Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x02 - El foglak kapni!

2017. április 04. 11:00 - Scott Pilgrim

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. HGW belefut a távoli leszármazottjába, akinek nem igazán akar hinni, de elmeséli neki, hogy egyszer régen már összefutottak, és elmondott neki mindent. HGW még egy levelet is hagyott magának, hogy meggyőzze a későbbi magát. HGW némi hadakozás után meggyőződik róla, hogy végül is csak segíteni akarnak neki. Kiderül, a kulcs azért kifejezetten fontos, mert ha azt megszerzi Jack, akkor bárhova tud utazni, és teljesen lekövethetetlen lesz. Közben John fogva tartja Jane-t és a telefonszámát kérdi, majd kiderül, fogva tart egy másik nőt is, azzal próbálja Jane-t zsarolni. Végül megkapja a számot, fel is hívja HGW-t, hogy ultimátumot adjon, ha megadott időpontban nem találkoznak és adja át a kulcsot neki, akkor Jane meghal. Közben Jane egy masszív tálat vesz el az asztalról és miközben John telefonál, leüti vele. John pont a bejárati ajtó elé esik. Jane kiszabadítja a másik nőt, elhúzzák az eszméletét vesztett Johnt, sikerül rajta keresztül kijutniuk a lakásból, a lift nem akar érkezni, gyalog rohannak le a lépcső, de a másik nőt utoléri a magához tért John, pengét fog a nyakához, és megfenyegeti Jane-t, hogy megöli a nőt, ha nem jön vissza. Jane vacilál, mert már közel a kijárat, de végül visszamegy.

vlcsnap-2017-04-01-17h15m53s951.png

Közben HGW a saját könyveit nézegeti a könyvespolcon, majd belefut Vanessa férjébe, aki szenátor, mint kiderül, és nem tud az egész időutazós dologról. HGW saját nevén mutatkozik be, ami megzavarja, de Vanessa beadja neki, hogy csak leszármazott. Közben John ellátja Jane sebeit, Jane pedig szembesíti vele, hogy ő a legendás Hasfelmetsző Jack és esetleg keressen magára a neten. Közben HGW a találkozót tervezi. Hosszas időutazós pszeudotudományos monológban kifejti, hogy az időutazás veszélyes, az egész világ összeomolhat miatta, és már amúgy is túl sok ember avatkozott be, jada, jada, a lényeg, hogy egyedül kell mennie találkozni Jackkel, a fegyveres őr meg ne menjen vele. Közben John magára keres, és dühösen vesz róla tudomást, hogy a neve egyik cikkben sem szerepel. Jane elmondja, azért, mert a hírneve annak is köszönhető, hogy sosem kapták el és senki sem tudja, ki is volt, egy sötét ismeretlen folt az emberiség történelmében, ettől John olyan dühös lesz, hogy majdnem megfolytja Jane-t, mert mint kiderül, ő hírnévre vágyik. Nem elég neki gyilkolászni, szeretné, ha a neve is ismert lenne. Elmegy HGW találkozni, de aztán feltűnik neki, hogy mégse egyedül van ott, feltűnnek neki Vanessa biztonsági emberei, amint odaadja a kulcsot, az egyik rá is ugrik Johnra, aki lerázza magáról, megvágja a fő biztonsági emberét Vanessa-nak, és elrohan, Jane sehol, HGW dühös.

vlcsnap-2017-04-01-17h16m31s496.png

Később le is cseszi Vanessa-t, hogy nem ez volt megbeszélve. Közli, hogy ebből neki elege van, távozna, de a biztonságiak útját állják. Vanessa kéri, hadd hozhassa rendbe. HGW megkérdi, hogy most fogva tartják-e, mondja Vanessa, hogy nem. HGW jelzi, akkor ő távozna és ne kövessék, Vanessa látszólag belemegy. HGW elindul, belebotlik az utcán egy nagydarab izmos csávóba, majd egy ponton feltűnik neki, hogy követi őt a fickó. Elbújik, majd amikor a fickó keresni kezdi, előbukkan, és kikérdi, Vanessa küldte-e és követi-e őt, a fickó tagad és tovább megy. John közben dühös lesz, kérdi ordítva Jane-t, hogy ki segített HGW-nek, Jane meggyőzi, hogy lépjen le és tűnjön el, hisz az időgépet így is tudja használni. Látszólag sikerül, majd elindul a pengével a fogva tartott másik lány irányába, Jane megpróbálja lebeszélni róla, a lelkére beszélve, de John falhoz löki, majd bemegy, és látszólag szétvagdossa bent az ágyhoz kötözött nőt. Pontosan nem látszik, de picivel később megérkeznek Vanessa emberei a lakáshoz fegyverekkel, betörik az ajtót, és az ágyhoz kötözött nő még él, viszont mindenki más eltűnt. John az időgéphez viteti magát Jane-nel és közli, hogy vele fog menni időutazni, Jane ellenkezni próbál, feltűnik HGW a színen, John pengét fog Jane nyakához. HGW cserét ajánl, odacsúsztatja a kulcsot, John elkapja, elengedi Jane-t, majd az időgépbe rohan. HGW elkezd kábeleket kitépni, miközben John beindítja. Végül bejegesedik az időgépen az üveg, félrelöki őket egy löket, felállnak, és felmerül a kérdés bennük, hogy sikerült-e elmenekülnie Johnnak, vagy HGW sikerrel szétcseszte azt.

vlcsnap-2017-04-01-17h20m14s472.png

Utóbbi, kinyitják az ajtót, John pedig HGW-re veti magát. Egy biztonsági elintézi sokkolóval. Viszont pár pillanattal később John leszúrja és elveszi a biztonsági fegyverét. Jönnek a biztonságiak, John elmenekül. Később felhívja HGW-t, mostantól minden nap, amíg meg nem kapja az időgépet és a kulcsot hozzá, addig megöl egy embert. Jane közben megtudja, hogy a nőt, akiről azt hitte, hogy megölte John, teljesen jól van. Mindenki Vanessa-nál húzza meg magát, mert ott biztonságos. Vanessa elmondja HGW-nek, hogy a szülei meghaltak, még mikor gyerek volt, lefutott némi DNS-tesztet, és HGW a rokona, mi több, családja. John közben becserkészik egy fiatal nőt. HGW-t meg kikérdezi Vanessa férje, de csak kitérő válaszokat kap. Átgmegy később Jane szobájába elmagyarázni a koncepcióját annak, hogy az ő jövőjében el fog menni Vanessa múltjába odaadni magának egy levelet, hogy bízzon Vanessa-ban. Van egy fura címerszerűség a levélen, ami nem tudni, hogy micsoda. A Jane és közte levő szexuális feszültség a plafont verdesi, de végül nem történik semmi, csak romantikus egymásra mosolygás. Közben John arról beszél a csajnak a bárban, hogy vajon megváltozhat-e teljesen egy ember, majd felcsábítja magához, közben fotókat csinál róla titokban a marcona csávó, aki az utcán követte korábban HGW-t. Végül hazamegy, kiderül, hogy fegyvere is van, és a lakásának a falán van egy olyan újságcikkekből és fotókból és papírfecnikből összerakott kis kollázs HGW-ről és Johnról, amilyen a konteróhívőknek és a megszállott nyomozóknak a falán szokott lenni a filmekben. Ezzel pedig vége is.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása