Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8311-8312. rész

2017. március 20. 15:00 - Gillotte

Peti Sanyának kereszteli el nyomorult sünit, de Hanna nem nagyon tud foglalkozni a dologgal, mert nyomasztja, hogy ő mehetne külföldre újságírni, erre Peti kitalálja a papás-mamást a sünnel. Hannának még hátravan egy Skypeos interjú a német lappal, ami természetesen jól sikerül, úgyhogy itt az ideje színt vallani Petinek: dönteni kell, menni, vagy maradni?

bk_marcius7_1_1.png

Rudi teljesen kiborul, amiért a Miki által ajánlott bróker elvesztett neki másfél milkát, úgyhogy rögvest kirúgja a fenébe, mert szerinte így még ő is tudja csinálni. Krisztián szerint ez baromság, de Rudi nem az a fajta, akit az ész érvek meggyőznek, teljesen bezsong. Hát, hajrá, na nem mintha ehhez többéves tanulás kéne…

bk_marcius7_2_1.png

Áginál egyfajta üldözési mánia kezd kialakulni, megijed a nyitva hagyott ablaktól (ki hagyta nyitva?), a megkezdett sajttortától (ki evett a tányérkámból?) és Lizát is majdnem leüti, mikor bejön az ajtón, pedig szegény csak a szemetet vitte le. Később a Herr vitaminját hiányolja az asztal sarkáról, mert direkt odakészítette, hogy majd menjen a szemétbe a Herr többi cucca közé, de míg távol van, eltűnik. Természetesen előkerül, de Ági így is teljesen kikészül, úgyhogy tervbe veszi, hogy szerez egy testőrt, hogy a Herr ne tudjon rájuk törni. Nem egyszerűbb eladni a bazi villát, és venni egy lakást Gazdagréten? Ott a Herr tuti nem keresné őket. Mindesetre Attilának azért ad kulcsot, vészhelyzet esetére.

bk_marcius7_3_1.png

Tóbiás bocsánatot kér Ottótól, amiért meggyanúsította a betöréssel, ugyanis kiderült, hogy Milán volt, csak meg akarta bosszulni, hogy Ottó ugráltatta. Közben Milán ellen összeesküvés folyik, mert Emília megkéri Novákot, hogy találjon ki valami nevelő célzatú büntetést Milánnak, hogy tanuljon az esetből. Novákot ismerve ez a kerékbe törés lesz.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.03.20. 15:29:19

örülök, hogy az eltűnt HErr vonal fel lett melegítve. Kezdtem azt hinni, hogy lassan elfelejtik ezt a szálat. Így van egy kicsit thrilleres beütése a sorozatnak. Vili bácsiék nyuggermotorja, meg a csirkejelmez ellopós-kisboltba betörős szál, Nóra aggódása, a többiek nyüglődése amúgy is facepalm pozitív volt.
Hanna neve legyen ezentúl Hannaover

úgymond olvasó mmkk 2017.03.21. 19:16:45

az utóbbi időben nem néztem a BK-t, de a Herr-es vonal izgalmasnak tűnik, múlt hét közepe óta megint odakapcsolok. (kritika a készítőknek: a Herren kívül olyan az egész, mintha nem hagytam volna ki egy részt sem..)
süti beállítások módosítása