Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Exek az Édenben 1x01 - Éden hotel ez, csak exekkel (18+)

2017. április 19. 07:00 - sixx

Ha sárga és hápog, akkor kacsa, mondja a népi bölcselet, szóval mindegy, milyen néven illetjük azt a műsort, ami heti négy alkalommal jelentkezik

  • kiszavaznak belőle hol egy faszit, hol egy csajt
  • a végén van egy nagy nyeremény
  • a helyszíne egy luxusvilla

az Éden Hotel parafrázis, bárhonnan nézzük is. Nem mintha ez baj lenne, sőt, ha valaki ennek örül, az én vagyok, az első két ÉH-évad a magyar realitytévézés csúcspontjának számított, bárhonnan is nézzük. Azzal nyitunk, hogy a helyi turisztikai hivatal imagefilmjében egy csaj szörfözik, és közben a nap úgy megfényelve megy le, hogy az is Balira akarna költözni MOST, akinek víziszonya van, és izzadós. A szörfös bige nem az oridzsinál T69, hanem egy újabb modell, Bódi Szörfösbarbi Sylvi, aki eleve ezen a környéken él, szörfözik hivatásszerűen, és hagyja, hogy a lába között átsüssön a napfény egy spontán pózolásnál. Az imagefilm végén a habokból meredező mellbimbókkal kilépve mutat ránk, kezdődjön az Exek az Édenben. Oké.

Az első ex vagy nemex, mindegy, Franci, aki nem szexel a nyereményért, de ezen kívül mindenre hajlandó, azaz ő lesz, akit az első este meghág valami tetovált telefonnepper majd, de ne legyen igazam. Franci olyan mint Vajna Tímea rég eltitkolt, kissé krumpliorrú húga. Húsz évesen iskolába jár, ami lehet gimnázium is estin, vagy akár egyetem, mellette természetesen modell. Rémesen vékony, a dereka és a csípője kicsit egyben van, a melle nem mű, a szemöldöke sem tetovált, azaz nem hozza a full magyar realitycsomagot, ráadásul kerek, egész mondatokban beszél, nem tudom, ki írta neki, de ügyes volt. Franci sokat randizott, de mediterrán lovagja még nem jött el. A parton foglal helyet egy lugasban, olyan csalómelltartóban, amilyenhez foghatót még nem láttam. Az előbb normális méretű mellek hirtelen gigantikusra lettek turbózva, a Francinak piát felszolgáló helyi erő nem is bírja abbahagyni a vigyorgást, lesz majd meglepetés, ha megkapja a pendrive-on kicsempészett zuhanyzós felvételeket.

Egy lány után egy fiúnak kell jönnie, Tamás lesz az, a kecskeméti telefonnepper (nahát), akinek a nyakáig ki van varrva a mellkasa, de a pohos hasára már nem jutott tinta, így leginkább egy harmadosztályú kuglibábura hajaz, bár, ha nagyon alpáriak akarnánk lenni, hívhatnánk visszahúzott fitymájú fasznak is, de nem fogjuk. Tamásnak a fiatal csajok jönnek be, mert feszes a bőrük és mozgékonyak, a mellére meg az van írva, hogy Halottak napja, ami akár fenyegetés is lehet, mittudomén, majd meg kell tőle kérdezni. Tamás és Franci első találkozása a parti lugasban elég mű, de szép szemeid vannak, mondja Tamás, az idő meg jó. Jó, leállunk, mondja a stáb, akkor vegyük ezt újra, kissé természetesebben. Nem tudom, hanyadik felvétel került be az adásba, de nem lett jobb. Tamás teljesen odáig van Franciért, mert bomba, Franci meg örül, hogy nem egy húszéves hülyegyerek jött be.

Ismét lány jön, Andika, aki szingli recepciós, és nem az egyszálbél nőket képviseli hálistennek, viszont a realitycasting-checklist több elemét is vastagon kipipálja, kétdés műcsöcs, felfújt száj, rajzolt vagy tetovált szemöldök, van itt minden, mint a búcsúban, introvertált japán üzletemberek vehetnek maguknak ilyen műnőket szerintem otthonra leginkább. A szemében különösebb intelligencia nem, de rafkó igenis csillog, ehhez a műsorhoz nem árt ha van az utóbbi. Szókimondó és kissé beképzelt, minden reggel azzal nyit a tükör előtt, de kurva jól néz ki, lehet neki olyan tükre van, mint amilyet az elvarázsolt kastélyban lehet látni. Magas, izmos faszikat szeret, irányít a szexben, és jól forgatja a kártyáit. A lugasban Franci egyből leveszi, hogy nem ellenfél, viszont barátnak még jó lehet, műmosoly és műöröm mindenütt. Franci a riportban aszongya, hogy Andika külseje az nem nyerő, mert ő mozgott már ilyen körökben, és sajnos ismeri az ilyeneket. Ha a felületességnek kellene Viber-matricát tervezni, Franci lenne a kiindulópont.

screenshot_106.png

A lugasban Tamás kérdezgeti Műnőt, hány éves vagy, 32, na, szuper, és az egész jelenet annyira hat természetesnek, mint az Éjjel-nappal Budapest bármelyik pillanata, remélem ez később jobb lesz, mert az EH-ben legalább elhittem, hogy nem scripted az egész, itt meg egyre gyanúsabb a dolog, és még csak 5 perc telt el basszameg. Andik a riportban Franciról azt mondja, nem ellenfél, mert ő a legjobb. Úgy legyen. Norbi jön, a 26 éves bartender, akinek csak 23 százalékkal van kevesebb tetkója a testén mint Tamásnak, viszont az orrát annak idején valaki eléggé beverhette, mert egyenes, mint Madárnak. Azért szingli, mert csapos, és a csaposok nem kötik le magukat, vagy valami ilyesmit mond, céltudatos és manipulatív csókának vallja magát. Francinak nem volt szimpi, idegesítette a menése, mert Francinak az ilyen fontos.

screenshot_120.png

Négyen megvannak az első hatból, jön Szörfösbarbi Sylvi, aki csak egy fokkal természetesebb, mint T69 volt, de egyelőre csak pár mondata volt, az egyikben Balit hype-olta, a másikban a villát mutatta be, ami nagy, és kényelmes és luxi, és van benne tízfős személyzet, és itt lesz majd a hepajkodás, amibe belezavarnak az exek. Oké, lapozzunk. A villa, hadd tegyem hozzá, az eddigi legszebb, amit a magyar tévében ilyen műsorban mutattak, nagy, igényes, medencés, szép kertes. A fődíj 10 milla, párban lehet elvinni, mondja fenyegető tekintettel a virágos nyári ruhába (Sugarbird?) öltöztetett Sylvi a végén, majd ugrunk a villaajtóra, amin belépnek a játékosok. Norbi teljes extázisba került és ugrik is a mödansziéba Tamással együtt, a csajok mennek felfedezni a villát, mindenki elégedett, jóhogy. Tamás a középpontban érzi magát, és irányít, ami nem tudom, mit takar. Franci, akinek egyébként olyan ikszlába van, mint egy horgászszéknek, aszongya, Andikában felfedezett egy intelligens okos nőt, mélyre kellett ásni szerintem, de ne legyünk jóelőre gecik, hol van még az évad vége.

Franciska toptízes csaj és teljesen bepörgette a hormonháztartásomat. (Tomi)

screenshot_128.png

Isznak, és máris elkezdik szétosztani a párokat, Franci-Tomi, Norbi-Andika az első kör. Franci és Tamás kezd összemelegedni, Norbi ugye nem jön be a csajnak, Tamásnak azt mondja pacekban, hogy külsőre tetszik neki. Új lakó jön, Bence, a budapesti egyéni vállalkozó, megsztájlingolt szakállal és hajjal, viszont feltűnően tetoválásmentesen. Oppardon, az oldalán van egy, elnézést. Jó emberismerő, de néha átverik, mondja a parton pózolva, a vonzás törvényének köszönhetően amit eltervez, az úgy lesz. Nimfomán állatnak vallja magát, azaz vagy transznemű, vagy nincs tisztában a szó jelentésével, legyünk megengedők, és válaszuk a b)-t. Bence kibaszott idegesítő már most, és amikor bemegy, Franci láthatóan szétesik, mintha ismernék egymást, ami nem lenne meglepő magyar valóságshowban, ugye, az ÉH3-ban pl. a társaság 80 százaléka ismerte egymást, csak úgy tettek, mintha nem így lenne. Tomi szerint Bence jó arc, és ugyan fiatal, de ez nem gáz. Bence Francinak egyből puncsol, gyönyörű lány vagy, mondja. Jesszumpepi, Andika, akiben ugye intelligens nőt lelt Franci, úgy mutatkozik be, hogy Andika.

Amikor Bence és Franci kettesben marad, egyből kiderül, amit sejteni lehetett, hogy ezek ismerik egymást, sőt, dugtak is, azaz exek, nesze, a cím egy csavar képében máris visszaköszön. Értelmes ember ilyenkor ezt titokban tartja, és taktikázik, ők ketten is így tesznek, aztán majd meglátjuk, meddig tartják a szájukat - mert ugye ha kiderül, hogy hazudtak, annak lehetnek következményei, mondom ezt úgy, hogy gőzöm sincs a kiesés menetéről, legalábbis egyelőre, mert Szörfösbarbi erről nem beszélt. Miközben Franci és Bence egymással egyeztet, Tamás kissé fancsali fejjel nézi, hogy a nőjét lerabolták kicsinyég, majd átöltöznek és mennek a mödanszié mellé pocolni, ami majd a napjuk 99%-át kiteszi innentől. Az átöltözés alatt csak blőrözött csöcs van, ejnyemár. A napozáshoz naptej kell és kenegetés, Norbi Andika mellét keni be, aki később azt mondja a riportban, hogy nagyon izgatta a dolog, de mindezt olyan arccal, mint amilyennel két deka műkörmöt kér a szakboltban, szóval fasz tudja, mennyire izgatta fel a kenegetés valójában.

Jön a nyolcadik lakó, a 19 éves Dia, aki szexfüggő, és erről papírja is van, amit sajnos nem mutat be, pedig megnézném, hogy az milyen. Jó kijönnek majd Nimfomán Bencével, akinek legyen a neve innentől Kanos, mert mi tudunk magyarul, ugye. Dia szegedi, és bonyolult kapcsolatban él, nem volt még szerelmes, és a halála az ing, akin van olyna, az retkül is kinézhet, akkor is leteperi. Fura a csaj, a feje kicsit Jessica Chastainre hajaz, mármint távolról, nagyon kisminkelve, és hunyorítva. Norbi lefagyott tőle, és egyből szerelmes lett, Kanos meg megmutatja neki a villát. Tomi szerint Franci kiborult Dia láttán, Norbi meg a sminkje miatt ekézi, majd meglátjuk, milyen a hat kiló vakolat alatt. Dia átöltözik, a fürdőruha alatt látszik, hogy szarrá van égve, és ezt egy másik szettben abszolválta, amitől elég vicces a külseje, de majd elmúlik. Tomi és Norbi kőpapírollóban elosztja a csajokat, Tomié Franci, Norbié Dia, Bencének marad Andika.

screenshot_197.png

A mödanszié mellett Diát behajítják a vízbe, elkezd leolvadni róla a smink, Norbi megy neki segíteni lemosni, Franci meg beszól valamit, mert riválisnak tekinti, vagy mittudomén. Norbi és Dia megbeszéli, hogy Norbi jócsávó, mert varrás van a karján, és szép a mosolya. Na, ugorgyunk. Norbi úgy stíröli Dia seggét, hogy majd kiesik a szeme. Délután a mödanszié mellett folytatódik az ismerkedési est, Diának be van kínálva egy felszentelés alulról, felülről, ami valami gruppent sejtet, de még érdekesebb, hogy az előző snittben még tök más fürdőruha volt Dián, egy fekete cucc, most meg egy kék van, amit a bemutatkozó kisfilmjében is viselt, helló, vágók, hol vagytok? A semmittevést egy kupaktanács töri meg, megbeszélik, hogy ki kivel alszik majd, azaz Kanos eldönti, hogy Tomi Francival, Norbi Diával, Andikának meg marad Kanos. Amdika emiatt kissé csalódott, de ezt az arcáról nem lehet leolvasni. Norbi elmeséli, hogy a mellére az öccse arca van varrva, aki meghalt, ettől Dia teljesen elalél.

screenshot_207.png

Löevél jön, elektromos, tableton, ahogy Kanos mondja, mostantól a kommunikáció a szerkesztőkkel ezen keresztül megy majd. A szobakeresés során Norbi és Dia máris egymásra fekszik, és egy csók is van, béna. Kanos meg közli a riportban, hogy szívesen megtekergetné Andika bimbóit. Este bulika, a legjobb édeni hagyományoknak megfelelően, de egy szál cigi nélkül, ami fura, az eddigi kiadásokban szinte mindenki szívta, mintha kötelező lenne. Az este fontos eseménye: Kanos szobára megy Francival, és dugna, de nem fog, meg taktika, meg Franci sem hajlandó. Norbi és szexfüggő társa már a smárolásnál tart, egy nap alatt nem rossz. Sajnos Dia énekel is, közben Norbi vastag sugárban hugyozik, jaj de szép is ez. Ugrunk az éjszakára, a paplan alatt Norbi és Dia és Tomi és Franci is matat egy kicsit, mintha kötelező lenne, Norbi viszont túl részeg ahhoz, hogy emlékezzen arra, mi történt.

A reggelinél Norbi és Tomi beszéli meg, hogy nem volt semmi, azaz hazudnak egymásnak, jó lesz ez. A csajok sem ismerik be egymásnak, hogy 24 órát nem bírtak ki fasz nélkül. Megszólal a tablet, Tomi megy randira, viszi magával Francit, mert ki mást. Franci szeretne bizalmi kapcsolatot kialakítani Tomival, amire ez a randi tök alkalmas lehet. Masszázst kapnak, a többiek meg jobb híján mödansziáéznak, Dia ismét a fekete fürdőruciban. A medencézésnek hamar vége, mert Kanos annyit pofázik, hogy Dia és Norbi felmenekül a szobába. A randiról visszatérő Franci kitalálja, hogy Tomi kamuzza be, hogy Francinak kint kellett maradnia, pontosabban azt, hogy választani kellett, és hát ki más térhetne vissza ebben az esetben, mint ő. A poént elég komolyra veszi, kezdi összepakolni Dia cuccát, mindezt azért, hogy kiderüljön, hogy kinek hiányozna Franci leginkább. Aztán persze visszajön, és konstatálják, hogy leginkább Dia borult ki, Andika meg leszarta az egészet.

Nagyon jó színésznek tartom magam. (Tomi)

screenshot_242.png

Este nagy táncos mulatság, aminek során Kanos szárazbaszást imitál Francival, aki ezt vigyorogva konstatálja, és Tomi ettől bizalmatlan állapotba kerül, mert hát milyen már ez. Kanos nem érti, mi a baj, és miért feszült Tomi, az angol eredetiben ez ilyen drámát verekedéssel szokás feloldani. Tomi a riportban is elsírja, hogy a szárazbaszás az gáz volt, és ezt Franci sem érti, ahogy én sem, meg a tévénézők ezrei sem. Andika sem érti, mi a baj ezzel a tánccal, amiből Norbi azt szűrte le, hogy aljas kígyó, mert a kétnapos haverja csajénak kvázi kurválkodása AZ BŰN BAZDMEG. Eszem megáll, Norbi elég morbid módon, és kösz a becenevet is, az egészet egy olyan nagy üggyé fújja fel, mint egyszeri bíróság egy kibaszott festékdobálást. Tomi és Kanos elvonul és Kanos magyaráz, mi ismerjük egymást Francival, kúrtunk is, de Tomi annyira ostoba és/vagy süket, hogy fel se fogja, mi van, és csak a saját szisztémáját vagy mi a tökömet hajtogatja, mert olyan egyszerű, mint a sárga bögre. Este Kanos felcipel egy bazinagy, felfújható hattyút a hálóba (amit konzekvensen kacsának nevez), mert a szerkesztők ezt mondták neki. Éjjel megint lesz piszkálgatás Dia és Morbid között, Tomi viszont látványosan adja a sértődöttet, és elhúzódik Francitól. Jól kibasztál vele, hallod.

screenshot_256.png

Másnap reggel elektromoslöevél, a faszik menjenek le a partra, mert csak, külön program van. A csajok pontosan tudják, hogy miről van szó, mármint láttak már ilyen műsort, tán még a hogyvoltot is olvasták (de ha nem, majd most, szevasztok), és arról dumálnak; mi lesz, ha valami bula jön be. Hát semmi, mert

Jöhet be ide bármilyen fullos nő, nem hiszem hogy annyira okádék lennék...Norbi össze fog tartani mellettem.

A faszik lent ülnek a parton és isznak, közben azon poénkodnak, hogy majd a végén megjön valamelyik exe, mire a parton feltűnik egy csaj, barna a haja, és vigyorog, majd a következő részben kiderül, kinek az excsaja, de Tominak volt a legzsigeribb reakciója rá.

És a végére egy extra: Kanos belóbál, miközben Andika a hálót vizslató kamerától retteg.

144 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Mók_Ica 2017.04.19. 21:49:37

Berni és Dia lesz a cicaharc2....
Norbi eszét már elvette Berni, pedig tegnap Norbi megmaszatolta Diát....

Mók_Ica 2017.04.19. 21:50:40

de szarul néz ki ez a body Dián..... tök előnytelen

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.19. 21:51:26

még egy csaj van? vagy vkinek más ahaja?

Kecsolecso 2017.04.19. 21:51:46

Ebben mi a taktika, hogy féltékennyé tenni Diát?

Mók_Ica 2017.04.19. 21:52:02

@PeniValdes: fiatalság, bolondság :))))) én áldásom adom rátok :))))

@Kecsolecso: kiJaza ÖH??

Chuck Νorris 2017.04.19. 21:52:28

jajj ezek a kis huncutok, minden randi után szinészkedést játszanak, "megrendelésre"?

Kecsolecso 2017.04.19. 21:52:52

"Kicsináltál az érzelmeimből!"

Mók_Ica 2017.04.19. 21:53:03

@Kecsolecso: eddig ennyi tellett saját kútfőből nekik :))))

Mók_Ica 2017.04.19. 21:54:02

@PeniValdes: :))))

Dia kicsit túltolta a sértődést.....

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 21:54:36

Dia felkötötte az ünnepi sarút majd papucsban ment ki

Mók_Ica 2017.04.19. 21:54:40

@Kecsolecso: :)))) köszi :)))) ő a Mata tesója? :))))

Mók_Ica 2017.04.19. 21:55:24

Diát mindenki szúrja hirtelen????!! wtf????

Kecsolecso 2017.04.19. 21:57:05

@Mók_Ica: Csák Norrisz ismeri őket, én nem tudom:)

@Ay Mama, Que paso: Tényleg?

Chuck Νorris 2017.04.19. 21:58:32

na, jön Exek Andika (32) exe, Exek Bandika (28)

busifa 2017.04.19. 22:00:48

@Chuck Νorris: Bandika màr ennyire felnőtt?

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:02:16

öri hari = örök harag. hol éltetek eddig? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.19. 22:02:30

imádom a osonós gyilkos zenét,amiment

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:04:26

na szegény Latin Popi leégett

Mók_Ica 2017.04.19. 22:04:30

@Chuck Νorris: ok, én kérek elnézést..... csak monogrammról nem ismertem fel :))))

@busifa: és már nem szűz :)))) hihihihihihihi

@PeniValdes: Francika mondta így....

Mók_Ica 2017.04.19. 22:06:06

Bencének olyan a hangja, mint aki előző nap szétordította a hangját......

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:06:20

pocak Tomi nem edz a fiukkal? :)

Mók_Ica 2017.04.19. 22:08:51

full smink a tengerpartra.....

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 22:09:21

Dia olyan szigorúan néz, hogy vigyázzállásban nézem a reklám óta a műsort

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.19. 22:10:08

@Mók_Ica: egyéni szokások,én csak egy törülközöt viszek

Kecsolecso 2017.04.19. 22:10:08

@Chuck Νorris: Pedig kialakíthatta volna a bizalom körét a fiúkkal. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő a "család"

Mók_Ica 2017.04.19. 22:10:41

baszki..... .éden Milán hihihihihi......

Kecsolecso 2017.04.19. 22:10:41

Ez a srác volt már az ÉH3-ban

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:11:37

milánka (26) személyi edző, nagyon szereti a müanyagot.

Mók_Ica 2017.04.19. 22:11:51

@Kecsolecso: ott van a fejlécen.... Loki mellett :)))))

Kecsolecso 2017.04.19. 22:12:47

@Mók_Ica: Akkor lecsúszott onnan:)

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:12:59

egy honapig mosta a szaros alsogatyáit Andika mielött kiment volna svájcba a masszázsszalonba kur... recepciozni

Mók_Ica 2017.04.19. 22:13:55

na, Milán majd tart edzést a fiúknak :))))

óóóóó..... Norbi már tapperolja Milánt :))))

busifa 2017.04.19. 22:13:56

@Kecsolecso: Andika télleg kapott egy Ekszet

Betli Szofi 2017.04.19. 22:14:06

Na, nem volt elég semmirekellő, hogy ugyanazok jönnek? :D

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:14:27

jajj télleg ez a milánkát ismerjük rém egyszerü gyerek :DDD

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 22:14:53

Andikát zavarják a szavak a beszédben

Kecsolecso 2017.04.19. 22:15:28

@busifa: Legalább hallottuk Műanyag2-őt beszélni

Mók_Ica 2017.04.19. 22:16:47

@PeniValdes: Tomika mindenkire gyanakszik :))))

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 22:17:09

Milyen messze lehet Bácsalmás Kerepestől?

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:18:06

izgi ez a köcsög ceremonia

Mók_Ica 2017.04.19. 22:18:29

bakker.... Franci hogy olvas.... borzasztó

SzilajSzilard 2017.04.19. 22:19:02

"Norbi elmeséli, hogy a mellére az öccse arca van varrva, aki meghalt, ettől Dia teljesen elalél."

Jó lehet ez dugás közben. Ott hesszel a tesó emléke Életkirály mellén.

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:20:36

2 napja vannak benn de már mindenki utál mindenkit, nagyon hihető :)

Kecsolecso 2017.04.19. 22:22:24

@Mók_Ica: Meg a botox:) FranSzi nem szimpatikus, de veszélytelennek tűnik.
Úgy láttam Milán ismét italhoz jutott, garantált balhé

Kecsolecso 2017.04.19. 22:25:41

@Chuck Νorris: Vajon hagynak ki napokat a műsorból, vagy egy nap - egy adás?

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 22:26:08

@busifa: megnéztem, a térkép szerint ez távkapcsolat volt

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:26:38

Tomit picit sajnálom, olyan mint puhos gyerek a gladiátorok közt, azok megforgatnak minden csajt, neki meg max pár matyizás néz ki a verandai fikuszok mögött

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:29:14

@Kecsolecso: sztem 2 nap alatt vették fel a 4 heti anyagot, itthon meg összevágták. kurva drága ez az 5 szobás kulipintyo, a helyükben én ezt csináltam volna.

Kecsolecso 2017.04.19. 22:29:38

@Chuck Νorris: Viszont csempészett be telefont egy testrésében és egy egész stábbal tartja kint a kapcsolatot. Veszélyes.

Mók_Ica 2017.04.19. 22:30:32

@Chuck Νorris: ezen felröhögtem :)))) de Tomcika egyébként, most élhet(ne) a lehetőséggel és beállhat(na) edzeni....

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 22:30:58

Diának van papírja arról, hogy jobb csaj mint Berni?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.19. 22:31:58

@Kecsolecso: nekem Tomicival bajom hogy nincs eléggé kidolgozva

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:32:32

@PeniValdes: lehet revidiálom a kijelentésem, végülis a matyizás sokkal kevésbé idöigényes örömszerzés, mint ezeket a fiatal pipikkel orákon át lepedőakrobatázni:)

Mók_Ica 2017.04.19. 22:32:54

bulika, pia hegyek..... no, lássuk :))))

Bencét már zavarja is Milán és Andika simulása.... bezzeg egy nappal korábban az ő simulása nem volt probléma Francihoz..... pfffff

Kecsolecso 2017.04.19. 22:33:56

Bencét nem értem, átmegy aludni Latinsegghez és most nem tetszik neki, hogy a párjával foglalkoznak

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:34:03

@Kecsolecso: ja a pocakráncai közt, lehet :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.19. 22:34:26

@Chuck Νorris: ezekből én nem nézek ki akrobatikát,pl te Franciból kinéznél egy szaltót?

Mók_Ica 2017.04.19. 22:34:26

Dia már régebb óta bent van, mint Berni..... aham.... 1 nappal.... az már tényleg valami :))))

Ay Mama, Que paso 2017.04.19. 22:36:30

bár még keverem a szereplőket de
HAJRÁ az a lány aki majd beköltözik valamikor!!

Mók_Ica 2017.04.19. 22:37:48

@Kecsolecso: láttam, igen .... ez ekg :))))) (ha kommenteltél vv-t, akkor tudod mi ez :))) )

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:39:22

4 szoba van szal elég pörgös lesz a jövö hét, alig gyözöm majd kapkodni a fejem , épp ki kit dugna ki kit utál, ki jött, ki ment, kire verte ki épp tomi

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:40:54

@PeniValdes: ettöl még mindig 2:1 ide (dia+én) :)

Kecsolecso 2017.04.19. 22:42:12

@Mók_Ica: Majd visszaolvasok:)

@Chuck Νorris: 7 szoba van, az egyik talán Bóvli Sylvyé, aki körülbelül 3 mondatot mondott az egész mai adásban.

Mók_Ica 2017.04.19. 22:44:05

@Kecsolecso: ha nem találod, akkor szólj és elmondom :))))

busifa 2017.04.19. 22:44:13

Exit on the beach
(holnap)

Chuck Νorris 2017.04.19. 22:45:20

@Kecsolecso: 4 a játékosoknak 1 a szörfmodellnek 2 a stábnak

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.20. 05:24:15

Dia a kedvencem, eldöntöttem! A pasik viszont tökegyformák, nem tudom megkülönböztetni őket, csak a MobekTomeket, meg Milánt, őt is csak az ÉH miatt.

Akasa27 2017.04.22. 09:07:37

Üdv a kollégáknak. tegnap lenyomtam az eddigi részeket.....háááát egy fokkal értelmesebbek, mint a vv-sek. kivéve a budiszilvit!

Biriksz_Krokiksz! 2017.04.22. 10:57:28

@Akasa27: szasz, tesah! De jó h te is befutottál <3

dancegirl26 2017.04.23. 13:05:24

Még mindig T69 Éva illik a legjobban ennek a műsornak a "vezetéséhez" :D :D :D