Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8341-8342. rész

2017. április 15. 12:00 - Gillotte

Tóbiás és Kristóf nem örülnek neki, hogy szüleik randiznak, akkor ők most testvérek lettek? – gondolkodnak hangosan. Nem tudni, mi lesz a randiból, mindenesetre Tóbiás megbeszéli az anyjával a dolgot, és végülis csak az a lényeg számára, hogy Margó boldog legyen, milyen megható. Kristóffal és az apjával viszont már nem ilyen könnyű a helyzet, odáig fajulnak, hogy Kristóf apja kimondja: fia nem férfi, kitagadja az örökségből is, ,,szarok az örökségedre!” – így Kristóf. Húú, elhangzott az sz betűs szó… Jó nagy balhé kerekedik, Kristóf azt kívánja apjának, hogy olyan magányosan haljon meg, ahogy élt, majd kipenderíti a Rózsából, hogy húzzon oda, ahonnan jött.

bk_marcius29_1_1.png

Juli teljesen kiakad, amiért Miki és Ági nem akarja, hogy csináljon egy prezentációt a cég egyéb tevékenységeiről a vízkóstolós összeröffenésre. Kikéri magának, hogy meg sem hallgatják meg a javaslatát, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, mert eléggé meg volt hallgatva, nem tudom, mi maradt még benne. Otthon kaja közben elpanaszolja férjének és Bandinak, hogy az áruházak a kóstolás mellett lehet, hogy örülnének építőipari ötleteknek, akár pavilont akarnak építeni, vagy bármi mást. Bandi szerint érdemes lenne még egy kört futni Mikinél, de Juli szépen megkéri, hogy ne szóljon bele. Bandi ennek ellenére beleszól, előadja Mikinek az ötletet, hogy milyen jó pavilonokat lehetne építeni ebből a Hexa fából, akikkel társultak, tuti rákapnak az áruházláncok. Nem csak az áruházak, Miki is rákap, egyenesen lezsenizi Bandit, aki egy büdös szóval nem említi, hogy amúgy ez Juli agyából pattant ki. Aznap már kezdődik is az összeröffenés az ügyfelekkel, és Juli nagy szemeket mereszt, mikor Miki előadja az ötletét úgy, mintha Bandi találta volna ki, és a sráchoz vezényeli az érdeklődőket is.

bk_marcius29_2_1.png

Alíz aura-lomtalanít, úgyhogy dobozba pakol mindent, amit Krisztiánnal együtt szereztek: a párnákat, a Krisztiántól kapott alvópulcsit, mozijegyeket, és plüsst. Ezt meglátva, Krisztián kiakad, úgyhogy ő is nekiáll lomtalanítani, kezdi például az Alízzal közös szívószál-gyűjteménnyel. Egy bárban dolgozva bizonyára nagy kihívás szívószálakat gyűjteni… Krisztián a józan ész teljesen zárójelbe tételével kidobja az aloe-verás paplant is, amit közösen vettek. Dráma a köbön. Alíz mégsem képes megválni az összeszedett cuccoktól, csak leviszi az öregekhez, és nézegeti őket. Megkéri az időseket, hogy szabaduljanak meg doboztól és tartalmától, de Bözsi nem tesz eleget a kérésnek, hiszen Alízról van szó, két óra múlva megbánná az egészet.

bk_marcius29_3_1.png

(Poén kitekintés, Krisztián épp kukoricakonzerveket pakol, és Rudi felteszi az összes nézőt foglalkoztató kérdést: csak kukorica fogy nálunk, hogy mindig ezeket pakolásszuk? És hát nagyjából igen, mondja Krisztián, több fogy belőle, mint a sörből. Biztos sokan panaszkodtak rá kommentben, hogy csak kukoricát pakolásznak folyton.)

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása