Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 10x02 - Maradj velem!

2017. április 05. 09:00 - Hoppancs

Folytatódnak a kritikus műtétek, a kommentáló Richard bölcsessége kómájával egyenes arányban nő. A belében bujkáló nekrotikus szövet egyelőre nincs meg, ezért Catherine felvonul a galériára „varrják össze most”-ot ordibálni, hátha attól előkerül. Közben Heather exitál, úgyhogy Steph nekiáll telesírni Jackson vállát, jelentősen megnehezítve a kockahasért epedező April dolgát. Matthew a háttérben nem tudja mire vélni menyasszonya Avery-fixációját. Vagyis de. Torres fél nappal a történtek után még nem áll készen az óvatosan közelítő Arizona látványára, el is küldi az anyukájába. Matt nagyvonalúan megadja a lehetőséget Aprilnek, hogy elkerüljék a tök felesleges jövőbeli jeleneteket, és arra kéri, most négyszemközt mondjon nemet, ha mégsem akarja ezt a házasságot. April csak bámul zavartan.

bscap0000_1.jpg

Robbins téved, amikor marha optimistán azt hiszi, otthon találja majd Callie-t. Shepék babázva szomorkodnak Heather sorsán, Mrs. Ashford katéteréből vér csordogál. Ingatlanáról továbbra sem képes senki tájékoztatni. Catherine most már odakint üvölt, először Owennel, aztán Baileyvel, akinek még korábbi Richardot sértő szavait is felhánytorgatja. Profizmus a javából. Derek azt javasolja a rezidenseknek, hogy mire Brooks anyja befut, álljanak elő pár szívmelengető történettel, bizonyítandó, hogy kislányát - ha nem csapja meg az áram - tutira az őt körülvevő szeretet nyomta volna agyon. Az érintettek riadtan néznek, mert irritálta őket az elhunyt, és már nincs idejük színészórákat venni.

bscap0006.jpg

Avery megmorogja Aprilt Sasha operációja közben. Derek a brutálisan taknyoló Callie-t találja a kanapén, mert Meredith befogadta. Owen a jól bevált „bár tudtam volna, hogy az a menet az utolsó, biztos jobban megdöngettelek volna” szöveggel jön Yangnek, és úgy néz ki, a „hátizsákkal bejártam Nyugat-Európát” sztoriba már bele sem kell kezdenie. Meghitt búcsúszexben borulnak össze. Torres részegen folytatja a zokogást, miközben Derek szállítja a borokat. Arizona eközben hisztérikusan próbálja Alexszel megcsipogtatni az "eltűnt" asszonyt. Sasha szervei lassan leállnak, ezért gyorsan össze akar házasodni Briannel, hogy jobb kedve legyen.

bscap0007.jpg

Mer el akarja mondani Arizonának, hogy hol a neje és a kölke, Yang szerint nem kéne. Utóbbinak lesz igaza, de akkor már tök mindegy.  Eszelős brainstorming indul azzal kapcsolatban, mit kéne előadni Heather mamának, de egyelőre semmi eredmény. Jackson papot keres Sasháéknak, talán még katolikus is jó lesz, ha rendes nincs.  Hunt megköszöni Yangnek a szép lezárást, de utóbbi még mindig nem elégedett. Elvonulnak. A Leah-Steph-Jo hármas Meredith-hez fordul tanácsért, mire a bölcs öreg elmesél egy George-dzsal kapcsolatos mókás sztorit azzal, hogy valami hasonlót kéne előkapni Brooksról is. Már ha lenne, de nincs. Catherine el akarja szállíttatni Richardot, mert ez egy szar kórház. Cristina és Owen úgy érzi, nem lesznek jó haverok, mert állandóan egymásra másznának. Meg így is, hogy nem azok. Yang sír egy sort a nembarátja karjaiban. Bailey ragaszkodik az elhalt szövet elmélethez, Mer pedig bízik benne, ezért szerez neki műtőt. Csak addig kötözze le valaki Catherine-t. Yang, Alex és Mer eldöntik, kit ki fog majd lekapcsoltatni a gépről, ha úgy alakul.

bscap0008.jpg

Jo meggyónja Alexnek, hogy a friss rezidenscsapat egy rakás érzéketlen pszichopata, akik egy jó szót nem képesek mondani elhullott társukról. Végül Jackson adja össze Brianéket, az érzelmes show-hoz a párás szemű April asszisztál. Stephanie és a többiek berúgnak, mert ennyi maradt nekik. Az igazmondós játék során Leah elmondja, hogy az anyja Sloan ismije volt, és ezért jutott be a programba. Jo utcagyerek- , Steph pompomlánymúltjáról vall, egyre kevésbé gyászos a hangulat. Már nagyban viháncolnak, amikor megérkezik Brooks mama. Arizona és Callie fejletépős, tányérdobálós őrjöngése alatt Derek pátyolgatja a cuki kislányokat. Bailey végre megleli álmai elhalt szöveteit. Jackson helyre teszi Aprilt, aki nem tudja, mit akar, és mindig az a pasi kell neki, aki éppen gyerekeket ment az égő buszból. Megkéri, hogy akadjon le róla. Shep közli a rossz hírt Mrs. Brooksszal, a fiatalok lapítanak. A magába szállt Steph bocsánatot kér Ashfordtól nőtől, és végre elárulja neki, hogy összedőlt a háza. Tényleg, tök aranyos, hogy nem tartja fenn tovább a feszültséget. A néni amúgy nem szakmabeli, csak sok sárlavinát látott már. Mégsem akar elköltözni a hegyoldalból, mert ott vannak a barátai, akiket ilyenkor kikaparhat a sár alól. Az élete csupa kaland, és amúgy sem viselné el senki más. 

bscap0009.jpg

Steph az inspiráló előadás hatására elkezdi dicsérni Heathert a pityergő anyukának, majd elmesélik a George-sztorit, ha saját nincs. A jóízű kamuzás közepette Brooks néni a könnyező Shane  nyakába borul, mert nem tudja, hogy kinyírta a lányát. Azt hiszi, azért szomorú, mert szerette. Höhö. Kepner agya elborul, és ahelyett, hogy elgondolkodna az elcseszett életén, zavaros tekintettel a kápolnába rángatja Matthew-t, hogy erőszakkal igent mondjon. Matt szerint át kéne gondolnia, de nem akarja, Mattet annál inkább. A férfi kénytelen elfogadni a helyzetet, ha nem szeretne egy baltát a fejébe. Torres beosztja Sophia láthatását, és még nem tudja, meddig tervezi a különélést. Shane elrohan a  tűzoltókkal szuperhősködni, hátha ma még ő is meghalhat. Steph rábeszéli a többieket, hogy kövessék, nehogy úgy végezzék, mint Ashford asszony, akinek alig vannak barátai, azok is folyton elsüllyednek a sárban. Yang szolidan tudatja Ownnel, hogy ennyi volt a szex, meg minden más is. Komolyan. Örökre. Arizona beállít Merékhez, és szétbarmolja az idilli estéjüket, mert látni akarja Sophiát. Torres tombol, de Yang jó mediátorként lecsendesíti. Richard magához tér, amikor éppen arról folyik a vita, hogy kinek a családjába tartozik.

Címkék: grace klinika
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása