Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x05 - Divat lett a nagy mell (18+)

2017. április 11. 08:34 - sixx

vlcsnap-00001_1.jpg 

Ha volt már olyan napja a kedves olvasónak, amikor is úgy érezte, hogy minden, ami történik vele, olyan, mintha valami felsőbb hatalom rángatná dróton, és nem tudja levetkőzni azt az érzést, hogy egy kibaszott nagy Truman Showt forgatnak a főszereplésével, na akkor tudja, milyen lehetett Pumped Gabóéknak lenni az ötödik részben, amiben egyrészt semmi 'leges nem történt, ami viszont igen, az meg tisztára olyan volt, mintha egy szerkesztőségi szobában írták volna meg. Az előző rész végén Pumpedné Ági kicsit ütlegelte Pumpedet, mert az egy paplanszájú-nagycsöcsű bulával fotózkodott a lakásban, ott, ahol Pumpedné és előszeretettel pihentette fitnessztől, vagy -ben kikerekedett seggét.

A folytatás meg az, hogy Pumped megküzd a lakással, azaz az előszobai világítással, ment kiégett a körte, és kurvaéletbe. A cseréhez kell neki létra, meg egy új körte, engem teljesen lenyűgözött volna, ha ebben a lakásban mindkettőből van, de a létra helyett alkalmazott bárszék is megteszi. Pumped letekeri a búrát, azaz tekerné, mert a búra makacs és nem tekerül az istennek se, hiába a ráhatás, a ráolvasás (kurva anyádat bazdmeg), és az sem hatja meg a búrát, hogy közben Pumped felidézi, ahogy Pumpedné verte. A tevékenységet ráadásul félbeszakítja egy hugyozás blőrözött fasszal, majd további információcsepegtetés, pár nap telt el a csörte óta, és Pumpednét nem nagyon lehet megtalálni. Pedig Pumped kimagyarázta magát, ugye. Vissza a bárszékre, és tekergessük tovább a kibaszott búrát.

vlcsnap-00005_16.png

Pumpedné beteg. Ezt onnan tudjuk, hogy a kezében egy kamerával fekszik az ágyban, és izzad. Nem láthatóan, tessék csak megnézni a képet, hónaljban nincs folt. Pumpedné szarul levéséhez egy faktor járulhat hozzá, Pumped, aki miatt stresszel, és ez azért nagy baj... JÉZUSOM, MI A FASZOM VAN SNEZANA FEJÉN? A gondolatmenet közepén az ágyra leül Snezi, Pumpedné lakótársa és kebelhavernője, és a feje be van kenve valami agyagos szarral, csak aztán amikor lekapargatja, nehogy valami démon legyen alatt, mint egy rossz horrorban. Snezi szerint Pumpednének az is lehet a baja, hogy este fellépése van és izgul. Vajon milyen fellépésről beszélünk amihez két órát kell levezetni, és olyan szűk felsőben kell hozzá szerepelni, hogy az átizzadás komoly veszély? Komoly a kérdés, Pumpedné fitnesszben utazik, azt nem szűk felsőben, hanem egy szál bikiniben szokás zsűrizni, a színházat és az egyetemi előadót mint helyszínt most kilőném, akkor meg? Mindegy, fel köll hívni a szervezőt, mert vis maior van.

Ó, a jó kurva anyádat, bazdmeg.

vlcsnap-00009_2.jpg

Pumped végre letekerte a búrát, és éppen kicserélné a körtét, amikor drámai fordulat áll be a Világ Legérdekesebb Történetszálában: megszólal Pumped telefonja, és gyorsan kell döntenie, hogy akkor most először csavarja-e be az izzót és utána vegye fel a telefont, vagy fordítva. Bazdmeg, mondja, és leszáll felvenni. VV Zsófi az, aki kissé meg van sértődve, mert az előző randi óta még csak egy faszos képet sem kapott, és mivanmár. "Ember," kezdi a választ Pumped, és már lehet tudni, hogy itten baszás nem lesz, nem hát, mert lecseszi a csajt hogy miért tette ki a képet, hiszen neki csaja van, és menjen a picsába már, hogy lehet ennyire ostoba. A beszélgetésnek itt aztán vége is lesz, érthetően, Pumped egy "hülye fasz"-szal zárja le a dolgot és megy vissza izzót javítani. Siker. Közben nekünk narrál, a teremben holnap kezd két faszival, mert ezek szerint ez lett a Nagy Terv, a személyi edzősködés.

Én odateszem a faszomat. Ha ezek is odateszik a faszukat, akkor lefogynak és ki lesznek pattintva.

A körte a helyén, a búra is, Pumped konstatál egy örök érvényűt:

Faszom, ez egyébként sem a férfiak dolga, hanem a villanyszerelőé.

Word, brother. A kimerítő házimunka/barkácsfeladat után felhívja Pumednét, aki szarul van, de ettől még megy Mezőtúrra. MINEK??? Pumpedné valami Dávidot nem akar szarban hagyni, és faszom, ráadásul az első fellépése lesz, debütálást látunk majd ezek szerint, én tökre izgulok jóelőre. Mert menés lesz, ugye, ha ennyit nyígnak valami miatt, azt meg köll mutatni később. Pumped felajánlja, hogy levest főz Pumpednének. Pumpedné egy "mi a faszom ez a szék itt"-tel köszön be az urához, mert náluk nem az van, hogy aki beteg, annak visznek kaját, ágyba, lófaszt, az megy el érte. Pumpedné egyetlen kérése: ne zacskós leves legyen. De az. Pumped mindenképpen ágyba akarja vinni a levest, egy kis asztalt akar rátenni a matracra, hogy majd azon egyen Pumpedné, aki ezen úgy felkúrja magát, hogy azt hittem, megint megveri a kölyköt. Inkább kint eszik, zacskósat, rá is jön, szembesít is, Pumped tagad, nem zacskós leves, én csináltam.

Elegem van már a kihívásokból.

vlcsnap-00017_1.jpg

Pumpedné az esti fellépés miatt idegbeteg, Pumped szerint nincs oka, hiszen százszor gyakorolta, csak nem bassza el. Pumpednét a kihívások nagyon idegesítik már és beteg is, rápihenne a fellépésre, de Pumped dugna, "kicsit betehetem neked?" Pumpedné nem válaszol, inkább VV Zsófira kérdez rá, tuti nem volt semmi? Nem hát. Pumped őszintébb arccal hazudik, mint Németh Szilárd és Kósa Lajos együttvéve, ami azért nagy teljesítmény, lássuk be. Hogy lett-e töcskölés, nem tudni, mert ugrunk egy autó hátsó ülésére, Snezana és Pumpedné készül a fellépésre, elöl két faszi, egyik sem Pumped, mi van itt? Pumpedné öltözik, a csöcsöket igazgatja valami csipkés neglizsében, és húz rá szűk felsőt, rúdtáncolni mennek ezek, vagy mi?

Megérkeznek valami sportcsarnokba, egy lepukkant öltözőben ülnek fasz- és izzadságszagban egy palival, aki Snezit meglátva aszongya, hogy

Bazdmeg, mekkora melled van neked is.

Pumpedné nyakában fehér Beats, EZ DJZNI FOG BASZKI. A színpad mellett már fekete fülese van Pumpednénak, mindegy, lépjünk túl az ilyen apróságokon, mert jön a lényeg, a fellépés, a DJzés, a lakossági techno legalja, Pumpedné biztosra megy az első este, és Insomniával kezd, a nép esze elmegy, velük együtt az enyém is, mert fényesen bebizonyosodott, hogy a DJzés az, amit BÁRKI, bazdmeg, de tényleg AKÁRKI tud csinálni, és aki ezek után aszongya nekem, hogy ez művészet, meg tudomány, meg kreatív, meg alkotás, az menjen a faszomba, de hirtelen. Pumpedné tolja a ritmust és a potmétereket a pulton, Snezi biodíszletként rázza a csöcsét és szelfizik, és jön az I'm Blue vagy miafasz, az a nóta, amiben a pali héliumot szívva énekel, és én itt engedem el ezt az egészet, rémes. Vége, mennek haza, Pumpedné Pumpedhez, hogy nyugalomra leljen. Reggel 6 óra van. Az Insomnia egyébként élőben, rendes hangszerekkel kurvajó, tessék:

Másnap Pumped megy a terembe, ahol a MILF-pornósra hajazó külsejű tulaj a főnök. Pumpedné? Nem jön, mondja Pumped, beteg. Megfutamodott, mondja a nő, és ha Kovi lennék, a folytatást is simán le tudnám forgatni. Egyelőre ezt jegeljük, Pumped mehet edzeni két lúzert, az egyiket ismerjük, a hülye hajú csávó az első részből, a másikat még nem, de ő sem egy kipattintott fazon, aztán hogy odateszi-e a faszát vagy sem, az majd kiderül. Edzenek. Sokat. Aztán szelfi.

Este Pumpedmamó főz, likőr vagy bor, kérdezi, Pumpedné beteg, inkább likőr. Pumped beesik, lekövérezi Pumpednét, aki visszaszól, hogy a vékony csajok jönnek be jobban, mi? A vacsora asszem valami sütemény, Pumpedhugi nagyon bizalmatlanul turkálja, pedig babapiskóta is van benne tán. A beszélgetés erőltetett és merev, Pumped elszólja magát kicsit, hogy tulajdonképpen csak volt megcsalás, de ennek nem lesz következménye. A vacsi után hazamenés van, és egy macskatalálás, amiről csak remélni tudom, hogy tényleg spontán és nem direkt odatettek ezeknek egy cicát, mert mindennek van határa. A cirmos jó arc, eddig messze a legtöbb esze van a szereplők közül, kap egy kartondobozt, bele almot, kaját, elvan. Aztán beleszarik az alomba és kikaparja, gyerekmacska még, kurva cuki. Pumped kitörli a seggét, hehe.

Ne adjál neki tejet, a macskák nem isznak tejet. Az a pornófilmben van, amikor a csajok tejet isznak. (Pumpedné)

vlcsnap-00049_1.jpg

Este az ágyban Pumped mesét mond a királyfiről, akinek a kardja csak egy hüvelybe illik bele, pedig próbálta sok helyen. És Pumpednének nem esik le, hogy a faszija tulajdonképpen éppen most vallotta be az összes megcsalását, bár ha jobban belegondolok, szerintem ezzel Pumped sincs tisztában. A következő részben megint lesz verekedés, nyugi.

Címkék: 18+ pumpedék
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunblind 2017.04.11. 11:45:20

Sixx, most pont neked kell magyarázni b+, hogy dj és dj közt is van különbség?
Attól, hogy én néha baszkurálom a gityót, ne nevezzük már Billy Gibbonst is béna fasznak ugye.

scz_hun 2017.04.11. 12:15:13

"A cirmos jó arc, eddig messze a legtöbb esze van a szereplők közül" - mondjuk nincs nehéz dolga :)

Void Bunkoid 2017.04.11. 12:51:26

A macskaseggkitörlés amúgy valid, akármennyire is állandóan tisztálkodnak, előszeretettel dolguk végezte után, de még a mosdás ELŐTT szeretik a sz*ros seggüket belekenni a selyemfüggönybe/brokátszőnyegbe/üvegasztal felületébe.

Az égőcserénél villanyszerelő emlegetése viszont elég rotty, ez olyan, mintha a mosogatógépben a kapszula kicserélése háztartásigép-szerelő dolga lenne...

A legtöbb férfi (a továbbiakban "férfi") bármilyen egyszerűbb, valójában szakembert nem igénylő ház körüli karbantartási munkánál előjövő "azért van a szakember meg azért fizetik, hogy ezt elvégezze" megmondása igazából csak kifogás, amivel azt próbálja leplezni, hogy egy ügyetlen kétbalkezes szerencsétlenség.

Irbisz 2017.04.11. 12:55:08

@sunblind:
Pedig igaza van sixxx-nek, aki nem partiarc es nem keni-vagja ki a menö a müfajba, az ugyan különbseget nem tesz Gigi D’Agostino es egy jo, de egyebkent total nevtelen DJ Jakab között (teljesitmenyre).
Mint ahogy egy sommelier sem tudja vakteszten kivalasztani a jo, de noname borok közül az oda bekevert 10-20x annyiba kerülö csucsbort, ahol joreszt a nevet es az elöallitas költseget fizeted meg, nem a tenyleges minöseget.

roxxtar 2017.04.11. 14:05:14

@Void Bunkoid: Szerintem ott gond van a kajával. Mi 'prémium szarokat' veszünk (nem én, nekem jó lenne a sima teszis százforintos is... asszony a macskabuzi nálunk) és esze ágába sincs kakival a seggén kijönni. Mindegyik kemény(ebb) neki.

2017.04.11. 14:22:43

@Void Bunkoid:

Nem lehet, hogy a seggdörzsölés lehet valami férgesség jele inkább a macskáknál?
Vagy csak jólesik neki.

A poszt címéhez: divat lett a nagy mell. Szerintem sose ment ki a divatból. Persze nem csak a méret a lényeg. Fontos a konzisztencia.
Agyimplantot nem tudnak berakatni maguknak ezek a pinavirágok, hát marad a plesztikcsecs. Meg hát női agyra nem is merevedik a férfi pömpölője.

Celtic 2017.04.11. 19:56:49

"És Pumpednének nem esik le, hogy a faszija tulajdonképpen éppen most vallotta be az összes megcsalását, bár ha jobban belegondolok, szerintem ezzel Pumped sincs tisztában."

:)

Le van toltve a 4. reszig, de meg nem jutottam odaig, hog ymegnezzem :( Asszem, Husvetkor ledaralom, a leirasok alapjan nagyon jo kis sorozat. (Meg abbol is sejtem, hoyg az ncore-n midnen resznel rinyal vagy 20 tokkelutott, hogy ezt minek kellett feltolteni meg ki nezi meg stb. Tisztara a "nincs tv, azon is csak a mezzo meg a spektrum" jut az ember eszebe roluk...)

Ha tenyleg olyan jo, mint a 444-es beharangozo meg eszerint a hogyvolt szerint, akkor Husvetkor igen jol fogok szorakozni. Megyek is letoltom ezt a reszt is.

erkölcsi hulla 2017.04.12. 11:26:04

Igazi alja thrash.
Legalja.
Legeslegalja.

ájvisszikó 2017.04.13. 11:53:25

@Void Bunkoid: Ezen én már meg sem lepődöm, hogy vannak "férfiak", akik egy villanykörte kicserélés miatt picsognak és inkább fizetnek érte, hogy valaki megcsinálja helyettük. Az elkeserítő az az, hogy olyan "férfiak" is léteznek, akik simán végignézik, ahogy a barátnőjük, feleségük végez el ilyen feladatokat a ház körül - mert ugye ha megkérik őket, akkor persze-persze megcsinálom, de érdekes módon soha nem érnek a "feladat" végére - és akár még dirigálnak is közben a kanapén fetrengve két fingás között.

Ice Queen 2017.04.14. 10:30:31

@Burgermeister: Ez nem sci-fi, hanem trash reality.

mkrumpli 2017.04.16. 10:23:15

Pumped Mao volt az egész rész csúcspontja :D
süti beállítások módosítása