Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8307-8308. rész

2017. március 20. 13:00 - Gillotte

Hanna sejti, hogy Natasa adta fel a pályázatát az ösztöndíjra, mert csak neki beszélt róla. A szembesítés során Natasa kénytelen vallani, rettentően bánja, de ez nem nagyon segít, Hanna nagyon berág. A méreg nem tart sokáig, ugyanis újabb e-mailt kap, ami egy állásajánlatot tartalmaz Hannoverből. Jaj, hova…rohanjak. Akkora király, hogy nem is ösztöndíjat kap, hanem rögtön fizetett állást?! Pedig volt ott már egó így is, elég…

bk_marcius3_1_1.png

Bözsi a nagy motoros száguldozásban feldönti a Novák stand gyümölcsös kosarát, úgyhogy kapnak ajándékba egy csengőt, és egy-egy bukósisakot. Teljes a rajongás az öregek és az új szerzemény irányában, és ez Nórát láthatóan nagyon rosszul érinti. Elmondja Mikinek, és némi beszélgetés után levonulnak az öregekhez, hogy Nóra bocsánatot kérjen, amiért így gondolkodik, cserébe kifizetnék Mikivel a motor árát. Az öregek ezt nem hagyják (még jó!) tudják, hogy nekik ez a motor luxus, éppen ezért is vették meg, mert telt rá, de ők már nem akarják rejtegetni a pénzt a szőnyeg alatt, mert minek, hanem élvezni akarják az életet. Jó tőlük. Később Nóra még sírdogál picit négyszemközt Vilinek, hogy milyen borzasztó, hogy túlaggódja a dolgokat, és nem tud laza lenni. Vili bebizonyítja, hogy tud, ráülteti a motorra, hogy menjen pár kört, és lám, Nóra nagyon élvezi!

bk_marcius3_2_1.png

Ottó kétségbeesve keresi a csirkejelmezét, amit egy zsákban hagyott ledobva a Fittlabor lépcsőjénél. Nem tudhatja, hogy közben Milán ténykedik a jelmezzel Natasa pont meséli neki, hogy este mindenki meccset néz a Rózsában, Novák is, úgyhogy jelzi, hogy halaszthatatlan olvashatnékja van, zavarást nem tűr. Ehhez képest amint alkalom van, leoson a csirkejelmezben az udvarra, kifigyeli, hogy Novák elhúz-e, majd valamit matat a kisbolt zárával. Kinyitja, és bemegy. Nem sokkal később immáron emberi göncben visszaszállítja Ottónak a jelmezt, és előadja, hogy pár gyerek játszott vele a parkolóban, de ő elvette tőlük. Ottó le van nyűgözve. Nem gondoltam, hogy így át lehet verni. Ja, de. Mire visszaér a kisbolthoz, bűnbánva látja, hogy Laci és Tóbiás a biztonsági kamera felvételein azonosítják a csirkeembert, aki nem lehet más, mint Ottó, hiszen az övé!

bk_marcius3_3_1.png

Zsófi miután kibékül Ádámmal átmegy Gigihez, és bocsánatot kér, amiért túlzásba vitte a féltékenykedést, de mivel Hanna szerint Gigi nagyon jófej, így próbál nyitni felé. Milyen nagyvonalú. Az örömöt fokozza, hogy Zsófi újra befogadja Ádámot lakni, aki repül is vissza a szerelmi fészekbe.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása