Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8309-8310. rész

2017. március 20. 14:00 - Gillotte

Tóbiás a videófelvétel alapján meggyanúsítja Ottót, a csirkejelmez tulajdonosát, így a bűntett feltételezett elkövetőjét. Ottó tagad, hiszen tényleg nem ő volt. Natasával kiokoskodja, hogy csak Milán lehetett az elkövető, mert ő vitte vissza a jelmezt jogos tulajdonosának, és Natasa is megerősíti, hogy a betörés ideje alatt elvileg a szobájában olvasott a srác, legalábbis kérte, hogy ne zavarják, de ezek szerint csak alibit akart. Natasa elbeszélget csintalan rokonával, és ráparancsol, hogy vallja be Novákéknak, hogy ő tört be a kisboltba. Mivel Milánt amúgy is megdolgozza a lelkiismerete, így nem kell kétszer mondani, töredelmesen bevallja bűnét, és Nováknak kapásból 180 fölé megy a vérnyomása. Micsoda izgalmak!

bk_marcius6_1.png

Máté hazavisz egy parkban talált kis állatot, ami nem más, mint egy süni. Városi gyerek a lelköm, mifelénk falun a talált macska dívik, és sosem volt nehéz találni egyet. Juli nem szívesen tartaná meg a sünit (pedig nagyon aranyos!) úgyhogy Peti viszi haza meglepni vele Hannát. Juli persze beleszól, és szerinte nem egy sündisznóval kell megalapozni egy kapcsolatot, de Peti biztos a dolgában. Komolyabb, és bölcsebb, mint régen, és együtt képzelik Hannával a jövőt, minden rendben lesz - állítja. Sőt, Peti abban is gondolkodik, hogy csak ketten kéne élniük Hannával, nem lakótársakkal, mert az sokkal felnőttesebb és komolyabb. Csak arról nem tud, hogy Hanna közben megkapta álmai újságírói állását a nem túl távoli Hannoverben.

bk_marcius6_2.png

Attila továbbra is nyomoz a Herr ügyében, megtudja Emíliától, hogy Ági milyen kegyetlenül bánt vele (falnak fordítás, és ordító metálzene). Ezután Gizihez fordul, aki nem tud segíteni, úgyhogy továbbmegy Rudihoz, aki jelen volt Rudi születésnapján. Rudi beszámol arról, hogy miután a vendégek elmentek, ők ketten még ,,doromboltak” Ágival ahogy mondja, és mennyire durva volt, hogy a végén koppant, hogy a nyomorult Herr végignézte az egészet, mert Ági úgy állította be. Ennyit erről, Rudinak dolga van, Mikitől megtudja, hogy néhány részvény zuhant, néhány emelkedett, úgyhogy érdemes megnézni Rudinak, hogy mibe fektetett. Így is tesz, és ahogy várható volt, vesztett, nem kevesebbet, mint 1,5 millió forintot. Könnyen jött, könnyen ment.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása