Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8343-8344. rész

2017. április 16. 10:00 - Gillotte

Vili kitalálja, hogy Alíz felvehetne a hitelt, és ők ketten Bözsivel lehetnének a kezesek. Ez tök jó, csak a bankos nő szerint túl idősek hozzá, nem lehetnek kezesnek. A bankos szerint akkor adhatnának hitelt, ha lenne valami ingatlan, amire jelzálogot lehet terhelni. Az öregek bedobják Bözsi házát, és a halastavat, de Alíznak ez már nem fér bele, ennyit nem ér a saját lakás. Mi, fiatalok meg csak bólogatunk ezt nézve: de jó, hogy nem csak nekünk nehéz…

bk_marcius30_1_1.png

Margó továbbra is nyitott lenne Kristóf apjába, ám Frédi tesz róla, hogy ez a nyitottság ne tartson sokáig, ugyanis Margónak dühöng arról, hogy a fia milyen degenerált, hisz egy férfi legyen férfi. A nő kioktatja: a gyerekünket csak úgy szerethetjük, ha el is fogadjuk, hogy olyan, amilyen, Kristófnak igaza volt, tényleg kőszívű vagy! – jelenti ki. Frédi ennek hatására elmegy beszélni a fiával, de Kristóf még mindig pipás, úgyhogy elhajtja az apját, aki egyszercsak a szívéhez kap, és összeesik.

bk_marcius30_2_1.png

Bandi rettentő kínosan érzi magát, amiért Miki úgy adta el Juli ötletét, mintha Bandié lenne, de Miki csak nevet ezen, hiszen az ötlet jó, de Juli nem tudta eladni, csak Bandi. A srác bocsánatot kér Julitól, de azért kiemeli neki, hogy percenként születnek jó ötletek a világban, de ha a feltaláló nem tudja jól eladni, akkor hiába… Juli kis híján felrobban.

bk_marcius30_3_1.png

Natasa feladatot kap a témavezetőjétől, olvasson el egy kb. 50 évvel ezelőtt íródott cikket egy bizonyos Gál Bernáttól, és a kutatás célja az lesz, hogy bebizonyítsák, hogy az illető téves következtetéseket vont le. Csak egy bibi van: Gál Bernát Natasa dédapja volt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása