Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X08 – Pilgrim Rick

2017. április 11. 11:00 - Bruti

A Pearson család reggelébe csöppenünk, de nem egy egyszerű reggel ez, hiszen Hálaadás napja van, és ők utaznak a nagyszülőkhöz. Rebecca áfonyás szószt készít és nagyon aggódik, hogy mit szól hozzá a családja. Jack nyugtatja, hogy ennél csodásabb szósz nem is készülhetne, de Kevin a nagy rohangálás közben kiveri az anyja kezéből a tálat. Príma felütés a mai napnak.

vlcsnap-00002_7.jpg

Kate terápiás csoportjában vagyunk, ahol mindenki csak a hálaadási kajákról tud beszélni, kivéve egy csajt, akinek gyomorszűkítő műtétje volt, így ő nem ehet, viszont már leadott 14 kilót. Ez felkelti Kate érdeklődését. Este aztán Toby-val vacsorázik, aki tömi magába a makarónit, míg Kate valami zöldséget piszkálgat a tányérján. Közli a férfival, hogy nem jó ez így, szünetet kéne tartaniuk, mert bár imádja, de ő most nem jártat dagi férfival. Ugrunk Kevinre, aki a próba után meginvitálja Oliviat hozzájuk Hálaadásra, amit a csaj rövid hezitálás után el is fogad.

vlcsnap-00003_7.jpg

Randall frissen, energikusan ébred, hisz ma van a Pulykanap. Végigrohan a házban, mindenkit felébreszt, majd nekiáll a pulykának. De úgy néz ki, hogy csak egyedül ő ilyen lelkes, a többieknek kissé fárasztó ez a nap. Megérkezik Rebecca és Manuel is, és Beth egyből lerohanja a nőt, hogy mielőtt ma elmegy, mindent el kell mondania a fiának, Williamről és arról, hogy már régen ismeri őt. Na, ez biztos nem vágja majd haza az ünnepet.
Vissza a múltba: Pearsonéknak sikerült valahonnan áfonyaszószt keríteniük, így most a szülőkhöz tartanak, de ekkor egy csúnya defektet kapnak, ami révén valakinek a kertjében landolnak.
Újra Randalléknál vagyunk, megérkezik Kevin és Olivia, majd a házigazda kijelenti, hogy indulnak túrázni, ami hagyomány a Pearson családnál. Mindenki beveti magát az erőbe, de Williamnak meg kell pihennie. Közben elmeséli, hogy frankó régi hangfelvételei vannak a közös zenéléseikről, amiket Hálaadáskor hallgat. Közben az is kiderül, hogy honnan ez a 3,4 mérföldes túra. Mikor Jack anno defektet kapott, elsétált az egész család az első benzinkútig, ami pont ilyen messze volt.

vlcsnap-00004_7.jpg

Kate is elindul Randallékhoz, de ahhoz át kell repülnie a kontinenst, szóval késik kicsit.
Jack és a családja még mindig sétál, bár már rájuk sötétedett. Azzal próbálják elütni az időt, hogy megkérdik a gyerekeket, mit csinálnak majd hálaadáskor, ha felnőnek. Kevinnek meccse lesz és pulykát fog zabálni, Randall viszont úgy dönt, hogy ő nem ünnepli meg, mert utálja. Kiderül, hogy az összes gyerek utálja és talán pont az anyjuk miatt, mert olyankor mindig ideges és kiabál.
Az egész család hazaérkezik a túrából, de Randall kitalálja, hogy ő elugrik azokért a kazettákért, hogy örömet okozzon Williamnek. Kevin hoz egy szelet pitét Olivianak, mivel arról mindig lemarad, majd érkezik Manuel, aki szeretne valami kalapot hordani az idén a hagyományos játékuk alatt. De Kevin durván elutasítja. Olivia közben rájön, hogy még sincs itt semmi keresnivalója és közli, hogy inkább lelép.

vlcsnap-00005_7.jpg

A Pearson család végre megérkezik a benzinkúthoz, de ma este már nem tudnak vontatót szerezni. Rebecca felhívja a szüleit és elmondja nekik, hogy ma már nem érnek oda, majd találnak egy motelt a „Fenyves Lak”-ot, és eldöntik, ott fognak éjszakázni.
William kint ül a lépcsőn, mikor Olivia kirongyol és amíg a kocsira  vár, megkérdi az öreget, hogy milyen haldokolni. Erre olyan megrendítő választ kap, hogy átgondolja a dolgot, visszamegy Kevinhez és egy csókkal megköszöni a pitét. A család már a Rendőrakadémia 3-at nézi, ami szintén hagyomány náluk, de hogy miért, az csak most derül ki. Miután Jackék kivették az erdei kuckót, rájönnek, hogy sok minden itt ma este nem lesz, mivel se tévé, ráadásul a kazánt se lehet kikapcsolni, ezért Jack elmegy intézkedni. Mikor visszatér, egy nagy kalap van rajta és előadja, hogy ő Rick a zarándok, aki hozott nekik egy VHS filmet, a Redőrakadémia 3-at. A család belemegy a játékba, és a legjobb hálaadásestét hozzák össze hot-dog sütéssel mozizással.
Randall az apja lakásán van, megkeresi a kazettákat, de közben mást is talál: az anyja levelét Williamhez. Mire hazaér, otthon már megy a Rick zarándok játék, viszont Kevin meggondolja magát és átadja a kalapot Manuelnek.

vlcsnap-00006_7.jpg

A vacsora után van még egy szokásuk, hogy egy gombolyagot adnak körbe és mindenki elmondja, hogy miért hálás, de ma Randall nem játszik. Inkább előveszi a levelet és kiborítja a bilit. Nem érti meg, hogy az anyja miért tagadta le egész életében Williamet. A balhé után otthagyja őket és ekkor fut be Kate, aki bejelenti, hogy hasi bypass műtétre szánta el magát. Mindenki halálos csendben ül, csak Olivia jegyzi meg Kevinnek, hogy „fantasztikus családod van”. Az utolsó képeket a kis Randall odabújik Rebeccahoz és lemondja, meggondolta magát, mindig ilyen ünnepet akar, mint a mai volt.

vlcsnap-00008_2.jpg

 

 

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása