Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X07 – The Best Washing Machine in the Whole World

2017. április 03. 14:42 - Bruti

Ma is a múltban kezdünk, Pearsonék mosógépje a fő vonal. Kicsit ki van már keze lába, ezért ideje beszerezni egy másikat, mert a három gyerek mellett elég nagy igénybevételnek van kitéve. Aztán ahogy cserélődnek a gépek, úgy nőnek a gyerekek. Randall és Kevin egy szobában laknak, pedig már nagy kamaszok. Randall folyamatosan tanul, de tesóját idegesíti a fény, így pillanatok alatt összekapnak. Kevin fogja a cuccait és tüntetőleg leköltözik a pincébe.

vlcsnap-00001_6.jpg

A mai Kevin és Randall a reggeli futásuk közben találkoznak, és együtt folytatják, de ez inkább amolyan verseny féle lesz. Hazaérnek és Beth furcsállja ezt a nagy haverkodást, mert a két testvér igazából tele van ellentétekkel. Ugrunk Kate-re, aki szintén az egészséges életmód mellett tette le a voksot, de ezzel együtt is csak 60 dekát fogyott. Ez eléggé elkeseríti, főleg úgy, hogy Toby adott le legtöbbet a csoportból. Kevin bemegy Randall melóhelyére, mivel ma együtt vacsoráznak az anyjukkal. Viszont Rebecca lemondta a találkozót, így ketten fognak szórakozni, ami kicsit feszélyezi őket, de egyik sem akar visszavonulót fújni. Beth a gyerekekkel és Williammal marad otthon, de az öreg nincs túl jól a kemótól. Az asszony felajánlja dugi füvét, hátha az segít az öregen.

vlcsnap-00002_6.jpg

A két tesó valami flancos helyre érkezett, ráadásul Kevin elég népszerű a csajok körében.
A múltban Jack elfelejt reggel csókot adni a feleségének, kissé szétszórt, de ez megmarad benne és megosztja barátjával a sztorit, miközben Manuel inkább a titkárnőjére koncentrál. Rebecca is újba melóba áll, vagyis visszamegy énekelni a régi csapatába.
Kate felhívja Toby-t és elnézést kér tőle, amiért otthagyta az ünneplést. Felmegy a pasihoz, aki kissé zavartan nyit ajtót. Mint kiderül, a fickó kicsit tivornyázott, ami abból állt, hogy kitömte magát egy csomó kajával, annak örömére, hogy ilyen sokat fogyott. Kate-nek ez nem teszik, amire Toby elmondja, hogy neki elege van a fogyókúrából, le fog állni vele, de semmi nem változik, mikor együtt vannak, akkor visszafogja magát.

vlcsnap-00003_6.jpg

Mióta leköltözött a pincébe, fiatal Kevin és Randall egyre jobban eltávolodnak egymástól, aminek leginkább Kevin az oka. Egyszerűen utálja a testvérét, pedig az próbálja oldani a feszültséget köztük, ez nemsokára fontos lesz, hisz a mai történetben együtt vacsoráznak. De előtte megnézzük Williamékat, akik már kellően ellazultak a fűtől és vigyorognak, mint a tejbetök. A két tesó vacsorája közben kiderül, hogy Randall gyakorlatilag egy részt se látott Kevin sorozatából. Ezen annyira felhúzza magát a srác, hogy otthagyja a tesóját. Váltunk Kate-re és Toby-ra, akik kiválóan érzik magukat. Jön a pincér és megkérdi, hogy szeretnének-e desszertet, de Toby visszautasítja. Kate viszont nem hagyja, és rábeszéli, hogy nyugodtan egyen, ha szeretne. Toby meg szeretne, de ez be is tesz a jókedvüknek.
Jack és Rebecca a srácok meccsén van, de nem lesz sima mérkőzés, mert a két srác ellentéte ma csúcsosodik ki és összeverekednek a pályán.

vlcsnap-00004_6.jpg

A jelenben Randall Kevin után rohan és elmondja, hogy ugyan tényleg nem nézte a sorozatát, de nem érti mi ez a hiszti, hisz Kevin kifejezetten szégyellte a végére. Ráadásul ő se tudná megmondani, hogy mit is csinál pontosan a munkahelyén, akkor miért várja el tőle ugyanazt. Szó-szót követ és ma is összeverekednek. Csak akkor hagyják abba, amikor Seth Meyers arra jár és rájuk szól. Otthon közben Willam és Beth kiülnek a kertbe és jókat beszélgetnek. Egészen addig, amíg az öreg el nem szólja magát, hogy ő adta Randall kedvenc verseskötetét Rebeccanak anno. Na, erre kinyílik Beth szeme és magyarázatot követel.
Kate hazafelé tart. Megáll egy benzinkútnál tankolni, de nem csak benzint vesz, hanem feltankolja magát sütivel is.

vlcsnap-00005_6.jpg

A múltban a két fiú síri csendben mennek haza a meccsről, mint ahogy a jelenben is. Aztán megállnak és Randall elismeri, hogy az anyjuk kivételezett vele, pedig ő csak azt várta volna, hogy a tesója elfogadja. De ma legalább kimondta, hogy ő a bátyja. Kevin is elismeri, hogy ez tényleg gáz, majd hazamennek. Bent éppen arról megy a vita, hogy William a kezdetektől ismerte Rebeccat, a a nő mégis eltitkolta a fia előtt. Beth fel van dúlva, majd mikor megérkeznek a srácok, inkább elvonul aludni. De előtte még üzenetet hagy Rebeccanak.
A Pearson család nyugovóra tér, Jack már aludna, Rebecca meg rájön, hogy nem is vacsorázott, így megtámadja a hűtőt. Ekkor szól Kevin a pincéből, hogy nem tud aludni a a zajtól. A nő lemegy és megtámadják az emlékek, az első mosógépükről, és Jack ígéretéről, hogy egyszer megveszi neki a világ legjobb mosógépét.

vlcsnap-00006_6.jpg

 

 

Címkék: This Is Us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása