Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8345-8346. rész

2017. április 16. 11:00 - Gillotte

Liza a megbeszélthez képest később ér haza, úgyhogy Ági idegei cafatokban lógnak az aggodalomtól. Szerencséjére Rudi elvállalja a testőrködést, úgyhogy Ági felszólítására ezentúl mindig Liza seggében lesz, bárhová is megy. Attila később hírt hoz: van egy ismerőse – sosem tudjuk meg, ki – akitől megtudja, hogy Németországban volt egy vonatbaleset, és erre a vonatra vett jegyet, egy a Herr nevével megegyező személy. A kérdés már csak az, hogy a Herr is ott maradt, vagy túlélte. Személy szerint remélem, hogy az utóbbi.

bk_marcius31_1_1.png

Új helyszín, láthatjuk Emília szobáját, ott beszélik meg Natasával, hogy hogy mondják el Irma mamának, hogy Natasa azt a feladatot kapta, hogy megcáfolja azt, amit a dédipapa, Irma apja leírt pár évtizede a pszichológiában. Emíliának szerencsére nincs ezzel gondja, hisz ma már sokkal nagyobb a rálátás a témára. Emília bevállalja, hogy beadagolja Irmának a híreket, de Irma túl izgatott most ehhez, ugyanis Terike barátnője megy vele a világkörüli útra, amit tervez, szóval Emília inkább hanyagolja a témát. Később sem találnak alkalmat arra, hogy megbeszéljék, mígnem Irma meg nem találja maga Natasa jegyzeteit, és be nem durcázhat rajta, hogy kihagyták belőle.

bk_marcius31_2_1.png

Nóra újra randizik Károllyal, a múltkori ekcémás fickóval. Lakásra megy, virágot is visz, Nóra vízbe tenné, ám az ürge vicceskedik, és felteszi a kérdést: ,,honnan tudod, hogy neked hoztam a virágot?” Na, innen már sejthető, hogy a dolog nem lesz hosszúéletű, pedig az első randin tényleg szimpatikus volt. Hát most nem az, mert habár nagyon kedves, és rendkívül pozitív, kiderül, hogy egy modortalan barom, ugyanis leveszi a cipőjét, hisz annyira otthonos ez a lakás, majd ,,lábtyűs” lábát (ami olyan mint a kesztyű, már ami az ujjakat illeti, csak lábon hordod) felteszi a kisasztalra, majd várja a reggelit, aminek Nóra még neki sem állt. Szerencsére Miki kopogtat, Nóra gyorsan odasúgja neki, hogy csak tegye amit mond, majd előadja a szegény feleséget, akinek a férje hamarabb hazajött, úgyhogy Miki a szigorú férj hangján kiutasítja a lakásból Károlyt.

bk_marcius31_3_1.png

Kristóf apja túléli a rohamot, végül nem szívinfarktus volt, már vissza is mehetett a hotelbe. Tóbiás visz neki az anyja almáspitéjéből, de úgy adja elő, mintha Kristóf sütötte volna, ennélfogva Frédi nem fogadja el, ugyanis semmi nem kell a fiától. Ez meg is adja a beszélgetés alaphangulatát, Tóbiás nem marad két percnél tovább, ugyanis nem sikerül zöldágra vergődni az öreggel. Margó is tesz egy kísérletet, elmeséli, hogy ő hogyan fogadta, amikor megtudta, hogy a fia meleg, de az első kétségbeesés után rájött, hogy a fia csak így lehet boldog, és elfogadta. Frédinek ez nem fog menni, úgyhogy elválnak útjaik.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása