Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8305-8306. rész

2017. március 20. 12:00 - Gillotte

Zsófi hülye liba módjára kiakad azon, hogy Ádifiú ruhában fotózza Gigit, és kimérgelődve magát faképnél hagyja őket. Gigi később elmegy Zsófihoz elmondani neki, hogy ő egyáltalán nem áll Ádám és közé, de Zsófi elzavarja, és nekiáll bőgni. Nem is baj, hallod, hogy kiírattad magad, őrjítő ez az állandó elégedetlenkedés, amit a szereplő csinál. Még jó, hogy Tóbiás rávilágítja, hogy egy tyúknak is több esze van, úgyhogy Zsófi átmegy Ádámhoz, és bumm, békülős-szex!

bk_marcius2_1_1.png

Peti meg van elégedve az operatőrrel, akit Hanna hozott az erősen idézőjeles forgatására, úgyhogy miután mindenki elment, megkéri a lányt, hogy legyen a producere. Micsoda megtiszteltetés baromságokra pénzt tarhálni másoktól. Együtt akarja tölteni a lánnyal az estét, így megéri Ottót, hogy vegye át a műszakját. Két heti mosogatásért cserébe Ottó belemegy, és munka után, kukászsákban a csirkejelmezével elmegy a Fittlaborba, hogy melózzon a közös bizniszben. Munka helyett azonban inkább Lizával smárol, Milán pedig ott lábatlankodik, úgyhogy Ottó elküldi a Novák ABC-be átvenni pár árut. Novák, Ottó rendelése alapján 1, azaz egy darab krumplit nyújt át Milánnak, aki kis híján felrobban Ottó csínyén. Kedvét nem javítja, hogy Lucával megbeszéltek egy mozit, de a lány elment helyette az osztálytársaival. Rosszkedvét tetézi, hogy visszaérvén a KisSzékbe Ottó beszólogat neki, amiért Luca felültette, s e tett bizony megtorlást kíván! Egy óvatlan pillanatban Milán elcseni a csirkejelmezt tartalmazó zsákot. Micsoda bosszú!

bk_marcius2_2_1.png

Bözsi nagyon élvezi az új nyuggermotort, mindenki körberajongja, és ez nagyon nem tetszik Nórának, hát mekkora felelőtlenség már elszórni százezer forintot amit csak úgy kapnak?! Nóra úgy tűnik, túlzásba vitte a Gazdálkodj okosan!-t, és elvárja, hogy takarékbélyeg gyűjtögetéssel jussanak az öregek javakhoz. Dehát mit van mit tenni, kihúzták a Szerencsekártyát, és a markukat ütötte némi pénz, van ilyen. (Ja nem, nincs).

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása