Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x03 - Lejárt az idő

2017. április 12. 09:00 - Scott Pilgrim

John ismerkedésével indítunk a mikróval (időutazó humor) egy puccos lakásban, hamar kiderül, hogy nem az övé, hanem az áldozatáé, akinek betoppan a férje. Természetesen ő is meghal. HGW közben az elromlott időgépet szereli, Jane is ott van, szól a telefonja, John az. HGW kapni fog egy pontos címet, oda kell vinnie az időgépet a kulccsal. HGW mondja, hogy azt bajosan, mert el van romolva. Kap Johntól 12 órát, különben újra ölni fog. HGW kér egy segítőt, kap is egy Scott nevű tudósembert maga mellé, az a céljuk, hogy úgy buherálják meg a gépet, hogy majd ugyanoda térjen vissza Johnnal, ahonnan küldték. Vanessa és férje közben interjút ad, a férjéről kiderül, hogy háborús veterán és indul képviselőnek, és két éve jár Vanessa-val. Hosszas bütykölés után HGW teszteli az időgépet, de megreped a drágakő, amivel az időgép működik, para van. John közben az utcán sétál, és feltűnik neki a nagydarab fickó, aki HGW-t is követte, gyanús lesz neki, mert követi, de aztán lerázza, belebotlik egy nőbe, akit elkezd felszedni. Közben kiderül, hogy ez egy ritka, talán már nem is létező kő, ami megrepedt, Jane ismer valakit, aki talán tud szerezni másikat. Közben a marcona fickóról kiderül, hogy Chadnek hívják, meglátogatja a kissé szenilis anyját, majd elmondja neki, hogy minden igaz, amit mondott neki, és itt van HGW meg a Hasfelmetsző is. Minden igaz, amit mondott. Az anyja közli, hogy meg kell állítania őket, és akkor nem történik meg az, ami megtörtént.

vlcsnap-2017-04-09-23h09m09s394.png

Will, Vanessa férje közben elkezd kíváncsiskodni, hogy miért olyan furcsa mostanság és mit titkol. Közben John jól eldumál a csajjal, mivel ő is orvos. HGW meg Jane pedig körbeudvarolják egymást, már majdnem elcsattan az az első csók végre, de jellemzően pont most hívja Jane-t a haverja, aki talán tud olyan különleges követ szerezni, amivel működni fog az időgép. Chad meg megtölti a pisztolyát és elhivatottan ránéz a falán levő „megszállott őrült kollázsára”, amin fotók vannak Johnról és HGW-ről, majd elindul dolgára. Elmegy Jane és HGW Jane drágaköves barátjához, közben Chad leparkol a közelben, nem messze Dougtól, Vanessa biztonsági emberétől, aki az épületnél vigyáz a fiatalok biztonságára. A drágaköves embernek, Paulnak van olyan ritka köve elvileg, ami kell. Közben finoman rányomul Jane-re, és kiderül róla, hogy crossfitezik. Közben Chad betör finoman az épületbe. Közben Paul rákérdez, hogy Jane jár-e HGW-szel, kínos szituáció, azt mondják, hogy csak barátok. Amikor a srác kimegy a szobából, elkezdik cikizni a srácot, flörtölni kezdenek, lassan már elcsattanhatna az a bizonyos első csók, csak úgy mondom. Közben Vanessa beavatja a titokba a pasiját, Willt, aki szerint HGW csaló, és nem engedheti, hogy az a fickó átverje a nőjét. John meg jót hupákolt a megismert nővel, kimászik az ágyból, hogy italt töltsön, látszólag elkezdett belezúgni egy picit, de azért a konyhából kicsit hezitálva elővesz egy kést, mert hát a terv része mégis, hogy megszurkálja, ha nem jön az időgép. Jane és HGW megtalálja hosszas keresés után a tökéletes drágakövet, Paul elmegy a papírokért, de leüti út közben Chad. HGW és Jane kimegy megnézni, mi volt ez a zaj, ott van Chad, tüzet nyit rájuk, elkezdenek menekülni.

vlcsnap-2017-04-09-23h10m04s711.png

Kergetőznek egy keveset, aztán bújócskáznak egy könyvtárszerű szobában, nekilöknek egy gurulós valamit, de beéri őket, rájuk fogja a fegyvert, de lelövik. Doug az, aki hangokat hallott, úgyhogy bejött megnézni. Paul mondja, hogy ő elintézi, menjenek. HGW nem érti, honnan ismerte őt, meg miért akarta megölni, érthető okokból, mert még mi sem. Megszerelik az időgépet, Vanessa meg behozza a férjét, hogy nézze meg működés közben az időgépet, hátha akkor már hinni fog neki. A teszt sikeres, elmegy, majd visszajön az időgép pontosan ugyanoda, a csapda kész, sőt, még Will is hinni kezd, hogy Vanessa nem bolondult meg. Közben John úgy dönt, videót készít, és felveszi titokban, ahogy megöli a nőt, de közben még beszél arról, hogy picit tényleg belézúgott, de azért mégse adja fel a tömeggyilkolást. Zenét rak, kijön rá a nő, már majdnem meg is szúrná, aztán a nő egyszer csak kábító injekciót ad be neki váratlanul, amitől John elpilled, a nő közli vele, hogy túl puha és már ideje volt, bármit is jelentsen ez. De mindez mit számít, hisz végre elcsattan az a bizonyos első csók! Amúgy furcsállják, hogy John még nem hívta őket. Közben Will rejtélyes telefonhívást ereszt meg, hogy van most már hozzáférése az időgéphez, de mások is tudnak HGW-ről, hoppá. John egy műtőasztalhoz kötözve tér magához, érdeklődő kedvében van, de a nő csak annyit árul el magáról, hogy valaki, aki régóta várta már a találkozást Hasfelmetsző Jackkel, és vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása