Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x11 - Itt a vége

2017. április 07. 15:00 - Chat Géza

Na persze nem mindenkinek. Nem kell egy Nostredamusnak lenni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy kinek ér itt (spoiler: majdnem) véget a szezon, de lássuk, hogy a többiek hogyan muzsikálnak.

Tony és a kotró 2.0

Végre elkészült az uszály, ami remek hír, csak a szárazföldön nem nagyon tudja ellátni feladatait, ezért vízre kell tenni, amihez el kell szállítani. Múltkor is volt egy rész, amiben annál az ominózus hídnál kellett centizgetni. Nos, a történelem ismétli önmagátm, de most az emberi mulasztás is bekavart picit. Még mielőtt bármit is csinálnának, Tony ukázba adja, hogy sufnituning módszerrel hosszabbítsák a saját kis kamionjukat, hogy ne lógjon le róla, hogy elbírja az uszályt. Oké, hozzáhegesztik a toldalékot, a plusz kerekeket, minden príma. Gene itt kezdi el vakarni a fejét, hogy na, így már nem biztos, hogy átfér a hídon. Lemérik, függőlegesen átmegy, vízszintesen rohadtul nem. Tony elmagyarázza a feleségének, hogy mekkora marha volt. Szájtépés helyett azonban ki kell találni valami megoldást. Nem is értem, hogy miért nem ezt csinálták elsőre: béreltek egy standard kamion, amit nem kell megtoldani semmivel, simán elfér rajta az uszály... ÉS igen, ha gyök kettővel is, de átmennek a hídon. Most már tényleg csak le kellene úsztatni a folyón azt a rohadt őskori kotrót.

Parker

A húszéves milliomosunk lassan átveszi a szopóroller botkormányát Hoffmantól, de nála még egyáltalán nem vészes a helyzet, csak a kitűzött heti terv 2/3-át hozza, ami még így is 100 uncia. Szóval éhen halni nem fognak, csak nem lesz meg a 4000 uncia arany. Baj az, hogy az egyik markolós faszi egy csomó aranyban gazdag földet hagyott a vájatban. Parker szerint 1 méter helyett csak0,5 méter mélyen szedte fel a földet. Ezért ilyen szegényes a termés. Eső után köpönyeg, ezzel már nem lehet mit csinálni, ahogy azzal sem, hogy bedöglik a mosónál, az adagoló rácsa, ami nélkül persze tud működni a Mosátán, csak elég rizikós. Úgy nyomják, hogy a nagy köveket is egyből a szalagra öntik. Ez leírva is akkora hülyeség, mint a gyakorlatban. A nagy kövek ugyanis könnyen szétcseszik az egész berendezést. És ez így is lesz. Egy bekad a dobba, egy kiszakítja a szalagot, stb. Nincs más hátra, mint előre, a kitermelt heti 100 uncia után innen koccolnia kell, fel kell állítani a mosót az Indián-folyónál. 

Hoffman

Esküszöm, ez a pali nagyobb passiót nyom, mint annak idején Jézus. Olyan mélyen ásnak, mint eddig senki. Lehetetlen úgy markolózni, hogy közben folyamatosan ömlik be a víz, és omlik le a fal... Aztán a markolós embernek kell még a szivattyúkkal is babrálnia, és mindezek tetejében, a kérése ellenére üres tankkal kapja meg az exkavátort, és akkor ászólnak a walki-talkin, hogy hordjon már földet, mert nincs mit adni a mosónak. Ennyi szarságtól egy birka türelmű embernél is elpattanna a cérna. Lesz is valami bunyó két ember között, aztán, amikor le kell állítani a mosót, akkor kiderül, hogy szemmel láthatóan nincs arany... A markolós figura be is dobja a törölközőt. Ez beindítja a láncreakciót, és a többiek is könnyes búcsút vesznek Hoffmantól. Semmi vősz, ő még így sem adja fel. A következő részben a fiát és az öreget állítja munkába, de persze minden szarul sül el. ez már tényleg a hülyeség indokolatlan erőltetése. Egy full deficites vállalkozásba ennyi időt, energiát és pénzt tolni nettó baromság. Mert ez már nem egy álom megvalósításáról szól, amihez kell a kitartás, hanem szerencsén alapuló aranybányászásról van szó. Annak idején is voltak akik nem túl bölcsen erre tették fel az életüket, aztán nem találtak semmit se. Most is ez van. Ha jó területen kapirgálsz, akkor van értelme, ha nem, akkor önfejű péniszméregetés az egész.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása