Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x08 - Óriáskotró

2017. március 17. 09:00 - Chat Géza

A címben megjelölt tárgyról alig fog szólni a mai hogyvolt, bár tény, az adott epizód egy tetemes részét ez vitte el. De ez mellett Parkeréknál és Hoffmanéknál is történt ez meg az. 

Tony második kotrója, ami 1,5 millió dollárba került és inkább tűnik egy MÉH telepre való ócska vasnak, mint aranytermelő gépnek

Korábban már szó volt erről a masináról: Gene azért került megint alkalmazásba, hogy felújítson három hajót, amivel le lehet utaztatni a Yukon folyón a kotrót, amihez még vödröket is kell venni, és így tovább. Abból, hogy ezek a munkálatok hogy állnak, egy kósza képkockát se láttunk, de majd most. Az a problem, hogy két 15 tonnás acélidomot kell összehegesztni. Ez lesz az uszály. Nagy szenvedésként van felvezetve, de simán összehegesztik a srácok. Egy feladat van: egy bazi nagy nyolckerekű teherautóval elvontatni ezt meg a hajót a folyóig. Van egy híd, amin fennakadhatnak, de nem akadnak fenn. Az uszály kicsit nyögve nyelősen akar vízre kerülni, de vízre kerül. Pukkan is a pezsgő, hogy a kamu katasztrófáknak beharangozott melót sikerül simán letudni.

Parkerék

kepernyofoto_2017-03-17_7_36_39.png

Ennél a csapatnál egy valamin lehet stresszelni, hogy még az előtt romoljanak el a dolgok, hogy a szerelő faszi elutazik megházasodni. Így is lesz: a nagy ceremónia előtt még beszarik a rázópad, de gyórsan meghegeszti, aztán a földet szétcsapó vízsugarak nyomását is kiegyenlíti, hogy ne hordjanak félre. Minden zsír, és a heti mérlegis 192 unciát mutat, ami átszámolva tengernyi, de legalább is több, mint 200 ezer dollár.

Hoffmanék

kepernyofoto_2017-03-17_7_37_03.png

Én már kajakra sajnálom ezt a palit. Leállítja a Monster Redet, erre kiderül, hogy azok az aranyfogó szőnyegek tök üresek. Mármint a földet és a kavicsit felfogta rendesen, de egy deka, sőt, egy gramm aranyat se bányásztak. Meg is kérdezi a föld tulajdonosát, hogy ez mégis hogy a zimankós harci brébe történhetett meg. Ja, hogy 50 láb mélyen ástok? Kispajtás, több, mint 100 láb mélyen kellene kapirgálni! Hoffman itt kap egy üzleti tanácsot, hogy talán adja fel az egészet a francba. Nem, ő egy biztonsági szakival megnézeti a földet, hogy miként lehetne még 50 láb mélyre, de biztonságosan leásni, a kotrós haverja pedig meg is csinálja.Ott szakadt be az arcom, amikor az aranyban gazdag réteg lemeózására megérkező Hoffman nagypapa kánonba zengte fiával, hogy na, ez végre jó lesz, itt a remény, itt lesz arany szarásig. Nem vagyok én a hurráoptimizmus ellen, de ennyire vakon és izomból tolni a hülyeséget már kicsit fájdalmas. Még 100 unciát se sikerült összeizzadniuk, aztán a fél szezon már majdnem lement. És persze a következő heti adásban elhangzik majd az a három szóból álló mondat, ami minden aranyásó kisiparos rémálma: itt nincs arany. Persze, lehet, hogy valami más nemesfém, esetleg gyémánt vagy valami más drága bizsu meg van...

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása