Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 2X04 – Áldozati bárány és ókori Mónika show

2017. április 12. 14:00 - Bruti

Az évad negyedik epizódjához érkeztünk, és ahogy azt megszokhattuk, ma is két ismert ember érkezett az improvizáció világába és azt előre elárulhatom, hogy sikerrel vették az eléjük állított akadályokat. A mai vendégek: Kamarás Iván és Ráskó Eszter.

10.jpg

Hajós az öltözőben meglátogatja Kamarást, és felkészíti a szerepére: ma, ha akar, ha nem, improvizálni fog. De nagyon úgy néz ki, hogy ez annyira nem fog nehezére esni, és rutinból megoldja a neves színész. A műsor mai témája a „viszony”, a férfiak és a nők szerelemi kapcsolatai. Mindkét jelenetben ezt fogják boncolgatni, természetesen némi csavarral. Érkezik az első vendég, Kamarás Iván, aki első ránézésre bármi lehet, hisz egy zakóban érkezik virággal a kezében. Hajós rövid beszélgetés után bedobja a mély vízbe.

11.jpg

Iván egy szobában találja magát, ahol egy hölgy fogadja. Nagyon úgy tűnik, hogy egy társkeresőn ismerték meg egymást és ez az első randevújuk. Egyből kölcsönös a szimpátia, de a nő kérdésére, hogy kinek hozta a virágot, nagyon előrelátóan főszereplőnk Krisztián csak annyit válaszol: „Még meglátjuk”. Okos húzás, mert szerintem sejti, hogy nem lesz ilyen egyszerű dolga. A hölgy közben egy kupa borral kínálja, amit kóstolás után kinevez vázának és belevágja a rózsákat. A közönség hangos nevetéssel jutalmazza, majd jön még egy idéztet, miszerint „Az élet olyan, mint az erdő…" amit Krisztián úgy folytat: „…csak el ne tévedj benne”. Még folytatódik a bájos csevej, mikor fordulóponthoz ér a jelenet, ugyanis egy újabb hölgy jelenik meg, akit szintén a chat-ről ismert meg. A kölcsönös bemutatkozás után nem nagyon bontakozhat ki a történet, mivel egy harmadik hölgy is lerohanja Krisztiánt. Csókolgatja, az ölébe ül, és ami furcsa, hogy láthatóan egyik nő se féltékeny a másikra, szóval itt valami csoportos buliról van szó.

12.jpg

Amíg Krisztián csak találgatja a szitut, addig egy kártyapaklit tesznek elé, amiből kihúzza az „Őserő” kártyát. Ezt a jelenlévő hölgyek jelnek veszik, és elkezdik rítust. Az asztalra ültetik emberünket, majd újabb szereplők érkeznek, és nagy dobolás, kántálás közepette, a főpap megpróbálja feláldozni Krisztiánt. Neki ez nem jön be annyira, és azt javasolja, hogy inkább áldozzák fel az egyik hölgyet. Idáig tart a dolog, mert jön Hajós és lecsengeti a bulit. Én azt mondom, elég jól indult a jelenet, de nagyon úgy néz ki, hogy a vágásnál belenyúltak a dologba, mert kicsit olyan se füle, se farka vége lett, és mi sajnos lemaradtunk a hosszabb verzióról. De ezzel együtt is megáll a lábán a produkció, és elmondása szerint Kamarás Iván is egész jól érezte magát.

13.jpg

A következő vendég Ráskó Eszter, akit a szélesebb közönség meg nem igen ismer, leginkább stand-up fellépőként láthattuk eddig. A stand-uptól meg nem áll távol az improvizálás, szóval kíváncsian várjuk, milyen jelenet következik. Erre nem is kell sokat várni, hogy Hajós felkonferálja Esztert, aki full egyiptomi cuccba öltöztettek, szóval a kor és a helyszínt nagyjából belőhette, majd kezdődik is a jelenet amiben kapcsolják Egyiptomot, az Ozirisz TV stúdióját.

14.jpg

Az Aida show, afféle ókori Mónika show, ahol a műsorvezető felkonferálja a vendégét, aki nem más, mint Rítu. Jelen van még Rítu családja: édesanyja, testvére és a sógora. Azért jöttek el ma, mert a lány meg szeretne osztani velük egy titkot. Rítunak egyelőre fogalma sincs a titokról, ezért improvizál, de azt egész ügyesen teszi. Először a család életéről beszél, pl. a macskáiról, vagy öccséről, akit megevett egy krokodil, egy Nílus parti pihenő alkalmával. Majd érkezik a nagy bejelentés: A család rabszolgája Romi és közte szerelmi szálak szövődtek, amit most már legalizálni szeretnének. Romi érkezik, a család menten felháborodik, de Rítu lehűti őket, hisz az édesanyja is rendszeresen használta Romit, mint szexuális segédeszközt. Most viszont már együtt vannak, és szeretné, ha ezt a tényt elfogadná a család is. Ekkor Mónika Aida behozatja a család trónját és beleültetik Romit. Mivel nem sok maradt a sztoriban, Hajós inkább lecsengeti a jelenetet.

15.jpg

Sajnos itt is a storyline volt a gyenge pont, pedig az ötlet kiváló volt. Ezzel együtt tudom, hogy nagyon nehéz egy jelenetnek frappáns véget írni pláne úgy, hogy annak a nagy része improvizációra épül. Mindenesetre Raskó Eszter nem okozott csalódást, és külön kiemelném a Grund színészeit, köztük Aidát, aki szenzációsan hozta Erdélyi Mónika manírjait.

16.jpg

 

Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása