Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8349-8350. rész

2017. április 16. 14:00 - Gillotte

Stellának valóban vakbélgyulladása van, úgyhogy kiérnek a mentők, és viszik a kórházba. Gizi megy vele, Novák otthon marad összeszedni Stella motyóit, hogy majd bevigye. Igen ám, de Novák sörözik helyette, mert képtelen rávenni magát a cuccok bevitelére, mert a fiával is ez volt, aztán meghalt a végén. Jó, amikor előszednek többéves sztorikat, és semmi következménye nincs utána, de sajnáljuk kicsit Novákot, persze, bár a fia autóbalesete talán nem hasonlítható össze egy vakbélgyulladással. Vili megrugdalja kicsit Novák tökeit, úgyhogy sikerül bemennie a kórházba. Stella túléli a műtétet, de nem tudnak megnyugodni Giziék, mert másnap lett volna a felvételi, de így Stella nem tud elmenni. Sebaj, beszélnek az igazgatóval! – határozzák el irigyelhető magabiztossággal.

bk_aprilis4_1_1.png

Irma nagy búbánatában, hogy lánya és unokája titkolóznak előtte, vesz magának egy táncszőnyeget. Rádugják a laptopra, és már mehet is a móka. A nagy mulatás hevében Irma el is felejti, hogy miért volt berágva a lányokra. Natasa még a dédipapa kutatási jegyzeteit is megkapja Irmától. Nem semmi, hogy Irmának az egész életének a tárgyait sikerült átcuccolni egyetlen szobába!

bk_aprilis4_2_1.png

Peti és Hanna Skypeol, de Peti nem igazán tudja követni Hanna újságírásos sztorijait a sok szakkifejezés miatt, úgyhogy nehéz közös témát találni. Végül Peti a KisSzékről mesél, ahol egyébként dráma van, úgyhogy ugorjunk inkább oda! Megcsappant a forgalom, túl sok az ember, valakit ki kell rúgni. A választék: Bandi, Liza, és Ottó. Bandit nem lehet – mondja Peti – ő rokon. Natasának meg Milán a rokon, Liza meg ugye Ottó barátnője. Nem lehet dönteni, így összehívják az említett csicskákat is. Milán kitalálja, hogy tél van, csinálhatnának egy koripályát a tetőre, az biztos megnövelné a forgalmat. Peti szerint baromság, mert veszélyes, és drága, viszont Bandi később felvázolja Petinek, hogy miért jó ötlet a koripálya. Miki látja, ahogy beszélgetnek, és le van nyűgözve Banditól, ahogy ész érvekkel próbálja meggyőzni Petit. Az érvek nem hatnak, de Bandi és Milán úgy dönt, hogy kész tények elé állítja a főnököket, és maguk öntik fel a tetőt vízzel, hogy lefagyjon.

bk_aprilis4_3_1.png

Miki szemüvegben tolja, egyből bölcsebbnek néz ki. Bocsánatot kér Julitól a Bandis ügy miatt, majd átmegy Nórához, és elgondolkodik azon, hogy kire kéne hagyni majd a Berényi Kft-t. Timi külföldön tanul, és divattervező akar lenni, úgyhogy nem valószínű, hogy jól érezné magát a cégben, arról nem is beszélve, hogy nyomban csökkenne a nézettség, ha napi szinten kéne nézni Timikét. Miki Julinak is megemlíti a problémát, amivel szembenéz, s Juli természetesen Petit ajánlja be, mint potenciális örököst, hiszen nagyon kreatív srác. El is gondolkodik ezen Miki, míg meg nem látja Bandit és Petit beszélgetni a koripálya ügyében, és úgy dönt, Bandi az ő embere: rafinált, merész, és higgadt, pont, mint ő ennyi idősen. Nóra szerint nem kéne rászabadítani a világra még egy Berényi Miklóst, úgyhogy jó lenne, ha Miki nem nevelné ki a mására Bandit.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.04.16. 15:52:17

Gondoltam hogy Bandi visszatérésével a z öröklés is elő fog jönni. Lesz még a Mátyás király tér Southfork Ranch!

Gillotte 2017.04.16. 18:25:10

@RTB: :D Igen, a héten az egyik résznek határozottan Dallasos beütése volt. Csak kár, hogy itt nincs egy jófiú Bobby...

julie0812 2017.05.02. 14:25:21

@Gillotte: dehogynem!! Atikám a Bobby :)

Gillotte 2017.05.02. 20:21:33

@julie0812: Atikám inkább egy Cliff Barners, aki alapvetően nem olyan rossz, csak néha felveszi a kesztyűt :P De Bobby határozottan András volt szerintem, csak itt nem libbent elő élve, a zuhany alól kilépve :P
süti beállítások módosítása