A kollégának mennie kell, Kristóf kicsit maga alá kerül, de apja odamegy, és megdicséri a bátorságáért, amiért merné újrakezdeni, és azt tanácsolja, soha ne adja fel az álmait. Oh, mintha ez olyan könnyen menne, de köszi. A végén könnyeinket fokozandó, nagy ölelés, és még az örökségből sem zárja ki Frédi a fiát. Kibékültek, így Frédi nyugodtan utazhat haza.

bk_aprilis6_2_1.png

Jaj de ciki, Gigi rányitott Zsófiékra petting közben, most Zsófinak ég az arcáról a bőr, amiért a bébiszitter azt hiheti, hogy csak azért kell vigyázni a gyerekre, hogy ő tudjon szexelni. Persze ebből nincs gond, mert Gigi imád Bencére vigyázni, bizonyára tervei is vannak vele, csak még nem tudunk róluk. Zsófi eszébe jut, hogy mivel Ádám fotós, csinálhatna profi családi képeket, amin rajta van az egész família: Ádám, Zsófi, Bence, Tóbiás, Kristóf, és persze Gigi. Ádám ez utóbbitól nincs elragadtatva, de persze fotós, megcsinálja. Hamar összehívják a bandát, Gigi kéri Ádámot, hogy csináljon külön képet csak róla és a babáról, és Zsófi nem néz szépen, de nem csinál balhét belőle.

bk_aprilis6_3_1.png

Bandi és Peti ugyebár összeverekednek, majd miután csitulnak a kedélyek, hiába Bandi részéről a bocsánatkérés, Peti elzavarja a fenébe. Peti már nyugodtan meséli el anyjának a történteket, aki kezdi megbánni, hogy visszaengedte a lakásba a kis taknyost. Peti ezután Skypeol Hannával, ritka alkalom az ilyen, mert ahogy Hanna meséli, általában csak éjfélkor jut oda, hogy beszéljen Petivel, ami meg nyilván késő. Jó, amikor így előadják magukat a kezdő munkaerők úgy, mintha nélkülük összedőlne az egész. Aztán Hanna elkezdi ecsetelni, hogy volt egy bulin, ahol voltak különböző népek, és látszik, hogy Peti rohadtul unja a beszámolót. Legalább tudom, milyen unalmas voltam én is, mikor hazaskypeoltam a fősuliról.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.04.20. 14:32:56

Előttem van a hangember Bözsimama, ahogy meggyőzi magát, hogy mégse megy el. Persze, gyáva hozzá, remekül hozza a komfortzónából soha ki nem mozduló vénasszony szerepét. Az egyik legutálatosabb karakter
Jó, hogy kibékült Kristóf a faterjával, idegesített volna, ha ez egy konfliktus alapja lett volna. Kristóf most gyártulajdonos lesz?

jimjim 2017.04.20. 19:11:14

@RTB: Megcsinálja azt is staybedsnek :-D
Vagy készül egy egész estés Bk spinoff, Tóbi és a csokigyár címmel ;-)

Gillotte 2017.04.20. 22:19:07

@jimjim: Staybeds! Basszus, soha rá nem jöttem volna, pedig úgy füleltem, de mindig úgy mondta, hogy ,,sztrébec" de tényleg... hú, nyugodtan alszom, köszi! :D

Gillotte 2017.04.20. 22:22:06

@RTB: Szerintem ez a csokigyár és örökség vonal csak addig kellett, míg át nem adták az üzenetet a nézőknek, hogy ,,nem utálunk senkit a másságáért"... akár a Szomszédok végén is mondhatna ilyet Taki bácsi...
süti beállítások módosítása