Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x10 - Közdeni a végsőkig

2017. március 31. 09:00 - Chat Géza

Pukkanjon a pezsgő! Fürösszük meg egymást kaviáros tusfürdővel, mert elérkeztünk az évad feléhez! Jelent-e ez bármit is? Nem éppen. De legalább be tudjuk lőni, hogy kinek mennyi ideje van hátra, hogy az ökoszisztémát nem kímélve kibányássza magának a célul kitűzött aranyat.

Hoffmanék

Szegény embert még az ág is húzza. Addig járt a korsó a kútra, amíg el nem tört. Emberünknek többet kellett volna ésszel, mint erővel. De eső után köpönyeg, és vásár után okos a paraszt, ugye. Egy szó, mint száz: egy bolond százat csinál. Hoffmannak megint sikerült egy szinte üres befőttes üvegnyi, alig néhány porszemnyi uncia aranyat kinyerni a főnyereménynek, a hiperfasaz földből. Most jöttek rá, hogy kicsit elfogoytt az aranyban gazdag réteg. A biztonsági szakember megpróbált még keresni használható földréteget. Az elképzelés nem volt rossz: úgy gondolták, hogy az anno ezen a területen munkálkodó kotró merítési területe alá mennek, hisz azt nem érhették el a vödrökkel, ugye.A baj, hogy az aranyásók már akkor se voltak hülyék. Lejjeb már nincs aranyban gazdag réteg, csak kemény kőzet. Ezzel az egyik faszi be is dobja a törülközőt. Nem kell neki, hogy részese legyen a totál deficites szezonnak. Ő nem lesz az a hegedűs, aki a süllyedő Titanicon a végsőkig zenél. Hoffman ezt úgy éli meg, hogy most a barátja szemközt csulázta.

Tony

Az ember, aki már most rommá kereste magát, mivel kitermelte a maga kis 1,25 millió dollárját. Csináltatott magának pár aranytéglát, majd az egyiket megmarkolva azt mormogta, hogy már tudja is mire költi el. Vesz egy hajót. Illetve egy motoros uszályt. Na, nehogy azt higgyük, hogy ennyi pénzből valami patent kis járgányt vesz! Lószart! Egy 30 éves rozsdás fostalicskára bukkan, amit még egyszer se indítottak be, de neki ez köll. A gépet három részletben kell elszállítani a vízhez. Viszonylag simán megy a dolog, csak egyszer csúszik vissza a kamion az emelkedőn. Összehegesztik, aztán jön Gene, hogy megnézze, mi a helyzet a motorral. Túlnyomás van benne. Azt mondja, hogy ez baj, de mivel egy összevágott jelenetben azt látjuk, hogy lekap egy csövet, amibe nyomat egy kis levegőt, minek következtében már semmi baja a gépnek, merem azt állítani, hogy kicsit túlzott. Az uszály áll, szóval egyel közelebb kerültek ahhoz, hogy a másik kotrót leúsztassák a folyón.

Parkerék

A milliomos aranyásó fiú épp menstruál, úgyhogy elkezdi csesztetni Ricket, amiért a mosó szőnyegére nagyobb kövek kerültek, amik megnövelik a vízszintet, ami meg kimossa az aranyat a szőnyegből, ugye, és hadd ne mondjam, hogy ez mennyire gáz. Csak épp nem Rick tehet róla, mert ő pont azon dolgozik, hogy a másik bányaterület le legyen gyalulva az aranyban gazdag területig. De mivel ő a vezető, ezért ő kapja a fejmosást is. Rick nem adja a hiszti Kriszti alá a lovát, gyorsan berak két műanyag rácsot a megfelelő helyre, aztán már megy is vissza a helyére. Közben Parkernek szülinapja lesz. A csajok királyrákot készítettek meg tortát sütöttek, de a szülinapos inkább a héten kitermelt 98 uncia arany fölött szomorkodik. Gyászos egy hét ez a csapatnak. Így leginkább sehogy se lesz meg a kitűzött 4000 unciás cél.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása