Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8303-8304. rész

2017. március 14. 12:00 - Gillotte

Peti elkezdi forgatni a dokumentumfilmjét az egyik közmunkás kollégájával, aki egy ötvenes Pali (anyakönyvezett nevén Pál) s Hanna megy segíteni a forgatás során. A férfi nagyon ideges, folyton a kamerába néz beszéd közben, s Peti nem győzi mondani neki, hogy rá nézzen, ne a kamerába. Hát Petikém, ha lenne eszed, nem a kamera mögött állnál tök feleslegesen, hanem az ürgével szemben ülnél, hogy ne szerencsétlenkedjen. Hanna felveti, hogy ő állhatna a kamera mögé, Peti pedig leülhetne a fickóval szemben, úgy nem lenne gond a kamerába nézés dolog – végre egy értelmes megnyilvánulás. Peti majd’ felrobban, ugyanis ez az ő filmje, ő az operatőr, a rendező, az atyaúristen, Hanna csak ne álljon a kamera mögé. A lány ahelyett, hogy elküldené az önérzetes rendezőt a búsba, kisvártatva hoz magával egy profi operatőrt, profi kamerával a szerkesztőségből.

bk_marcius1_1_1.png

Viliék levelet kapnak az őket átverő cégtől, ami egy százezer forintos csekket is tartalmaz. Felviszik Nórához, aki igazinak ítéli a csekket, be is váltja velük, s bizony igaz, tényleg kaptak az öregek százezret. Nóra örül, hogy segíthetett, annak viszont annak már kevésbé, hogy Viliék baromságra költik: begördülnek egy akkumulátoros nyuggermotorral.

bk_marcius1_2_1.png

Ádám várja a lányt, akit Hanna leszervezett a bordélyból, de nem megy, úgyhogy értesíti a Hannát, aki leszervezi helyette Gigit. Kínosan indul a fotózás, de mindkét fél feloldódik. A hangulatot Zsófi érkezése rontja el, aki Ádám mosott ruháit hozza – ugyanis a fotós a Fittlaborban mos, és Zsófi felajánlotta Tóbiásnak, hogy elviszi helyette Ádámnak a cuccát. Hát nem épp arra számított, hogy az imádott férfi egy másik nőt fotóz, ráadásul ruhában!

bk_marcius1_3_1.png

Natasának új haja van, és egy szereplő megdicséri, ahogy ezt hajváltozásokkor szokás, ugyanis nem szabad elsiklani az ilyenek felett, bezzeg ha szereplőváltás van, egy szóval sem utalnak a változásra. Emília némi unszolásra elpanaszolja lányának és anyjának, hogy úgy tűnik, Félix megint stikában csinált valamit, és borzasztó, hogy nem tud megbízni benne. Meggyőzi magát arról, hogy márpedig bízni akar a férfiban, ezért leül vele, s megbeszéli, hogy ő teljesen biztos, hogy bízik benne, úgyhogy Félix majd elmondja, mit tud a Herről, ha akarja. Emília szerint ez a helyes megoldás abban az esetben, ha a másik csak akkor mondana el valamit, ha kizsarolják belőle. Pedig Félix sajnos tényleg gyanús, mert Nováknak és Gizinek is utal rá, hogy biztos, hogy Ági keze van a Herr eltűnésében.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.03.14. 12:05:43

miért kaptak százezer forintot? Hogy ne tegyenek panaszt, vagy tényleg ennyire jólelkű az a cég? Ez is tök reális, nem?

Gillotte 2017.03.14. 22:05:43

@RTB: Pontosan, azért kapták, hogy ne tegyenek panaszt a cég ellen, aki át akarta vágni őket. Most mondd meg, milyen becsületes világban élünk!...
süti beállítások módosítása